Hvordan skrive en detektiv?
 Nå detektiver er ekstremt populære. Noen forfattere skrive dem i stort antall svært raskt. Det er stykker for lett å lese, mest underholdning fokus, men blant de klassiske design vil du være i stand til å finne virkelig informativ, gjennomtenkt, full av dyp mening og livets realiteter detektiver. Du selv kan godt prøve deg på Writers feltet og skrive detektiv. Kanskje du elsker sjangeren, enten du ønsker å skape et verk har mer sjanse for kommersiell suksess. I alle fall, Detective - dette er et godt valg. Denne sjangeren av etterspørsel fra lesere i publisering. Du må vurdere noen nyanser å huske og følge rådet til algoritmen for å forenkle oppgaven.
 Hvordan skrive en detektiv? Flere nyanserte og nyttige tips
 1.  Før vi kommer til å jobbe tett, er det viktig å finne ditt hovedmål. Moderne forfattere ofte står overfor er ikke veldig hyggelig trend: meningsfulle verk skrevet i klassisk stil, heve alvorlige spørsmål, dessverre, er ikke så populær som håpet sine skapere. Det var en slags "sub-sjangeren" moderne detektiv. Boken bør intriger, enthrall, men ikke dyppe i ekstra refleksjoner ikke bære "negative", for ikke å tvinge leserne til å tenke for mye og bekymring. Attraktiv detektiv og ikke alvorlig skummelt, men sikkert ender godt. Helter vanligvis noe kunstig, fordi selv om de skjer noe ubehagelig, er det ikke en bekymring i leseren. Etter å ha vurdert alle disse detaljene, lese to eller tre moderne populær detektiv, du kan bestemme hvilken vei du går, noe som gjør hans bok:
  skrive den kommersielle tekst som tilsvarer en gitt størrelse, lett og etterspørselen etter noe som er lettere å finne en utgiver;
  gjennomføre sine egne ideer, nærmer den kreative prosessen, skape meningsfylt og dyp bok i sjangeren detektiv.
  Begge veier er gode på sin egen måte. Først har også en rett til å eksistere. Du kan enkelt sette deg i leseren analysere hans ønske om å hvile, slappe av, få mer positive heller enn negative følelser. Kanskje du selv nyte nettopp en slik litteratur - mens du fremdeles være bedre å skrive noe sånt. Etter en kompleks måte, har du også gode utsikter. Hvis du skriver veldig forsiktig, gjennomtenkt tilnærming til virksomheten ansvarlig i verkene er en sjanse til å lykkes, som alle talentfull bok.
  Prøv å ta hensyn til de prestasjoner som allerede er i litteraturen på dette punktet i sjangeren detektiv. Selv om du foretrekker lys lesing, sørg for å ta tid til å utforske minst ett verk av Arthur Hailey, AK Doyle. Du vil være i disse verkene noe sånt som det, kan du få en nyttig og ny. Ikke bare lese bøker og studere dem er som følger:
  ta hensyn til utviklingen av tomten;
  Bygge en logisk kjede av hendelser (som gjør godt i form av et flytdiagram);
  analysere bilder av hovedpersonene, videregående skuespillere: sjekk for seg sin viktigste funksjonene, relasjon, rolle i å avsløre ideer, utvikling av tomten;
  Tittelen er relatert til temaet og ideen av arbeidet;
  Tenk hvor lett er det å forutsi hendelsesforløpet, som skjulte tegn;
  Observere hvordan ideen om en detektiv avdekket gjennom sin innholdet historie.
  Alle disse observasjonene er svært nyttige. Selvfølgelig betyr ikke dette at du må følge en berømt forfatter. Det er viktig å føle stoffet av arbeidet, prosessen med å opprette, logisk konsistens og integritet i fortellingen, se alle årsakssammenhenger. Dette er til din erfaring med læring bokstaver, ikke imitasjon eller styling.
  Følge utviklingen i den moderne verden, se nyheter, lese aviser. Husk mine personlige inntrykk, observasjoner, konklusjoner og minner fra noen interessante situasjoner, deltaker eller vitne du var. Fra alt dette livserfaring kan oppnås betydelig vekt å skape sitt arbeid. Å skrive en bok detektiv, er å betale en kriminell nyheter, kan du noen ganger se dokumentarer om store høylytte forbrytelser, kriminelle og deres ofre. Denne måten vil du lære mer om verden av kriminelle, mordere psykologisk portrett, ulike detaljene og særegenheter undersøkelser virvaret kjeden av bevis, og bestemme tilfeldige data sertifikater. Ved å kjøpe denne opplevelsen, om enn deltid, vil du være i stand til å gjøre din detektiv realistiske detaljer, for å bringe den til liv.
  Under lesing, TV-visning for at du vil komme opp med ulike ideer og spørsmål. Alt dette skal registreres i en egen notatbok og kort vise hvor alle dine observasjoner, tanker om hva han så, lese, konklusjoner. I det videre arbeidet, vil disse postene være utmerket materiale for deg.
  Hvordan skrive en detektiv?

  Hvis du allerede vil danne de grunnleggende ideer som du ønsker å sette på din detektiv, fortsett til valget scene. Hendelser bør utvikles i et miljø som du er kjent. Ikke skriv om virksomheten eller økonomisk kriminalitet, hvis du ikke har tilstrekkelig informasjon på dette området. Ellers vil noe mer eller mindre erfarne leseren se dine inkompetanse, feil og selvmotsigelser. Når du har en plan, en spennende historie, men du kan ikke forandre deg et lite kjent område hvor utvikle arrangementet til en annen, er å komme til tak med sin studie. Dette vil ta deg lenger, men du skriver veldig interessant og troverdig detektiv.
  Skriv en detaljert plan for din detektiv. Tegn kretsen, punktene planlegge arrangementer og deres rekkefølge forholdet. Spesielt nøye tenke gjennom tomten flytter, svinger, uforutsigbar og forutsigbar. Bruk mottak statement, spennende leseren. Du har valget mellom å umiddelbart avslører til leseren brikkene, slik at en mørk tegn, eller gjøre leseren med skuespillere rakne komplisert floke. I det andre tilfellet vil bli gjort god "tilstedeværelse effekt": leseren føles som om en av figurene. Men åpningen mottak puslespill også brukes, men trenger du å mestre ferdigheter i tale skribent, eller leseren vil være vanskelig å holde boken.
  Ta hensyn til system skuespillere. De må være annerledes, har individuelle trekk. Hver karakter i en god detektiv er din last er viktig. Bringe karakter funksjoner av språket, utseende, indre fred. I designet system av tegn, alle tegnene på plass, nei du kan ikke fjerne det.
  Utvikle sin egen stil, ikke følger de store forfattere. La arbeidet vil ikke være så perfekt, men det vil sikkert tiltrekke seg lesere identitet.
  Mange arbeider med tekst. Re-lese et par ganger hvert fragment, restaurere, kutte unødvendige og supplere nye detaljer. Ta hensyn til de små detaljene, som beskriver nyansene fange leseren.
  Ikke glem dynamikk i fortellingen. Konsentrerer hendelser, legge dialoger ikke få båret bort stor avstand og forfatterens kommentarer.
   Skrive detektiv. Algoritme
  Hvordan skrive en detektiv som er troverdig, interessant og meningsfylt? Følg tipsene, arbeide på algoritmen og ta deg tid til å redigere teksten.
  1.  Tenk tradisjon i sjangeren detektiv, oppnå kjente forfattere.
   Nabyraytesya erfaring: se, lese, se på nyheter og dokumentarer.
   Registrere alle de interessante fakta, deres erfaringer og meninger.
   Tenk gjennom ikke bare handlingen, men forholdene på stedet.
   Danner nøye et system av tegn, sine relasjoner, relasjoner, personlighetstrekk.
   Følg dynamikk historie.
   Detektiv bør være logisk, men ikke forutsigbar.
   Spennende, spennende leseren: mettet fett jobbe statement, gåter.
   Mye arbeid på følgende: polert, gjenopprette, redusere, utfylle nye detaljer.
   Sørg for å forlate tid for en jobb og deretter komme tilbake til det igjen, så du kan objektivt ser på teksten.
   Prøv å lage en detektiv noe som vil hjelpe leserne i en vanskelig situasjon, vil være nyttig.
   Skriv med glede, ren fryd, men ikke glem om klarhet, dynamikk, konsistens.  
Hvordan tegne en due?
 Duer vi ser på gata hver dag og ble vant til dem, nesten uten forvarsel. Men hvis du ser nøye, er det svært vakre fugler, med den opprinnelige fargen. De bor ved siden av oss og deres kurrer fra barndommen kjenner selv til et barn. Mange er lei dypt inn i vinter og bare involvert i avl forskjellige arter. Og mange arter av fugler, over 800. Blant dem er post rock og zheltonohye, steinete, med praktfull "stempel" på føttene. Det er så morsomt, slik som curling og duer parykovыe (hvor fjær som en bustete parykk) importert fra India. Denne leksjonen vil prøve å trekke en due stadier av byen vår og alle de vanlige.
 1.  Forberede et ark med akvarellpapir bra, veldig enkel blyant hardhet, farger og viskelær. Vi trenger fortsatt en hvit gouache eller akryl hvit. Utgangspunktet, body building due. Fine linjer bygger aksen halsen og hele kroppen. Hvis det er vanskelig å orientere vinkelen der de er tegnet, kan du sammenligne dem med piler timer - forestille seg at "klokke" (aksen) viser tiden 11:20. Aksen av halsen - kort med urviserne, og aksen av legemet - et langt minutt. I en liten due hode (tegne det som oval), deretter kraftig hals (ligner på en langstrakt slipp), kroppen (også som den store nedgangen), hale (du kan sette et rektangel) og poter (liten vinkel trapes).
  Hvordan tegne en due?

  Indikerer vinger, store fjær på halen, nebb, øyne (note -. De er nesten hvit innrammet små biter Denne rammen etterlate skisse, som den øvre del av nebbet) klorte sterke ben.
  Hvordan tegne en due?

  Du kan tørke forsiktig bygging av flere linjer, de er ikke lenger nødvendig. På dette stadiet, betegner vi den mørkeste stedene due - en hals (den sentrale delen av hodet lyser), noen få streker av sorte fjær på vingene og halen. Tegne en tynn blyant skyggelegging som i natur fjær passer halsen og kroppen av en fugl. Nøyaktig det samme vil trekke slag akvarell. Se nøye, som en due bestå vinger, de er store og tett nesten hele kroppen hans.
  Hvordan tegne en due?

  De vanskeligste og mest interessante - er tegning blekk. Tegn en due akvarell ganske lett, så før du begynner å male blyant эksyz, se hva han annen farge. På hodet og nakken er kalde blå, blå og turkise nyanser (mange duer er et lite område på halsen, der vakre iriserende fjær). På vingene og kroppen - myk grå-blå, med tillegg av varm lilla fargetone. Mot halen - nesten svart, brun og lilla. Sitater er burgunder, men nå har vi dem skissere en klar mørk rød. Vingene er veldig lys, male og ta litt mer fortynnet med vann.
  Hvordan tegne en due?

  Denne passasjen er veldig godt å se alle de vakre fargene av fjær på halsen på fuglen - og blå-lilla, og turkis, og til og med en liten hvit (ikke skyggelagte områder på papiret). Liten børste med en rund spiss lage korte slag som om det er fjær. For volum, den samme blå akvarell pensel, børsting hodet og due rundt øyet. Iris i øyet gjør klart varmt oker. Så neste lag gjør lite mørk oker i noen steder iris konturer og alle øyne mørk brun maling. For å markere glitter øye topp hvit gouache eller akryl sette en liten prikk.
  Hvordan tegne en due?

  På den siste etappen for å trekke mer trene nakken, fjær, male grå lo på toppen due bena som om "bukser". Kontrast maling sene fjær (bare tips!), Trekker klart nebbet. Lys grå, veldig gjennomsiktig akvarell med tillegg av kalde blå, bred pensel lett på baksiden passerer fugler å legge volum i hele kroppen. Making lette strøk, gi mulighet til å male "uskarpt" på papiret.
  Hvordan tegne en due?

  Jeg håper du fikk til å tegne en due og en leksjon var nyttig. Flere bilder, lage skisser, se livene til de som er nær deg, selv om fugl eller dyr kjent og kjent.  
Яндекс.Метрика