Hvordan lage vin av druer hjemme (video)
Hjemmelaget druevin har nesten alltid en unik smak og aroma, det er mye hyggeligere viner produsert kommersielt. Home Cooking Recipes Wine interessert mange intelligente og velutdannede mennesker er villige til å ta seg tid til å dra nytte av de gode resultatene av sitt arbeid.Hvordan lage vin av druer hjemme (oppskrift)
Vi tilbyr våre lesere en av de klassiske oppskrifter på husets vin.
Vi trenger følgende elementer og ingredienser:
• Druer
• Glassflaske volum på omtrent 20 liter
• Bath hvor du skal knuse druer
• hva vil du knuse det
• Cork
• Gummi slangen
• Clay
• 1 liters glass

Trinn 1: Begynn å lage vin fra druer trening. Vask dem er ikke nødvendig (dette vil forsinke gjæringsprosessen), og bør skilles klynger. Det er ensformig og kjedelig jobb, men smaken av vin er utmerket.
Mens bærene er sortert ut, må vi forberede en forrett. Matlaging det: otsыpaem små druer i små retter ren. Ca 2-3 kopper. Nå legger 2-2, 5 ss sukker og roztolochymo druer med sukker. Det er vår surdeig. Det vil være i denne formen til hun ikke gnisten. Surdeig - dette er den mekanismen som begynner gjæring i flasken.
Trinn 2:Vi overs andre druer i karet, som er forberedt på å knuse, knuse og starte den. Utsette knuse bær bør ikke være, og bør være riktig spores til venstre hele bær. Å knuse banken kan brukes med en flat bunn, eller en hvilken som helst flat-fag (helst ikke metall), og hvis du vil, kan du trykke druene for hånd. Det viktigste - å snu bær i containere, knuse dem alle.
Trinn 3: druer, helt knust og blandet, legger starteren. Vi skal helle det, røring, dekke alt ovenfra, og la stå i 4 dager. Vi må huske på at hver dag vi har kapasitet til å røre og overvåke prosessen med gjæring begynner.
Trinn 4:Vel, her er kake satt på bunnen. Nå, for å dele kaken og juice, ta et stort stykke gasbind, er det fire ganger, og gjøre det. Juice potion i en flaske og kake igjen i gasbind otozhmem hardt. Nå kaken var i gasbind og juice i flasken.
Trinn 5: Den neste fasen - kork korken med inn i hennes tube. Den gummirøret må gassene som dannes under fermenteringen ikke kunne bryte flasken. Sett flasken tett rundt zalepym leire til gjæring gasser var bare gjennom en slange. Den andre enden fest ble kokt i en krukke med vann. Bank må være under halsen av flasken.
Trinn 6: Tilsett sukker til flasken i 5 dager. Vi forventer mengden som følger: 10 liter saft fra 1 til 1, 5 kg sukker. Deretter la saften å gjære i ca 3 uker, noen ganger så at alt var fint, men etter utløps perelem vin i en ren flaske, forlater sediment i den gamle helt. Fest, forlater en måned. Deretter kan du drikke vin. Vel, det viste seg?
Nå som vi fortalte deg om hvordan du kan gjøre en stor drue vin hjemme, kan du eksperimentere selv. Bruk først en liten mengde kapasitet, tilnærming og tre-liters krukke. Men etter når du føler deg mer trygg, må bli din "merkevare" et par flasker vin, eller på eikefat.
Helse og lang levetid!
Prtsoess lage vin på video!


Alle hemmelighetene i matlaging Husets vin
Vin - den første og den gamle drikk laget mannen. Den inneholder mange forskjellige vitaminer og aminosyrer har en positiv innvirkning på menneskekroppen. En god druevin ble betraktet som en drink som gir udødelighet. En gang Avignon prester betraktet ham en femte element, sammen med vann, ild, luft og metall, det lagt mange legemidler og behandlet sine fornemme gjester. Du kan vise artikkelen til slutt hvordan å lage vin av druer hjemme video.
Foreløpig naturlig vin find drikk laget av gjæring av ren druesaft fruktjuice gå uten tilsetninger av fremmedstoffer. I butikkhyllene denne vinen flere vanskelig å møte, så lenge produsentene har tilpasset problem for naturlig vin - befestet drikke kunstig laget av alkohol, vann, fargestoffer og dufter. Derfor bør vi nevne hjemme av skyld som gjorde våre besteforeldre, og det er sikkert veldig naturlig drikke.
Prosessen med hjemmelaget vin består av flere trinn:
forberedelse av råvarer;
klemme saften eller cellulose;
Johannesurt produksjon;
gjæring;
fjerning av sediment fra vin,
vin tapping og lagring.

Hvordan å lage hjemmelaget vin
Forberedelse av råvarer
Før behandlingen av frukt eller bær trenger å forberede seg på forhånd container - eikefat, krukker, bøtter eller emaljerte tanker. Ikke i noe tilfelle ikke bruk metallredskaper eller banker med salt eller surkål. Retter er vasket med kaldt og deretter varmt vann med natron å eliminere fremmed lukt. Å produsere viner er eksepsjonelt modne bær og frukt. Du kan ikke få vin med god smak og aroma av bortskjemte, råtten eller mugne materiale.
Før presse juice, frukt og bær bedre grind. Dette kan gjøre en tre stampe, kjøttkvern eller juicer. Saftige og møre bær bedre stretch tre stampe, slipe og mer tett i en kjøttkvern. Sokovarku kan bare brukes når matlaging fruktdrikker. Men god vin med en delikat aroma av hvite druer eller hvite rips bedre med juice innhentet gjennom pressen.
Veldig fint hogge frukt og bær er ikke verdt det, fordi som mashed masse vil etter hvert litt juice. I tillegg til farge og smak viner ble skadet, alle stadier av produksjonen skal foregå uten metallredskaper.
Får juice
Utarbeidet ved å knuse frukt og bær bli til mye av frynsete eller tremasse, som senere hentet juice. Best vri ut saften gjennom pressen, laget av nylon eller lin stoff. For pressen tar ren klut fuktet med kaldt vann og vridd opp. I midten sette en liten mengde av vev masse og opprevet innpakning endene, som klemt klemme tøyet. "Woven" trykk er ikke egnet for å klemme saften fra epler, pærer, plommer, stikkelsbær, solbær. Men tremasse erholdt ved denne metode er av høy kvalitet med et høyt innhold av sukker og smaksstoffer.
Utarbeidelse av vørter
Gjør av ren juice vin fra druer dyrket og noen varianter av pærer og epler. Alle andre frukter inneholder mye syre og for lite sukker, så duftende og deilig drink med god holdbarhet ikke kan skaffes fra dem. Følgelig er de fleste naturlige safter må forbedres. Denne prosessen med å forbedre kvaliteten på matlaging juice kalles vørter. For homogen, med litt sukker og syre innhold mos det kupazhuyut, som legger ulike juice, sukker og vann.

Saften ble justert til den ønskede syreinnhold på tre måter

Den enkleste og raskeste måten - fortynne juicen med vann. Det bør være ren, myk og har ingen lukt. Hardt vann vil redusere surheten av juice og vann med forurensninger av jern årsaker blackening vin.
Sann vin ut væske og umettet.
I det andre tilfellet av ren juice blandet med kritt, røre og la til å falle ut. Strippet så helles syre saft, separert fra sedimentet og blandes med resten av den sure side. I motsetning til den forrige metoden, kommer vinen fyldig og rik. Men denne metoden har en ulempe: juice, og vin, har en heller ubehagelig medisinsk smak.
En enkel og effektiv metode, men ikke alltid mulig på grunn av mangel på nødvendige ingredienser. Kjernen i det er at svært sure juice blandet med juice mindre syrlig. Det bør ta hensyn til kompatibiliteten av smak og aroma av juice. Viner laget på denne måten har god smak og rik duft.
Utarbeidet og revidert vørter helles fra et stort glass flaske eller annen beholder, dekk med vann og sette bolten. Denne del av røret, er den ene ende senkes ned gjennom en forseglet krukke i korken ikke gjelder for overflaten av vørteren, og andre - i et glass vann. Den resulterende karbondioksyd begynner å forlate fartøyet og atmosfærisk oksygen i vørteren vil ikke falle. Noen gummihansker, piercing to fingre på den. Volumet av den resulterende vin er alltid mindre enn mengden av vørter: 100 l få om lag 80 liter vin, og resten går tapt under andre stadier av produksjon.
Gjæring
Befestet dessert vin er et resultat av gjæring av saften i vin gjær som bare kan oppnås i laboratoriet. Hvis ikke blir vasket materialer, "vill" gjær på overflaten av bær og frukt er vanligvis nok til juice gjæret. De lar deg øke alkoholinnhold på 14-15%. I fravær av gjæring i løpet av uken, legger ferdiglaget forrett. Hun får klar for en uke å lage vin med moden bringebær, jordbær eller hvite rips. To glass bær blandingen helt 100 gram sukker og hell et glass vann. Alt blandes, lukket med en propp og plassert på et mørkt sted. Et par dager senere gjæret juice gjennom cheesecloth tsidyat og går surdeig. Hun raskt skysaye, slik at den kan brukes bare for en uke. Ti liter dessertviner trenger 300 gram surdeig.
Fjerning av vin fra sedimentet
Hovedoppgaven for vin er å fjerne sediment som består av døde gjær. Hvis det ikke fjernes i tide, får vinen en ubehagelig bitterhet og blir overskyet fordi gjær vil raskt brytes ned. Derfor er det nødvendig å tappe vin umiddelbart etter gjæring og senest to uker. Hvordan å lage hjemmelaget vin, du vet, i prinsippet, ikke noe komplisert.
Lagring av husets vin
Hell vinen i flasker som deretter forseglet og lagret i en liggende stilling i et tørt og kjølig kjeller. Ved lagring av flasker i en stående posisjon, kork tørr og mister sine tetting lekkasjer.
Hvordan lage vin fra rips, epler, druer, kirsebær, rips, bær
I områder hvor tradisjonelt dyrket druer, hjemmelaget bare druevin. Men i det meste av landet er sjeldne druer og eksotisk kultur. Et utmerket råstoff for å lage vin drikker anses epler, rogn, kirsebær, Solbær noen, bjørnebær og bringebær. Fruktvin gjøre litt mer komplisert enn drue, som frukt og bær inneholder en liten mengde sukker og mye syre. Vin hentet fra ren juice går svak, skjør og sur, som er dårlig kvalitet. Så sørg for å gjøre mer sukker og mindre syrlig juice oppnådd. For dette formål er det blandet med vann, behandles med kalk juice eller blandet frukt og bær med forskjellig surhetsgrad. Å gi den nødvendige styrke skyld juice blandet med sukker eller honning.

Hvordan lage eple vin, hvordan lage cider hjemme
Cider - eple vin med gul farge og veldig hyggelig å smaken. For å gjøre dette, trenger du vin søte og sure epler i 1: 1-forhold som skal male og male i en kjøttkvern til å produsere masse. Pulp slå ut i en glassflaske og helles sukker i forholdet 125 gram per kilo. Bundet nakke fartøy gasbind og la på et varmt sted for 2 til 4 dager. Etter en stund begynner å dukke opp masse og juice skjemaet nedenfor. Kjøttet må stadig vri ut og tøm saften. I samlet juice for å legge til hver liter 250 g sukker, lukke jar "vann gate" og la til å sette opp til 25 dager. Når gjæringsprosessen er stoppet, klar vin strømmet fra en slange i små flasker og kork.

Hvordan å lage en tørr vin

Tørr rødvin laget av mørke druer som Cabernet, Meaning og andre. Hovedmålet i dette tilfelle er å skaffe en tykk mørk drikk med karakteristisk ruhet. Det tanniner som finnes i frø og skinn, gi denne vinen syrlig smak. Derfor wymeldowałem for vin fremstilt fra massen mezhoy.Podhotovlennoy påfyllingskapasitet og tilsett ¾ startrate på 2% av den totale vekt av saften og deretter blande alt grundig og dekselet. Snart begynner prosessen med hurtig fermentering og vørteren begynner å varmes opp, og over det dannes hetten med massen. Det må stadig rørt og opprettholde ønsket temperatur i rommet slik at det ikke blir en eddik og ervervet karakteristiske farge. Tre, kanskje fire dager med rask gjæring Surt må kjøpe en behagelig aroma intens farge og terte. Hvis vinen forblir blek, bør gjæringsprosessen fortsette.
Når fermenteringen er ferdig, må vinen separeres fra massen vanlig dørslag. Forblir klemme på noen måte og er lagt til vin som rørt, strømmet oppover i glassflasker eller fat. Ung rødvin smaker grovt, så det er bedre å ta 2-3 måneders eksponering.
Oppskrift hvordan å lage hjemmelaget vin
En av de mest populære kroatiske viner - kirsebær vin. Den har en søt smak og tykk konsistens. Cherry flavored vin vil dekorere ferie bordet og familie feiringer. Oppskrifter gjør denne vinen mye, men den enkleste er. Moreller, korroderte, helle halvparten i en stor flaske og hell sukkeroppløsning i et forhold på 1:10. Deretter legger gjær og la det gjære for en uke. Tross alt avløp og legge til 400 milliliter alkohol per liter vin. Vin bør tåle seks måneder til posvitlishaye og deretter fjerne sediment. Forberedt på denne måten vinen har en delikat smak og lang hylle vin på et kjølig sted.
Video hvordan å lage hjemmelaget vinЯндекс.Метрика