Som den øvre tannkjøtt fra klær?
 Hvem i barndommen pidkladav skolen på en stol lovbrytere slike ubehagelige overraskelser som saker knappen og tyggegummi? Og hvem var i denne rollen som den skyldige, som da hadde høre bebreidelser foreldre i løpet av skjemt klær? Jeg tror mange var i en lignende situasjon, noe som reflekterer hvordan den øvre tannkjøtt fra klær til du ser foreldrene? Dessverre, barn vet bare én måte: vidshkrebty tannkjøtt kniv. Men det er helt ubrukelig.
Hvis barnet ditt er "fornøyd" med de klærne du stakk tyggegummi, ingen grunn til panikk og skylde fra bunnen av. Det er mange måter å fjerne tyggegummi uten å skade stoffet.
 Vi fjerner tyggegummi raskt og nøyaktig
 1.  Den beste måten å fjerne tyggegummi - inkluderer bortskjemte klær på renseriet, hvor det vil ta master. Det er imidlertid også den dyreste.
  Saken med tyggegummi, plass i fryseren. Ved svært lave temperaturer tannkjøtt fryser og begynner å smuldre. Og du bare otskoblyte hennes kniv eller pinsett.
  Hvis plagget ikke passer i fryseren, åpne kranen med kaldt vann og prøve å erstatte klær i en bekk, klar gummi tannbørste.
  Butikken av elektroniske komponenter inneholder et middel for kjøling kretser. Sett det på tannkjøttet. En tilsvarende effekt har og tørris, og isbiter fra kjøleskapet vanlig.
  Sett tannkjøtt vev og vev prohladte bortskjemt varmt jern. Tyggegummi smelter, igjen på en serviett.
  Verktøy farlig: Bensin lighter. Hold et par klær for å bli myk gummi, dryppe bensin på det, vent noen minutter. Deretter fjerne tyggegummi vanlig klut eller svamp, flytter fra sentrum til kanten. Denne fremgangsmåte er egnet ved stort område ødelagt tannkjøttvevet. Men før du påfører bensin på flekken, kontroller alltid farlig væske på underlaget. Plutselig bensin skifter farge stoff eller bryte ned. Så problemet som øvre tyggegummi fra klær la til: hvordan å maskere hull og utsatt for slitasje utvinning. Du kan sprute på tannkjøtt gass lettere påfyll.
  Drøv-heat tørketrommel med varmluft eller kokt vann. Deretter fjerner du med en tannbørste.
  Sett på en god tyggis flytende såpe og gni det inn grundig forurenset sted.
  Hvis du ikke har lagt merke til i tiden tyggegummi, og hun klarte å trenge dypt inn i stoffet, suge i et basseng ting, sjenerøst kapnuvshy forurenset sted i oppvaskmiddel. Fjern deretter myknet tannkjøtt og vaske klær i maskinen.
  Varm en liten matbit i en kopp og sette den på tannkjøttet. Gni tannbørsten. Fjern forsiktig tannkjøtt og vaske ting som forlot en ekkel lukt.
  Du kan prøve å "nøytralisere" tannkjøtt peanøttsmør. Bare sette den trenger er selve tyggegummi til på klær var ikke fet flekker. Oljen vil bli absorbert i tannkjøttet, vil det slutte å følge vev.
  Å cud ikke ødelegge ditt humør og klær, være sikker på at stoler og benker i kafeer og parker hvor barna kan la rampete tannkjøttet.  
Hvordan å gjenopprette brent hår?
 I jakten på skjønnhet og raskt skiftende idealer om kvinner gå langt for å møte de nye standardene. Nemlig forvandlet fra blond til brunette og tilbake, med pryamovolosыh skjønn i pyshnovolosyh coquettes. En ond sirkel: farge, styling, farge, styling. Og endeløse metamorfoser gjøre med vår frisørsalong tilbud. Resultatet - skadet hår og ren frustrasjon Det er på tide å holde et presserende rehabilitering og gjenopprette brent hår etter ukladok og maleri.
 Hvorfor hyppig farging og hår termoukladka skade?
Hyppig bruk av hårføner, strykejern og strykebrett, og Thermo Curlers ikke den beste måten påvirker tilstanden til håret. Kronisk eksponering overfor høye temperaturer berøver hår av fuktighet, som de er meget tørr og begynner å gå i stykker.
Maleri ødelegger ytre beskyttende lag eksfolierende kåte skalaer, som ikke tillater fuktighet å dvele lenge. Et hår skader forårsaket av cellegift, noen ganger med irreversible konsekvenser.
Disse skadelige virkninger i stand til raskt å brenne selv den mest vakre og sunt hår, spesielt hvis de jobber sammen. En gjenopprette brent hår er ikke bare lettere å forebygge overdreven negativ innvirkning på dem.
 Hvordan gjenopprette brent termoukladky håret etter farging?
For en full gjenoppretting vil ta mye tid, så du må være tålmodig og følgende nyttige tips:
 1.  Konsultere eksperter. De tar alle nødvendige tiltak for å gjenopprette hår, gitt deres status og struktur. Eksperter tilbyr en rekke anlegg for behandling av hår som passer din type, eller tilby salon utvinning. Men profesjonelle tjenester er ikke billig. Hvis midlene for å besøke skjønnhetssalonger ikke gjør det, kan du bruke andre metoder.
  Unngå termoukladky og maleri. Hår utvinning tid bør være alene og glemme stryke, Curlers og maling.
  Bruk spesielle sjampoer, masker og balsamer for alvorlig skadet hår. Velge verktøy med naturlige ingredienser som keratin, panthenol, oljer.
  Bruk naturlige oljer og kosmetiske masker hjemmelaget. Gjenopprette brent maling hår hjelp burdock og tindved olje. Påfør oppvarmet olje over hele lengden på håret, bære en lue og gå så mye som tiden tillater. Masker bør være av intens fuktighetsgivende og nærende komponenter: olje, eggeplommer, rømme, yoghurt, honning og mer.
  Prøv å vaske håret sjeldnere enn vanlig. Hyppig vask håret tørt.
  Tørt hår naturlig, uten en hårføner.
  Hvis du raskt gjenopprette brent hår, holde all right. Og for å gi håret velstelt utseende, kan du lære hvordan du kan flette dem pent.
   Forebyggende tiltak
  Bedre overvåke håret permanent enn en dag innser at håret ysporchennы. Hvis ingen termoukladok og maleri på ingen måte umulig:
  kjøpe hårføner og strykejern funksjonen av ionisering eller Turmalin;
  vdavaytesya mer økonomisk å male med maling uten ammoniakk;
  før installasjon, bruk alltid middel for beskyttelse mot varme eksponering;
  et par ganger i uken gjør fuktighetsgivende maske;
  Fuktighetsgivende sjampo for å erstatte og innstrammingen.
  Gjenopprette håret kan brennes i hjemmet, men bedre hvis deres tilstand med jevne mellomrom se spesialist.  
Hvordan styrke håret folk rettsmidler?
 Grunn til å styrke håret på alle - noen ønsker å gi dem skinne, noen gjenoppretter etter farging, som bare ønsker å krydre opp litt, og noen sliter med reelle problemer - skjørhet, tørrhet, tap i slike situasjoner kan kjøpe et bredt utvalg av produkter i butikkene kosmetisk eller gå til en skjønnhetssalong, og du kan slå på sitt eget hår og livet hjemme, som vil bli diskutert i denne artikkelen.
 Hva er problemet?
For å styrke håret folk rettsmidler, må vi forstå årsaken til problemet. For eksempel kan du enkelt slå håret glans, så er det nok bare å passere prosedyrer. Hvis håret ditt sprø og pisket, så du må klippe håret av alle de døde - for å gjenopplive disse tipsene ikke, så det er best å jobbe med en sunn del. Hvis du har håret faller ut, så må du først bli testet av en lege og finne ut om du har en hormonell svikt og begynne å helbrede.
Svært ofte føre til problemer med håret er en felles konklusjon - håret rette jern, krølltang, legging arbeid midler. Hvis du kommer til å styrke håret ditt, gi opp alle de ovennevnte minst seks dager i uken. Ellers alle dine anstrengelser ingen mening.
 Oppskrifter hjem rettsmidler
 1.  Masken av fargeløs henna. En pose med fargeløs henna (25 ml) blandes med to spiseskjeer vegetabilsk olje blanding (burdock, trinse og hvetekim) og tilsett 200 ml kokende vann. Det burde komme ut ganske tykk masse. Bruk den til tørt hår nemyte - først ved røttene, og deretter dele hele. Fjerne hår i en dusjhette eller plastpose, og toppen bære en varm lue. Etter en halv time, skyll med vann, og deretter vaske håret med sjampo. Til henna hår vanskelig ikke gjort bruk nærende balsam.
   Karneval maske. God hjelp maske med oljer. Du kan ta den mest populære burdock. Søk om 2-3 timer på håret og la den under lokket, som nevnt ovenfor. Skyll den godt under rennende vann med sjampo, bør balsam bruk ikke være. For dette formål er også egnet ricinusolje.
  For enkel søknad kjøpe spesiell flaske hårfarge eller ta en brukt, men godt vasket. En smal tut hjelper fordele blandingen på håret ditt.
   Skylling avkok av urter. Lag en blanding av urter (du kan komponere og legge til hva du har):
  calamus rot;
  calendula blomster;
  nesle (bra for brunetter);
  humle (for blondiner);
  Alle urter til en spiseskje. Hell liter kokende vann og la det trekke i ca 3-4 timer. Deretter småkoke i ca 15 minutter. Sil blandingen. Den resulterende væske blir benyttet som en skylling for håret vaskes. Hår vask etter mer er nødvendig. Vent til den er tørr, noen ganger gre.
  For å styrke hårtap folk rettsmidler, kan du prøve å lage en maske:
   Maske for hårrøttene med egg. Ta en spiseskje med eddik, ett egg, to spiseskjeer lakserolje og en teskje av glyserin. Bland og påfør på hårrøttene. Som nevnt ovenfor, satt på hodet en dusjhette og flosshatt varm. Hold i omtrent en halv time, og skyll med vann med såpe.
   Vitaminer i kapsler. Å styrke håret kan bruke vitamin kapsler selges i apotek. Kjøp en pakke med vitamin A og vitamin E. Du kan legge dem til blandingen for hjemme masker eller bland med masker og balsamer kjøp fra butikken. Bare legg vitaminer bør umiddelbart før bruk for hår ved å blande i en liten beholder, og ikke legge til hetteglasset.
   Masker med leire. Bland blå eller grønn leire (tilgjengelig på apotek) i et forhold på 2: 1 med balsam hår. Denne blandingen i håret bør holdes ca 30 minutter, trenger ikke å dekke. Skyll med vann først, så kan du shampoo.
   Brandy maske. Gode ​​mos plommer 2 og 50 gram cognac. Påfør i håret og trenger å forlate en lue. Hold en time.
   Brød maske. 200 gram brød smule hvordan å mose, legge til det 1 egg og litt buljong nesle og calendula. Som et resultat, bør du få zhydkovataya slurry, som må brukes på hårrøttene. Etter 20 minutter kan vaskes av.
  Masker bør ikke brukes mer enn to ganger i uken. Lag en tidsplan der for dager raspishut som vil gjøre - for kun veiledende. Hvis du savner en dag av prosedyren, og deretter gjenta det i den neste, men da tidsplanen vil skifte maske og den neste vil være en dag senere enn planlagt. Skyll hår urteteer og kan etter hvert sjampo.
  Om sjamponering bør behandles separat. Ikke vask håret oftere tre ganger i uken. Det er best å bo på en (når du pidlikuyete og styrke håret), og hvis håret fettete og ikke la dette ikke tillater det til 2. Du kan velge å gå med en skitten hodet kan ikke være lenge siden opphørt håret ser ryddig, men du kan "avvenne". Hår å bli vant til det faktum at de sjelden vasket, så stoppe så fort blir fet. For eksempel, brukte du å vaske håret mitt hver dag. Prøv 2-3 uker å vaske det annenhver dag. Deretter etter 2 til 3. Deretter slutt redusere fettinnholdet i hår. Du kan godt råd til det, fordi i begynnelsen av artikkelen var å gi opp porekomendovano legging biler.
  Så la oss oppsummere. Holder å styrke hår, lage en tidsplan for å ikke gå glipp av de dagene da du må lage en maske. Prøv ikke å bruke en hårføner og annet utstyr for installasjon. Unngå å legge verktøy og venne håret før vask to ganger i uken. Hvis du vizmetesya sammen for problemet ditt, vil du se resultater etter et par måneder. Hvis du fortsatt mye hår falt ut, etter systematisk bruk av masker vil du se at håret ikke vil falle ut, men også, voksende ny full gang. Når du kommer til ønsket mål, periodevis bruke en av oppskriftene du liker hver en til to uker for å fikse resultatet.  
Яндекс.Метрика