Hvordan holde kutt gresskar?
 Uansett som først ga dronningen status gresskar hage. Det er viktig at tittelen gresskar berettiget. Denne deilige oransje grønnsaker kan spise uavhengig, og med brukt som opprinnelig siderett, dessert, fylling for paier. Gresskarfrø er vurdert i tradisjonell medisin for en utmerket antelmintiske (antihelminthic) egenskaper. Med gresskar lage deilig juice anbefales for barn. Men det er egnet som en rett for pickling agurker. Men holde kutt gresskar må være forsiktig, ellers vil den ikke passe selv for tradisjonelle masker for Halloween ferie.
 Lagre gresskar i kulden.
 1.  Det første du legger merke til, er valget av gresskar. I Russland vokser tre varianter av denne grønnsaken, stor, tverdokoryy og muskat. Tverdokoryy gresskar - en av de mest vanlige. Det kan være hvilken som helst farge fra gult til oransje til grønne striper, usøtet gresskar masse, så det er nesten ingen stivelse, men mange frø som er glade for å kjøpe. Large har en deilig søt kjøtt, hun fiber, så en lengre periode. Cucurbita moschata - vegetabilsk gourmet. Du kan spise og ost, og som en dessert.
  Det er best å holde kutt gresskar i stedet ganske kult hvis du bor i et privat hjem, denne tilnærmingen kjeller. Dersom leiligheten er et flott sted å oppbevare gresskar og andre grønnsaker - glassert loggia. Gresskar vinteren varianter liker ikke sol, så det dekker klut. Frukt bør ikke "push" hverandre, legging gresskar, sørg for at tønna ikke er oppstått. På kalde dager, når temperaturen synker under null, gresskar vinkel varm bomull teppe. Du kan lagre og grønnsaker på kjøkkenet, men ikke mer enn en måned. Nerazrezannuyu gresskar er best oppbevares i kjøleskap inntil 3 måneder.
  Gresskar kutt oppbevar i kjøleskapet opp til 4 dager! Plasser kutt må bryte med plastfolie. Behandler grønnsakene i små biter, bruker sterk og skarp kniv kan være for å kutte kjøtt. Ikke glem å fjerne stilken.
  Klippe og rense gresskar skall og frø. Som sådan, kan det spare mye hvis frosset. Klar fruktskall kan raskt og holde vegetabilsk par minutter i mikrobølgeovnen. Skjær gresskar i både topper, kuttet grønnsaker i to, fjern frøene. Stykket settes på brettet og kutte ned kniven forsiktig fjerne myknet hud. Deretter kuttet gresskar i biter av praktisk størrelse, pakk i plastfolie eller pakke og sende den i fryseren. Nå når som helst grønnsak kan få ut av det og lage deilig rett! De fleste hver stykke gresskar pakke en egen pose.
  Du kan sende et gresskar i fryseren i form av friksjon. Også biter av skrelt gresskar frø, kan du sende en grønnsak Electric.
  Fra gresskar juice kommer ut god, citron og marinade. Hver av disse rettene kan lagres i lang tid.
  Husk at kutt squash ikke lagres i lang tid uten å miste smaken. Så hvis du kjøper et gresskar på markedet eller i butikken, er det fornuftig først og fremst å se på den mindre størrelsen på grønnsak.  
Hvordan du kan redusere leggen bein på?
 Ikke alle er fornøyd med kroppen sin. Noen mennesker liker ikke beinet størrelse som bekymrer seg på grunn av lav vekst, og noen vet ikke hvordan du kan redusere kalv muskler i bena. Løsning sistnevnte problemet kan ikke være så vanskelig som det kan virke, du trenger bare å finne ut hva årsaken egg har for mye. Noen ganger er det ikke pumpes muskler i bena og hevelse i beina eller store mengder fett. Så ta deg tid til å se etter øvelser for bena på de ressursene som brukes på trenings å redusere leggen. Start med årsaken.
 Årsakene til økningen i leggen
 1.  Hevelse i ekstremitetene. Bestem hovne ben du kan være på flere grunner:
  kveld når du kommer hjem og ta av sokker, forblir ankelen å være preget av tannkjøtt;
  Klikk på fingrene krysset i stedet der benet nærmest hudoverflaten. Hvis hullet dannes langsomt forsvinner, er det svellende;
  på slutten av dagen man bruke sko hardere enn om morgenen. Sko som passer som om du var, synes smal.
  Takle hevelse vil hjelpe spesiell diett. Prøv å gi opp for fet og salt mat. Det anbefales også å se en lege for å finne årsaken til hevelse og om nødvendig ta et kurs av medisiner.
   Vektig. Volumet av kalver øker med økende masse av kroppen. Så det første du må gjøre - er å endre kostholdet og øke fysisk aktivitet. Prøv å gå mer, bruke trappene i stedet for heisen. Vil bidra til å miste vekt og redusere kalv øvelser med hoppetau, løping, svømming.
   For stor til å trene leggmusklene. Den vanskeligste redusere kalv muskler i bena, som økte i volum på grunn av for intens sport. I dette tilfellet kan vi gi råd revidere treningsopplegg og litt redusere belastningen. På et eller annet tidspunkt er det nødvendig å begrense deg til protein. Og, selvfølgelig, inkluderer hans studier noen strekkøvelser.
  Tøyningsøvelser for beinmuskulaturen
  Startposisjon: stående, hendene utelatt. Pust inn - løfte hendene opp, puster - tilbøyelig og prøve å berøre gulvet med hendene. Dra til gulvet uten å bøye knærne, deretter tilbake til startposisjon. Gjenta 15-20 ganger.
  Startposisjon: stående, føttene skulder bredde hverandre, føtter parallelt med hverandre. Making inhalerer, puster sakte klatre nosochky. Pust - og tilbake til startposisjon. Gjenta 20 - 30 ganger.
  Startposisjon: stående, kroppsvekt på høyre ben, venstre ben løft og bøy i kneet. På puster opphav til nosochok på inspirasjon - droppfot. Gjenta 10-15 ganger, og endre opp.
  Startposisjon: et skritt fremover, bøy høyre ben og vpertysya i hendene. Sakte bøye hans høyre beinet ved kneet, gradvis underkroppen. Styrke stretching kan, hvis forsiktig øke avstanden mellom føttene. Gjenta øvelsen 10-15 ganger, endre opp.
  I noen tilfeller er det tilrådelig å pumpe mer hip enn å engasjere seg i en nedgang i leggen. Se nøye på sine ben i speilet og prøve å forestille å være redigert hofter - kanskje dette er ditt valg.  
Hvordan tegne en blyant byen?
 Tegne en blyant byen er vanskelig fordi nødvendig å ta hensyn til perspektivet til konstruksjon og nøyaktighet er ikke første bildet, og ren geometri. For de med de grunnleggende lovene i perspektiv ikke er kjent, kan være vanskelig. I en liten klasserommet er umulig å vite, fordi det vil være svært grunnleggende trinn. Vårt bilde er hjemme, og byen og elven, og trærne er generelt komplisert bilde, så vær tålmodig. Som du vet, som bygget tegning, kan du trekke noen gate, firkantet eller pittoreske delen av byen. Nå prøve å tegne en blyant byens scener.
 1.  Det vil ta et ark med tykt papir med en glatt, matt overflate, to blyanter - hardt og mykt viskelær. Det første skissere imaginære horisonten. Det hele begynner med byggingen vårt bilde. Vi gir en horisontal linje over et stykke papir med en tynn blyant. Nykommere bedre å gjøre det i kø for å gjøre det mer nøyaktig. I friluft eller i raske skisser, prøver alltid å tegne "øyemål", uten bruk av verktøy. Erfarne kunstnere ofte ikke liker eller forstanderne eller kompass. Gjennom år med trening, de har velutviklet øye og hånd styrke.
  Nå et tidspunkt indikerer horisontal linje, vil det være vårt synspunkt, den viktigste sentrum av bildet. Deretter skissere øvre venstre punkt av bygningen, og gjennom dette punktet og sentrum, holde linjen. Det samme vi gjøre med bygningene på høyre. De er mindre i høyden som de er mye lenger. Bare holde linjen gjennom det høyeste punktet på høyre og midtpunktet i horisonten. Få "skjelett" av bildet og retningslinje, der vi bygger hele vår bilde av byen.
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Et annet vanskelig etappe - begynner å bygge alle byens konstruksjon (brobygging). I bygninger venstre tynne linjer angir steder hvor så vil huset vinduer. Se hvordan de alle kommer sammen igjen på ett sentralt punkt på den horisontale linjen. I bakgrunnen bygninger av varierende høyder og bredder, pluss de "overlapping" hverandre. Outline knapt synlig skyggelegging elv vinke dem tilbake senere.
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Nå begynner å tegne. All ekstra linje konstruksjon kan tørke forsiktig elastisk gjenopprette nyttig omriss av bildet. Skisserer hvor og hvordan vinduene i husene vil bli plassert til høyre og venstre. Bygninger som er i bakgrunnen, tegne generelt, hint, detalj trekker kreves. Det som betyr noe er at betrakteren inntrykk av byen og mange bygninger. Mørkeste stedene zashtryhovuyemo bilde. Dette må gjøres for å sjekke den generelle tonebalanse. Trekke noen trær i forgrunnen. Mens bare deres stammer og veldig tykke greiner.
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Mørkere lage åpninger av vinduer i høye bygninger igjen, noen ganger trekke små dekorative balkonger, større betegne korrugerte tak og skygge under. Skisserer detaljene i bridge. Vi må vise at det er laget av grov stein, så liten og kort stiplet linje trekke sin tekstur. Igjen, trenger ikke å trekke klare, byer langt unna. Så gi deg selv betrakteren visualisere hva betyr bro bygget.
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Få engasjert deler av bildet. Igjen å gjøre nesten svart metall gjerde, tydelig trekke skyggen av trær og sine badebukser. Vann under brua vil også være nesten svart. Kontrast trekker bølger stiplet linje. Trærne trekke tynne kvister. I bunnen er de tykkere, og toppene blir tynnere og mer gjennomsiktig. På grunn av dette, er tallet de ser ut som store fluffy og delikat "cap".
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Det endelige bildet av byen med blyanten tegner små deler. Igjen tilbake til hjemmene i forgrunnen, trær, vann, som en skygge under broen. Noen hus er lettere, litt mørkere skygge showet er fine. Pryschuryvaemsya og sjekke den generelle tonen.
  Hvordan tegne en blyant byen?

  Å male gater, bygninger, broer, veier, må du lese reglene og lovene i perspektiv, uten blyant for å tegne en by vil være svært vanskelig.  
Яндекс.Метрика