Hvordan å vokse din hårfarge?
 Det er på tide å eksperimentere på sitt utseende endelig stoppet, og kurset tatt i naturlig skjønnhet. Det første trinnet i denne retningen er beslutningen om å gjenopprette naturlig hår skygge. Men for å vokse din hårfarge, trenger du mye tid og tålmodighet, fordi kvinnen med flerfarget hodet gir inntrykk av neglisjert og rotete person. Men hvis du - eieren av en vakker naturlig hårfarge, bør du ikke gi opp denne ideen. Tvert i mot! Vi må gjøre vårt ytterste for å gjenopprette den naturlige fargen.
 Det viktigste - ikke faller
I praksis, de fleste kvinner som våget å vokse naturlig hårfarge er ikke holdt, og tok opp male igjen. Og fra det, hvor mange forskjellige toner og naturlig farget hår avhenger suksessen av operasjonen for å gjenopprette den naturlige fargen. Til halve veien ikke snu, bør du alltid representere en vellykket utgang resultat. For eksempel, den entusiastiske vosklyky: "Hva du har interessante hårfarge! Shade du farbuyeshsya? "Du er stolte av å svare:" Hvorfor bare malt?! Dette er min naturlige farge! »
 Hårklipp
Hvis ditt naturlige hår har vokst noen få inches, kan du gå til butikken og ta kontakt med en profesjonell på bekostning av korte hårklipp. Hvis formen på ansiktet gjør, må du gjerne gjøre kreative haircut "en gutt". Master srezhet alle farget håret og gjøre riktig styling. Hvis en spesialist er bra, da sørge med beskåret hår er ikke nødvendig, og et nytt bilde kan behage. I tillegg korte hårklipp suite, og menn tror at åpen hals tilbake ser veldig sexy.
 Frisyre
Med riktig frisyre kan skjule spiret røtter og gjøre mindre merkbar fargeforskyvning:
å skjule røttene, må vi avvise håret rette jern, er rett hår i motsetning skift spesielt merkbart;
avskjed bør byttes sikksakk;
fletter og haler utestengt, som de fokuserer på det fargerike hodet;
uaktsom konklusjon, effekten av vått hår, krøller zamaskuyut spiret røtter.
 Farging
Hvis skade på avlingen hår og frisyre gjør du master, må du ty til maleriet. Det er flere måter å male at masken spiret røtter og hjelpe vokse din hårfarge.
 1.  Maleri i tone. Velge hårfarge, ligner mest på tonen til din naturlige farge og Paint håret. Ytterligere vidrostayuchyh røtter vil bli mindre merkbar.
  Overgang maleri. Denne typen maleri var svært fasjonable. Det er spesielt egnet langt hår, utsatt belysning. På grunn av overgangen fargelegging, vil hårfarge gradvis flytte fra mørk til lys over røttene.
   Toning. Før toning behov for å gjøre vask, og deretter bruke vidtinochnymy sjampo, eller risikere å få en annen enn ønsket nyanse.
   Streaking. Med høydepunkter overgangen mellom vidrostayuchymy røtter og lakkerte deler vil bli mindre merkbar.
   Gjenopprette farge. Før prosedyren, bør du rådføre deg med en ekspert. For svak og tynt hår, vil denne prosedyren ikke fungerer, så det kan bare ødelegge deres struktur.
   Hårpleie
  Å fremskynde prosessen vidroschuvannya naturlig hår, nøye se etter dem i denne perioden. Effektive midlene vil bli rettet mot å øke blodtilførselen til hodebunnen. De vil hjelpe håret vokse raskere og bli frisk:
  sjampo, balsam, masker, stimulere hårvekst;
  Naturlig maske fra burdock, tindved, lakserolje;
  nytelsesmidler, løk, salt, olje, sennep, honning, etc;
  naturlig skyller med urt;
  daglig massasje med naturlig bust kam;
  Manuell massasje med eteriske oljer med base;
  vitaminer for hår.
  Riktig hårpleie vil bidra til raskt å vokse din hårfarge, samt gi næring til håret helse og skjønnhet.  
Hvordan tegne engel blyant?
 Engler - å være unik. Sine gamle kunstnere malt, komponert musikk for dem. Få mennesker har sett dem, men nesten alle er overbevist om at de eksisterer. Og nesten alle enige på ett mening, de ser ut som folk bare kroppsløse, ligner skinnende lys med store vinger. Deres mål - å forsvare, beskytte hver enkelt mot skade og fare for å trøste ham i sorg. La oss prøve å skildre denne engelen som hans nåværende mye, prøve å tegne en engel blyant.
Ta en hvit A4-ark eller brev med skisse pad, to enkle grafitt blyanter - hardhet HB og 6-8b, mykt viskelær. Først må vi visualisere en engel, vi ønsker å tegne? Tross alt, ser alle forskjellig. For noen, dette sjarmerende liten gutt, for noen, en vakker kvinne eller en modig kriger med et sverd. I denne leksjonen trekker vi en engel - nydelig mørt ett, og enda litt sjenert jente.
 1.  Skissere rundt figuren av en engel, hans holdning. Som vi tegne det som en mann, og deretter prøve å følge alle proporsjoner som i byggingen av menneskekroppen. Hvis du ikke vet hvordan, så husk å starte en enkel regel - voksen vekst er beregnet som følger: lengde menneskelig ansikt fra hake å krone bør "investere" i tallene lengde omtrent åtte ganger. Skjematisk trekke ryggraden, skuldre, hofter, prikker betegne svingen. Legg merke til hvordan vippet hele figuren. Angel tar et skritt frem og ett ben er kortere enn vi synes visuelt, så venstre lår er litt forhøyet. N.B. Hvis du bestemmer deg for å ta opp maleri på alvor, bør du kjøpe et lite tre modell av den menneskelige figuren for å vise fram sin bevegelse - gåing, løping, når en person blir sittende eller stående på ett ben. Du vil se hvordan å flytte alle deler av kroppen - armer, ben, skuldre, hofter, ben, hode skråstilt som vilje. Selv om du tegner menneskekroppen skjuler en romslig klær, må først trekke sin "skjelett". Ellers umiddelbart tegning bare klær, kan du gå glipp av proporsjoner og unngå mange feil.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Her nå skissere engel antrekk. Det er romslig, lys, med rennende stoff. Merk at brede og flyter folder av hennes kjole, som betyr at vev er tett og fleksibel som silke. Hvis var små folder, det talte til at stoffet er tynt og ganske lys. Ta en nærmere titt på hvordan stoffet går rundt hånden, den vinkelen som det faller og bøyer av bevegelse.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Tegn hår, hals, hender og skissere vingene. Halsen starter ikke fra haken, går den opp til halsen. Gå til speilet, snu hodet og se at dimples og buler ut. Hendene kan representeres mer generelt, ikke i detalj om vanskelig å trekke. Angel håret mykt, bølget, lang. De vridd og blåst av vinden. Bølgete hår, vi understreke retning av skyggelegging og skygger.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Tegn en stor engel vinger, fjær trekker mer og ikke glem at hver lille fjær "overstyrer" tilstøtende, litt oppå den. Se etter noen fuglevingen, og du vil merke at toppen der bein, fjær er liten, som om skalaer. I midten av vingen, blir de mer og kanter svært lang, bred og stiv fjær som gjør at fuglene lett kan sveve i luften.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Tegner en person. Angel Eyes er senket, hodet litt på skrå til siden. Jeg tar hensyn til det faktum at du ikke har studert anatomi, så bare husk noen grunnleggende regler for å konstruere individ:
  vertikal linje trukket langs ansiktet for å vise hodet tilt og ligger der nese;
  linjen som deler i to horisontalt person vil avgjøre hvor den menneskelige nese. Som en engel ansikt vippes frem, så lover perspektiv øvre del av ansiktet er mer enn den nedre. Derfor trekke en horisontal linje like nedenfor;
  region fra spissen av nesen til haken også delt i to horisontalt, og denne linje vil markere hvor det ender underleppe;
  avstand fra kanten av håret på pannen til nesetippen og dele i to på denne horisontale linjen vil bli plassert angel eyes;
  for å markere ørene, mentalt hold horisontal linje fra spissen av nesen til baksiden. Denne linjen vil bli plassert runde. For å bestemme det øverste punktet på øret, må du den samme horisontale linje mentalt holde toppen av øye mot baksiden av hodet;
  ikke hadde malt runde, er den personen mer sannsynlig å likne oval "egg" med en skarp ende ned.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Betegne mørkeste stedene-skygge. Som en svart-hvitt-grafikk "farge" kan vises bare tone (lysere, mørkere), deretter for å velge klær engel vinger det litt mørkt. Dermed figuren av en engel komme i forgrunnen og bli større og lysere. Markere et sted av skygger på stoffet og legg merke til hvordan klekking løgner - i retning av stoffet. Legge volum til håret engel skissere sine myke krøller. På lyset, de er litt kjedelig, så vi kan ikke forlate skisse område, bare en blank ark. Indikerer en fallende skygge av stoff på såler.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Få detaljer. Forsiktig viskelær slette alle hjelpelinjer i ansiktet og figuren av en engel. Prøv ikke å smøre bildet. Svart grafitt blyant veldig lett å farge papiret og deretter vanskelig å fjerne skjemmende flekker. Skjerpe den mykeste blyant trekker vittige og små deler - øyne, nese, munn, tynt hår. Mer tydelig trekker fjær på vingene. Ingen grunn til å prøve å tegne hver fjær individuelt. Trenger du å vinge var gjenkjennelig, og det er nok fjær til å representere her slike delikate sløyfer.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Tegnet en slik "loop" i ett slag av en blyant, trene på et eget ark. First're tynn linje - styrke press - den sterkeste press og igjen ved reduksjon. Dette trekke uten å løfte blyanten fra papiret. De viktigste showet tekstur vinger er som fjær. I vår bilde engel vinger er ikke det viktigste, så ikke fornuftig hver lille fjær vymalovuvaty nøye. For å vise dybden, under hver rad fjær forsterket skygge vinger bli mer omfangsrik. På den nedre kant av vingene er klart definert. Hvis figuren av en engel var på en mørk bakgrunn, blir kantene på vingene best igjen helt hvit for større kontrast.
  Se hvordan fjær trekkes uten detaljert tegning - bare tone myk overgang. Et sted press blyant sterk, mørk, der ingen eller lysere. Og dermed skape en tredimensjonal effekt, tettheten av materialet - i dette tilfellet fjær.
  Ikke glem skinnende glorie over hodet hans engel. Hans siste og vi tegner praktisk talt hint. Det er lett, det er veldig lett, vektløs, bare vise sine stråler, vil det være nok. I vår enkel illustrasjon grafisk og dermed vil det være lys, nesten hvit flekk over hodet figurer. For å markere glorie er en liten hemmelighet: Ta et lite stykke papir og omhyggelig fylle en liten del (som om zatachyvaete blyant på papir). Deretter forsiktig zarysovannыm dette stykket går figuren på figuren av en engel. Litt bakgrunns zatonyruyte rundt. Gå til nimbus viskelær til å bli som mulig. Pryschuryvaemsya, ser ut som en engel figuren skiller seg ut fra den fine tekstur, sterke vinger, som er lett, grasiøs, nesten luft. Som en jente, kan vi trekke hennes beskjedne dekorasjon på halsen, bokstavelig talt skissere litt prikker.
  Hvordan tegne engel blyant?

  Guardian Angel mykt og lydløst vandrer på jorden med bare føtter, han dirigerer, dikterer og beskytter. Prøv å tegne en engel blyant er hans engel, som han forestille seg. Du kan ta våre bilde og komme opp med en basis av hans karakter. Deretter kan du sette bildet i matten og henge på veggen hjemme eller gi til venner, kjære. Lykke til i kreativitet og inspirasjon!  
Яндекс.Метрика