Hvordan fortelle en katt fra en katt?
 Hvis du har besluttet å ta hjem en katt eller en katt og dyr sex for deg er veldig viktig å lære å identifisere den. For tilfeller der Murzyk forvandlet til Marquis og Vaska i Vasilis allerede etter at hjemmet vil glede mange avkom er ikke uvanlig. Grunnen til det - ikke for eksplisitte primære kjønnskarakteristika hos unge kattunger. Vel, fluffy hår som kvalitativt skjuler selv det synlig. Bestemme kjønn på den lille kattungen - et problem, kanskje ikke den enkleste, men det er gjennomførbart. Det viktigste - ikke gå i kjølvannet av stereotypier.
I mellomtiden, den eneste sikre måten å fortelle en katt fra en katt - det er fortsatt se på dyrets hale. Og for å gjøre det bedre så snart som mulig, spesielt kattunger pelskledde rasene. Som økende puhnastosti finne ut hvem vi vil være vanskeligere.
Noen prøver feilaktig å «bringe ut i" cat, føler eller ser bule - testis. Det var opprinnelig feil taktikk. Mange kattunger testiklene vil være synlig bare etter noen få uker (noen ganger opptil 12), da vil slippe inn i pungen. Dessuten - i katter når de er veldig små i disse stedene er ganske små støt kan oppstå - hevelse. Som du kan se, er denne metoden riktig bestemme kjønn er nesten umulig.
Ikke prøv å trekke konklusjoner fra dyrenes atferd. Forskjellene i vaner av katter og hunder vises mye senere - nærmere pubertet. Mens barna, som viser karakter, viser bare hvis det er lov til å si det, personlige egenskaper. Kjønnstilhørighet på deres oppførsel har ingen effekt.
Hvordan fortelle en katt fra en katt?
 Hvordan fortelle en katt fra katt egentlig? Du må nøye vurdere alt som er i halen. I sin forskningsvirksomhet, vil vi fokusere bare på formen på kjønnsorganer og deres avstand fra anus. Dette er det eneste grunnlaget som du kan svare på et spørsmål som interesserer oss nøyaktig.
Kjønnsorganer katter er svært nær anus og ut ser ut som en liten vertikal stripe. Tatt sammen, som en omvendt utropstegn.
I katt, er "prikker" penis rundt, og det er plassert i en avstand fra anus (omtrent en centimeter) - i denne periode og vil testis. "Man" i kattunger struktur ligner kolon.
Som du kan se, lære å skille kattunger på gulvet er ikke så vanskelig. Nok til å gjøre dette flere ganger - og du er usannsynlig å stadig gå galt.
Men i noen tilfeller er det mulig å bestemme kjønn av dyret, selv uten de "intime detaljer". Hvis vi tricolor kattunge eller en baby skilpadde farge - det nesten helt sikkert kvinner. Faktum er at av en svart og røde farger tilsvarer passer Cats X-kromosom. Og til begge disse fargene dukket opp i farger - disse bør være to kromosomer, og dette er mulig bare i to tilfeller: Enten har vi en katt (vanligvis) eller katt med genetiske defekter (som er sjelden).
Mange observasjoner av katter og katter som bor i leiligheter og hus, fant at katter er mer hengiven med sine herrer, villig til å gi seg selv til å klappe og enda noen ganger be deg om å levere. Men mens katter instinktivt tilbøyelig til å markere sitt territorium, forlater ikke veldig hyggelig å lukte merkene. Katter ryddigere ikke markere territorium, men nesten helt manuell og kan ikke lenge tillate seg å stryke bare med hensyn til sin eier uten å føle noen glede av det.
Lære å skille en katt fra en katt, er du garantert å spare deg selv fra nesten alle mulige overraskelser, men en av representantene for feline stamme velger ofte sine egne herrer, ikke stole på folk denne viktige saken. Og hvis en kattunge (begge kjønn) bestemme hva du fortjener æren av å være sin herre, for å motstå sin sjarm er forgjeves - at du ikke hadde tenkt det.  
Hvordan fjerne lubne kinn på ansiktet ditt?
 Problem lubne kinn så spennende vakre halvparten av menneskeheten, er en leder i listen over sine egne mangler. Hvis du kan finne feil riktig maskere riktig valgt klær, deretter møte så gjør det ikke. Selv om du finner rundt kinnene fint, betyr det ikke forstyrrer ditt ønske om å bli kvitt dem. Ønsket om å fjerne ansikts kinnene drevet drøm å lage tydelige kinnben å danne ansikt virket mer attraktivt. Men hvis du elsker deg selv slik at du ikke er det, og du er fast bestemt på å rette opp denne delen av ansiktet, må du først forstå årsakene til utseendet på oppblåste kinn.
 Overvekt
Problemet med overvekt og lubne kinn er nært beslektet. Hvis kosthold og daglig mosjon følger da med overvekt av og store kinn. Men det er verdt å vurdere at øvelsene er primært rettet mot å korrigere tallet fordi kinnene begynner å gå ned i vekt sist.
Å akselerere utbruddet utfallet for enkeltpersoner må også velge en rekke spesielle øvelser, kalt feysbildynhom. Metoden er utført av en person ulike grimaser, sykling alle ansikts-området. Øvelser du kan gjøre hjemme, og av og med treneren i gym:
holde en penn eller blyant lepper og tegne i luften første bokstaver, deretter ord og til og med hele setninger;
stramme musklene i ansiktet og på halsen, hengende munnvikene ned;
gjøre fange bunnen av overleppen, dra den så høyt som mulig, kaster hodet tilbake;
trekke ned nedre leppe ansiktsmusklene tett sammenbitte tenner;
Bøy hodet bakover og drar en etter en til hver arm hake;
vekselvis blåse hvert kinn;
smiler så bredt som mulig, og deretter gå tilbake til et alvorlig ansiktsuttrykk;
lepper opp for et strå og prøve å synge høyt bokstaver i tilfeldig rekkefølge.
Denne prøven sett av øvelser vil bidra til å fjerne løse kinnene hvis du gjør det hver morgen og kveld i 15 minutter Effekten vil bli merkbar innen en måned.
 Arvelighet
Kanskje noen fra dine slektninger var oppblåste kinn? Hvis ja, kanskje det ikke hindre dem å fortsette sin familie. Det må finne noen som vil elske kinnene mer enn noe annet. Men hvis du fortsatt ikke overbevise, og deretter justere formen på ansiktet ved hjelp feysbildinha og assahy.
Assahy - en massasje person til å fortsette å ungdom, stramme ansiktsmusklene og rynker. Med denne metoden kan du prøve å fjerne lubne kinn. Japansk massasje du kan gjøre selv ved å studere video tutorials på Internett.
Fremgangsmåten er meget effektiv og ikke kan ty til kirurgi, bruk av kostbare medikamenter og kosmetikk.
 Den overskytende væske i kroppen
Grunnen lubne kinn kan være væskeretensjon. Å kvitte seg med overflødig væske og dermed fjerne kinnene i ansiktet, må du følge disse reglene:
Begrense salt, krydret og fet mat;
redusere væskeinntaket i sene timer;
ta et avkok av urter som har vanndrivende.
Zavыvayte ikke at skjønnheten i mange kvinner - er først og fremst en jobb for dem, jobbe med kroppen din. Viser litt flid og du kan fikse problemet områder som vil være den første prestasjon i jakten på dine idealer.  
Som vidipraty polynyavshuyu ting?
 Irriterende følelse når plutselig favoritt ting misfarget under vask. Denne situasjonen vil velte noen. En lengsel etter bortskjemte ting kan ta utrolig lang tid. Men, ikke rush bare for å bli kvitt den, bruke den første sjansen til å rette opp situasjonen og forsøker å bruke vidipraty polynyavshuyu ting. Kanskje det vil gi opprinnelige utseende, og igjen tar hun hedersplass i garderoben din. Ellers kan du med god samvittighet si til meg selv at gjorde alt de kunne for å redde henne.
 Oppmerksom - er armed!
Unngå ubehagelig situasjon ville være enkelt. Man trenger bare å se på etiketten på hvor disse grunnleggende reglene vaske. Bitter erfaring skade klær tjene som en leksjon, vil du fortsette med større ansvar postavytesya å vaske favoritt ting:
alltid sortere ting nøye før vask;
Før du legger ting i vaskemaskinen sjekk som er igjen i maskinen med pre-vaske klær;
lære å lese tegn på etiketter;
hvis ikke enda en ting kom til hvilken gruppe rassortyrovannoho klær, ikke for lat til å vaske det separat.
 Hvis misfarget hvit ting
Hvite ting i stand til å vedta noen nyanser av fargede ting. Fra vev tetthet avhenger av mengden av tid som er nødvendig for bleking. Men bleke hvite ting fortsatt enklere enn farge.
 1.  Hlorovmisni blekemiddel. De vil returnere det opprinnelige utseendet på hvite ting og umiddelbart etter skade, og etter gang. Disse inkluderer blekemiddel: «Ace», «Comet», «Domestos».
  Eksempel: umiddelbart etter et mislykket vask fortynnet 1 cap «Domestos» 5 liter vann og suge polynyavshuyu ting i 45 minutter i timen. Deretter vaske den i maskinen. Hvis misfarget lang ting, og det var synd å kaste, deretter suge det over natten i samme løsning til en kurs på 05 landskamper for 5 liter vann. Da bør det bli satt i vaskemaskinen temperaturen 90 grader og vasket automatisk vasking ting. Hvis det har skjedd vidipraty del, kan prosedyren bli gjentatt opptil tre ganger.
  Oksygen blekemiddel. Uansett entusiasme ikke inspirere oss annonserer «Vanish», hjelper det ikke alltid. Selv om oksygen blekemidler er mer effektive enn blekemiddel som inneholder klor. Vidipraty polynyavshuyu ting hvit hjelp: «Vanish», «Lion», «eko2 oksygen + Soda», «Clever Attack», «Boss».
  Eksempel: Legg en vaskemaskin til normal pulver skje «Vanish» ting eller suge i 10 timer i en løsning av en spiseskje med blekemiddel beregning for 4 liter vann (40 grader). Flytende blekemiddel kan legges til vaskemaskinen eller suge polynyavshuyu ting med vaskemiddel og «Vanish».
  Folk tips. Vidipraty polynyavshuyu ting du kan ved å koke med folk oppskrifter bleking. For å forberede denne såpe-soda løsning: 20-30 gram såpe og brus oppløse 10 gram i 5 liter vann. Koke klær i denne løsningen i opptil 15 timer. Polynyavshye otstyrayutsya ting og gi dem en krystall klesvask blekemiddel hjelp.
  Soaking løsning: 1/2 kopp salt, bland med en spiseskje av stivelse, tilsett en spiseskje varig løsning lymonky og en spiseskje med såpe spon. Tilsett blandingen av en liten mengde vann og bløt i 12 timer ting. Deretter vaske den i maskinen.
   Hvis misfarget farget ting
  Med fargede ting må opptre med forsiktighet, som bruk av upassende ting true polynyavshey endelig skade.
  1.  Reduksjons farge. Du kan prøve å slå farge måten sin opprinnelige farge ved hjelp av spesialverktøy. Men disse kjemikaliene er meget sterk og bør strengt følg instruksjonene for å jobbe med dem.
   Oksygen blekemiddel. Enhver blekemiddel, det samme «Vanish», bør brukes med mark «Color», eller risiko slutt misfarges ting i det hele tatt. Neddykkingstid farget ting redusert til en time.
   Populære måter. Den riktige måten å bekjempe polynyavshymy ting - er ammoniakk. Hvis to bobler oppløses i 5 liter varmt vann og suge polynyavshuyu ting i en time, deretter gradvis oppløses uønsket skygge.
   Universell blekemiddel. Veletablert blekemidler som Amway og K2R. Mindre sikker er den første blekemiddel, som fjerner eventuelle flekker, selv spor av strålende grønn og vin. På den andre løp bør være forsiktige, strengt for instruksjoner.
   Gjentatte vask. Umiddelbart etter en Klesvask sende ting til å vaske igjen, øke temperaturen til 60 grader. Hvis den er misfarget ting fra en annen, bør denne metoden handle.
   Effekten oppnås raskere hvis du bare prøve vidipraty polynyavshuyu ting. Men hvis ingen av metodene ikke kan takle oppgaven (når det skjer), så ta kontakt med de tørre rengjøringsmidler.  
Яндекс.Метрика