Hvordan å lage mat frosne grønnsaker?
 Sopp, sopp, sopp, Russula - disse sopp liker å lagre for vinteren vertinne. Frossen sopp i porsjonspakninger på ca -18 grader. Hold sopp, tidligere frosset, nedkjølt kan ikke være mer enn seks måneder. Frosne, for det meste kokt sopp. Fra frossen sopp kan lage deilige og næringsrike måltider som alle liker. Spesielt retter med sopp som vegetarianere, erstatte dem kjøtt. Stek frosne sopp enkle, men du trenger å tine dem nøye, gjerne i små porsjoner, fordi sopp ikke kan fryses.
 Hvordan å steke frosne sopp: enkel oppskrift
Før forbereder soppretter populære frosne sopp bør kaste i kokende, lettsaltet vann. Det bør gjøre hvis soppen ble samlet av deg personlig, har ikke blitt behandlet på riktig måte til frost. Etter søle sopp i oppvarmet panne. Når vykypyt vann, tilsett solsikkeolje og stek på en liten rolig kan være middels varme. Av stekt sopp ønskelig å legge finhakket løk, en klype salt og sort pepper. Stek sopp i pannen i 15 minutter, sette dem litt rømme og la det småkoke syv minutter. Få en stor tallerken!
 Soppstuing, steke pluss baking
Vi tar ut fryste sopp fra beholderen nedsenket i kokende vann, kok i noen minutter, kuttet i små biter. I et godt oppvarmet panne, stek løk på forhånd til en forsiktig gyllen-oransje, deretter forsiktig spredt på de samme pan sopp. Fry sopp og løk tre minutter. Deretter legge det hele inn i spesielle former for baking i ovn (tilgjengelig i keramiske potter), dryss paprika, skåret i strimler, hell tomatpuré med salt og la til å vansmekte i ovnen i 30-40 minutter ved 200 grader. Kommer også særlig appetittvekkende parabolen når stekt sopp fylle i potter revet behandlet ost.
 Stekt sopp med poteter, velsmakende rett to ganger
Vet du hvordan du skal lage frosne grønnsaker til parabolen viste seg deilig dobbel? Så legg soppen poteter! Varmer pannen, spre den frosne sopp, legge til et par spiseskjeer med solsikkeolje. Mens stekt sopp, rengjøre potetene i små sirkler. Vi sprer pannen til soppen. Mix, salt, stek i ca 20 minutter.
Gourmeter kan anbefale stekt sopp med fløte. Frosne grønnsaker vaske, tørke, kuttet i mellomstykker. I en stekepanne, smelte en liten kube av smør. Sett soppen, stek litt over fem minutter, dryss med salt og pepper. Hell en halv kopp tung krem, cover, småkoke til de er møre. Hell sopp i sitronsaft før servering.  
Hvordan å trekke en kanin blyant?
 Denne søte lodne dyr som vanligvis finnes i barnas historier, folklore og har smidighet, intelligens og oppfinnsomhet. I naturen, disse dyrene er nattaktive, og de har massevis av fiender. Vi må flykte eller gjemme seg, smart forvirrende spor. For en interessant legende, Gud så oppslukt i å skape vakre lange ører kanin, inn i hjertet av materialet var ikke nok, og det skjedde så liten og feig. Men at kaniner ikke opphøre å være din favoritt tegn og helter av populære tegneserier. Prøv å trekke en kanin blyant etapper.
 1.  Å trekke en kanin blyant først "bygge" det med enkle geometriske former. Stammen ser for stor horisontal oval, tegne den samme oval hode, kraftige bakbein og lange ører. Vanligvis viser en kanin sitter og virket skeptisk, når som helst, klar til å slå ned.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  Nå prøve dette oval form til å gi dyret. Snuten peker litt under og litt buet stammen i nakken. I fugler med store øyne innrammet med kort lyst hår, livlig nese, kort hale, som en dråpe. Trekke sterke bakbena og se hvordan de skiller seg fra den fronten. Animal skyver tilbake bena når du kjører eller hopping, så de er veldig avansert og størrelsen er mye større og lengre foran. Ørene er også dyr som avlange dråper på basen de smalere.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  Vi betegner korte slag retning ull. Det bør sørge for at bildet ikke kom ut flat. På brystet og mage hår mykere og nedover på hodet og andre kropps det som en "passende" kroppen til et dyr berører å gå tilbake til halen, sakte og gradvis synker til bunns i forskjellige vinkler. Zashtryhovuyemo mørkeste områdene av bildet - høyre øre og høyre labb.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  Nå, de foreløpige guide bar, tegne hår hare blyant. Vi forbeholder oss letteste område - på innsiden av venstre øre nær nesen og rundt øynene. Eye zashtryhovuyemo altfor forsiktig, og etterlater en liten sirkel inne - det vil blusse. Prøv å vise bildet i skyggen kaninører. På bunnen, vil de være den mest mørk og gradvis til den øverste linjene er lettere og tynnere.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  De fire første stadiene er, faktisk, foreløpige skisser. Først nå begynne å tegne. Mest blyant (myk 6-9B), starter alle tonet bilde. Prøv å alltid huske hvor lys og skygge til å forstå hvilke områder som trenger nærmer seg, og du kan aldri røre. Lys som forlater utsiden av det venstre øret kanin regionen i nærheten av nesen, rundt midten av brystet og lår bakbenet. Mørk gjør foran høyre ben, rygg, øye og undersiden av høyre øre. Litt mørkere bør gjøre baksiden av nakken og hale.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  Hvis alt gikk tone og bilde synes ikke flat, er alle disse områdene gjør enda mer dramatisk. For det endelige tallet tar skarp skjerpet myk blyant og nøye gå rundt bildet. Tegne en svart nese (hare i det røffe og våt, så noen små tomter vil bli tent, så tett nese zashtryhovыvayte). Inne venstre øre gjøre tynt hår, mørkere skissere prorysuyte ører. I magen ull er veldig myk og fluffy, sjeldne spor fra ulike vinkler vise det, men ikke bli båret bort, bør det forbli ganske lyse. Mest stiv og kort hår på ryggen, spesielt der det går til halen. Prischurtes og se hele bildet. Hovedfokuset bør være på hodet av en kanin, sin distinkte og strålende øyne. Rundt nesen på et hvitt område sette et lite punkt og tegne en bart.
  Hvordan å trekke en kanin blyant?

  Tegne en kanin blyant er ganske enkel, kompleksiteten kan skildrer håret hans. Men hvis potrenuyetesya litt, så hver gang vil gå bedre og bedre. Denne evnen må være din nyttig for bilder av forskjellige dyr, bør så riktig maling frakk lære.  
Hvordan skrive under eller innenfor?
 Ordet "for" ofte fører til store problemer i sitt forfatterskap. Mange vet ikke hvordan du skal skrive for eller over. Skoleelever spesielt vanskelig å finne det rette svaret av tvil. Denne kombinasjonen kan bli funnet i ordboken og prøver å skrive med forskjellige avslutninger i programmet «Word», men vil ikke gi ønsket resultat. Det faktum at du kan skrive og "for" og "for". Skriving avhenger av semantiske last setning, dens rolle i setningen, som status av språket. Du må lære å skille komplekse preposisjonen "for" fra substantivet med preposisjonen "over" riktig bestemme verdien av uttrykk for å alltid skrive det riktig til slutt. Retningslinjer og forklaringer for å hjelpe deg å fortsette å ikke forveksle disse setningene, bruker dem på riktig måte.
 Skriver "for" og "for" riktig
 1.  Først av alt du trenger å huske og bruke to funksjoner uttrykket "over":
  skrive "for" bør alltid alene, uavhengig av enden;
  er både riktig staving av "over" og "for".
  Ofte kan du finne anbefalinger som indikerer ett skrive som den vanligste tilbud om å huske. Dette er feil tilnærming, som kan skade fremtiden. Det gir deg ikke det viktigste - kunnskap. Hvis du kommer inn i sine egne regler og bruk av skrive denne setningen vil bli veiledet i alle nyanser, vil du ikke være vanskelig å skrive det riktig.
  Det er to setninger:
  i kurset: substantiv med en preposisjon;
  I: original kompleks preposisjon.
  Nå ser du det skriftlig avhenger chasterechnoy Tilbehør ord inkludert i denne kombinasjonen. For å korrigere for skriftlig eller over, må du definere funksjonene til uttrykk som et substantiv og preposisjon kompleks.
  Tenk substantivet med preposisjonen "for". Substantiv lener seg over, brukes i ulike tilfeller. Dette brukes som et substantiv med preposisjoner, og uten dem. Med preposisjonen "i" er et substantiv som brukes i prepositional og slutter på "i". Hvordan skille et substantiv fra et komplekst tema, som du finner under mer? Du er viktig å merke setning betydning, dens innhold. Når et substantiv foran deg, er det en viss fenomen, et objekt som har evnen til å flyte. Du kan i så fall skille preposisjonen som en del av de offisielle språkene. For eksempel: "Det er noe mystisk i løpet av tiden." Dette refererer til den tiden det går. I substantiv kan beskrives som et supplement.
  Hvis du skriver i Word, bør du ikke forveksle erstatte Rådet for ferdigstillelse i predlohe vanskelig fordi før du preposisjon med et substantiv.
  Vurdere komplekse preposisjonen "i". Det kan ikke deles, ved hjelp av komponentene separat. For eksempel: ". I fem timer i løpet av samtalen" Legg merke til den semantiske innholdet av uttrykket det kan bli erstattet av ordene "for", "på". For eksempel: ". I fem timer for en samtale" I et komplekst predlohe "for" alltid ender "e". Denne stasjonen er ikke medlem av setningen.
  Det er en annen måte å skille komplekse preposisjonen "for" fra et substantiv med en preposisjon "for". Prøv å splitte uttrykket ved å sette inn noen passende innenfor betydningen av ordet.
  komplekse preposisjonen "for" udelelig og kan ikke deles med andre ord: han jobbet på dagtid og natt hviler (som jobbet hele dagen);
  substantiv med en preposisjon kan deles: det turbulent strømning av elva.
  Når du prøver å dele lignende kompleks preposisjon, som betyr en gang forvrengt.
  Hver gang ta hensyn til betydningen av uttrykket, tror hvilken ordklasse det tilhører alltid skrive "for" og "for" rett.  
Яндекс.Метрика