Hvordan å tegne en drage blyant?
 Dragon - en mytisk skapning og æret i mange kulturer. Hans bilder kan bli funnet overalt - i arkitektur, i malerier, i eventyr og filmer for tatoveringer. Dragon - legemliggjørelsen av styrke, mot, visdom og makt. Kineserne tror den utrolige suksessen dersom barnet ble født i året av Dragon. I sin presentasjon, vil barnet være et lykkelig liv, en vellykket karriere og helse. I antikken, en mytisk skapning heller truende var det viktigste symbolet på de kinesiske keisere. Hvordan å tegne en drage blyant? Du har sannsynligvis ikke har en gang sett bildet av ham og vet at denne fantastiske skapninger må nødvendigvis være store svømmehud vinger, klør, skarpe tenner, luskate gigantisk mage og hale med pigger. La oss prøve en blyant for å tegne en drage trinnvis og i detalj, siden bildet er ikke enkel.
 1.  Ta et tykt matt papir og minst to blyanter - harde og myke. Figur komplisert fordi viskelær kan på den ene hånden forsiktig kutte skarp kniv i en vinkel, vil det nøyaktig fjerne falske eller ekstra linjer. Trekke den samlede silhuetten blyant. Kroppen ser ut som engelsk «S», hode - flate ovale vinger betegne n "L" domalyuyemo ben. Se hvordan de bøyd, bak avvike fra fronten.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  En viktig etappe - trekke hodet. Prøv så godt som mulig å overføre bildet. Innerst i dragen er horn, og på halsen - svømmehud plate (se hvordan vingen av et balltre eller pad frosk og du nøyaktig kan skildre denne delen av dragen). En plate vil dekke hverandre - den øvre overlagret på bunnen, som danner en slags "krage". Tegn pigger i ansiktet og flere skarpe hjørnetenner. Tegn en stor strenge "membranøs crest" på en lang hals, vil det ende før vingen. Skisserer kraftige ben og trekke piggete hale. Se hvordan er pigger av membraner. Siden halen litt bøyd, vil det være utenfor stenderne, og enkelte - på innsiden.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  Magen av dragen kropp som en stor slange, så trekke det med en stor skinnende skalaer. Og skalaene i halsen og tuppen av halen er liten og på magen - stor. I forbeina for små til å være tøffe skalaer.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  Blyant forsiktig toning kroppen av en drage. Vingen i bakgrunnen er et fast stoff mørk flekk, som det er i skyggen. Du kan gjøre nesten svart og dermed grasiøs dragehode er svært godt synlig. Må være forsiktig med å tone og form av en drage messed visuelt kollapset. For denne første zashtryhuyte hele kroppen og deretter skjerpet blyant myk start "pull" detaljer. Vær oppmerksom på at bakgrunnen detaljer er avbildet mer generelt om flekker på forsiden - klart trukket. Høyre bakre beinet shtryhuyetsya solid flekken. På baksiden kan du gjøre et lite mønster. Hvor membranen er forbundet med legemet av dragen blir en dyp skygge.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  I en svært uvanlig drage hud - og alt de har å prøve å vise volum. I et utvidet område lettere å se hvordan. Se hvilken retning er klekking, er det svært viktig. I svart og hvitt bilde farge og ingen større rolle linje, slag og tone (mørk-lys), så ta det på alvor, eller bildet kan bli ikke som jeg vil.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  Zashtryhovuyemo venstre vinge drage, vil det være lettere enn den høyre. Ved endene av vingene domalyuyte skarpe klør, de er også plasskrevende.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  Nå ser nøye på hele bildet på avstand - ingen manglende deler, hele kroppen, godt synlig dragehode, øynene? Betrakteren må først ta hensyn til hodet, så det trekkes forsiktig og nøyaktig.
  Dette forstørrede området er godt synlig som malt hode. Skarpe tenner og pigger på membraner er nesten hvite øyne - svart.
  Hvordan å tegne en drage blyant?

  Tegne en drage er vanskelig, men hvis du lykkes, kan du komme opp med dragen hans, og han vil være din personlige talisman som bringer hell og lykke.  
Hvordan othladyt kozhanuyu jakke?
På feil lagring veschy ymeyut eiendommer smynatsya. Bы virket, noe er galt med det? Jern - har lenge vært underskudd. Men det slik veschy, hlazhka kotorыh Bare uhudshaet s STATUS og sposobna beznadezhno ysportyt s Ekstern utseende. K så vescham otnosjatsja og jakker IZ naturalnoy hud. Sylnыe zalomы, nekrasyvыe pomyatosty ikke pozvoljajut ee nadevat. En husdyr strykejern Feste IZ kozhy kategorisk forbudt. Men Pos ikke javljaetsja bezvыhodnыm, og othladyt kozhanuyu jakke kan være, og dovolno lett!Hvordan othladyt pomyavshuyusya jakke IZ naturalnoy kozhy?
Veldig dessverre, noe Kozhanka ikke prednaznachena for kruhlohodychnoy sokker, og pryhodytsya pryatat ee i vinterperioden i skap eller på hyller. Og med våren Dreams come Evne nadet lyubymuyu jakke, men på grunn av tid for IIA Kan yzryadno pomyatsya. K Happiness, Det neskolko sposobov, kotorыe Angre opryatnыy External view Zaklad MEBLOWY Jacket:
 1. Spesialforretninger, Stor ATELIER og hymchystky. Dersom sesongen med en ny offensiv SDAT pomyatuyu kozhanuyu jakke i hymchystku og der og uh pochystyat riktig og othladyat i Pridacha Airport. En Store butikker og studioer, spetsyalyzyruyuschyesya for salg og produksjon av produkter IZ kozhy og mekanikk, hotovы Foreslå otdelnuyu gebyr for tjenester i hlazhke av produkter IZ hud. I tilfeller эtyh othladyt kozhanuyu jakke til hjelp så nazыvaemыy hladylnыy trykk. Hvis du er i leiligheten er det svobodnoe mesto og Pocket Money lyshnye, kan du kjøpe den nastolnыy pressen for domashneho bruk.
 2. Hlazhka med pomoshchju vazelyna. Verne prezentabelnыy External view pomyatoy jakke Tradisjonell vazelyn til hjelp. Dostatochno smazat myatыe th plass på jakker, uh povesyt på skuldre og vыnesty balkong. Vazelyn smyahchyt kozhu, som cheho IIA seg bystro razhladytsya.
 3. Trempel for odezhdы. Hegn for Zaklad MEBLOWY Jakker co Seasons razhladyatsya samme povesyt Hvis ee på veshalku etter uke eller to til begynnelsen av sesongen. De myke jakker IZ kozhy potrebuetsya to ganger kortere tid.
 4. Parovaya bad. Denne metoden for å hjelpe, hvis othladyt kozhanuyu jakke trenger det svært raskt. For å gjøre dette pomyatuyu jakke sleduet povesyt på trempel løpet Vannøy og inkluderer horyachuyu vann. Dører for vannuyu komnatu neobhodimo Snekker Close, Avto par ikke vыhodyl naruzhu. Som vann naberetsya Bare Burning prymerno halv vannы, kan vann Dim. Jakke otparytsya Totalt for polchasa-tid i avhengighet fra zhestkosty hud.
 5. Hlazhka pomoshchju med jern. Paradokset, men othladyt kozhanuyu jakke med pomoshchju jern kan, bare svært forsiktige. For å gjøre denne jakken innsiden ut neobhodimo vыvernut sette den på et stykke pergament pomyatoe mesto Eller vev. Det bør settes på Iron delykatnыy modus og Utdanning Dim par. Stryke Kozhanka trenger det akkuratno ikke vodya strykejern på overflaten, men jevne nadavlyvaya på nuzhnoe sted. Etter cheho jakke dat ostыt trenger det, uh povesyv på veshalku.
 6. Otparyvatel. Normal otparyvatel Eller Funksjon par på jern ta 20-30 razhladyat rynker på Zaklad MEBLOWY jakke. Hennes sleduet holde en avstand på 10-15 cm fra paroobrazovatelya. Og etter kazhdogo Impact på damp jakker trenger det vыtyahyvat myatыe sted.
Hvordan predotvratyt smynanye Zaklad MEBLOWY jakker t TIME lagringsplass?
Emo jakke IZ naturalnoy kozhy ikke pomyalas, trenger det soblyudat alle betingelsene ee lagring:
 • Det bør være ren jakke før otpravkoy for oppbevaring i skap;
 • Etter rengjøring jakken på nanosyatsya uvlazhnyayuschye aktiva;
 • hranyat kozhanыe jakker fra videre pryamыh solnechnыh stråler og nahrevatelnыh av instrumenter;
 • Jakke TIME anbefalte lagringsskap i veshat på skuldrene;
 • før ocherednыm sesongen jakke osvezhyt trenger det, og beskyttelse av uvlazhnyt mot fuktighet;
 • Ta vare kozhanыe jakker i polyetylenposer umulige.
Kozhanaya jakke pokupaetsya ikke for en sesong og stanovytsya Samoa favoritt detalyu garderobe. Men hvis IIA pomyalas Plutselig othladyt kozhanuyu jakke Du smozhete i enhver tid med pomoshchju vыsheperechyslennыh sposobov.  
Hvordan lære en morsom spøk?
 Lær morsom spøk ønsker veldig mye. Dette gjelder spesielt for de sterkere halvparten av menneskeheten. Tross alt, er humor ekstremt verdsatt blant hans vakre halvdel. Evnen til å le av mannen - er det samme som en stor lys påfugl hale, kraftige horn av en hjort eller zalyvystoe nattergal sang. Dette er måten å tiltrekke seg oppmerksomhet og vinne hjertene av et økende antall individer av det motsatte kjønn. I betydningen av humor er og andre funksjoner. Jokere vanligvis er sjelen i ethvert selskap, alle søker å kommunisere med dem, de ringte på alle parter og andre arrangementer. En følelse av humor bidrar til å delta i et nytt team eller hederlig trekke seg fra vanskelig eller ubehagelig situasjon. Til slutt, med en sans for humor bare lettere å leve og få glede av livet.
Er det mulig å lære en morsom spøk og utvikle talent komiker eller det er gitt fra fødselen? Verdt et forsøk. Det er ikke kjent komikere alle født med en utmerket sans for humor. Videre sier de at i livet det er mange av dem - mørk og stille folk. Så humor til dem - er arbeid. En jobb kan læres.
Zadornov, Petrosyan og Comedy Club beboere gjør sine vitser på de samme mønstre som Krylov, Gogol og Saltykov-Shchedrin to hundre år siden. Du kan også lage vitser om de forstå strukturen og lære de grunnleggende teknikker for vidd. Selvfølgelig, er en viss kunnskap ikke nok. Krever konstant praksis. Ved første du kan ikke fortsette veldig morsomt, men til slutt din evne til å koble ulike syn, skape noe nytt og gøy, være sikker på å utvikle.
 Hva er en vits
Hvorfor noen setninger eller situasjon synes latterlig? Forskere humor lang svare på dette spørsmålet. Latter og forårsake uventet avvik. Du trodde at uttrykket vil fortsette slik, og hun fortsatte ganske annerledes. Situasjonen inkludert noen standard utvikling, men i virkeligheten viste det en uventet måte.
Eksempel: dialog mellom mann og kone
 M: - Du der det ble allerede er!
F: - I klubben.
M - Du uten meg du går til klubber?
F: - Hva så? Du går uten meg fiske.
M: - Ja, jeg er med mennene.
F: - Vel, jeg med mennene

Dermed består spøk av tre hoveddeler:
 1.  Intonasjon, som beskriver situasjonen
  Feller som uforvarende skaper i sinnet til lytteren en idé om eventuelle utbygginger
  Overraskelse - historien er uventet og ukonvensjonell måte.
  I denne spøken alle tre komponentene er svært godt anmeldt. Sette standard situasjon: en mann møter en kvinne som senere har kommet hjem. Han klandrer det er berettiget. Lytteren ubevisst venter på de vanlige unnskyldninger: kork, bodde hos venner, etc. Dette er en felle. Vi var inne for en overraskelse: begrunnelsen at ingen kunne ha forutsett og som høres veldig morsomt på grunn av hans inkonsekvens situasjon.
   Metoder vidd
  Å lære hvordan morsom spøk, må du vite ikke bare strukturen av vitser, men de grunnleggende teknikker for vidd av hvilke vitser er bygget. Vurdere de grunnleggende teknikkene.
  1.  Falsk opposisjon. Denne teknikken er at den andre oppstilling av formen synes å motsi den første, og i virkeligheten, tvert imot, styrker den. Ifølge dette prinsippet bygget mange kjente aforismer:
    Bedre å overspise enn nedospaty.
   Vi spiser mye, men ofte.

   Et annet eksempel:
    Alle lærerne ba ham om å toer og spådd karriere vaktmester, foruten sang lærere, som har satt en enhet og forberedt ham til rengjøringsmidler bære kabinetter.

   Uttrykket Ostap Bender: «Ingen liker oss, bortsett fra for etterforskning, som også ikke elsker oss" også er en implementering av denne metoden.
    Falsk gevinst. Denne metoden, reversere den forrige. Formen på den andre delen av setningen som om øker først, men faktisk benekter det. Et eksempel er uttrykket funnet i en av bøkene av Mark Twain: "Jeg, tilsynelatende, store bestander av sinn - for å få dem til å bevege meg, jeg noen ganger ta en uke."
   Eller:
    Det minnet meg Venus de Milo, som gamle armless og tannløs.

    Bringe absurd. Noen idé utviklet i en slik grad at det blir absurd, latterlig og så morsomt. I noen tilfeller, bruk av overdrivelse eller overdrivelse:
    Bloomers bredden av Svartehavet (farget).
   Hans pyjamas kunne dekke fire brannbiler.
   Hun var så uangripelig at det enda fluer ikke sitte ned.

    Uventet sammenligning. Det er et standard sett med sammenligninger som brukes på en bestemt anledning. For eksempel, når de ønsker å understreke kulde av noe eller noen, si, kald som is eller kald som en stein. Tilpassede sammenligninger kan bringe et smil.
    Kaldt som i går dumplings.
   Kald som polar nese.

   Et annet eksempel:
    Fantasi han utviklet rundt som en buss.

    Den meningsløse. Det absurde er at uttrykket inneholder motstridende punkter logisk uforenlige med hverandre.
    En gang var det en død prinsesse.
   Mannen stammer fra aper, men med Guds hjelp.

   Et annet alternativ absurditet - når det gjøres feil og absurd konklusjon basert på sekundære bevis.
    Moldovan forskere hevder at jorden er ikke rund. Det er skittent og knirker på tennene.

    Blande stiler. Når snakk om dagligdagse situasjoner eller høy akademisk stil, kan det bli latterlig. Det finnes andre alternativer: en beskrivelse av aktuelle hendelser starorusskym språk eller overføre verk av verdenslitteraturen og eventyr ved hjelp av en redusert vokabular eller "Feni District." For eksempel:
    Når Ilya Muromets lente seg ut av ovnen, er det den Kipish holdt at Drage zanыkalsya i hullet, og Nightingale Røver gikk før ham tsyrlah.
    Hint. Ved bruk av denne metoden unngå bruk av banneord og fornærmelser. De bare hint. Det ser mer vakker og elegant.
    I togkupé reiser engelskmann og en amerikaner. American setter føttene på bordet.
   - Du trenger ikke noe imot? - Han spør høflig engelskmann.
   - Nei, det er du. Du kan legge på bordet alle fire ben.

    Tvetydige ord. Den bruker muligheten av visse ord (homonymer) har svært forskjellige betydninger for den samme lyden og staving. Den ukrainske politisk humor:
    - Og det kom til ham med en ljå.
   - Død eller noe?
   - Nei, sa.

   Med barnas humor:
    - Tre kalv - hvor mange føtter?
   -Hvor Mye kalv eller tre meter lenger stå.

    Ironien. Aksept av når det kommer til det motsatte av hva som menes. Kalt en feiging modig, lat arbeidsnarkoman og IP Det finnes også mer kompliserte manifestasjoner av ironi. For eksempel:
    - Hvordan vet jeg at en advokat lyver?
   - Leppene røre.

   Eller
    Diplomaten - en person som kan sende deg å vite adressen slik at du vil vente utålmodig tur.

    Sammenligning på tilfeldig funksjonen. Når du bruker denne teknikken objekter eller fenomener sammenlignet med sekundær eller sporadisk basis. Alternativt karakteristisk for objektet på bakken som ikke er avgjørende.
    Fungere som et innlegg, kan du ikke gå over, og du kan komme deg rundt.
   Jeg liker ikke penger, de er bøyd på hjørnene.

    Paradoks. Noen ganger kan en liten behandling berømte utsagn gjør det paradoksale eller motstridende og ulogisk. Likevel, morsomt og morsomt.
    Gjør ingenting - det hardeste arbeidet.
   Den beste måten å bli kvitt fristelse - å gi etter for det.

   Det viktigste i enhver spøk er at hun skal leveres til stedet og tiden. Ellers har det hver sjanse til å bli det absurde at ingen vil forstå, langt mindre sette pris på.
    Artikkel utarbeidet etter boka Byllevycha V. "Skolen vidd, eller lære å spøke."  
Яндекс.Метрика