Hvordan tegne en turner?
 Kvinners gymnastikk - et stort arbeid, skjønnhet og eleganse. Tynne unge idrettsutøvere flagrende som sommerfugler på lekeplassen, og bare de vet hva innsats, svette og blod letthet og få denne seieren. De kan håndtere baller, hoppe perfekt, skrive intrikate tegninger silkebånd og kaste septer til store høyder, taket av en gigantisk treningsstudio. Noen ganger vil du si: "Stopp et øyeblikk, du er flott! "Og fange skjønnheten i denne utrolige hukommelse. Prøv å trekke gymnaster danser med bånd. Opprinnelig mentalt forestille seg en ung idrettsutøver, hans bevegelse, holdning. Enda bedre å se et bilde eller en video for å bli inspirert skulpturerte bevegelser, hopp skjønnhet og fantastisk fleksibilitet.
Nå lese instruksjonene hvordan å tegne steg for steg turner.
 1.  Forbered alle nødvendige for vår tegning. Leksjonen er meget vanskelig, fordi å trekke menneskelig figur alltid er vanskelig, og hvis den er i bevegelse hele mer. Men prøv å mestre og å trekke turner. Vi trenger et hvitt ark akvarellpapir med en fin overflate intenst skjerpet enkel solid blyant, viskelær og satt noen av akvarell maling - selv i boksen, men i en grøft. Hvis en boks med maling ingen plast panel, kan det gjøres uavhengig - med et hvitt papir (i dette tilfellet passer til papiret absorberer lite vann) eller et stykke hvit matt plast.
  Det første trinnet i blyant svært enkle og knapt synlige linjer skissere silhouette turner. Hode - oval, deretter linje ryggraden, hofter, ben og armer. Påpeker - en linje som forbinder ledd. De markere viktig å se hvordan de vil bøye armer og ben. Hode turnere litt hevet, haken frem. Den står på tå, alt strukket kroppen som grasiøs fugl. Sokk løftet beinet trekke tilbake.
  Hvordan tegne en turner?

  Mer presist trekker figuren på dette stadiet prøve å vurdere alle detaljer og proporsjoner. Husk at den menneskelige fots lengde omtrent lik lengden fra haken til pannen og senkes for hånd vil nå midt på låret. Skissere kne og spente muskler i bena. Tegn bånd som vrir i bevegelse.
  Hvordan tegne en turner?

  På dette stadiet, fjerne alle hjelpelinjer konstruksjon nøye. Tegn profilen jente hår.
  Hvordan tegne en turner?

  Nå begynne å male akvareller. Gjennomsiktig lys maling (kombinasjon av rød, gul og blå bit) male over alle utsatte deler av kroppen turner. For å legge til volum på konvekse områder (lår, nakke, ansikt og høyre ben kne) forlater ren hvit. I disse områdene blir lyst, og de vil lyse. Mørk brunt hår maling. Igjen, for å forlate små skyggefulle områder gi håret glans. I skyggen av hår vil være litt mørkere, tilsett litt blå.
  Hvordan tegne en turner?

  La oss passer og bånd gymnaster. La oss gjøre dem røde, lyse farger. Du kan ta en hvilken som helst farge i henhold til din smak eller gjøre det mer interessant badedrakt - med et mønster eller bilde. Hånden i forgrunnen vil være mer tydelig og voluminøs, høyre hånd - litt blekere. Samme med silkebånd. Noen av båndet er klare, lyse, og hva vil det være blekere som det er lenger unna.
  Hvordan tegne en turner?

  Den endelige, endelige bildet. Enda mørkere gjøre øye volum, legge til blå eller lilla. Tape ryggen turner, så se hvordan silkebånd jevnt belyst. I sentrum av den tykke og mørkere farge, så blir det veldig lett og går tilbake i mørket. Det gir en følelse av bevegelse og energi.
  Hvordan tegne en turner?

  Brun maling og tynn pensel meget forsiktig sirkel kontur jente, merking hennes knær, muskler, føtter, fingre og folder av stoff som passer til midjen. Kald blå eller fiolett lage flere små slag under foten jente at hun var på bakken, ikke dampet i vektløshet.
  Gå rundt figuren fin pensel og pidpravte at du ikke helt klart fra starten. Figur gymnaster som danser med bånd klar, kan du sette den inn i matte eller ramme.  
Hvor raskt kurere forkjølelsessår på leppene?
 De aller fleste mennesker er kjent med herpes på leppene førstehånds. Rundt 90% av mennesker er bærere av viruset, og mange er ikke engang klar over det. Egentlig herpes - en alvorlig sykdom, som har blitt funnet stoffer. Herpes kan påvirke ikke bare de slimhinner, og til og med indre organer. Og mange fortsatt tror at kaldt på leppene - et midlertidig fenomen dermatologi. Å slippe virus gård i kroppen vår trenger for raskt å helbrede forkjølelsessår på leppene og hindre videre utbredelse.
 Herpes: den store og forferdelige
Beklager, vi har funnet et stoff som en gang for alle vil redde oss fra denne sykdommen. Viruset er kjent for å ha fått kroppen, skal han ikke mere dra ut Aldri. Jeg har av og til kjempe lumske utslett på leppene, men noen mye mer.
Normalt viruset er sovende, men så snart forholdene ligger til rette, begynner han å formerer seg hurtig. Disse forholdene omfatter:
forkjølelse;
overoppheting eller sterk kjøling av kroppen;
stresset;
"De" dager hos kvinner, og mer.
Vanligvis infeksjon oppstår i tidlig barndom, men voksen smittet ganske enkelt - bare nær kontakt med noen som har herpes og er aktiv (dvs. på leppene). Herpes skjer i følgende trinn:
 1.  Brenning, prikking og smerter i leppene. Varigheten av denne fasen, fra noen timer til en dag.
  Utdanning, rødhet, hevelse og bobler (boble fase).
  Utseendet av magesår. På dette stadiet, kan du enkelt plukke opp et virus sunn person.
  Dannelse av brune skorper, som snart vil forsvinne.
   Drug behandling av sykdom
  1.  Salver. Hvis du begynner å varsle på den første etappen, kan vi gjøre det raskt helbrede forkjølelsessår på leppene. Du må ha en medisinskapet antiviral og anti-inflammatorisk salve som inneholder acyclovir eller pentsyklovyr som en aktiv ingrediens. Disse salver akselerere tørke bobler og raskt å helbrede hudoverflaten og hemme celleproliferering av viruset. Slike stoffer er anbefalt å sette på verkebyll flere ganger om dagen (i gjennomsnitt 4 ganger). Disse salver er:
   acyclovir;
   Zovirax;
   flutsynar;
   Viru-Merz og mer.
   Kosmetisk og redusere aktiviteten periode på 2-3 dager.
    Tabletter. Tabletter også bidra til raskt å helbrede forkjølelsessår på leppene og redusere sin aktivitet periode på 2-3 dager. Tabletten er best tatt med eksternt mot herpes. Disse pillene er:
   tsyklofyr;
   famtsyklofyr;
   acyclovir;
   herperaks;
   profetal og andre.
    Folk rettsmidler for å bekjempe herpes på leppene
   Det er folk som tror på alle slags motvillige medisiner dem nærmere oppskrifter av tradisjonell medisin. Men hvis folk er oppmerksom på at noen folk rette, slik at det virkelig hjulpet dem raskt helbrede forkjølelsessår på leppene:
   1.  Film av eggeskallet. Båndet skal brukes til det betente området og vente for fullstendig tørking av filmen. Når det tørker, bør det være erstattet med frisk. De som brukte denne metoden si at det bidrar til å raskt og effektivt.
     Valokordin. Det er nødvendig å fukte vatt valokordin og fest den til stedet for bobler i noen få minutter. Valokordin vel tørker herpes blemmer, redusere tiden sin aktivitet.
     Is. I de tidlige stadiene, kan du raskt helbrede forkjølelsessår på leppene ved hjelp av et stykke av isen. Det bør pakkes i cheesecloth eller et stykke tøy og løp ned for å sette en tent sted. Å høyne den effekten du ønsker å bruke frossen løsning sink (sink sulfat).
     Aloe. Massen av aloe brukes på utslett og hold i flere minutter. Etter et par timer etter prosedyren gjentas. På kvelden kan du lage en grøtomslag av bladene av aloe, sikre et stykke kjøtt på leppene.
     Infusjon av kamille. Kamille er et antibakterielt middel, kan det bidra til å kurere mange sykdommer, inkludert herpes på leppene. Suppen er forberedt på frekvensen av en spiseskje tusenfryd i et glass varmt vann. Suppen tilført omtrent en time og gjøre dem lotion hver time. For å høyne effekten av kamille avkok tas oralt 1 ss 3-4 ganger om dagen.
     Sitron. Skive sitron på plass brenning og svie før det tørre. Deretter tørket skive sitron erstatning frisk. Sitron kan behandle forkjølelsessår på leppene bare på den aller første etappen.
     Analgin eller paracetamol. Tabletten skal suge i vann og bruke den resulterende slurry til stedet for betennelse. Tablet znezarazyt sted og forebygge forekomst av herpes morgen og sår.
    Rask kur forkjølelsessår på leppene kan bare brukes hvis behandlingsstart i de tidlige stadier av hans utseende.  
Hvordan velge en hårfarge til Karim øyne?
 Jente med brune øyne hele tiden ansett som den mest fargerike og feminine attraktive mennesker. Mørke elever viser indre styrke og lidenskapelig natur. På grunn av sin metning tone brune øyne umiddelbart gjøre sine eiere merkbar i mengden. Mørk brun - det vil ikke gjørmete grå og ikke falmet grønn. Det er rolig, jevn, fast Farge, riktig høyde som kan kaste en shake noe menneske. Passende hårfarge vil vektlegge lønnsomme brune øyne og gjøre folk rundt uendelige beundre dem bare.
 Læring skyggen av brune øyne
For å velge riktig hårfarge til Karim øynene først, må du vurdere farge, men først er det nyttig å bestemme arten og veldig karookosti.
Jente med brune øyne er alle universelle "varme" farger - gull, kastanje, honning. Dermed eiere av lys brun eller sand øyne bør unngås altfor mørk, sjokolade nyanser. De kan kun brukes sammen med lys skimrende tråder eller ved brondyrovanyya mørke og lyse toner. Jenter med lysebrune øyne er best egnet gull og naturlige farger - for eksempel lys brun. Eiere av mørke brune øyne ta hensyn til sjokolade, mørk brun og svart (inkludert blå og svarte farger.
 Utforske farge
Brown-eyed jenter har ofte mørk elskerinne og mørk farge. De passer mørk sjokolade nyanser og tråder Lodd i honning og karamell toner. Siste nytes med brune øyne og gi håret ekstra volum.
Jenter med lys hud og brune øyne beste for å stoppe en rød og kastanje hår. Rød og rødlige nyanser ser bra ut i kombinasjon med brunt eller golden-kvadrat-grønne øyne.
Mange tror at hårfarge å plukke Karim øynene bare med mørk, høy, honning palett. Det er ikke. Det er nok å minne om den magiske Marilyn Monroe eller dedikerte Britney Spears. Karaoke stjerne så nydelig med blonde hårfarge. Men før vi følge deres eksempel, bør vi anslå hvor godt fargen er riktig for deg. Brown-eyed blonde - unik i sitt slag, og forklare hvorfor noen av dem kan være, men ikke andre, kan ikke av noen lover av harmoni. Den har bare én art, som argumenterer for den rette jenta være som alle andre.  
Яндекс.Метрика