Hvordan tegne en vannmelon?
 Vannmeloner elsker å alt. Om ikke alle, veldig mye, og hver gang ser frem til, når denne fantastiske søte bærene modnes. Deretter velger du den veldig, veldig vakker strålende "smuhastyka" klipp og hele, er så fin søt smak, og hvem som er klissete juice fra øret. Denne vannmelon hvis fanget svært store. Og vannmelon i seg selv er bare fantastisk og vakker, kunstnere ofte avbildet i hans stilleben. Kombinasjonen av mørke grønne og rosa farger - en av de vakreste i naturen. Prøv å tegne en vannmelon etapper. Vi undersøke i detalj leksjonen og se trekningen vannmelon er ikke så vanskelig, det viktigste - å holde hendene fri og ikke være redd for å gjøre feil, vil lykkes.
 1.  For å tegne en vannmelon akvarell, lett å lage tidlig blyant skisse for å se hvordan vannmelon vil bli plassert, i nærheten av hva det er som tilbake. Mentalt forestille seg en lyskilde og prøve å alltid huske om ham. Dette er nødvendig for å nøyaktig plassere skygger og lys flekker eller gjenskinn. Ta et tykt papir akvarell og fest den til brevet Board, for eksempel ved hjelp av to-veis tape eller knapper. Dette må gjøres, ellers papiret kan gå "bølger" og trekke ubehagelig holding hånd brev. Den tettere papir, desto bedre absorbere maling og mindre sannsynlighet for deformering. Vi trenger den vanskeligste blyant - HB. Ta blyant for myk, vann vil smitte over konturene og legge akvarell skitne skygge. Bedre ennå, foreta en foreløpig tegne en tynn pensel, maling med knapt synlig. Men for de som tror og som ikke heve en hånd, bør linjen gjøres nøyaktig fra starten. Dette tallet er horisontalt vannmelon, saftig skive kuttet nær lyskilden fra oss igjen og topp. Hvis du ønsker å få et mer klart bilde og litt uskarpt, den tidligere Fukt overflaten av papiret. Bare ikke prøv å male akvarell på glatt papir, det resultatet du vil trolig skuffe. Så har vi skissert vår fremtid "still life". Vannmelon skjønt intakt, men det er ikke en perfekt sirkel, og ofte det er litt langstrakt eller flatet. Derfor, hvis du ikke virkelig trekke en runde - er bare et pluss og vannmelon vil se mye mer naturlig.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Først må vi trekke en transparente farger, lys. Hovedregel maleri viser at vi må trekke fra det generelle til det spesielle. Så male over alle overflater og deretter gå videre til detalj. Få rikelig med vann, prøv å børste var vel gjennomvåt, men ikke dryppende maling. Ta den grønne lys og lett farget hele overflaten skorpe av vannmelon og skjær i biter. Da hun vannmelon overflaten blank, glatt som polert, vil det være refleksjoner av lys. Disse gjør vi, bare forlate områdene hvitt papir. Det endelige tallet de fikk ikke mye du kan la mer av denne vannmelon vil virke enda mer ren, vasket og skinner. I grønn maling og legge litt varm mørk oker. Hvis prydyvytesya, er overflaten ikke ren grønn vannmelon - og det er gul, brun, lys grønn og blå. Siden den avkappede handler om, kaster det en skygge på vannmelon, vi også skissere sin. Jeg gjør litt mørkere sted vannmelon og berøre overflaten som den hviler.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  La oss nå kjøtt skjære skiver. Fargen er ikke ensartet. På bunnen, der den kobles med jordskorpen, mørkere farge - rik rosa eller rødt. Listen farge vil bli lettere. Så en god gradient fra mørk rosa eller rød til blek rosa. Bare la små områder nezafarbovanoyi papir. Vannmelon er i hovedsak består av vanndråper så saftig juice vil også gi høydepunkter. Hvis selv akvarellpapir kornet, vil det forsterke effekten av tekstur masse.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Ytterligere forsterke skyggen på vannmelon, gir det volum og for å øke kontrasten mellom hans mørk hud og blek rosa kjøtt skiver. På en liten del av vannmelon maling "lag" mellom hud og kjøtt. Det vil være svært lyse. Litt senere, velger vi det vanskeligere å vise denne kontrasten. Du kan legge igjen nesten hvit eller tegne litt lys grønn og gul.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Vi gir vannmelon volum. Sørg for å følge hvor lyskilden, og alltid huske det. Den nederste halvdelen er mye mørkere og prøve å male skyggene i form av vannmelon, som om omkranser den. Det viktigste - er å vise sin rundhet. Fordi stripene er bøyd på vannmelon bue. Tegn en liten mørk område der halen er vannmelon. Forbedrer metnings skiver, og legger mørk rosa og rødt. Se hva det er gjort finaste - et sted mørkere sted litt børste rørte papiret. Maling børste godt fuktet, tørr arbeids ut fine detaljer er i det endelige bildet. Når vann på hånden nok, gir akvarell papir en meget vakre flekker og striper. I tillegg må du huske at det absorberer dårlig maling tørker så bildet vil visne. Så gjerne ta en saftig nyanser.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Nå begynner moroa og viktig. Forrige iboende farge, overflater er klar, begynner å tegne. De viktigste kjennetegn ved vannmelon og hans visittkort - er det en vakker stripe. Takket være dem, vannmelon ikke forveksles med noe. Men disse strimler ikke er perfekt justert, og som om mange små flekker av "sprekk", "hale" og "bart". Fordi de trekker omtrent som vist på innsendt nedenfor.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Hvilken farge av maling du velger selv. Grønn legge varm oker og blått eller grønt - det hele avhenger av deg og din ide om det endelige bildet. Den viktigste stripen viser naturlig, slik som de er i naturen.
  Ikke glem å legge i mer grønn mørk brun og oker farge. Siden vannmelon volum, vil noen av stripene lyse, og noen i skyggen. På halen vil de være den mest mørke, i midten av lyset og gjennomsiktig, til høyre for å være seg selv for mørke på grunn lyset ikke komme dit. Nå tilbake til skive vannmelon og mørk rød maling blandet med litt brunt og blått, maling sentre, som vil bli plassert svarte frø. Deretter, tørr eller lett fuktet med en tynn pensel dem forsiktig vi reprodusere i disse cellene.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Gå videre legge vannmelon Volume Shadow tykkere male bildet er svært lyse og kontrast. Aktivt trekker stripen. Vi kan skildre og liten grønn vannmelon hale. Bland rød og svart maling og tegne frø. I den nederste raden, vil de være den mest modne, sorte, blanke og store, toppen - og mindre som sitter inne massen kan bare stryke lett mark. Ikke bry deg om litt maling flyte bort, fordi det viktigste - det ser ut fra figuren, anerkjennelse av gjenstander og bilder.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  Til slutt, den siste fasen, når alle de bilder som beskriver alle detaljene som er angitt - noe lagt til, men noe du kan gjemme seg hvis noe ikke skjedde. Sørg for at pryschuryvaytes og se hele bildet. Det er en flott mulighet til å se feilene - er å sette bilde i speilet. Alle mangler og feil buede bygningen umiddelbart rush i øyet. Det er bedre å gjøre det i den tidlige fasen, for å være i stand til å justere noe i blyantskisse.
  Hvordan tegne en vannmelon?

  I den endelige tallet kan legge til mer varm tone på lyset. Modne vannmeloner presist definert av de følgende gule flekker. Tilsett kaldt gjennomsiktig skygge under bruke blå blandet med svart. Dette ytterligere understreke rikdom og bilder vidtinyatyme rød-rosa kjøtt.
  Som du kan se, vannmelon akvarell maling helt tilgjengelig for alle, er bare en liten praksis. Det gjenstår å sette inn et bilde i en fin ramme og henge på veggen. Og nå kan du nyte saftig moden vannmelon, husker den gode smaken med duften av varm sommer, selv om vinduet vinter og frost.  
Hvordan å øke bevisstheten om jenta?
 Lav selvfølelse - et vanlig problem blant dagens tenåringer. Noen er tydelig i den eksklusive skyhet, noen-ublu glans, som brukes som et beskyttende deksel. Og hindrer både liv - personlig, sosialt og åndelig. Det er spesielt vanskelig i denne forbindelse har jenter, fordi alle av dem venter på noe ekstraordinært. Denne fyren kan være litt hyggeligere ape og en ung elskerinne må være minst Natalia Vodianova - vakker, moderne, rik, omgitt av berømmelse og mange fans. Et must?
 Hvor skal jeg begynne?
Husker en gang for alle: en sammenligning av verdensberømte toppmodell - ikke den beste måten å øke bevisstheten om jenta. Siden perfeksjon er vanskelig å konkurrere. Ved siden av det du nesten alltid være å miste. Så det første du trenger å gjøre noe av det smukke kjønn - fokus på deg selv.
Uansett jente - hun er alltid noe godt, noe attraktivt og noe subtilt vakker. Her på dette og bør holde som bedre selvtillit alltid forbundet med utvikling av kjærlighet for sin opptreden. Så, dessverre, må vi innrømme at vår verden er fortsatt "møte på klær", så du må være, hvis ikke vakkert, minst sjarmerende. Spesielt siden dette er ikke lett, men veldig enkelt!
Skjønnhet jente begynner hennes fysiske helse. Frodig, skinnende hår rent, glatt hud, sterke, hvite tenner, slank, smart form - alt dette kan oppnås i et par måneder. Vel, hvis noe ikke gjennomgår naturlig korreksjon, er det alltid mulig å skjule. Heldigvis, i dag, på siden av kvinner er en hel moteindustrien, som inkluderer ikke bare stilig merkede elementer, men også et stort antall moderne, svært effektive kosmetikk. Sistnevnte kan selv gjøre det mest problematiske huden ren og klar, nemlig bleke ansiktet - lyse og uttrykksfulle. Å velge riktig frisyre og antrekk Komplett godt bilde magi bosatt i XXI århundre.
Husk, den enkleste måten å øke bevisstheten om jenta om hun liker henne i speilet!
 Hvordan gå frem?
Selvfølelse er uatskillelig fra. Kun intern selvforsyning gjør oss individer. Følgelig bør du elsker ikke bare kroppen din, men også din sjel med klokskap. Og også dette er på dem til å fungere. Betydningen av utdanning, vil vi ikke snakke - og så klart at intelligent jenta ser alltid mye fordelaktige blonde blondiner. Og ikke bare ser ut, men føles på samme måte.
En smart jente trenger ikke å forklare den felles sannhet at hvis du kaster det, er skylden for dette er ikke det, og ulikheter av tegn, eller andre forhold. Flink jente vil først og fremst se rundt logisk forklaring, og ikke klandre deg selv for det hun gjorde er uvanlig. Endelig er smart jente lett å navigere i det faktum at den ønsker å se: det kan handle om omstendighetene og aldri kommer i trøbbel. Vel, hvis du faller, er det ikke altfor opprørt fordi hun vet: det er feil i hver.
Vid horisont gjør oss trygge i samtalen, og dermed også til en viss grad, øker selvtilliten. Den interne klokkesyklus gjør det mulig å få plass i ethvert samfunn og være på toppen som blant sine jevnaldrende og eldre. Evnen til å føle samtalepartner og grunnleggende kunnskap om psykologi kan og gjør et mirakel: Ingenting betyr tillit som en erkjennelse av at du vet mer.
 Hvordan å fullføre?
Starte arbeidet med deg selv i alle aldre, men jo raskere det skjer jo bedre. For å øke selvtillit av tenåringsjente, delvis foreldre trenger hjelp. Men mange ting hun kan gjøre selv. Det viktigste i denne alderen - lære å føle slik kjærlighet og akseptere hvem du er. Resten - et spørsmål om tid.
Ikke rart de sier at andre folk begynner å elske oss bare etter at vi er åpne i sin personlige skjønnhet. Så før du feller tårer på grunn av det faktum at vi ikke podobayemosya, du prøver å finne deg selv i skolen, hobby, arbeid. Spennende opplevelse ikke bare tillater en person å tilbringe tid med, men også være av interesse for andre. En jente som er engasjert i dans, kunstløp eller en standard cross-stitch ser mye mer attraktiv enn den som elsker bare "Dom-2" og butikker.
Arbeid, selv om ikke den mest godt betalt, gjør det føles nødvendig og økonomisk uavhengig fra sine foreldre, fra gutta på sine urealiserte begjær. Og hvis en jente lar eierinteresser som en person, arbeidet med å gjøre det til et sant menneske. Og som fortsatt trenger å heve selvtilliten? Vit at du er interessant i etterspørselen og uavhengig!  
Яндекс.Метрика