Hva du skal gjøre når man kjeder seg hjemme?
 Rutine og lediggang - felles årsaker til kjedsomhet. Man må leve nye opplevelser, nyte arbeidet, gleden av hennes egen kreasjon. Så hvordan folk. Hvis alt dette er ikke en person lider av et vakuum. Miss skadelig for flere grunner: utviklings negativ selvfølelse i hodet er dårlige tanker om fortiden, trekker gjenopprette tapte forbindelser med folk som ikke fortjener oppmerksomhet, det er depresjon, utvikle dårlige vaner.
 Sigarett liv
 Hvor å finne røttene til misnøye med livet? I uoppfylte drømmer eller mangel på muligheter? Men holdningen til livet umiddelbart endre hvis et øyeblikk forestille seg at et sted er det folk som dør i naturkatastrofer eller se en film. Og folk som soner dom i fengsler? I sin hverdagen deres status har steget over den dypeste kjedsomhet. En travel "opp med" haster? De drømmer om minst poluchasah fritiden. Alt om holdning. Det er nødvendig å vurdere deres helse og frihet, tenk på dem som nå er lett. Kanskje lage en edel gjerning i favør av de fattige?
 Trivsel
 Ved første øyekast, arbeidsbyrden. Men gleden over resultatet eller utfallet enda en idé kan slå arbeid i et interessant eventyr. Er det ikke fint å se på som et hus skinne alle flater som løselig forurensning i såpevann og klær blir levende, rene farger som rommet plass er frigjort fra spredt store og små ting, og de fyller sin plass i kasser og på ryddige hyller? Hva du skal gjøre når man kjeder seg hjemme? Engasjere huset. Sko te ware, reparere ødelagt og glemt ting, matlaging deilige måltider - det er hyggelig og hjelpsom. Å være i det nye rommet, beholde den gamle ting renovert og drikke kaffe - nå er det merkelig følelse!
 Selvrealisering i verk
 Se deg rundt mange spennende aktiviteter som kan være en måte å selvrealisering: tegne bilder (selv, akvarell), innsamling, fotografering, sying, strikking, broderi lettelse, dyrke grønnsaker på balkongen, ikebana blomst, patchwork, modellering leire, skyting tegning på tre, dans, self-utdanning, lesing fiction (lover), skrive dikt, lære fremmedspråk, spille piano, utvikle overnaturlige evner og mer. Kanskje akkurat nå det er på tide å utvikle en ny interesse? Finn deg selv og være annerledes, for å gjøre de tingene hadde aldri prøvd?
 Fysisk aktivitet
 Meld deg på sportsdelen, ri på ruller, mestrer ri en hest, ri en motor (eller oppblåsbar) båt på kveldshimmelen, Shake It Up av upbeat musikk, pokataytesya en sykkel eller en quad, må en kjøre rundt hele stadion og holde de nødvendige klasser for grupper av ' bygge muskler.
 Improvisasjon og eksperimenter
 Alle de vanlige foreta en uvanlig måte. Endre utseende, situasjonen i huset, henge et bilde på veggen, gardiner uvanlige produsere sine egne hender, koker en interessant fatet, lage en ny diett, åpne et innskudd i banken, be om en ny jobb eller ekstra inntekt. Unn deg noe: Lys duftlys, besøke skjønnhetssalongen, ta med dine villeste fantasier Gi nabo Knacks, hjerneslag kattungen i hagen, gå på steder der det tidligere aldri vært, ta en leiebil oppføre seg annerledes.
 En rekke kommunikasjon
 Inviter dine venner, men la kommunikasjon vil fokusere på hvordan noe uvanlige interessante emner. For eksempel, snakke om profetiske drømmer, arrangerer poesi konkurranse åpne leksikon tanker og pofilosofstvuyte, organisere informativ kveld med historier, spille brettspill, se i teleskopet og beundre himmelen. Omgi deg med edle og kreative mennesker, invitere dem til sine gjester, som gjorde adelen bekymringsløse forrige århundre.
 Drømmer
 Kanskje nå er det svært tid til å drømme og lage en liste over ønskede, sette mål og deretter oppnå dem ved hjelp malt punktene i planen, og kanskje utvide kretsen av moro. Lage et kart over begjær, feste et blankt ark med tegnepapir til ønsket bilde for å gjøre det hele kommer inn i livet ditt.
 Absolutt en som åpnet en interessant leksjon, vil du være en ny side i livet, og du vil bare ønsker å frigjøre tid aldri slutter.  
Hvordan loddeyngel panorere?
 Lodde - fisk ikke dyrt, rimelig for alle. Men hvis skikkelig forberedt, smaken er det enda ingenting. Prosessen med forberedelse bør ta deg ikke mer enn en halv time. Før grilling av fisk må først tines og skylles under rennende vann. Å rense bein og innvoller lodde er ikke nødvendig. Men hvis du ønsker det og kan disembowel. Det vil imidlertid ta mye tid, er lodde stor størrelse forskjellig, så du må rydde bitene 10 - 12 som rykket en og en stekepanne.
 "Classic" stekt lodde
Liste over ingredienser:
lodde - 800 g;
mel - 05 kopper;
bakken sort pepper;
salt;
vegetabilsk olje.
 Forberedelse
Bland mel med hverandre, salt og pepper. Lodde avriming og ren. Hell en blanding av mel og krydder i en bred flat plate, rulle fisken i det hvert kadaver.
I en stekepanne, hell vegetabilsk olje og legg den over middels varme. Når overflaten av kjelen varmes opp, nøye legge ut i loddeolje. Fiskeyngel hver side i ca 4-6 minutter. Klar lodde satt på en tallerken og pynt med urter.
 Lodde stekt i sitron marinade
Liste over ingredienser:
lodde - 1 kg;
mel - 1 kopp;
stivelse - 1 ss;
sitronsaft (kan erstatte eple cider eddik) - 2 ss;
salt;
søt pepper;
vegetabilsk olje.
 Forberedelse
Lodde avriming, skyll. Vypatrayte innmaten, kutt haler. Legg fisken i et bredt bolle, krydre med salt og pepper. Hell sitronsaft eller eple cider eddik. Permisjon for å marinere i 15 - 20 minutter.
Bland mel og stivelse, lodde roll i denne blandingen. Varm en stekepanne med vegetabilsk olje. Svi fisken på hver side (4 - 6 minutter).
På grunn av marinaden lodde under steking lukter ikke for mye. I tillegg myker sitronsaft bein, og mens de spiser du neppe føle dem.
 Lodde, stekt i deigen
Liste over ingredienser:
lodde - 600 g;
egg - 2 stk;.
melk - 1 kopp;
mel - 1 kopp;
smør - 2 ss;
olivenolje - 1 ss;
vegetabilsk olje;
ingefær;
eddik;
salt;
pepper.
 Forberedelse
Tine lodde, skyll den under rennende vann. Kutte hodet av skrotter, vypatrayte. Dryss lodde pepper, ingefær, salt, hell olivenolje og eddik. Sett 30 minutter i kjøleskapet for å marinere.
Bryt eggene, skille hvite fra yolks. Siste helle kaldt melk, tilsett mel og salt, slo med en mikser. Deretter legger proteiner og bland godt deig.
Varm en stekepanne og stek lodde, vmochayuchy hver fisk i røren. Før servering, pynt med friske urter tallerken og hell smeltet smør.  
Hvordan smal porer på nesen?
 Hvis huden din skinner på ansiktet ubehagelig har svarte flekker og ofte betent, kan det være trygt tilskrives fett eller kombinert type. Innehaver av huden, på den ene siden, skal gratulerte som de senere funnet på ansiktet hans tegn på aldring - rynker og små, på den annen side kan de sympatiserer, stadig forstørret porene, akne og kviser er tom dekorert. Dette er spesielt en kosmetisk feil bekymret unge gutter og jenter som tror at eksterne feil - den viktigste kilden til problemer i relasjoner med det motsatte kjønn.
Problemet med hvordan trange porer på nesen eiere av fet hud er kjent førstehånds. Fra ungdomsårene, når talgkjertlene begynner å jobbe, lider de dette problemet. Angivelig, tilbringer ingen så mye penger på ulike kosmetiske kremer og masker.
Men for å gjøre ansiktet ditt attraktiv, fjerne sorte prikker, flekker, glans, innsnevring av nese porene mulig uten dyre verktøy.
 Til porene ikke utvidet
For å hindre fremveksten av lang nese for å hjelpe de enkle reglene. Gjør dem daglig, vil du legge merke til en endring i huden din bedre.
 1.  Porene på nesen helt synlig når du har skitne huden. Derfor konklusjonen må vaske hver morgen og kveld, fet hud kan rengjøres med en lett urte infusjon og i løpet av dagen. Bør vaske med en spesiell gel eller skum som passer din hudtype. Etter vask av ansikt til ansikt, bruke en krem ​​som inneholder retinol, salisylsyre, askorbinsyre.
  Omtrent en gang i uken eller enda mer rent ansikt (nær nesen området - spesielt) skrubb for å fjerne døde hudceller. Å fjerne svarte flekker og trange porer på nesen, er det spesielle strips som kan kjøpes på apotek eller avdeling i kosmetikk.
  1-2 ganger i uken gjøre nyttige ansikts med leire. Leire - et flott verktøy som reduserer og renser porene, fjerner skinne på ansiktet ditt. Leire fortynnet i vann (helst i grønn te) til kremet tilstand. Påfør på ansiktet og hold i ca 20 minutter.
  Hold nedkjølt isbiter med kamille infusjon. De kan tørke person. Under påvirkning av den kalde årstid på nesen vil begynne å raskt smal.
  Gå kosmetolog, vil han fortelle deg hvordan du kan bli kvitt den tid ved kriomassazha eller kjemisk peeling. Bare husk at disse prosedyrene ikke kan gjøres i sommer, er huden ikke utsettes for ultrafiolett sollys.
   Tradisjonelle oppskrifter for innsnevring jfr
  God hjelp trange porer på nesen av frisk frukt og bær. Bruk kun dem bør ikke spise, og bare sette på nesen med ferske slam bær og frukt som kan vaskes av med varmt vann.
  Det er en fantastisk oppskrift lotion som raskt kan trange porer på nesen.
  Du må ta:
  1.  Rent vann - 80 gram.
   Honning - 20 gram.
   Alun - 2 gram.
   Hvis vann og honning ikke noe problem, her alum kan kjøpes på apoteket som et tørt pulver. De er fantastisk godbit problem hud og slimhinner.
   Honning rør inn vann til det er oppløst, tilsett en løsning av alum. Denne fantastiske fuktighetskrem bør tørke nesen to ganger om dagen.  
Яндекс.Метрика