Hvordan lage en morfologisk analyse av verb?
 Elever og studenter av filologi må utføre morfologisk analyse av de ulike deler av talen. Blant dem er verbet vanligvis ansett for å være det mest vanskelige å analysere, fordi den har mange grammatikalske kategorier, som er meget vanskelig å fastslå. For å gjøre en morfologisk analyse av verb riktig, er det viktig å vite nøyaktig alle kravene for det å følge algoritmen for å ta hensyn til alle særegenheter hver grammatisk kategori. Analyse må utføres svært nøye oppmerksomme på hvilket som helst element, ikke glem om de generelle reglene for analyse. Det morfologisk analyse er en fin måte å regelmessig og effektivt gjentas grammatiske kategorier av verbet, som hjelper i praksis for å bestemme egenskapene til verbet, som ikke må forveksles kategorier og korrekt identifisere deres spesifikke eksempler.
 Utføre morfologisk analyse av verb. Grunnleggende prinsipper ukritisk, spesielt grammatiske kategorier av verbet
Gjør et morfologisk analyse av verb nøye. Prøv å forstå betydningen av teksten, betydningen av det analyserte ord. Dette er nødvendig for korrekt bestemmelse av infinitiv, syntaktisk rolle ord. Holde fokus og ikke distrahert av utenforliggende faktorer. Arbeide på det første utkastet. Bare fullt fullføre analysen, sjekke det, kan du begynne å skrive om på krevet.
 1.  Først må du oppgi infinitiv form av verbet, infinitiv. Du må sette ordet inn i en form som besvarer spørsmålet som gjøre? eller hva du skal gjøre? Legg merke til at spørsmålet bør matche dine verb. Hvis du før verbet "lese", for å stille spørsmål Hva gjør jeg? ( hva gjør det? - Leser ) Og ikke hva du skal gjøre? Det er infinitiv av verbet å lese - lese og ikke lese. Ikke forveksle verbene av forskjellige plantearter som arter - er en konstant funksjon av verbet. Det er lagret når du definerer infinitiv.
  Ofte elever og studenter glemme legge generell grammatiske betydningen av ordet som en del av talen. Gå ikke glipp av dette elementet. Her har du lært nok til å indikere den generelle betydningen av verbet - handlingen. Det er det samme for alle enheter.
  Neste kategori - reversibilitet verb. I mange skoler brukes som bestemmer reversibilitet er svært enkel: bare se på ordet, for å finne ut om han har en formell nedbetaling rate. De har postfix-Xia, camping, eller. For eksempel, hastverk og ler. Faktisk bør denne kategori bli behandlet mer forsiktig, og ordet bør analyseres dypere og grundig. Husk noen viktige punkter.
  Vende kan bare være intransitive verb. Det er best å først bestemme sin overgangs, og da vi analysere reversibilitet. Men Analyse av tatt første punktet reversibilitet. Så gjør morfologiske analyse verb bedre på første utkast og deretter omskrevet i denne rekkefølgen.
  Postfix-Xia eller camping - obligatorisk trekk ved tilbakebetaling.
  Må ikke forveksles med verbet senket postfyksamy-være-eller camping med svivel. Vende er ikke et verb med formelle parametere (postfyksы), men hører til verbene som er upersonlig verdi eller indikerer intensiteten i handlingen. For eksempel: Jeg tror ikke, dunke. Disse verbene - for alltid.
  Bare definere overgangs verb. Det er verbet transitivity finne ut den enkle måten. Du trenger bare å gjøre verb uttrykket på en måte som best ordet dukket opp i akkusativ. Rekord setninger. Vær oppmerksom på, er det kjøre. Fraværet av en preposisjon - transitive verb formell parameter.
  Transitive verb må markere din setning handling som tar sikte på emnet. Objektet som følge av endringer. Husk, det er viktig å finne ut potensialet ord å gjette ordet, ikke bare for å se om det er en grunn i den eksisterende kontekst.
  Grammatisk kategori typen ofte ikke føre til vanskeligheter i morfologisk analyse.
  Imperfecta typen angir en handling som ennå ikke er ferdigstilt, er under utvikling. Det er ennå ikke ferdig, som ga navnet tilsier. Legg merke til den slags tid i dette tilfellet avhenger: Imperfektiv verb som brukes i alle tre ganger. For eksempel han utfører arbeid, vil det utføre jobbe, han utføres arbeid. Den siste tiden ikke gi oss en idé om finalitet av action, resultatet: kanskje folk gjorde jobben, men ikke utført det.
  Perfekt utseende signaliserer fullstendigheten av handlingen. Handlingen ble stoppet, den har nådd sin grense. Ofte hva som skjedde verb form avledet fra ufullkomne bruker prefikser: lese - les.
  En enkel måte å finne ut hvilken type verb - å sette spørsmål til ham. Verb Hva skjedde slags svar på spørsmålet "hva gjør jeg? "Og ufullkommen -" hva du skal gjøre? ".
  Et viktig punkt: hva som skjedde verb form brukes ikke på det nåværende tidspunkt.
  Bøyning av verb - svært vanskelig å bestemme grammatisk kategori. Du trenger kunnskap om unntak avslutninger av verb som tilhører en bestemt spryazhenyyu. Den beste studien brønnkomplettering, og noen få verb som tilhører den andre spryazhenyyu.
  Når personal verb som slutter er under stress, kan du bestemme konjugering for ham. Det er best å sette verbet i tredje person flertall.
  Slutten av første konjugering verb: -i (-yu) -ut (s), -yizh, -et, -em, -yete.
  Slutten av andre konjugering verb: -yim ens, -bach, -yete, -at (-yat) -i (-yu).
  Hvis personal verb som slutter er ubelastet, deklinasjon bestemmes av ynfynytyvu.
  Verb Bøyning først - alle verb som slutter trykklette personlige og spre ordet, for å barbere.
  Verb konjugering andre - alle verb med personlig bezudarnoe ende med ynfynytyvom på ens, og noen få ord Unntak: høre, puste, holde, jage, vondt, lide, hat, se, snu, se avhenge.
  Det er på russisk og raznospryahaemыe verb: run, vil. Det er verb som er tilbøyelig med spesielle avslutninger. For eksempel lage dato.
  Neste kategori, der du trenger for en god del å gjøre morfologiske analyse verb riktig - seksjon metode. Det finnes tre former modus: betinget (konvensjonell) imperativ, yzъyavytelnoe. Oftest du møter et verb veiledende humør, men du må være i stand til å identifisere noen måte.
  Verbet i den veiledende humør er form av tid, person, antall og type hvis det er konsumert i fortid. Verbene i den veiledende stemningen betegne tiltak som vil bli forekommende eller skjedd før.
  Verbene i Imperativ oppfordring til handling uttrykkelig anmodning, orden eller anbefaling. På denne måten verbet kan bare endres ved tall.
  Ønskelig eller mulige handlingsverb bety i konjunktiv humør. Disse verbene er erstattet av tall og familier, men ikke har tid former.
  Kategori Tiden er bare et verb i en virtuell måte, i andre tilfeller er det ikke nødvendig å definere. Ta hensyn til følgende detaljer:
  Denne gangen er det ingen verb i perfekt form.
  Kompleks form futurum form av verbet ufullkommen skjema. For eksempel: Jeg vil se på.
  Bestemme flyktige tegn, ikke glem at ikke alle av dem kan være til stede i din verb. Husk særegenheter grammatiske kategorier ikke å kaste bort tid på å installere en funksjon.
   Prosedyre morfologiske analyse verb: stadier av
  1.  Skriv ordet ut av kontekst - akkurat slik det er der brukt. Dette er - ditt ord form av verbet.
   Finn ut infinitiv form av verbet. Posten mottatt infinitiv.
   Markere den generelle grammatiske betydningen av verbet - handlingen.
   Bestemme rekkefølgen på alle de stadige grammatiske kategorier av verbet:
   reversibilitet;
   transitivity;
   utseende;
   declension.
   Identifisere skiftende grammatisk kategori av verbet:
   tilstand;
   tid;
   nummer,
   person;
   familien.
   Det anbefales å bruke den tradisjonelle formuleringen: verbet er brukt i form.
   Finn syntaktisk rolle verb i setningen. De fleste verb er skazuemыmy. Skriv en setning og understreker verb i det i henhold til sin syntaktisk funksjon. Skriv ned den setningen som han er.
   Ikke glem om hovedtrekkene i grammatiske kategorier av verb nyanser morfologisk analyse, analyser i henhold til algoritmen. Så kan du lage en morfologisk analyse av verb nøye og riktig.  
Hvordan tegne en foss?
 Fosser er en dypt menneskelig bevissthet imponerende naturlige velykolepyy. Landskap med foss alltid ser spektakulær på veggen i leiligheten eller på kontoret, men det er ikke lett å trekke enda erfarne artister. På bildet er det viktig å vise kraften av vann, sin åpenhet, styrke, skjønnhet og dynamikk. Kort sagt - bevegelsen. Hvordan tegne en foss akvarell? I denne opplæringen forklarer vi hvordan du kan tegne steg for steg foss. La dette være en litt vanskelig for nybegynnere, men feste innsatsen og resultatet er bundet til å elske.
 1.  Ta et tykt akvarellpapir format du egnet, godt skjerpet blyant og viskelær i tilfelle feil. Først må vi bestemme hva som vil være vår landskap som avbildet? Figur rolig skogsområde, unge trær og tunge steiner dekket med mose. Små pittoreske foss og ikke en sjel rundt. Stille, rolig bilde. Det virker som bare hører lyden av fallende vann og skogsfugl synger disposisjon, som vil bli plassert foss betegne steinblokker som omgir det, en liten innsjø eller dam der vannet faller som trær og steiner er mindre. Se nøye som rennende vann, hun virket usynlig ned trappen. Det kjører på fjell steiner og du må vise det, hun går rundt hver stein og nedenfor er delt inn i små bekker. De kommer til bunnen, danner en liten innsjø. Fra dråpe vann i denne lille reservoar i bunnen av fossen vil vri og koke strømmer.
  Hvordan tegne en foss?

  Skissere de mørkeste og skyggefulle steder i vårt bilde. Fossen er det smarteste stedet, sentrum av komposisjonen. Derfor kontrasten var så lyse og klare, noen områder vi vet vi ikke male og etterlater hvite områder på papiret. Mørkere enn sannsynlig være på bunnen, de får mindre sollys, og grensen mellom kanten av fossen og bakken. På toppen av bildet er veldig klar og solfylt.
  Hvordan tegne en foss?

  Gjennomsiktig akvarell begynne å fylle bildeflaten. Legg merke til at toppen er grønn med en gul nyanse, som sollys sakte lyser opp skogkratt, og nedenfor tar vi en kald grønn maling med tillegg av blå eller blå. Earth oker maling farge. På bunnen av bildet mer land består av sand, og derfor legge gulere, men en liten, meget liten. Markere området der det vil være løv, gress, mose. Lys og uforsiktig slag, tegne en grov stein og jord. Nøye vymalovuvaty detaljer for tidlig, vil den gjøre senere. Nå markerer de viktigste felles fargeflekker og se hvordan bildet vil se tone (lyse og mørke områder var visuelt balansert).
  Hvordan tegne en foss?

  Legge skygger og gir større volum av store steiner. Spesielt nøye jobbe ut i bunnen av fossen. Dette er en kontrast i bildet og plassere det bør skildre mer. Husk, faller han all maling er nødvendig. Hvitere enn den hvite blankt ark, vil du ikke finne malingen. Derfor strømmer av vann i bunnen pidtinyuyemo mørkegrønn vannfarger med tilsetning av kald blå. Ser på den lille sirkel som dannes på overflaten av reservoaret under en foss. Tegne trær igjen. De er nærmere oss og vil bli mørkere enn trærne i bakgrunnen. Downstairs på basen de er ganske mørkt. Små og tynne penselstrøk trekke sine grov bark.
  Hvordan tegne en foss?

  Det endelige bildet. Foreskriver en fin pensel alle detaljene som vi ønsker å gjøre tilgjengelig for betrakteren. Fra venstre til å tegne tynne kvister av busker (ikke tykke, sorte og blå eller blå, kan du legge varm oker). Legg grenene på et stort tre - trekke dem fra en tynn stilk slag opp.
  Hvordan tegne en foss?

  Tegner gress, småstein. Det forbedrer kontrast og detaljer trekke bare forgrunnen! Jo flere elementer fra oss, slik de vanligvis portrettert, nesten hint og silhuetter.
  Hvordan tegne en foss?

  Hvis muligheten for fall, bør du forsøke å trekke en foss i naturen. Du vil sikkert finne sin kraft, skjønnhet og hånd i seg selv vil holde penselen på papiret. Inspirasjon og trekke deg mer med hvert arbeide dine ferdigheter vil stige et hakk og hvert bilde gitt enklere.  
Яндекс.Метрика