Hvordan tegne en bukett roser?
 Rose - Queen of blomster. Fantastisk, fantastisk og elsket av alle. Ingen ferie er komplett uten dem. Dette er en kjærlighetserklæring elsket, bursdagsgave, bryllupsdag på. Nydelige buketter er lang, men, dessverre, før eller senere uansett, og de visne. Men du kan ikke bare spare minne, men også gjøre dem akvarell "portrett". Fordi det er så kult når du kan trekke blomstene selv, og lagre det som et bilde. Selvfølgelig, for å skildre denne fantastiske blomsten er ikke lett, men litt tålmodighet, vil omsorg og innsats for å lykkes. For å tegne en bukett med roser trinnvis, trenger vi ikke så mye - vanlig blyant, viskelær, god tykt papir og akvareller. Du kan også bruke vanlige skolen farger, det er nok fargekombinasjoner og nyanser ut de viktigste fargene.
 1.  Making lys skisse på papir fast og godt slipt blyant. Ikke trykk ned på papiret med makt, en veldig lett mønster. Først trekke de enkleste formene - sirkler, ovaler pekte å se hvordan det vil se ut på vår sang ark. I vårt tilfelle velges tre blomster som skal plasseres på den samme vertikale linjen. Og nærmere blomst vil være liten, i sentrum - den store og små, avbalansering bud over.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Tegner hver blomst separat. Det viktigste - se på rosen som sitt kronblad overlappende spiral. Det er åpenbart fra de ytre kronbladene (de vil mest) til tett sertsevynky hvor delikate kronblader og hvis prytysnulysya hverandre.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Komme i gang akvarell. Alle delene farget med en myk børste, med tillegg av en stor masse av vann. Legg merke til at blomsten i forgrunnen vil blålilla og sentrale rose - rosa og rødt. Bladene er også forskjellige farger. Mer modne mørke grønne blader og babyer er lettere - grønn og gul og mindre.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Tegner skygger på kronbladene og blader. Noen deler forlater intakt. Den øvre kant av roseblader vil være godt opplyst og derfor er de lyseste områdene i bildet. Samme på bladene. De er ikke flat, så de trenger ekstra tekstur for å understreke. Mørke - grønn maling striper, men prøv å legge igjen en liten plass. Dette vil effekten later glans og glatthet. Rose blader, vanligvis som om polert og skinnende, med zazubrynky kanter.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Mer tydelig betegne skygger og kontraster volum og gi vårt bilde. Bladene som er dyp, vil blomstene bli den mørkeste, får de neppe lys. Tynn pensel trekker tynne årer av blader. Noen la lyset, noen gjør det enda mørkere. Det viktigste er at det er ingen ensartethet og følelse "stempel", fordi i naturen er identiske blader eller blomster. Roseblader også gjøre mer volum, og legger en nyanse mørkere og tykkere akvarell. Shadow blomst i forgrunnen er blodrød i kombinasjon med blått. I hjørnet av den sentrale mørk nyanse av burgunder rød og litt dyp blå farge. Bud forsiktig tegne en tynn pensel, som viser hvordan kronbladene faller på hverandre, danner en vakker blomst poluraspustyvshyysya.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Til slutt, det siste bildet i våre vakre roser. Forbedrer skyggene og roser blitt mer lettelse og volum. Kontrasten mellom de delikate blader og mørkegrønne blanke blader er svært lyse og levende. Vi liker å se på vakre blomster over og derfor ikke kan se dem "ben", men hvis du vil, kan de alltid dorisovat, det er enkelt. Slik en akvarell bilde perfekt hvit mat, det legger plass og luft rundt produktet. Du kan velge en mørk grønn ramme og deretter blomstene vil skille seg ut enda lysere.
  Hvordan tegne en bukett roser?

  Vakker bukett med roser tegne er vanskelig, den mest flittig tilgjengelig, men resultatet er verdt det. Roser dekorere ethvert rom, barnehage, stue, soverom. En malt selv med kjærlighet og blomster vil glede deg i mange år, og vil ikke falme.  
Hvordan du kan redusere fot i volum?
 Den viktigste våpen av kvinnelig attraktivitet er absolutt en vakker og slanke ben. De kan beslaglegges av sterkere sex og misunnelige øyne av noen folk kvinner. Men hva hvis skryte vakre ben hindre deres volum? Mens fullstendighet føtter ikke omgjort til et stort kompleks, er det nødvendig å løse dette problemet! Og den beste måten her - en reduksjon i mengden av føtter, ikke å skjule dem. Men før du starter dette, må du forstå årsakene til fullstendighet føtter.
 Grunner fullstendighet føtter
I tidens fylde av kroppen, er det mange grunner, hvorav noen er i stand til å fjerne bare leger, men på den andre siden kan du håndtere selv. Det sistnevnte innbefatter:
overvekt som resultat stillesittende livsstil, overspising, etc;
hevelse;
pumpet muskler.
Med disse problemene kan overvinnes og hjemme, sette noen innsats.
 Hvis årsaken til fulle føtter - vektig
Hvis årsaken ligger i det overvektige, vil reduksjonen i mengden av føttene være mye enklere. Hvis du følger disse reglene, fulle ben bli slanke ben i en kort tid:
 1.  Øke fysisk aktivitet. Ta en morgen jogging eller svømming, erstatte heisen klatrer stigen marsjere til fots. Dans, turgåing og sykling, vandring til fitness - noen belastning vil være nyttig.
  Endre kosthold. Ta lett diett. I kosten bør være mer frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, meieriprodukter, mindre karbohydrater (unntatt for lange karbohydrater i form av korn), grovbrød å erstatte. Sørg for å spise supper og buljonger. Spis små måltider og 4-5 ganger om dagen.
  Øke væskeinntaket. Som du vet, hjelper vannet brenne overflødig kroppsfett, så bør øke sitt inntak til 2-25 liter per dag, ikke inkludert te, juice, supper og mer.
  Med hjelp av trening kombinert med riktig ernæring ekstra inches i problemområdet vil snart forsvinne.
   Hvis årsaken til fulle ben - hevelse
  Finn ut om du har hevelse i bena, bare hvis du føler at iført sko kvelden var som om hun hadde, og tretthet er til stede i føttene og leggene, så du lider hevelse føtter. Å takle hevelse, må du:
  1.  Utelukke fra diett matvarer som forårsaker væskeansamling. Nemlig, salt, fet, hermetisert polufobrykatы.
   Bruke diuretika. Det er bedre å bruke naturlige urteekstrakter, for eksempel, avkok av blader av blåbær ekstrakt og oregano. Før du kjøper farmasøytiske kjemikalier bør du konsultere legen din.
   Slapp Foot. Før du går til sengs legge en pute eller pute under føttene, og prøver å ha en god dag periode i potozhenyy liggende eller liggende, kaste føttene på bakken.
   Hvis du følger disse enkle reglene, hevelse opphøre.
    Hvis årsaken til fulle føtter - pumpet muskler
   Etter intens trening musklene øker i volum, og bena ser ikke veldig attraktivt. Denne grunnen er mest helbredelig hardt, så bli kvitt pumpet muskler er ikke lett, og tid brukt på det er mye lenger. Men nedgangen i mengden av føtter i dette tilfellet, kan du fortsatt:
   1.  Redusere fysisk aktivitet på sine føtter.
    Nøye tåle vekten. Øke forbruket av frukt og grønnsaker, begrense deg til salt, fet og søt, eller begynner å få vekt. Opptak protein bør også reduseres.
    Du kan prøve å endre formen på egg. Du trenger å gjøre daglig stretching. Over tid vil formen på bena ta mer jevn og attraktiv form.
    Ta dans. Dancing legge kroppen tone uten å legge bena lettelse.
    Dersom hevelsen ikke går, bør du umiddelbart oppsøke lege så de kan være på grunn av ulike sykdommer.  
Hvordan å avvenne katten fleece tapet?
 Katten i huset - en stor lykke. Selv om denne søte lodne dyr gjør noe galt og hjem sint, er det tilstrekkelig å inkludere sin sjarm (ikke selv ved full kapasitet) - og alt faller på plass.
Hvis du tok en representant for katten familien, trenger du ikke å fortelle hvem som er nå leder av huset. Og selvfølgelig å utdanne og disiplin er en magisk skapning - det er svært kompleks.
Oppgaven nummer én vil venne dyret til skuffen. Heldigvis katter er naturlig smart og ryddig, så dette er ikke for vanskelig.
Den neste på fare katt vane - kvesse klørne på de mest upassende steder. Spesielt følsomme "sag" for katten manikyr blitt tapet og møbler. Ute av stand til å tåle en slik skjønnhet, de fort bli ubrukelig.
Hvordan å avvenne katten tapet tåre da hun ble valgt i leiligheten noen steder, er endring "skjønnhet" går?
 Skrape.
Dette er en fantastisk tilpasning bør være i huset i dag, da det var en katt og hennes skuffen. Hvis du bare lære en katt å skjerpe klørne på et bestemt sted, trenger ikke å omskolere.
Kihtetochyla kan kjøpes i en dyrebutikk, eller du kan lage din egen - Wood, gammelt teppe, etc. Forresten, kan du lime over samme bakgrunn som er som katt (du også igjen et par stykker av reparasjon).
For å gjøre et nytt leketøy for kjæledyr ønskelig, kan du fukte en svak løsning av vendelrot skjær eller mynte Cat - disse luktene er kjent for å tiltrekke seg de fleste katter. Et annet lite triks - Sett skrape i nærheten av stedet der katten din sover - bare våkne katter begynne sitt toalett. Så la "legitime" sted å være i form av klør, så å si, for hånden.
Hvordan å avvenne katten fleece tapet?
 En tåre å avvenne katten tapet, du bør gjøre dem lite attraktivt for henne. Den enkleste måten - å påvirke luktesansen. Vanligvis gjør katter ikke liker sitrus dufter. Så tapet eller møbler kan behandles med en spray infusjon av sitron eller appelsinskall. Dette hjelper nesten alltid, men selvfølgelig, blant katter er rare unntak - noen glad for å spise mandariner. Men det er sjelden.
Å skremme dyret fra favorittsted kan brukes antykoshachy spray av dyrebutikk. De fremstilles i store mengder, slik navnet kan være forskjellige, men de fleste av dem er effektive.
Dersom lukt er ikke (eller er, men jeg ønsker å forsterke effekten) kan være obdyraemuyu overflaten untouchable, lå polyetylen folie eller kraft plate, dekket med tape. Dette presse forsiktig din elskling til den riktige avgjørelsen.
 Forbrytelse og straff.
Tidlig i ditt korstog mot skade på eiendom liten hytrunya realisert - fleece tapet ikke kan. Men av og til vil det likevel prøve. Det ene øyet ser på deg. Vel, faktisk - plutselig reglene har endret seg, men hun vet bare ikke, man må sjekke.
Legg igjen et brudd på ustraffet kan ikke i alle fall, men nuzzle og sikkert slå dyret er nødvendig. Først er det galt i prinsippet. Dernest, som svar på en slik behandling ganske nøyaktig og vant til toalettet katt kan begynne å hyle det opp (på grunn av sine egne forestillinger om rettferdighet).
Det er best å stille ta katten i armene og bære henne til å skrape. Og du kan bruke alle de samme spray, bare denne gangen uten sitron - med rent vann. Null vann gjør en katt gå til "nepolozhennoho" steder, men med tid og stopper ikke før det passer. Og karakteristisk, uten batte.
 Skole reparasjoner.
For å omskrive en kjent sang: "Hvis du ikke har tapet - ingen obdere" fordi foruten bakgrunnsbilder er mange fantastiske materialer for reparasjon - plastpaneler, fliser, maling, endelig! Ikke nødvendigvis i den tykke veggen opp og utover katten klør materialer alle vegger til taket, men her er bunnen - er enda mulig.
 "Kisa myahkolapka."
Noen ganger eiere av katter veterinære klinikker tilbyr utsette elevene denne forferdelige kirurgi - fjerning av klør (ikke å forveksle med kutte klør - en liten manikyr utført av en erfaren spesialist dyr gjør ikke vondt). Før du betale for denne type kirurgi, vet du hvordan det vil påvirke katten. For det første er det ekstremt smertefull prosedyre og forkrøplede bein helbredet for en lang tid, og leverer den forferdelige lidelsene til dyret. I løpet av denne tiden på grunn av smerter, de fleste katter nekter å bruke skuffen. Mister klør - hans viktigste forsvar, eller dyr blir apatiske og nervøs eller aggressiv. Dermed uten klør som hjelper opprettholde balansen i enhver situasjon, katter er sjenert og klosset.
Så hvis du tapetsere og møbler så dyrt, er det bedre å helt forlate ideen om å ha en katt enn en krøpling så stakkars dyret.
 For å forstå og tilgi.
I den siste utvei hvis alt annet mislykkes (barbariske metoder vi har i tankene), og din upryamytsa fortsetter å takle tapet, til tross for null vann, tape, sitrus dufter og Butikk Midler for skremming kan bare akseptere og prøve å redusere skadene brukt skarpe klør innvendig leilighet. Endelig, katten ritual stripping tapet - det er ikke bare et spørsmål om personlig hygiene, men også den sosiale atferden til katter. Blant annet betyr det dermed "deres" territorium spesiell hemmelighet. Denne fremgangsmåten er et viktig dyr å føle seg hjemme.
Og glede og lykke som vil gi deg en katt komfortabelt krøllet opp i fanget og male sin sang, mye mer enn gleden av upåklagelige reparasjoner.  
Яндекс.Метрика