Hvordan å drikke te med ingefær?
 Siden oldtiden, folk stole på bemerkelsesverdige egenskaper av ingefær - en plante som vokser i Sør-Asia. Mange tror at ingefær - et universalmiddel for alle typer sykdommer, og en del av det faktisk lever opp til sin tittel. I tillegg er ingefær mye brukt i matlaging - retter av kjøtt og fjærfe, bakevarer og desserter, drikke, etc., og har te med ingefær blir de nye motetrender. Så det er nyttig, som mange tror, ​​det er kontraindikasjoner til bruk av ingefær og hvordan å lage te?
 Hvilke praktiske egenskaper har ingefær?
Det vanlige navnet "ingefær" er ikke helt riktig, og medisinsk og kulinariske formål brukes ikke rot og jordstengler, som er mutert jordisk flukt. Ingefær i et rekordhøyt antall næringsstoffer: kalium, magnesium, kobber, mangan og vitamin B6. Ikke rart det regnes som en universell løsning. Det antas at ingefær:
forbedrer fordøyelsen;
reduserer mengden av kolesterol i kroppen;
normaliserer blodtrykk;
øker immunitet;
hjelper med å bli kvitt kvalme (inkludert under toksisitet);
smerte i ledd og arterier;
har diaphoretic effekt;
viser kroppen for overflødig væske og lindre hevelse;
forbedrer tennene når tygget den frisk.
Ta ingefær kan være i form av en hammer (krydder gulaktig-grå), syltet (rosa og varm krydret smak), decoctions eller te. Å lindre leddsmerter med ingefær make bad eller komprimere pålegge en masse røtter til det berørte området.
 Hvordan å drikke ingefær te for vekttap?
Ingefær er en måte å miste vekt fått i popularitet to eiendommer: tilbaketrekking av overflødig væske fra kroppen og normalisere metabolismen av hynherola innhold. I tillegg Ginger - en stor antioksidant, som lar skille ut kroppen og forbedre hudens tilstand, og hvis du drikker ingefær te før du spiser den prytupyt sult og tillater deg å være fornøyd å spise mindre.
 1.  En av de enkleste oppskrifter for ingefær te - Skrell og finhakk ingefær 40 gram, fyll den med en liter varmt vann og kok i fem minutter på lav varme. Ta en drink kan etter den er avkjølt til romtemperatur, og ikke mer enn to ganger om dagen.
  Te med sitron og ingefær - to spiseskjeer finrevet ingefær helle en liter kokende vann, tilsett frisk sitronsaft pivcharky og eventuelt et par mynteblader. Sette mot i suppen har en og en halv time, og det bør ta en halv kopp i morgen på tom mage.
  Te med ingefær og hvitløk - 30 gram fersk ingefær, revet gni, tilsett 2 knuste fedd hvitløk, hell en liter kokende vann og la stå i ca to timer. Klar til å drikke sikker på å renne! Drikke avkok bør hele dagen et halvt glass før måltider.
  I påfunn ingefær for vekttap kan brukes som en del av salater, wraps og som for krydder - Ingefær gir fatet full av smak som lar spise mindre mat.
   Hvordan å drikke te med ingefær mot forkjølelse?
  Den andre vanlige måten å bruke ingefær - som Protivoprostudnye agent. Ingefær lindrer symptomene på samme tid, og, viktigere, fjerner virus. I tillegg, det styrker immunforsvaret enn hjelper kroppen bekjempe sykdommen selv. Ingefær også nådigst påvirker slimete og bidrar til å lindre hoste og irritasjon i halsen.
  1.  Ingefær te med honning og sitron - en og en halv ss fersk revet ingefær helle 500 ml kokende vann og sette på lav varme. Legg tre hoder av nellik, 1/5 ts muskat, en klype kardemomme og en sirkel av sitron, klippe firkanter. Kok på svak varme i 7-10 minutter, og deretter legge en skje med honning og kok i ytterligere 5 minutter. Når du slår av lyset, bør te la stå i 10-15 minutter. Drikk dette te kan være flere ganger om dagen, men pass på: ved temperaturer over 39 grader ingefær te kan ikke drikke!
   Appelsin ingefær te - bland en teskje revet ingefær 70 gram. peppermynte blader og et par klyper kardemomme. Blandingen hell kokende vann i en halv time, deretter press og legge til et glass frisk sitron og appelsin juice. Å lage godteri kan du legge til et par spiseskjeer honning. Drikk dette te kan være når det er avkjølt til romtemperatur.
   Apple ingefær te - fint rive 30 gram fersk ingefær og tre epler, hell et glass varmt vann, kok opp og holde lysene på i 5-7 minutter. Etter press og drikk varm drikke.
   Selvfølgelig, mange flere oppskrifter, og antallet er økende. Det er ny vellykket kombinasjon har effektiviteten av ulike påfunn og bruksområder vokser og vokser. Men ikke glem at, som noen sterk medisin, ingefær har noen kontraindikasjoner.
    Hva er kontraindikasjoner for bruk av ingefær?
   gastritt, gastrisk ulcus, levercirrhose - ingefær aktiverer mage-tarmkanalen, og i tilfelle av inflammasjon kan bidra til utvikling av komplikasjoner;
   Ingefær ikke anbefalt for hjerte- og karsykdommer, enten predynsultnoe tilstand, høyt blodtrykk eller hjerteinfarkt;
   I noen tilfelle kan ikke spise ingefær i de senere stadier av svangerskapet som en mulig hopp i press;
   allergiske reaksjoner og hudirritasjon som en kontraindikasjon for bruk.
   Hvis oppmerksomme på deres helse og for å hindre påvirkning av ingefær på disse problemene, vil det bare hjelpe kroppen. Drikke ingefær te kan gå inn i en god vane, og dens helbredende handling vil tjene som en god forebygging av ulike sykdommer.  
Hvordan tegne en jente og en gutt?
 Mange barn har vært forelsket. Noen andre i hagen eller i første klasse. Guttene lærer å være omsorgsfull og imøtekommende, og jentene beskjeden og forsiktig. Ikke alltid, men det viste seg og skyhet, kjærlighet gutter trakk sine elskede elskede fletter eller banket porteføljer. Jentene heller ikke ligge etter, og de unge herrene hadde et vanskelig liv. Den første babyen noen ganger kjærlighet blir husket for en levetid, og han vokste opp, snakke om det med et smil. Derfor, bilder eller bilder, som malte en gutt og jente kyssing, alltid føre til følelser og sentimentale følelser. Denne leksjonen vil prøve å trekke en jente og en gutt, litt romantisk historie fra barndommen.
 1.  Trenger du en blyant, viskelær myk og glatt, matt papir. Den vanskeligste blyant brukes for første skisse for å gjøre det lettere å rengjøre viskelær hjelpelinjer, den mykeste - for de endelige, detaljerte, levende bilder. Barn begynner å trekke former og på dette trinn er det viktig i begynnelsen for å vise hvordan de vil være tilbøyelig til hverandre for å bestemme dynamikken. Tegn ingen rette linjer og svakt buet. Gutten ovenfor fordi det er vippet mer til jenta. Jenta kastet hodet og sto på tå.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  På dette stadium nøyaktig reprodusere deres bevegelser. Gutten vil bli holdt i hånden rose og jente å henge i det med et kyss for å takke. Skissere barneklær, gutten - stripete genser jente - nydelig kjole. Mens det er merket med de generelle konturer, La oss detalj senere. Som for figurer av barn, må man huske på at andelene av barns kropper er forskjellig fra voksne proporsjoner. For å beregne veksten av barnet bør være avstanden fra hake til panne (lengde person) "konkludere" i høyden fire ganger. Hos voksne andelen av åtte slike avstander.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  Nå desperat trenger skjerpet myk blyant for å tegne en person. Gutten og jenta sart hud, små funksjoner, er et barn avrundede kinnene. De er trukket til hverandre lepper fortsatt engstelige og klosset, jenta må stå opp til selv denne nosochky. Trekke våre sjarmerende damer vakre bølgete hår pin blomst hår reprodusere gutt.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  Komme i gang på detaljene i vårt bilde. Jenta nydelig kjole med volanger og belte-bånd, blonder sokker, sandalyky. En gutt iført en button-down skjorte, bukser og sko. Tegne en rose på en lang stilk. Det kan beskrives symbolsk, bare noen få slag, spiraler.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  Kontrasterende skygge for å gjøre jenter kjole, tegne nøtter på stoff. Se hvordan kjole glitrar i svingen. På toppen av "bølge" er den mest lys i dypere - tett skygge. På stammen og nedre tape-belter gjør de mørkeste områder, og til bunnen - lysere. Dette vil gi betrakteren til å først ta hensyn til ansiktene til barna, hele scenen som helhet. Altfor mørk kjole tiltrakk seg mye oppmerksomhet, figuren av jenta syntes å være for tung. La oss lage et mønster på en genser gutt, bare et hint, ikke skille, bør det ikke distrahere betrakteren.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  Du kan gå til de mindre detaljene og trekker tykt hår jente (et sted de vil bli lettere et sted mørkere, prøv å spille med presset av blyant). Lage skygge under bånd på kjolen, tydelig betegnes som rose hår og gutt - de er alle mørkere grenser person. En lys skygge vise teksturen av hans bukser og sko. Genser litt hengende over beltet, så sonen er i dyp skygge. Krage reserve helt hvit, bare skisserte sine konturer. Under kragen på baksiden av gutten, også vil ligge tett skygge. Nå sjekker den generelle tonen i bildet: de letteste setene - arm jente krage gutter og deres personlighet. Darkest - kjole, hår, jenter og gutter er.
  Hvordan tegne en jente og en gutt?

  Jeg håper du fikk til å trekke en jente og en gutt som dro sammen i uskyldig kyss. Hvis du ønsker å overraske din kjære, gi dem dette minne fra barndommen, tegning berøre dette bildet med hendene mine.  
Яндекс.Метрика