Hvordan tegne en blyant naturen?
 Hvis du bestemmer deg for å plukke opp en blyant, gratulerer - du er en veldig modig mann. Fordi mange fryktelig redd for å trekke enda prøve nøle: "Jeg vil ikke! ". Få! Ikke vær redd for hvitt papir, minst, stille kaste i søpla eller blad brenne den på en ledig mye borte fra nysgjerrige øyne. Men husk at teknikken kan læres opp til hver tegning, men å formidle sine følelser på papir er vanskelig. Så hvis du har følelser over kanten og trekke ut, ikke bekymre deg for at teknikken er halt, kan saken bli kjøpt opp. Våren og maling. I denne leksjonen prøve å trekke sammen en enkel landskapet i etapper.
Så, hvordan å tegne en blyant naturen? Ta et stykke papir og blyanter. Vanlig kontorpapir ikke egnet for blyanttegning, er overflaten veldig glatt. Ta et ark med tegnepapir A4 eksempel. Dette ville være nok. Blyanter gode å ta tre - en solid HB, andre mykere - 4B og den tredje helt tørt - 8-9B. Den første brukes til stier og veldig lett skyggelegging, andre og tredje jevn og klar, levende bilde.
 1.  Outline linje spor, to store trær på venstre, fjellene og langt les.Husk at i naturen er det ingen ideell linjer. Prøv å føle trærne, for å se hvordan de har vokst gjennom årene, bygget opp som en dag-til-dag meslinger. Under regnskyll i løpet av sommervarmen i løpet av frost, tomme for tomme tre stadig sterkere. Et annet poeng verdt å huske ett. Ved bunnen av sylinderen ved sine grener tykkere og mindre inntil stammen grener mer, og de er tynnere. Leonardo da Vinci gang utledet en formel tegning tre - bagasjevolum = volum av mengden av hans badebukser grener. Det vil si at hvis du legger sammen alle av dem, alle grener, og den største og den minste, få omkretsen av fatet. Sporet er også lik kan ikke være, fordi det gjorde byggmestere av syntetiske materialer og natur. Vi begynner å tegne, ifølge den viktigste regelen - fra generelle til. Så først skissere de brede konturene rundt bildet, deretter skygge struktur gjenstander og til slutt er detaljene. Hvis du begynner å tegne direkte på detaljene, det generelle bildet crumble.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Skisserer mørke steder og skygger. Pass på å holde mentalt "sol i hodet mitt," bør du alltid huske hvor lyskilden. Elementer som er like før lyskilden blir for mørkt. Dette kalles "kontrazhur." En av våre trær tent bare "bakfra", så det virker nesten svart. Den andre får et lite lys, som gir den volum. Det er i dette lys i en vinkel godt synlig struktur av hjernebarken. Det blir konveks, se alle sprekker, ujevnheter. Ikke glem at trærne i bakgrunnen er også skygger. Den andre planen trekker mer generelt, fordi det menneskelige øyet i en avstand på deler ikke se lenger et objekt er, desto mer generell oversikt vil se ut.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Begynner å jobbe ut detaljene. Barken av treet er svært ujevn, grov og det kan skildre det her slik "vosmerochkamy" eller "looper". Husk, i skyggen av "loops" vil være mye nærmere en lys - de er mindre og mykere, bare et hint. Når du er på en tur i parken, vurdere nærmere bark av trær, er det utrolig vakkert.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Vi jobber på den bakgrunn. Contrasty skyggene av trærne gjør, men husk at skyggen ikke bør være mørkere enn forgrunnen. Bare forgrunnen er den kraftigste og mest levende kontrast. Ellers vil bakgrunnen "klatre" forover forstyrre persepsjon og "plukke opp" luften i bildet. Så trekke bakgrunnen gjennomsiktig. Det er viktig å vite hva slags tre en silhuett. I sitt testamente bjørk han, gran i en helt annen. Praksis, pomalyuyte silhuetter av furu, lønn og eik. Det er nyttig å skissere en seer umiddelbart gjenkjenne det. I bakgrunnen maling spise og prøve å ikke gjøre dem den samme. Ikke bare er det kjedelig og uinteressant, men likevel skjer ikke i naturen. Dette essayet er en liten gran tettere og mørkere, den andre - litt lenger og lysere. Jo større avstand til motivet, så det virker lettere og mer "uklart". Aldri trekke de små detaljene i bakgrunnen. De vil argumentere gjenstander i forgrunnen og bildet blir flat. Nok til å skildre totale masse konturer eller hint skygger. De resterende "domalyuye" fantasi viewer.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Igjen, tilbake til forgrunnen og kontrast trekker treet. Far treet gjøre enda mørkere, og over treet, som er nærmere oss, vil arbeide tett. Hånden må ikke klemmes, børste bør bevege seg fritt, og hvis "buzz" i figuren - om linjen gjør grovere hvor enklere. Øv på et stykke papir - Flytt én linje av sterkt press, de svake, se hvem det er i live. Forresten, bildet i blyant, plassert under et blankt papirark hånd ikke å smøre bilde, eller virke skjemmende gjørmete grå flekker som ikke slette viskelær.
  Når du tegner jorden, må vi huske at det er ikke engang asfalt, jord og levende, så det er ulikhet av konveksitet, konkav, humper og hull. Det kan vise retning av skyggelegging - det kan vinkles, buede, kort, lang, tynn og grov. Husk at jorden er ikke bare den concavity og konveksitet, og selv skyggen av bladene.
  Viktig! Pass på å merke teksturen i hvert fag. Barken av treet - grov og grov, er det bedre å trekke klare linjer og kort gress - myk, er det bedre å skildre diskré, trær og busker unna - hint, totalvekt, konturer, ujevnt underlag - slag bør være den samme formen forestillinger og åser spiste med utstående grener - en mørk silhuett.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Tegne en boks. Fra betrakteren og dype trekkrettighet vil bli mer forenklet - det bare gress, tusenfryd, hadde publikum komme opp. Det viktigste er å vise at dette ikke er den blotte jorden, er det tett tilgrodd med gress og ser ut som et mykt, tykt teppe. Og det er blomster og bier og gresshopper funnet.
  Nå pryschuryvaemsya og se - alt er vel i tone og komposisjon. Ingen irriterende at "faller" ikke komme seg ut til fronten som bør forbli videregående? Hvis ikke, fortsetter å trekke
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Igjen, tilbake til forgrunnen og begynne å jobbe ut detaljene. Tegn greiner, blader. Ikke mal hvert blad. Man oppfatter hele bildet, det er vår hjerne og er utformet slik at det er tilstrekkelig å vise krets minste hint, og han mentalt domalyuye mer. Nok en gang "hold solen i hodet mitt." Forlater også kaster en skygge på grenene, husk dette.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Nå sikker zatochit blyant at han var skarp. Vi trenger tynn og presis shryhovka. Får å male himmelen og fjellene. Skyene er veldig lett, luftig, de virvle flyt vind. Vis dem dynamikken, bevegelse skyggelegging. Det kan være et annet alternativ - ryddig svart ut himmelen, gjøre det mørkere og skyer forlate helt hvit. Fjellene trenger heller ikke å trekke for skarpe, de er langt unna, nesten i dis, er silhuetten ganske nok.
  Hvordan tegne en blyant naturen?

  Igjen pryschuryvaemsya og sjekk oss ingenting hindrer å forstå? Du kan få flere detaljer, mer kontrast skygger eller legge noen detaljer, anlegg - på forespørsel. Fremfor alt, den største kontrasten var i front, og riktig og balansert sammensetning.
  Tegne en blyant naturen er ikke så vanskelig. Du må være observant og gjør mye av skisser (til sjøs, i kafeen, og en tur hvor som helst). Det viktigste å lære å uttrykke sine følelser og følelser. Selv om du tegner feil i form av strenge teknologi, men med kjærlighet, tro meg, det er sikkert å berøre noen publikum. Fordi utstyret er ren, tørr og ikke spesielt interessant, mye mer interessant å se kunstnerens holdning til hva han maler, hans oppfatning av en refleksjon av sin egen indre verden. Lykke til, inspirasjon og ikke redd for å trekke lykkes!  
Hvordan å få en andre grad for gratis?
 Høyere utdanning er nå en de facto standard element i listen over krav til ulike stillinger i arbeidsmarkedet. På den ene siden undervurderer det verdien av høyere utdanning, som mange begynner å vurdere det noe de fleste tar for gitt, og den andre gjør de mest synte folk til å tenke på å få en annen høyere utdanning i tillegg til den første. Dette faktum er forklart av den kraftige økningen i de senere årene har antall søkere fra to høyere utdanning.
Dessverre begrenser regjeringens oss en gratis høyere utdanning. Men fans gnage granitt vitenskap trenger følgende alternativer for å få den nest høyeste gratis.
 1.  Få en andre grad på ulendt terreng. Hvis du viduchylysya mer enn to år i videregående skole, og din zachetki indikerer vellykket sertifisering, da, i henhold til kravet, du må utstede et diplom av ufullstendig høyere utdanning. I løpet av de to første årene av studiet grunnleggende kurs som gir deg muligheten til å ha faglig kompetanse. Dermed kan vi jobbe i felten eller å overføre til en annen skole for å lære et nytt yrke under regjeringen.
  Graduation med andre vitenskaper. I dagens reformer i høyere utdanning, som har Diploma eller Bachelor kan bruke på noen universitet du er interessert for opptak til Master under regjeringen. Mulighet til å bli en sertifisert spesialist gratis på en annen profil er en av de viktigste øyeblikkene i overgangen til et system av utdanning "bachelor-master". En ekstra fordel med denne metoden er at inngå mester noen universiteter er ofte mye enklere enn å komme tilbake som det første kurset.
  Søke finansiering til sin arbeidsgiver. Du er verdifull og lovende spesialist? Og dine ytterligere ferdigheter vil gagne selskapet der du jobber? Deretter er det mulighet til å få en ny grad av arbeidsgiver. Men det er noen nyanser i denne versjonen:
  du signere en kontrakt der du må jobbe i dette selskapet en rekke år. Dette eliminerer dine dårlige hensikter;
  Hvis du av en eller annen grunn bestemte seg for å stoppe trening eller utvist deg, må du kompensere selskapets kostnader.
  Hvis du er en ansatt på universitetet, så du trenger bare å ta kontakt med administrasjonen.
  Lær gi for utdanning. Det er nok av midler, norske og utenlandske, som er villige til å betale for utdanning spesielt verdifull ferdighet i noe høyere skole verden. For å gjøre dette, gå til noen fond, komplett papirer, forklar hvorfor du har til å få et stipend. Hvis de lykkes, vil du betale mer og sykeforsikring, og stipend.
  Bruke loven "On status av tjenestemenn" og rettigheter som er nedfelt i den. Hvis du har en høyere militær utdanning, er du kvalifisert til å motta en andre høyere noen spesialitet gratis. Dersom følgende opplæring i videregående skole, gikk du til hæren i henhold til kontrakten, etter mange års tjeneste 15ti du kan kvalifisere for en andre høyere utdanning på et budsjett basis. Dette gjelder bare for kvelden og fjernundervisning.
  Påfør et lite triks. Det består å samtidig ta høyere første og andre. Men bare i nærvær av middels grad yrkesutdanning. En high school diplom for å betale i den andre - sertifikat. Det viktigste er å ha tid til å studere ved to universiteter og å gjøre slik at ingen mistenkt. I stedet for en diplom i et av universitetene kan bringe en bekreftet kopi av sertifikatet på grunnlag av at sistnevnte tapte. Før du bruker denne metoden, er det nødvendig å forhånds tenke gjennom ting og vurdere sitt potensial og sannsynlige konsekvenser. Få mennesker kan takle dobbel byrde uten at kvaliteten på utdanningen og i tillegg kan du bare trekke fra begge universitetene hvis kunsten er et uhell avslørt.
  Med to grader vil du ha en markert konkurransefortrinn i arbeidsmarkedet kan regne med høyt betalt jobb i et velrenommert selskap og vidåpne karrieremuligheter.  
Яндекс.Метрика