Hvordan å lage mat svinekjøtt biff?
 Til tross for den økende trender i rå mat, vegetarisk og andre alternative kraftsystemer for folk flest var kjøtt og mat vil være nødvendig. Det er, energigivende og "byggeklosser" for alle organer og vev. Spesielt hvis du velger og stek kjøttet. På dette punktet er det mange meninger. En av de mest vanlige - om fordelene med mager filet og skadelig effekt av fett kjøtt.
Med en slik stereotypi kan være å akseptere, hvis ikke absolutte divisjon varianter av kjøtt i "god" og "dårlig". I den første kategorien støtte riktig kosthold tradisjonelt omfatter kylling, kalkun, kalv, etc. Og vanligvis kritisert svinekjøtt. Og med god grunn, fordi kvaliteten på svinekjøtt biff - er ikke bare ufarlig, men også svært næringsrik mat for en lang tid gir en følelse av metthet og gir briste av energi. Du trenger bare å velge og lage mat svinekjøtt biff. Det er det vi skal snakke: hvordan å velge kjøtt, forberede og lage svinekjøtt biff, så han gikk saftig, smakfull og ikke vanskelig å mage parabolen.
 Hvordan velge svinekjøtt biff. Sammensetning og favør svinekjøtt biff
Hjemland og "Mekka" kultur forberedelse og bruk av biffer - tykke biter av kjøtt som er stekt - anses USA. Og amerikanske steker - nesten alltid biff eller kalvekjøtt, kuttet tvers av muskelfibrene. En svinekjøtt biff kan trygt anta oppfinnelsen av våre landsmenn som har lang kjærlighet svinekjøtt og griser er dyrket for mat. Og ikke rart: Svinekjøtt biff virkelig kommer ut myk og saftig, men ikke autentisk når det gjelder kulinariske teoretikere. Men vi praktiserer, vi sette grunnlaget og smake godt. Så trekke oppmerksomheten først til det faktum at kjøtt er best egnet for vellykket matlaging biff:
 1.  Å forberede biff ta solid stykke kjøtt av svin. På baksiden av kadaveret er mer tette og saftige biffer, såkalt "marmor" filet - en tørr og myk.
  Hvordan å lage mat svinekjøtt biff?

  Kjøtt bør beskyttes naturlig skall som beskytter den fra å miste juice under steking.
  Ikke dårlig passform for biffer er forberedt slakter nakke, skulder, hofte eller koteletter. Men hvis du fikk en bit av kadaveret med lange fibre (f.eks podrebernaya del), kan det kuttes i mindre biter. Kuttet rett over muskelfibrene, slik at tykkelsen av hver biff var minst 25 cm, men ikke mer enn 4 cm.
  Svinekjøtt, friske, egnet for biff bør være lys rosa farge, men i alle fall ikke crimson. Damp svinekjøtt - det beste alternativet for biff.
  Frosset kjøtt er ikke egnet for biff - ta bare kjølt. Like før koking bør varmes opp til romtemperatur.
  Ikke prøv å kjøpe magert kjøtt - for en god biff krever minst et lite lag med fett og / eller olje striper. Under steking, vыtopyatsya de i sin ferdige biff vil bli borte. Men kjøtt blottet for fett på først etter steking vil tørke.
  Til tross for den stereotypen av overflødig fett og skadene av svinekjøtt, svinekjøtt biff virkelig kvalitet kan anses som nyttig og selv diett fatet, spesielt for de som holder seg til en low-carb diett. For idrettsutøvere, tenåringer og alle som opplever økt fysisk og psykisk stress, svinekjøtt biff trenger bare en kilde til komplett protein. For alle andre, inkludert å se de slanke jenter, barn og eldre, svin stabel er heller ikke skadelig - er det bare i mengden av porsjoner. På grunn av høy energiverdi, til bare små biter av svinekjøtt biff tilfredsstille din sult og holde deg mett for en lang tid. Men selv sjelden men regelmessig inntak av svinekjøtt steker gi essensielle aminosyrene kroppen og nesten et komplett spekter av B-vitaminer er nødvendig for helsen til nervesystemet, blodårer, hud, hår og metabolisme generelt. Svin svin er rike på mineraler: kalium, natrium, kobolt, nikkel, fluor, jern, fosfor, sink, jod, svovel, klor. Og til tross for det faktum at svinekjøtt biff i seg selv (uten saus) ikke inneholder karbohydrater og proteiner bare (20%) og en forholdsvis liten mengde fett (ca. 7%).
  Avhengig av hvilken del av kadaveret, som er utarbeidet biff, og smakspreferanser, kan svinekjøtt biff være varierende grad prozharka. Ifølge dette prinsippet anerkjente klassiske typer biffer, kjente til alle profesjonelle kokker og gourmet kjøtt. Som en del av skrotten biffer er delt inn i:
  Hvordan å lage mat svinekjøtt biff?

   Entrecôte Steak fremstilt fra kjøtt fra skulderblad, yret mange striper av fett. Det er veldig saftig, fettete biff alternativet.
   Club Steak forberede en tykk og langstrakt stykke ryggmusklene.
   Tyboun biff beredt fra kjøtt, kutt mellom korsryggen og ryggmusklene. Det kan deles inn i to like populære underarter: Filet mignon og New York biff.
   Fillet Steak tilberedt med de svært myke og kjøttfulle delen gresset.
   Striployn biff fremstilt fra toppen av kam. Disse biffene er spesielt rik smak.
  Videre, selv med de samme stykker av kjøtt med forskjellig smak og saftighet i biffer hvis de varierende grad av varmebehandling. For steking graders biffene er delt inn i:
   Bra gjort - Ganske sjelden for alle diners biff uten juice. Forberede et behov for en lang tid: 8-9 minutter ved 180 ° C.
   Medium - Fine biff sjelden for alle diners, innen hvilke bevart juice lys rosa farge. For å oppnå denne effekten kan lage en biff hvis 6-7 minutter ved 180 ° C.
   Medium sjeldne - Litt sjelden for alle diners biff, veldig saftig, lys rosa, men ikke noe blod. Oppnås ved en temperatur på 190-200 ° C i 4-5 minutter.
   Rare - Biff med blod. Rødt kjøtt er forberedt på viften ved 200 ° C bare 2-3 minutter.
   Blå - Ikke sjelden for alle diners, og oppvarmet biff kjøtt inni som er rå, og bare overfladisk "forseglet" for maksimal varme bokstavelig 1 minutt.
  Det er ikke vanskelig å se at graden av doneness av biff er omvendt proporsjonal med temperatur matlaging, men avhenger av tidspunktet for steking av kjøtt. Nå, basert på de grunnleggende reglene, kan du lage mat svinekjøtt biff alene. Å starte ozbroytesya oppskrift riktige tekniske egenskapene av kjøkkenet ditt. Over tid du lære å improvisere og lage mat svinekjøtt biff uten tips.
  Hvordan å lage mat svinekjøtt biff?
   Oppskrifter Pork Steak
  Det antas at biff å lage mat hjemme, slik at han ikke kom gjort verre profesjonell, nesten umulig. Liker, restauranter og barer grillet kjøtt kjøpt spesiell, en spesiell teknikk, og generelt lage mat som arbeider med kjøtt, refererer til en bestemt kaste, som har nesten hellig kunnskap. Egentlig koker svinekjøtt biff eller annet kjøtt huset virkelig ikke lett, men ikke umulig. Det er viktig å følge metoden i detalj, og i virkeligheten ikke overdry kjøtt. Hard biff - dette er vanligvis et resultat av feil trening og altfor lang steking kjøtt. Vi vet ikke hvor mye mascara høstes for biff i deg, men i generelle anbefalinger, få kjølt kjøtt fra kjøleskapet 20 minutter før tilberedning eller bruke damp svinekjøtt. Deretter kan lage en biff i noen av disse måtene praktisk for deg personlig:
  1.  Svinekjøtt biff i en panne. Ta biffer skåret i stykker av kjøtt, vegetabilsk olje til steking (prøv å bruke peanøttolje eller olivenolje i stedet for solsikke), salt, pepper eller en blanding av paprika, tørkede urter. Grill eller stekepanne, varme pannen vanlig tungt på høy varme, men ikke vent til overflaten av kjelen begynner å røyke. En tynn pan er kun egnet for matlaging filet mignon, men ikke andre typer kjøtt. Bland i dribtsi pepper og krydder og et halvt klyper salt og gni denne blandingen hender i biffene på begge sider. Deretter børste biffene med olje og dryss dem panorere. Plasser biffer i pannen slik at de ikke berører hverandre (hvis i dette øyeblikk hører susing - derav, pan oppvarmet nok). Etter 4 minutter, reduser varmen under pannen til middels nivå og vente ytterligere to minutter. Deretter raskt snu biffene bruker flat tang uten å skade overflaten av kjøttet. Fry stabler på den andre siden i 5-6 minutter for medium kjøtt prozharka. Hvis du ønsker mer yngel kjøtt - og øke tiden dozharky på riktig tidspunkt. Å bestemme beredskap av kjøtt trykk forsiktig på overflaten puten av tommelen: hvis kjøttet er smidig, deretter biff fortsatt holder i blodig juice. God biff sjelden for alle diners med press synes vanskelig. Når svinekjøtt steker i en panne klar, oversette dem på grillen eller tallerken og dekk med folie og la dohotovytsya i 10 minutter i et varmt sted (egnet nabo av brennerplate). Det er nødvendig at stykke kjøtt i kokeprosessen fullført - biff som et resultat blir mer smakfull og saftig.
    Svinekjøtt biff i ovnen. Ta samme sett av produkter og ta knekken biff i en panne. Varm opp ovnen til 200 ° C. Zastelit deco stykke folie, om lag fire ganger større enn kjøttstykkene. Gni biff krydder, pensle dem med olje og folie overflate. Deretter lukker kjøttet med folie, slik at det ikke er et hull. Med en skarp kniv, lage flere i folie oppå tynn punktering Slik parer. Sett kjelen i ovnen i 40 minutter. Etter denne tid, fjerne det øverste laget av folie, snu kjøttet, satt i ovnen i ytterligere 10 minutter. Deretter umiddelbart fjerne kjøtt fra ovnen og la den mate å ligge på en plate under arket ren folie i 5-10 minutter.
   Hvordan å lage mat svinekjøtt biff?

    Svinekjøtt biff på grillen. Ta det samme sett av produkter i de tidligere beskrivelser, bortsett fra oljen. Gni kjøttet med krydder og legg dem på grillen varmes opp grillen. Etter 3 minutter, snu og stek biffene til ønsket grad av beredskap. Den ferdige, fjerne kjøttet og server umiddelbart gitter eller 10 minutter, pakk inn i folie for å kjøpe mer saftighet og smak.
    Svinekjøtt biff i multyvartsi. Ta samme sett av produkter for matlaging biff i en panne. Gni kjøttstykkene med krydder og olje. En liten mengde olje å helle i bollen Trykkokere inkluderer en på mode "Steking" og vent til oljen varmes opp. I varmet smør salgskjøttstykker, lukker lokket og kok Trykkokere i samme modus i 5 minutter. Deretter snu biffene og stek i samme modus enhet for ytterligere 5 minutter.
   Som for prekondisjonering kjøtt, biff, i motsetning til kebab, ikke krever marina før matlaging. Du kan gjøre det på vilje - grill marinader oppskrifter egnet for biff svinekjøtt. Tjene svinekjøtt biff forberedt på flate plater eller treplater, må følge sine kortvarige gode skarpe kniver skjerpet uten chipping. Hvis biff serveres ved bordet, ikke en piknik eller fest, så besluttet å varme tallerkener. Den beste siderett for svinekjøtt biff - grønn salat og friske grønnsaker. Og hvis du gjorde alt riktig, svinekjøtt biff ut svært velsmakende og mer sunn enn den klassiske biff og andre typer grillet kjøtt. Vi ønsker deg lykke til i utviklingen av dette fantastisk parabolen og selvfølgelig nyte måltidet!  
Яндекс.Метрика