Å sette deg for å lykkes?
 Å sette deg for å lykkes? Ved omtrent det samme som programmerings datamaskiner og andre kompliserte mekanismer. Hvorfor datamaskinen min slår seg på når du trykker på "Start" åpnes når du klikker på musen og utføre resten av vårt team? Fordi det er så utviklet og designet. Og vi skal lykkes og få alt du ønsker, må designe eller redesigne seg best å denne metoden. Å trykke på virtuelle knappen "Start" i hodet ditt, er det lett å kjøre mekanisme av sine ønsker. Selvfølgelig er den menneskelige hjerne komplisert enhver datamaskin og det påvirker millioner av forskjellige faktorer. Men fortsatt holder noe arbeid på en uporyadochyvayuschuyu rettet mot oppkjøpet av suksess, kan og bør være.
Som lykkes og hva disse menneskene er forskjellige fra dem for livet vevd inn i halen og alltid ulykkelig hele verden? De skiller seg først og fremst ved sine personlige egenskaper. Som de som de har og de som de helt fraværende. Det faktum at de har, og vi må også være vellykket. Men det de ikke gjør det, må også unngås, selv om vi har gjort det i overkant.
Følgelig, som en vellykket person:
Tillit som fortjener det aller beste.
Munterhet og optimisme.
Joyful forståelse av at alt er som det skal være. Selv om i øyeblikket virker det som om det ikke er det.
Evne til å trekke lærdom fra feil.
En rekke interesser.
Kreativ tenkning og kreativ tilnærming til problemene.
Bright individualitet og uavhengighet fra andre folks meninger.
Evnen til å overvinne frykt og usikkerhet.
Listen fortsetter, men hovedtrekkene er heldige vi fant. Business for små: å lage sin egen. Eller i det minste oppføre seg som om alle disse kvalitetene er allerede innebygde funksjonene på vår karakter.
Nå som tapere ønsker å spille ut en kjeltring:
Den negative stemningen, og jeg tenkte at ingenting skjer.
Vane å skylde på andre eller i alle situasjoner
Konstant klager. På dårlig regjering, hans kone, været og alt annet.
Manglende evne til å holde kick.
Frykt for endring.
Øye på noen andres mening.
Overholdelse av standarder i alt: klær, atferd, tenkning.
Vantro i deres styrke og evner.
Hvis du oppdager at du har manifestert noen av disse "talenter" - umiddelbart stå i hjørnet og tenke på deres oppførsel. Samtidig, gjenta ett hundre og førti ganger: "Jeg er en vellykket person, jeg gjør hva jeg vil, jeg får alt, og jeg er veldig fornøyd." Ikke rart at si "Spell gris mann, og han gryntet." Hvis du kaller deg selv vellykket, og begynne å oppføre seg deretter.
Nå kommer de programmeringsteknikker selv for å lykkes.
 1.  Bestemme. Å sette deg for å lykkes, må du være klar over nøyaktig hva du vil. "Jeg ønsker å leve vakkert" - er ikke ordlyden og vag ønske om å vite hvorfor. Så hyggelig å begynne å forstå seg selv og sine preferanser. Selv om det er tilfelle at det ikke er lett å gjøre. Noen ganger dårlig menneske kjenner seg selv eller på grunn av ungdom, eller fordi den som brukes til å stole på andres mening om alt, inkludert sine fordeler og ulemper. Noen kan rett og slett gå seg vill fordi uvant å ønske noe, og få det til, i stedet, som vanlig, gå med strømmen. Hvis du ikke er sikker på om de langsiktige og store mål i livet, finner du deg selv å starte noen små mål du ønsker å oppnå i nær fremtid. Bruk den til å varme opp og en test av styrke.
  Implementere nye tro og positivt ladede tanker i deres sinn. Erstatte dem gamle som fører deg til å føle seg som en fiasko. Endre ditt syn. Alle lever i sin egen verden skapt av hans tanker, følelser og dommer om hva som skjer rundt ham. Under samme forhold, er en lykkelig og en som roper. Unødvendig å gråte. Gled dere. Hans humør du bringe glade hendelser og skape en ny, behagelig på alle måter verden.
  Lag din egen modell vellykket atferd. For å gjøre dette, alltid se dem og spore resultatene av visse handlinger eller eventuelle endringer for å bedre effektiviteten av sine handlinger. Analysere, trekke konklusjoner om hva som fungerer og hva som ikke virker. Så lenge du ennå ikke har dannet sin egen vellykket modell, kopiere modeller av andre kjente deg, vellykkede mennesker. Men dette bør gjøres bare for trening. Hvis du har mulighet til å observere hvordan løse problemer og ta avgjørelser de hvem du vurdere dine forbilder - flott. Dersom dette ikke er mulig, utrede spørsmålet etter bøker, filmer på kurs, som nå er satt.
  Være helhetlig. Hvis du er sikker på at ønsker å være vellykket og bli en mann være så alltid og overalt. Ingen bagatell, alle hendelser og alle handlinger henger sammen. Hvis du er vellykket, så oppfører vennlig, trygg og skapende og stoppet deg for fartsovertredelse trafikk inspektører, og bestemor, nabo, som ba deg om å fjerne en katt fra et tre, og med sin sjef. Som tiltrekker seg ut - i alle fall.
  Visualisere. Forestill deg hva du ønsker å oppnå. Forestill detalj, i alle detaljer, som inkluderer alt, tid, omstendigheter og på hvilken måte det skjer. Hvis du ønsker å være eier av sin egen restaurant, bør du vite nøyaktig hvordan det vil bli kalt, som vil bli plassert at det er interiør og hvilke retter er merket på menyen. Hvis du ikke vet, må sortere ting ut med alle detaljene. Eksperter på området sier at deres mest hemmelige lyster visualisering beste tilbudet i en tilstand mellom søvn og våkenhet eller i dyp meditasjon. Hvis du ikke er i dypet av meditasjon, tenk på ønskelig under søvn. Hvis det er visse praksiser kan fortsette å visualisere og drømme.
  Ikke gå glipp av muligheter. Selvfølgelig ønsker du en restaurant og et hardt program oss til dette. Hvis ditt ønske er stor, og intensjoner ha tilstrekkelig styrke, din skjebne allerede begynt måte å møte deg. Men du trenger ikke forvente at det å våkne opp i morgen tidlig, slå på TV og høre i nyhetene den kvelden vil åpne restaurant og se live-dekning av deres deltakelse. Skjebnen vil hjelpe deg å få det du vil, men du trenger ikke å klappe ører, drømmende ser ut av vinduet. Legg merke til skiltene og gå ikke glipp av sjansen donert. Hvis du finner ut at kursene vil restauratører, og de er nær ditt arbeid - et tegn. Registrer deg og forstå dine favoritt ferdigheter. Hvis din sporadisk følges fly plutselig dukker opp i egen person for å oppdage kjede av pizzarestauranter - er også et tegn. Du må ha nyttige kontakter eller ta sjansen og få en ny jobb. Det er slik det skjer: du nettverk kaster hans ønske og skjebne begynner å legge i det som vil bringe deg nærmere gjennomføringen.
  Og husk at suksess og fiasko i de fleste tilfeller avhengig av deg. Selv om det virker som du forfølge bare én feil, tror at de ikke kan fortsette på ubestemt tid. De vil være din test, etterfulgt av en fortjent suksess.  
Hvordan jukse curlers?
 Vakker og velstelt hår - målet for hver jente. Besøke skjønnhetssalongen eller stylist - prosedyren er dyrt og tar tid. Hva hvis du lærer å gjøre styling seg selv? Så ingen grunn til å besøke salongen, og du vil spare tid og penger, og tid. Ofte for å skape frisyrer jenter er curling, jern, pinsett, men helt glemmer at det er en annen måte å gi håret perfeksjon - skru dem i curling. Det skader ikke håret ditt (hvis klokt brukt krølltangen), er håret volum innhentet og profesjonell. Bestemmer seg for å gi opp ployok tang og jenter ofte ikke vet hvordan å jukse curlers, det er også en form for vitenskap.
 Hvordan jukse hår i curling?
Det første du må huske - håret før styling curler å bli våt. Vått hår er for lang tid å tørke, hvis ikke kan ikke tørr, så fjerning av curlers du får riktig kucheryashek. Tørt hår også ikke vil holde perm, så før du skru hårlokk i curlingspillere, dryss den med spray og bruke en liten perle av skum for hår.
Til skrues i krølltenger ordentlig, må du starte fra tips og gå til røttene i en vinkel på ca 90 grader. Først skru isse del av hodet, da - sider, krone og nakke. Du kan også gå fra det ene øret til den andre, og deretter ordningen.
Det er to alternativer for å bruke curlers curling - horisontal og vertikal metode. Horisontal lar deg nå volumet på røttene og få bølgete krøller. Vertikal hindrer roten volum, men la håret ned forsiktig vise kjøpe lekne krøller.
Ikke tørk hårføner, Vent til de tørker ut - og deretter fjerne curlers. Eksperter anbefaler å fjerne curlers, spinning dem i motsatt retning - fra nakken til isse område eller ørene. De første 20-30 minuttene er bedre ikke å gre låser innhentet, eller de kan forvitre. Du kan aldri bruke en kam og en touch opp håret med hendene - så ikke akkurat kucheryashky raspletutsya. Klar sikkert feste håret hårspray.
Etter å ha undersøkt de grunnleggende reglene for å skape frisyrer som bruker curlers bør bemerkes også at det papiljotter, og hvordan du velger dem avhengig av dine behov.
 Size Matters
Små og oppkvikket krøller du får hvis du foretrekker tynne curlers (papylotkam). Ikke overdriv, som krøller for tykt hår ikke vil se veldig estetisk tiltalende, og du risikerer å bli en puddel. Tynne hår curlers må velge jenter med kort eller lang, men er sjeldne hår.
Gjennomsnittlig curlers vil gi håret en aristokratisk sjarm. Du får myke bølgete krøller på lang og mellomlang hår og krøll, stor - kort sagt. Karakteristisk gjennomsnittlig diameter curler passer alle.
Krølle endene og legge håret volum ved hjelp av tykke curlers. De er ikke veldig vanlig, dessuten, hvis du har veldig kort hår, tykke hår curlers definitivt ikke for deg.
 Plast, metall eller skum?
I størrelse krølltenger er jevne og det materiale som laget. Ja, kan Wooden curler ikke brukes mer enn 7-8 ganger, fordi de samler skitt og vil deretter skittent hår. Metall curlers hyppig bruk vil føre til krysset hår, så hvis du tvinner håret hver tre til fire dager, gi opp metallet. Det beste valget vil være plast (plast eller belagt) curlers.
For kort hår curlers, perfekt egnet borrelås. Deres største fordel er at de holder håret av små zakolochok-kroker, som, i motsetning tyggegummi ikke skade håret ditt. Kort hår etter stylingen borrelås er frodig med lysbølger. Bruk samme curlers, borrelås for langt hår er ikke anbefalt: de er forvirret og bryte når du fjerner prosedyre curlers. Hvis du høyre borrelås curlers jukse, husk en ting - det bør gjøres veldig nøye, sakte, for ikke å forvirre håret.
Skum curlers, boome eller omvendt, gode for langt hår. Disse strimler av skum, der er satt inn ledning for fleksibilitet uten bindinger, som borrelås, så ikke la på håret rynker. Boome dårlig pinne tynn og kort hår - er det det eneste negative.
Veldig populært Thermo - i motsetning Curlers hår ikke peresushuyetsya og stabling prosessen mye raskere på grunn av varmen. Thermo passer perfekt med alle typer hår uansett lengde.
Uansett hva du velger curlers, ikke glem at med riktig bruk av håret ditt vil se ikke verre enn gjort inne!  
Яндекс.Метрика