For å legge inn krøllete hår?
 Krøllete hår - en sann naturlig gave. Luksuriøse krøller som jenta sjenerøst begavet natur, er underlagt misunnelige visninger av mange kvinner. Dessverre, skjønnhet krever offer, så nydelig hår du trenger for daglig omsorg. Bare i dette tilfellet eieren av krøllete hår kan skryte utmerket preparerte frisyre og hår, og ikke for å skjule sine nydelige krøller under en cap eller lue. Sta krøller - de grunnleggende reglene for omsorg for krøllete hår
 Krøllete hår - store "priveredy"! De liker ikke vind, regn, motsetter høy luftfuktighet som utendørs og innendørs. Hvis en jente er tilfeldig behandle håret, vil håret svare det samme elskerinne. Krøllete hår, som utøves forsvarlig omsorg, starter pushitsya, tynnere og mister en sunn glans. Å bevare den naturlige rikdom bør følge noen enkle regler:
 riktig velger kosmetikk for håret. Krøllete hår liker ofte å ta en dusj, "så vaske håret ikke mer enn 2-3 ganger i uken. Prøv å velge en serie av profesjonelle sjampoer, balsamer og balsam som passer din hårtype.
 ikke tørke håret. Etter vask hodet blot håret med et håndkle og la dem tørke naturlig.
 Unngå områder med Overtørkings luft. Hvis det er fuktig, er det best å ha på seg en lue.
 Krøllete hår under påvirkning av fuktighet og begynne pushitsya kudryavytsya mer, slik at de vil være svært vanskelig å konkludere.
 Korrekt velger hårklipp for krøllete hår
 Til styling krøllete hår ikke forårsaker noen problemer i jenter, er det nødvendig å velge riktig frisyre. Følg de grunnleggende reglene, kan du enkelt konkludere med gjenstridige krøller en flott frisyre.
 1.  Korte frisyren - det er stilig og vakker, men ikke for krøllete hår. Selvfølgelig, kan eieren av uregjerlige krøller råd til en stilig hårklipp, men hver morgen ville hun måtte tilbringe en time eller to på en grundig styling ved hjelp av ulike skift. I tillegg vil noen ekle dozhdyly gusty vind gjør i en håndvending med perfekt krøllete hår bustete tildelt frisyre.
   Bang - det er vakkert og moderne, men ikke for krøllete hår. Hvis vertinne ønsker vystryhty krøller smell, vil det ha å skrive det inn hver dag grundig med jernet. Men i vått vær smell kan ta sitt opprinnelige utseende.
   Ikke velg en frisyre bob type. Krøllete hår kan ikke holde en gyldig form hårklipp, og være stygg pinne i forskjellige retninger.
   Den optimale lengden krøllete hår er ansett for å være en der kan hun lett sette sammen dine krøller i en hestehale. Dette langt hår er den mest praktisk: i noen dårlig vær vil hun være i stand til å samle sine uregjerlige krøller i en hestehale, og de sprer seg i alle retninger, og danner en "løvetann".
   En flott frisyre for krøllete hår er en klassisk kaskade. Først, ikke slik en hårklipp ikke skape unødig bulk. For det andre unngår en kaskade forvrengning spiralok-krøller sammen.
   Temmer gjenstridige krøller - gjør godt styling!
   Temme krøllete hår - ikke en så enkel oppgave. Å krølle mer naturlig, ikke sammenvevd med hverandre, ikke kleber seg sammen og ikke spredt, må du bruke mye tid. For å konkludere, trenger vi krøller er veldig viktige og nyttige verktøy og ressurser:
   jern;
   Klassiske curlers;
   hårtørrer;
   curling;
   gels, mousse, lakk og annen styling;
   kam.
   Med kan etableres disse midlene følgende typer ukladok.
  1.  "Everyday". Vi trenger lyse pins og gummistrikk og hårspray og fem minutter av fritiden. Hvis du oppretter unike bildet du absolutt ikke har tid, gjøre en enkel lav hestehale. Forsiktig gre håret, samle håret i en hestehale og fest den med vakre tyggegummi eller nålene. Avslutt styling ved å bruke hårspray. Dette vil bidra til å unngå unødvendig "pushenyya" i all slags vær.
    "Smooth". Å skape en konklusjon vi trenger utyuzhok hår rettetang, betyr termozahysnoyi kam og "krabyk." Det er ingen hemmelighet at jenter er begavet av natur krøllete krøller ofte drømmer om glatt, helt rett hår. Å hjelpe slike unge damer kommer utyuzhok hår rettetang. Samle forsiktig alt håret på kronen via en krabbe. Forsiktig nå i 2-3 tråder og rette sine jern. Fortsett å rette tråder, til du er ferdig frisyre.
    Dette er viktig! Prøv ikke å sette for høy temperatur for stryking. For en komplett utretting er nok til 160-180 grader. Før legging, søke på håret termozahysnoyi betyr å beskytte håret mot høye temperaturer.

    "Curlers". Det kan virke merkelig, men krøllete hår er lett å konkludere ved hjelp av klassisk krølltang. Små curlers bidra til å skape krøller, stor - vil gi volum hår og litt raspryamyat hår. Påfør i håret litt mousse og deretter skru på byhudy.Vyuschyesya hår er vanligvis veldig lydig, så effekten kan sees i et par timer.
    "Wet effekten". Å skape en frisyre a la "du nettopp kom ut av dusjen," du trenger en spesiell gel for hår. På fuktig hår, påfør litt gel. Spredningen betyr hele lengden av håret. Ikke tørk hårføner, la krøllene tørke naturlig. I konklusjonen dette er en ting - etter en hard dag hode vil vaske igjen. Ellers, neste morgen får du Maths låser som ikke kan kjemmet.
    "En klar curl." For å danne en klar krøller som ikke flyter sammen med hverandre, ved avslutningen må benytte skum for hår. Påfør et middel for legging på ren vått hår, forsiktig massasje hodet, prøver å løfte håret ved røttene. Dette vil skape en ekstra obъem.Ny ingen måte tørr hårføner og ikke prøve å gre dem, eller du får hår "løvetann".
    Dette er viktig! Vinneren av krøllete hår sjeldnere bedre å bruke en kam, fordi det kan oppløse håret, gjør håret i "jack på hodet."
    Det er gøy! Den beste tiden for låser - vinter! Prymynayutsya curl litt under en cap, ikke pushatsya ikke fly i alle retninger, danner hodet "løvetann". Med riktig stell og ernæring under den kalde årstiden, vil håret ta hans elskerinne perfekte krøller.

    "Braid". Mote Spytte annen konklusjon for krøllete hår. Lydige og tykke krøller lydig krøllet mønstre, skape vakre fletter. Lær å veve 3-5 Kos egne valg, rask og daglig styling er garantert.
    Profesjonell hår styling
    Hvis konklusjonen nepodatlyvыh krøller slått til deg i daglig tortur, bruke tjenestene til en profesjonell hår retting. Keratin retting - en moderne prosedyre der under påvirkning av spesialfond hår beriket protein. Som et resultat, ulydige å rette krøller, er håret mykt og skinnende. Den største ulempen med denne prosedyren er prisen: gleden er veldig dyrt! Videre varer effekten keratyrovanyya ikke mer enn 3-6 måneder, avhengig av strukturen av hårpleie og flid.
    Krøllete hår - en sann gave som naturen har sjenerøst tildelt bare noen få jenter. Men en slik rikdom trenger å lære å behandle. Først, er det nødvendig å velge de riktige kosmetikk for din hårtype. I tillegg bør ved avslutningen av krøller bruke pålitelig maling, skum og musamy som ikke skader håret ditt. Bruk en mild temperatur regime hvor rette håret med stryking.
    Krøllete hår - en naturressurs, men vedvarende og krøller kan gå lei. En jente kan endre bildet, noe som gjør keratin håret rette. Denne fremgangsmåten vil ikke bare endre jentas bilde, men glemme vanskelighetene styling krøllete hår i minst seks måneder.  
Som en brunfarge med lys hud?
 Solbrun hud er ikke alltid i mote og til ulike tider kjennere av skjønnhet oppfattet det annerledes: fra fangst til full avvisning og tilbake. Men nå til dags jevn brunfarge er definitivt en fordel utseende og garvet mann ser ut til å bli mer sunn, slank og attraktiv enn blek. Dette har en stereotypi, og vi er alle mer eller mindre tilbøyelig. Så med starten på stranden sesongen skynde seg til stranden for å gi kroppen din en appetittvekkende skygge. Sin intensitet avhenger av personlige preferanser og vare på helsen din. Men fremfor alt - fra egenskapene til. Ikke alle er i stand til å sole til mørk bronse farge og lys-skinned folk fra naturen og helt nektet muligheten til å få en brunfarge uten mye skade. De raskt rødme og "brenne", i stedet for å få en fin brunfarge solbrenthet først, og deretter - oblezshuyu hud. Men det er ingen grunn til å fortvile. Fin brunfarge med lys hud er mulig, hvis du gjør det riktig. Derfor foreslår vi at du lærer å sole seg "som hvite mennesker" - bokstavelig talt og i overført betydning! Fordeler og ulemper av sol
 Solbrenthet - en naturlig reaksjon av menneskekroppen for sollys. Under påvirkning av UV-lys aktiverer produksjon av pigmentet melanin, som malt en mørk farge huden forsvar mot aggressive miljøet. At utseendet på solbrenthet - en beskyttende reaksjon, og derfor skadelig å sole seg? Ja og nei. På den ene side er en tan virkelig stressende for kroppen og fulgt av flere negative virkninger:
 akselererer hudens aldring, fremmer synligheten av rynker og pigmentflekker;
 øker risikoen for melanom (hudkreft);
 provosert av dehydrering og komprimering fordampning av svette og talgkjertler;
 skaper en øket belastning på det kardiovaskulære system;
 kan forårsake ufrivillige reaksjon av nervesystemet, stimulering, nervøsitet, depresjon, eller vice versa, og depresjon.
 Samtidig moderat soling har lenge vært ansett som nyttig og moderne medisinsk forskning bare bekrefte sin gunstige effekt. Den finnes i følgende faktorer:
 bidrar til å produsere vitamin D, som er nødvendig for beindannelse og forebygge rakitt;
 aktiverer stoffskiftet, inkludert sirkulasjon, næringsopptak og endokrine prosesser;
 øker immunitet mot virus og smittsomme sykdommer;
 undertrykker betennelse og hudsykdommer, kviser og andre utbrudd;
 bidrar til å eliminere psykologisk tretthet forårsaket av langvarig stress og tretthet, ledsaget av utgivelsen av endorfiner.
 Samlet, tan, som noen intense effekter på kroppen, gode i moderering. Da han virkelig gjør mer godt enn skade, og gir oss mulighet til å se mer tonet og forførende. Det er ingen tilfeldighet idrettsutøvere kommer på scenen i solen - for mørk hud, muskler synes levende, og hele silhuetten - harmonisk. Men antallet solbrenthet etter som han opphører å være en trygg, individuelt for hver person. Det avhenger av helsetilstand, alder, men fremfor alt - fargetypen. I generelle termer, betyr dette at de mørkhudede brunetter har råd til å sole seg i solen og utsette ham for kroppen lenger enn lys-skinned blondiner. Og den lettere huden, jo mer sannsynlig å brenne i stedet for tan uniform.
 Effekt på lys hud solbrenthet
 Personer med lys hud trenger ikke å gi opp soling. Og det er ikke mulig, hvorfor ville du skjule alle sommer innendørs. Legg kroppen din en lys nyanse av melkesjokolade kan og bør være, men vær oppmerksom på at soling i lyshudet folk har en rekke funksjoner:
 Du kan ikke bo i solen i løpet av sin største aktivitet. I ettermiddag fra 11 til 16.
 Å kjøpe en mørk skygge du trenger mer tid enn kjæresten din, brunette.
 Tint tanning i lyshudet folk alltid lettere enn en mørkhudet av natur, og litt rødlig. For å oppnå en mørkere hudtone kan bare være hjelp av kunstig soling.
 Den kunstige tan, som sprøytes på legemet eller påføres som en krem ​​hender - en god vei ut. Men bruken - en svært arbeidskrevende prosess, men resultatet er ikke alltid naturlig. I tillegg er en "maling" av huden - dette er ikke et brunt, fordi den ikke tilfredsstiller de friske funksjon av UV-lys. Derfor er det bedre å prøve og få en brunfarge virkelig, til tross for lys hud.
 Vilkår tanning for personer med lys hud
 Soling av reglene bør ikke bare blonde mennesker, men til alle som ønsker å opprettholde helse, skjønnhet og ungdom i lang tid. Men de som naturen skjenket melkeaktig hud, blondt hår og fregner, må du være forsiktig i solen. Dessuten forsiktig sole seg og ha noen mørke håret, hvit-skinned folk, men - denne type utseende uvanlig i de nordiske landene. Vel, alle andre også gjør ikke vondt følgende anbefalinger for sikker og vakker brunfarge:
 1.  Før du går sørover eller like før sommerferien, forberede huden for intens sollys. Å fremme denne "venne" den til UV-lys ved hjelp av tanning. Delta på hytta kan være et par ganger i uken: de første 3-4 økter bør vare lenger enn noen få minutter, og videre handlinger kan økes til 5 og deretter 7-10 minutter om gangen. Det nøyaktige tidspunktet velges avhengig av hvor følsom huden din og individuell mottakelighet.
   Like før du går tilbringe en hel kroppspeeling myk naturlig skrubb svamp eller stiv. Gjøre det en gang og ikke gjenta å komme tilbake fra ferie til videre ikke å skade den følsomme huden.
   Før du drar hjemmefra (selv om du ikke kommer til stranden og shopping på en solrik klar dag) ikke bruker toalett såpe og kosmetikk som inneholder alkohol, inkludert dufter. Eng og alkohol tørker ut huden og fettete fratatt sin naturlige barriere som beskytter mot ultrafiolett stråling.
   Ulike land UV intensitet varierer, men i sommer, uansett hvor du er soling, prøver ikke å gå til et åpent område i midten av dagen. Farvel til stranden 10-11 am, og etter 16 pm, og den gjenværende tiden i tett skygge og / eller i et kjølig rom.
  Som en brunfarge med lys hud?

   Selv denne morgenen og kvelden bruker alltid solkrem. I ditt tilfelle burde det ha maksimal beskyttelse faktor: minst 40 enheter. Vanligvis disse filtrene er kraftig i en serie av strand makeup for ansiktet og / eller produkter for babyens hud. Oppdatere krem ​​på huden hver halve time og etter bading.
   Ikke glem å beskytte ansiktet og leppepomade med en sterk faktor SPF (solbeskyttelse filtre) fordi huden i dette området er tynnere enn kroppen, og raskt mister fuktighet. Ta hånd om håret, holde dem under hodeplagg, pre-behandlet med en spesiell spray.
   Holde styr på å kontinuerlig varigheten av soleksponering ikke overstiger de første 15-20 minuttene. Et par dager det kan lett øke gradvis bringe 45-60 minutter. Hvis huden din er ganske blek og / eller ikke har tid til å forberede det for stranden sesongen brunfarge i solarium, så ikke gå ut i det åpne sun - skrå stråler som faller inn under kalesjen eller paraply vil være tilstrekkelig.
   Etter bading i saltvann (hav eller naturlig basseng) umiddelbart ta en dusj med friskt vann og klapp huden tørr, deretter bruker solkrem. Dråper av vann igjen på huden, fungerer som små linser, øke intensiteten av UV-stråler og øker risikoen for brannskader.
   På stranden, kan du prøve å finne borte fra vann til strålene reflekteres fra overflaten uten intensivert solaktivitet.
   Oftere endre posisjon, setter solen ulike deler av kroppen. Følgelig, er du svært uønsket å sove på stranden eller et langt opphold i samme posisjon med en bok eller et blad.
   Drikk rikelig med rent vann for å gi din hud nok fuktighet. Du kan spise frisk frukt og grønnsaker, drikker fersk juice og kokosmelk. Og alkohol, selv svak, og brus, har å gi.
   Etter hjemkomsten fra stranden og ta en dusj, ta på din hud fuktighetskrem eller melk. Hvis du føler at lille kroppen "var hot" - ta et redskap som består av panthenol er. Men i alle fall, ikke forsømme hjelp av hudpleie - de trøster henne, fylt med fuktighet og bidra til å fikse den resulterende brunfarge. Siden det er for deg - en sjelden gjest og kunstig, prøve å lage alle forhold som han bodde og holdt på huden din lenger.
   Samsvar med disse reglene krever selvdisiplin og enda noen pedanteri. For å avhjelpe problemet litt, kan du ty til lureri, akselererer manifestasjon av solbrenthet. Dette er mat, noe som bidrar til å produsere melanin. For å dra nytte av de naturlige egenskapene til de produktene før strandsesongen øke antall provitamin A i sin meny og ikke gi opp på den holdige produkter under soling. Spis sesongens frukt og grønnsaker rødt og oransje (fersken, nektariner, kirsebær, vannmelon, tomater, meloner), gulrøtter og sitrusfrukter. De inneholder karoten, som er bedre absorbert sammen og B-vitaminer (tilstede i nøtter, frø, avokado, marin fisk). Denne maten vil bidra ikke bare solbrenthet, men også generelle helse.
   Tan med lys hud og kan være på stranden og i solarium - det eneste spørsmålet er, er du klar til ansvarlig utføre manualer. Men tro meg, det er bedre å bruke mer tid, krefter og solkrem enn lider av smertefulle brannsår og ikke estetisk bar hud. For ikke å nevne de helsemessige risikoer og alvorlig trussel forbundet med UV-eksponering. Personer med lys hud verre etter ham, spesielt på utsatte deler av kroppen de har mye føflekker. Når solen selv de minste fødselsmerker kan utarte til svulster. Sørg for at dine nærmeste slektninger blant personer med ingen slike problem - og bare da gå soling. Men ikke prøv å nødvendigvis få en brunfarge farge av mørk sjokolade. Naturen har gitt oss ingen sjanse for visse ytre kjennetegn, og at det ikke ble gitt, som regel, er ikke bare til ansiktet. Intens, altfor mørk brunfarge ser unaturlig blonde mennesker, men lys og myk blush smahlyavist vektlegger deres naturlige eleganse og skjørhet. Så ikke nekte deg selv gleden - men brunfarge i moderate mengder, være sunn og vakker!  
Яндекс.Метрика