Hvordan å lage en plan for historien?
 Nå ofte skrive historier i skoler og universiteter fakultetets. Noen ganger fantasi ikke er begrenset, og i noen tilfeller er det nødvendig å lage et stykke om samme tema. Selvfølgelig, Avdeling for journalistikk vie mye tid på å forklare ins og skrive historien om hans plan, men på skolen er det ofte umulig å presentere i detalj. Vanligvis elevene skrive historier om film, om hans familie, hans interesser og dagliglivet, og vie det første stykket lest boken eller sett filmen. Historien kan ligne noe arbeid, men den bør ha alle tegn på selvstendig kort prosess: tomten, tegn, sammensetningen. Å fungere godt, riktig og tydelig, må du først lage en plan for historien, så detaljert og nøyaktig, og deretter i samsvar med disse til tekst. Hvis du skriver om seg selv eller i ferd med å publisere, du også komme til nytte kyndige plan - arbeid med ham mye lettere å trene i slutten en logisk og interessant.
 Vi gjør plan for historien riktig. De grunnleggende prinsippene for å skrive en plan anbefalinger
Arbeidet med en god historie må inneholde en plan. Selv om du blir inspirert, føler du at produktet allerede hadde i tankene, du bare brenne helt, fortsatt må alle noen refleksjoner på papir. Ideelt dette er gjort godt, punktene. Denne planen vil være din historie.
 1.  Før arbeider på historien du ønsker å utforske sin tema, idé, hovedlinjen. Fra dette vil i stor grad avhenge av innholdet i planen. For eksempel snakker om familien din, vil du trenger for å overføre ikke bare familien, men prøv å koble historien til en helhet, lage myke overganger at teksten ikke blir en tørr oppføring av fakta. Også verdt når flagg og din plass i familien, som du skriver et sammendrag av ingen familie, nemlig hans. Dette behovet for å fokusere. Når du sette temaet, må du huske å skrive den på toppen av arket hvor du lage en plan. Denne posten vil alltid bli minnet om kjerneområdet av teksten så mye viker unna temaet er ikke nødvendig.
  Hvis du kan komme opp med et tema, prøv å velge den mest forståelig og tilgjengelig måte du. Skriv en historie på egenhånd, ikke kopiere den fra eksisterende kilder. Selv om etableringen av hans egne vil virke for vanskelig å iscenesette en plan vil du se at dette arbeidet er ganske gjennomførbart. Det viktigste - å navigere det valgte temaet, har nødvendig informasjon, gjerne. Du kan skrive om seg selv, om saken av sitt liv (ferie, kommer til ethvert arrangement, møte med en interessant person), pick-me film, bok. Det er viktig å lage en plan for historien til å være helt i tråd med tekstinnholdet i fremtiden. Ikke glem om emnet og umiddelbart skrive ned på et stykke av sin plan. Hvert element av planen skal være direkte relatert til temaet. Store unntakene ikke gjør som en historie - en liten sjanger av prosa. Du trenger en liten mengde klar og detaljert utvikle temaet for din historie.
  Ikke la inspirasjon til å holde deg fra tenkt plan. For å gjøre dette, må du huske å ta det med i alle de viktige og levende detaljer. Kort skrive dem direkte i de relevante avsnittene i planen. For eksempel, hvis en del av handlingen du trenger å fortelle en interessant sak, som karakteriserer helten i historien, sjekk dette i form av en komprimert form.
  Du må nøye utvikle en plan historier om samme emne, kompetent og gjennomtenkt. Behandle denne virksomheten ansvarlig. Selv om planen ikke vil sjekke læreren, skriv det som om du må ta for gjennomgang. Husk at klarhet og konsistens, fullstendighet planen avhenger i stor grad på suksessen av helheten. Ikke bli distrahert, Hold deg til emnet, fokus og skrive nøye. En god plan vil hjelpe deg å lage en virkelig verdig historie.
  Husker historien som trengs for å detalj og visualisere dem i planen:
  tegnene som skal skildres ganske spesielt, at leseren kan forestille deg;
  god beskrivelse nødvendigvis forskjellig overflødig detalj, er historien bedre å skrive mer konsis og rommelig;
  tegn er avslørt i boken ikke bare utad, men også internt;
  Legg til to eller tre interessante punkt, levende detaljer som trekker leserens oppmerksomhet.
  For eksempel, hvis du velger å huske et par slag for å skildre bildet av helten, sette dem kort i det punkts plan som oppfyller den planlagte delen av historien, hvor han vil bli omtalt disse detaljene
  Bare skrive ned alle dine fremtidige hovedpersonene i historien. Planen bør de gå etter tittelen og en kort (to eller tre setninger) innhold av arbeidet. Liste over tegn kan ligne de du har sett i skuespill. Bare sjekk den grunn helter sammen, legge til korte beskrivelser. For eksempel: "Kate, datter Natalie, munter jente ti år."
  Hvis du trenger for å lage en plan for historien på film, spesielt tenke nøye gjennom sammensetningen av teksten. Det er ikke bare å være en god og harmonisk i seg selv: man må korrelere det med sammensetningen av bildet. Markere det viktigste i filmen og gradvis komme til å beskrive det, gjør dine konklusjoner og skissere sentrale kulminerte i et bilde historie. Ta hensyn til detaljer, fargeoverganger, komposisjon og design funksjoner tydelig beskriver dem i historien.
  I forhold til å vise utviklingen av handlingen av din historie. Prøv å dele den opp i flere elementer i planen kan trygt følge linken hendelser. Når du bestemmer deg for å skrive historien i detalj, vil være lettere å ikke bare lage tekst av historien, men også gjøre de nødvendige justeringer før du skriver hovedteksten. Husk at forsinkelsen og komplisere historien tomten er ikke nødvendig, fordi formen på arbeidet ditt tilsier kortfattethet og konsis presentasjon. Ikke bli distrahert av sidestorylines, marginer, følger ett sentralt område.
  Vær spesielt oppmerksom i forhold til klimaks og denouement av historien. Disse delene skal være den mest interessante, levende og minneverdig, for å ikke skuffe leseren. Kort skrive ned essensen av de relevante punktene i planen.
  Følg korrelasjons deler av din historie. Prøv ikke å gjøre dem altfor forskjellig i volum. Et utmerket valg - å skrive om den estimerte mengde tilbud av historien om fremtiden, hvert punkt.
   Planen av historien. Fremskritts
  Arbeide for algoritmen for å utarbeide en plan av historien rett.
  1.  Tenk første temaet i historien.
   Sjekk om hoved spekter av saker, små undertemaer som du kan berøre historien. Ta opp alt på arket.
   Vise temaet for din historie.
   Spill navnene på karakterene, markere sine relasjoner med hverandre, spesielt.
   I utarbeidelse av planen ikke glem om emnet, ikke nekte det, fordi arbeidet vil variere kortfattethet.
   Skriv en detaljert plan. Bruk inndeling i avsnitt og underpunktene, for eksempel: 221 222.333.132. Så du ser skikket til å fordele en del av deres semantisk betydning.
   Umiddelbart skrive ned i avsnitt om hvordan de oppfyller vilkårene i historien.
   I forhold til å vise utviklingen av tomten.
   Følg klassisk komposisjon:
   Innledning: beskrivelse av scenen, fortrolighet med tegnene;
   Tomten, en interessant hendelse, som begynner å utvikle tomten;
   utviklingsaktiviteter;
   klimaks: den mest spent øyeblikk i teksten;
   utveksling: en beskrivelse av hva som førte action helter;
   konklusjon.
   Vær spesielt oppmerksom på klimaks og denouement.
   Ikke gå glipp av "helter i planen din, ikke glem om karakterene hvis karakter har dukket opp i historien, må du definere sin rolle i historien.
   Prøv å lage en plan harmoniske, gjennomtenkte, deler må samsvare med volumet.
   Skriv til å planlegge nøye, grundig, må du huske de grunnleggende retningslinjene, så gjør det videre arbeidet med historien går mye bedre.  
Hvordan skrive en historie?
 Skrive en bok er ikke enkelt: å bli en god forfatter, må du mestre denne kunsten å skape nye interessante verk. Selvfølgelig betyr ikke dette at litteratur gis bare til eliten. For noen vil det være et kall, og noen ville skrive et par ting, men også god krevde. Det antas at den enkleste måten å skrive en novelle, det tar mindre tid, lite volum, trenger ikke å tenke gjennom komplekse plott trekk og systemavbildninger. Faktisk er spørsmålet tvetydig. Etableringen historien tar tid, krefter og flid. Men du kan godt prøve seg som forfatter, og tips og algoritmen vil hjelpe deg å lære et nytt felt av aktivitet og finne ut hvordan du gjør om hvordan du behandler dine kreasjoner eksperter og lesere. Kanskje du har et talent, som du ikke mistenker.
 Hvordan skrive en historie? Flere viktige leksjoner
 1.  Hvis du tenker på å skrive en historie, da du allerede har noen ideer, historier, eller du ønsker å prøve deg selv som en forfatter. Til å begynne å tenke på definisjonen av målgruppen for din historie. Når mange ideer, er det flere forskjellige planer, bør du finne ut hvem det er du skriver en historie som publisering, avis eller magasin kan du poste. Deretter må du plukke opp historien om fremtiden i henhold til formatet av en potensiell utgiver, forventninger av lesere. Dermed vil arbeidet være mye mer sannsynlig å bli publisert. Hvis du har noen utvikling, og du ønsker å starte "fra scratch", er det to måter:
  du finne ut hvor god sjanse nadrukuvatysya og skrive historien i et gitt format, hensyntatt utgivere, lesere;
  du gjennomføre kreative impuls til å skape et verk av inspirasjon, og først da vil tenke, der du kan gi en historie.
  Den første måten er mer praktisk, men den andre har rett til liv, plutselig din historie, skrevet fra hjertet, vil det virkelig talentfulle, lyse og eksentrisk. Da har du sikkert vil finne og hans forlegger og lesere.
  Hvordan skrive en historie, hvis du ønsker å oppfylle ditt potensial, men har ennå ikke dukket opp tomten, er det umulig å tenke på historien i seg selv, for å lage bilder av hovedpersonene? Prøv å starte med lesing, litteratur, aviser, ser på nyheter blokker, studere sosiale problemer og problemer. Klassisk litteratur gi nøklene til å skrive tekster, logiske sekvens vybudovy historier, skildringen av mennesker, deres karakter og individuelle egenskaper. Nyheter, bilder av det moderne liv - en kilde til nyttig informasjon, erfaring som kreves for enhver forfatter. Fagene vil nødvendigvis oppstå og tegn som du virkelig er interessert i noen virkelige historie eller problem. Det viktigste er å ha en mening, se på ting som du vil uttrykke i ditt arbeid. Dette vil danne grunnlaget for historien, hans idé.
  Når du har dannet et komplott, tenk deg hovedpersonene, ikke rush å ta opp skriftlig. Først må bare skissere: kort tomt omriss rekord, øyeepler og tolkning store begivenheter i noen få setninger definere funksjoner tegn. Alltid en stund, i hvert fall noen dager, la for en videre refleksjon av arbeidet. Gradvis du blir vant til dine helter sannsynligvis se noen uoverensstemmelser i karakterene, plottet, gjøre rettelser og supplere historien din er født. Alle nye rekord tanker. Denne gangen må du også vurdere spenning, lover fremtidige historier: det holder din oppmerksomhet, ikke mistet lysten til å skrive. Men det er vanskeligheter, en følelse av meningsløshet kaste det bare ikke trenger. Altfor kritisk holdning kan skade deg selv også. Bedre å vente og deretter komme tilbake til historien.
  Å skrive en novelle, men gjør det virkelig morsomt og originalt, betaler spesiell oppmerksomhet til historien. Det er ønskelig at arbeidet har vært noen intriger, noe som fører leseren interesse, ønske om å bli kjent med teksten under. Bruk også god mottakelse statement. Imidlertid er dette kravet ikke er obligatorisk. Er den opprinnelige forfatteren beveger seg, for eksempel, kan du starte en historie med et klimaks, denouement, og deretter "tilbake" tilbake. I dette tilfellet, må du holde lesernes mestring av tale, evnen til å "spin" teksten, lage fra det en slags "musikk". Hvis du finner slike verk vil bli lest med interesse innen utgangen av dem, vil du se hva du forsinket på boken, ikke lov til å kaste den.
  Nøye obrysovыvayte bilder av dine helter. Selv i litt arbeid er det viktig å skape en "levende" aktører. Hver helt har til å ha sitt eget utseende, skjebne, verdensbilde. Det er viktig å individual aktører, for å gi det dets egenskaper av spesiell karakter. For eksempel bør studenten ikke basere sine setninger samt gamle eller voksen mannlig forretningsmann.
  Vurdere et system av relasjoner mellom aktører. Historien om en liten mengde også ønsker å skape relasjoner mellom karakterene, der de vil vise sine tegn, den indre verden.
  Er svært viktige detaljer. Foreskrevet i historien om deres spesiell omsorg. Du kan lage et stoff stykke symboler, allegorier, fylle den dype betydningen av noen beskrivelse. Detaljer ofte hjelpe leserne forstå situasjonen beskrevet av, for å forstå den tenkning av tegnene.
  Produserer sin arkitektoniske stil, finne din individuelle stil, original "dash". Prøv å variere stilen, demonstrere evne til å bruke ord.
  Ta hensyn til alle nyanser av ordet, skilletegn. Historien - en spesiell sjanger. I en så liten mengde, bør alt være kort, konsis, rikt innhold. I god historie alle ord er på plass, handlingen utvikler logisk og konsekvent, tegnene ser naturlige ut. Prøv å skrive slik at leseren ikke kunne forutse fremtidig utvikling, som tegn, deretter arbeide vil vekke nyhet, uventede vendinger, utveksling.
  Arbeide på et utkast lang historie. Helst etter å ha skrevet de siste dagene for å vente litt vokse ut "av teksten, og så komme tilbake til det og gjøre tilføyelser. Så mye lettere å se feil, se på arbeidet mer objektivt.
  Et godt alternativ - å diskutere historien med venner, familie, gi dem til å lese den og lære ideer, lytte til råd. Husk at strenge og krevende lesere hjelpe deg mer, vil de være i stand til å gjøre historien bedre.
  Den siste fasen av historien - Arbeid med redaktøren. Når arbeidet vil være på scenen før publisering, vil du trenger for å holde en endelig sliping med tekst editor. Ta en god holdning til sine anbefalinger, men deres mening om nødvendig riktig uttrykke. Expert Råd må hjelpes forbedre historien om kunstnerisk og innholdssiden.
   Hvordan skrive en historie? Følg råd og arbeide på algoritmen.
  1.  Identifisere målgruppen.
   Velg den mest lovende plan, tomt eller beslag initiert det. Les bøker, tsikavtesya aktuelle hendelser nyheter. Søke etter et emne du er interessert i problemet.
   Vennligst planlegge fremtidige historier. Kort zmalyuyte tomten, hovedpersonene.
   Vennligst ta noen dager funderer over et plan, karakteristikk av tegnene.
   Ta hensyn til detaljer, har opprinnelige forfatteren.
   Begynne å skrive utkast av historien. Følg stil, logisk historie.
   Merk: historien har interessert, ta tak i leseren årsaken ønske om å lese teksten til slutten. Du kan bruke metoden statement, intriger.
   Etter å ha skrevet historier gi det litt tid "til å legge seg ned". Når vil være minst en uke til å lese teksten. Gjør eventuelle tillegg, rettelser.
   Funnet redaktøren som er villig til å publisere din skapelse, start ferdig arbeid under hans ledelse.
   Lag en historie sakte, vdumuytesya i sitt tema, innhold, se hendelser detaljer, produserer arkitektonisk stil. Da vil du være i stand til å skrive en liten historie også, og kanskje dette vil være begynnelsen på den nye spennende skapende virksomhet.  
Яндекс.Метрика