Hvordan gjør håret tykt og lenge?
 Lang og tykt hår alltid frustrerende menn og forårsake et sukk av misunnelse hos kvinner. Ikke ved en tilfeldighet alle shampoo-reklame er bygget på tomten, der langhåret skjønnhet imponerer med sitt hår alle tilstede. Hvis håret ditt er langt fra ideelt? Hvis du i stedet for en tykk manke du tynn hale, og du skamfull for å oppløse håret, fordi oppløse hva? For noen kan dette virke som et problem, men for en ekte kvinne som plottet å gjøre håret tykt og lang, dette er ikke en hindring.
Hva er hemmelighetene skjult av eieren av chic hår? Er de alle tykt og langt hår på naturen? Selvfølgelig ikke. Tykt hår - det er ikke alltid gave gitt ved fødselen. Den vanligste - et stort ønske om å jobbe og ser flott ut.
 Påvirkningen av ernæring på sunt hår
Hva vi spiser, flott påvirker ikke bare håret, men hud, negler, øyne. Spise fast food eller ensformig mat kan ikke oppnå perfeksjon i utseende. For å gjøre håret skinnende og tykk, bør legges til kosthold rikelig med frukt og grønnsaker. Sommer spise alt som du kan få, ikke bare lokale frukt, men også "utenlands": ananas, pasjonsfrukt, mango, papaya. Jo mer variert kosthold er, jo raskere vil håret si "takk". I vinter, ikke glem å ta vitaminer og mineraler, meieriprodukter og fisk.
For langt hår bør inntak av aminosyrer, vitaminer og mineraler, spesielt jern. Uten disse hårsekkene vokser langsommere, noe som betyr at håret vokser for sakte. Nyttige og er matvarer som inneholder vitamin B, C, P og E.
 Hårpleie bruke kosmetikk
Sjampo og balsam Conditioning - en viktig egenskap av menneskeliv blant moderne jente. Men ofte skjer det at finne et egnet sjampo ikke fungerer - det er ikke ideelt. Hair siklosya samt pisket som faller og faller og tempo for å gjøre håret tykt og langt bare ikke vil fungere. Hvordan å være i denne situasjonen?
For å opprettholde sunt hår hjelper vanlig hårvask. Bruk sjampo beriket med næringsstoffer, vitaminer og mineraler.
Hovedregelen: vi er alle veldig forskjellige, er alt håret også annerledes fordi det er ingen universell sjampo! Selvfølgelig, har produsentene kommet opp med verktøy for hårpleie "for alle typer hår", men noen produkter som er egnet for alle, er det ikke. Det er bedre å gi opp den universelle sjampo, la dem som en gave til en kollega på 8. mars.
Hvis du vil starte, bestemme din hårtype, hvis du ikke allerede har. For tørt hår sjampo bør være nøyaktig den samme som for fet. Og glem spesiell sjampo for hår vekst eller for maksimalt volum. De fleste av disse shampoos begrunner ikke uttalt mål, men skadene på hår kan forårsake betydelig.
Bruk en sjampo du med hjemmelagde balsam. For mørkt hår skylling som perfekt nesle buljong og eik bark, kamille for lys og søt flagg rot.
Et annet tips: Hvis du ønsker å føle en stor forskjell i utseendet på håret ditt, begynne å bruke organisk sjampo og balsam inneholder ingen parabener, silikoner Lauren sulfat. Disse komponentene i nesten alle sjampo er ikke bare dårlig for håret, men også kan føre til kreft i indre organer.
 Massasje - ikke bare hyggelig, men nyttig!
Hvordan gjør håret tykt og lenge?
 For å hjelpe sjelden hår vil også regelmessig hodebunnsmassasje. Mange ignorere denne metoden, og foretrakk masker og urt, men det var nytteløst. Massere hodebunnen utmerket hjelp til å gjøre håret tykt og lang, spesielt hvis du gjør denne prosedyren riktig og konsekvent. I motsetning til mange masker og andre folk rettsmidler, betyr massasje krever ikke problemfri: bare 15-30 minutter hver dag, og du vil se resultater veldig snart!
For en fantastisk effekt basert massasje? Det faktum at noen hårsekker er dårlig utviklet, og mange helt "sleep" og kan ikke gi opphav til en rekke hår. I dette tilfelle hjelper hodemassasje å styrke så stor bulb gjennom kontinuerlig blodstrøm til disse. Hårsekkene trenger også mat, så vanlig hodemassasje vil du se hvordan håret ditt vil bli tykkere og større.
Hodemassasje kan gjøres ved hjelp av spesielle ruller eller massasjedyser eller pads av fingre i en sirkulær bevegelse. Forresten, er hodebunnsmassasje ikke bare en fin måte å vokse hår, men avslappende effekt på hele kroppen, noe som er nyttig på to måter!
 Riktig pleie hårbørste som et middel til
Kam - et viktig element i hårpleie. Feilaktig valgt kam kan ikke bare spare deg halv nydelig hår, men også øke frekvensen av dannelsen av flisete tupper. Velg kam trenger ikke bare basert på personlige preferanser, men fokuserer igjen på din hårtype. Universal kam som den universelle sjampo ikke eksisterer.
Ja, massasje kam brukes mye fordi det er praktisk, ikke bare gre håret, men hodebunnen massasje. Men for en så lang hår kam ikke vil fungere, fordi det vil forvirre og trekke håret.
Tvert imot, for langt tykt hår kam drakt med noen få tenner, det vil ikke forvirre hår. For å få nydelig langt hår, bruk en kam med noen tenner. Mange rådes til å holde seg på et tre kammer, men erfaring viser at med tid på tann kam dannet zazubrynky, på grunn av det materialet som kammen er gjort. Zazubrynky skade håret struktur ved langvarig bruk, så det er best å velge en plast kam.
Få vakre tykt og langt hår er mulig, men bare hvis du bruker alle tipsene i denne artikkelen. Separat, vil kosmetikk eller kammer endringen ikke hjelpe deg å oppnå det ønskede resultatet. Prøve, eksperimentere, og du vil finne hva som er riktig for deg!  
Hvordan lære å gå pent?
 Hver jente vet at det som en stor rolle førsteinntrykk når møtet. Og det er bygd opp av deler som synes ubetydelig til noen tid, riktig holdning, velvalgte elementer av klær, vakker ganglag osv Sistnevnte er bare detaljer vil bli diskutert i denne artikkelen, fordi det er ikke trist, ikke alle kvinner kan se virkelig vakker, elegant og grasiøs, ikke sprette med hvert trinn, og ikke frø. Og det var på tide gangart jente tiltrekker seg beundrende blikk av menn.
 Hva om modellen gange?
Noen ganger kalles den ideelle kurset av profesjonelle motemodeller. Dette er ikke helt sant, fordi et podium - et podium og liv - et liv. Hvis du bestemmer deg for å lære å gå og fin spasertur gjennom gatene i den klassiske modellen "åtte", vil det se dum og vulgær. I beste fall vil folk tenke at fotografering er i nærheten, og du nettopp flyttet vekk fra føreren for å forberede litt. I verste fall anser du den siste gal jente og grenseløs arroganse.
Legg igjen en modell kurs for podier, undersøkelser og presentasjoner. En ekte kvinne vet hvordan de skal oppføre seg passende til gatene og på jobb. Fordi tempoet "åtte" - er en del av en av de ferdighetene modell, men ikke mer.
 Posture - kjernen
En flott tur starter med god holdning. Hvis du ssutulyte rene og prøve å gå grasiøst, vil du ikke lykkes. Så starte din læring kunsten riktige trekkene trenger å jobbe med holdning.
En av de eldste og samtidig de mest populære måter å overvinne bøye seg er at hun må lære å gå med rett rygg og også huske på enkelte objekt. Dette kan være en bok, et eple, selv en liten kopp er tom eller full av vann. Først vil det holde ikke å slippe uhell, men til slutt gjør du dette "trikset" helt gratis, ingen spenning og ingen frykt.
I et forsøk på å bli kvitt bøye en gang, og ikke glem at du må se naturlig. En jente som virket "kvantitet svelget" og er i konstant spenning, ser elendig. Slapp av, trenger ikke å bekymre deg. Kroppen skal være stram, men ikke perenapryazhennыm.
 Secrets av en vakker gangart
Lære å holde ryggen rett og ikke slentre mens du går, kan du gå videre til neste trinn. Det er på tide å lære noen nyttige hemmeligheter for å hjelpe deg å finne den perfekte løpet av en ekte kvinne.
Mens du går Pass på at du setter en fot. Sokker bør distribueres bare litt til siden, ikke trenger å "skildre Charlie Chaplin" toed i eller bjørn.
Når du går til fots går fremover først, og bare etter at den er flyttet kroppen. Hvis du går tvert imot, vil ditt tempo synes grovt, derhannoy. Eleganse, det vil ikke legge til.
Det vanskeligste å lære å gå pent på hælene. Reglene er de samme: Sørg for at du setter foten. Sokker bør ikke bli returnert inne. Når du gjør et trekk først skal berøre bakken hæl, ikke tåa.
Ikke i noe tilfelle skal gå i sko med høye hæler, ben bøyd. Hvis du ikke er komfortabel hæl virker bedre å finne noe mer passende. Tenk på din egen helse og om hvem du er som når Semen på bøyde ben.
Og aller viktigst: ugly gangart er ofte et resultat av lav selvtillit. Forstå tillit, lære å elske og respektere seg selv og sette pris på livet. Nyt hver bevegelse. Og du ikke legger merke til hvordan din gangart blir grasiøs, elegant og aldeles nydelig.
Vil du at tempoet lenket seg til bare beundrende blikk. Hvis i øyeblikket er det ikke, så det er på tide å gjøre det og lære å gå pent.  
Hvordan du raskt lindre smerter i halsen?
 Grunnene til at det er en ekkel sår hals, er det flere. Vanligvis, sår hals - er dette det første tegn på nærmer seg kald, som snart vil vise seg flere symptomer: rennende nese, hoste, feber. Betennelse i mandlene, faryngitt, betennelse i mandlene - dette er en ufullstendig liste over sykdommer som smertesignaler. For å forebygge forkjølelse ingen sjanse ved første tegn begynne behandlingen. Og, selvfølgelig, raskt fjerne sår hals bør i første omgang! Ellers, vil situasjonen bli verre.
 Det vil hjelpe å bli kvitt en sår hals
Hvert apotek kjøpe mange forskjellige medisiner som kan (for forsikringer farmasøyter lindrer smerte raskt og effektivt.
 1.  Pastiller inneholdende anti-inflammatoriske midler. Når du velger godteri må se på lageret deres. Ekstrakter av urter som er anbefalt å ta en kald (f.eks, salvie) og fenol bør være til stede i sammensetningen av pastiller eller tabletter. Mentol lindrer også smerter, så da er det ingen mulighet til å gå til et apotek, kjøpe i hvilken som helst butikk vanlig godteri med mentol. Løser pastiller og tabletter lenge at de gir langsiktig effekt.
  Spray av bedøvelse. Spray for hals for å lindre smertene bør inneholde stoffer som har anestetycheskym effekt. Han "fryser" smerten. Disse verktøyene har en stor ulempe: de er kun for en kort tid. Dessverre, vasker narkotika utgitt spray raskt spytt.
  Hoste sirup. De fleste sirup ikke fjerne sår hals raskt, men takket være vitaminer og urter de inneholder, kan tjene som en ekstra terapeutisk middel, spesielt når smertene er ledsaget av en hoste.
   Hvordan du raskt lindre smerter i halsen ved hjelp av tradisjonell medisin
  Det er et verktøy som bidrar til raskt å lindre smerter i halsen med angina: sterk svart te med en skive sitron og en skje av honning. Drikk et par kopper sunn drikke. Du vil umiddelbart føle smerten var borte. Te med sitron og honning stimulerer immunsystemet, så sørg for å drikke det når de første tegnene på en sår hals, og holde immunforsvaret i løpet av sykdomsperioden.
  Den beste behandler smerte skylling. Fem eller seks ganger om dagen skylling hals urte- og plante juice og grønnsaker. Dette er de enkleste oppskriftene:
  1.  En teskje per kopp propolis (cup) vann.
   En spiseskje ren pepperrot, en teskje av bakken nellik og honning i et glass varmt vann.
   Kalanchoe juice blandet med vann i like proporsjoner.
   En halv teskje salt i et glass vann.
   To ts tørket salvie blader i en kopp med vann (la stå i 20 minutter).
   Nyttig i smerter i halsen er damp inhalasjon av kamille te, mynte. Lage te for 15 (10) minutter, og deretter dekke hodet med et håndkle og puste damp buljong i 10 minutter. Hjelper og massasje i halsen, komplett med aromaterapi. Ta to dråper eterisk olje av sypress og eukalyptus, blandet med to spiseskjeer solsikkeolje og massere forsiktig din hals for å øke blodsirkulasjonen.
   Solsikkeolje er også veldig bra lindrer sår hals hvis en munnfull og hold i betennelse. Noen av disse behandlingene kan helt kurere hals over natten.
   Hvis smertene ikke forsvinner i løpet av en dag eller to, kan du kontakte Laura eller terapeut.  
Яндекс.Метрика