Hvordan å lage en lysbølge på håret?
 Det er velkjent at alle jentene, som av natur rett hår ønsker krøller og bølger har, og alle innehavere av naturlige krøller drømme om glatt og rett hår. Vi vet også at mye mer det første enn det andre. Ikke så ofte funnet hår, bølgete av natur. Derfor interesse for verktøy for curling hår uforminsket i århundrer. I dag papylotkam varme tang og lagt high-tech utstyr, slik styler, hårføner med dyser eller multi stryking. Men prinsippet om å lage bølger i rett hår forblir den samme: å tilveiebringe den ønskede form og sikker.
Så grundig undersøke spørsmålet: hvordan lysbølger i håret?
 Metoden en: varmt metall
Vår bestemor ble oppvarmet metall tang over brannen, da de endte hårlokken, ventet kjøles ned og gikk videre til neste. Prosessen var lang og farlig, burn kunne ikke bare hår, men noe annet, uaktsomhet i brann.
Selv om prinsippet ikke er endret, men prosessen har blitt tryggere, moderne og Kjøtt-oppvarmet tang selv og beskytte vårt hår fra overdreven overoppheting med spesielle belegg.
Lage bølger som bruker Curlers? Vurdere de grunnleggende trinnene.
 1.  Håret bør være rent, så først håret mitt tørket håndkle og vente når de er tørre. Du kan tørke dem hårføner, men bedre å gjøre det kaldt, ikke varm luft. Hår og så videre Curlers få bedre vare på.
  Nå gjelder det å låse mousse på røttene. Det er nødvendig å legge til volum.
  Separat bunnen av hår, som starter perm. De øvre forankrings pins over ikke å forstyrre.
  Den viktigste delen av prosessen - å pakke krøller curling. For å ha forlatt ingen krøller, bølger og lys, er det ønskelig å ha en stor diameter og krøll til ikke smale og brede hårstrå. Hvis du ikke er veldig stor curling, ikke bekymre deg. Bare ta tråder bredere og større. Strand skrudd på Curlers forbli i denne posisjonen i ca ett minutt, forsiktig avskjediget uten å bryte curl.
  Når en tråd er klar, går du videre til neste. Etter curling bunnen av håret, gå videre til toppen.
  Bedre feste for fremtidige bølger kan brukes på hver strand før curling finish, låsing mousse.
  Når alle låser er krøllet, bør du senke hodet ned og riste håret. Deretter rette opp og forsiktig gre håret kam med store tenner sjeldne. Du kan konsolidere bølge lakk.
   Metode to: bølger ved hjelp av jern
  Egentlig utyuzhok, som navnet tilsier, er designet for å glatte og rette håret. Men det kan brukes for andre formål. I den kan du jukse hårstrå samt for curling. Og siden den gjennomsnittlige bredden overskrider bredden av gjennomsnittlig jern Curlers, har du en sjanse til å få mer voluminøs bølger.
  Krøller er på stryke som følger: Separat bred hårstrå, hennes jernkroker i midten, lavere strand (tips) sår på strykejernet. Deretter stryke svinger om sin akse, trekker den på den øvre delen. Vent til låsen og forsiktig varmer opp med å miste det.
  Når alle trådene vil krøller, de trenger å gre, fordi målet vårt er ikke hår, og lysbølger.
   Den tredje vei: stry og jern
  Denne metoden er god i sin enkelhet. Det er ikke så komplisert som den forrige, er det ikke nødvendig å vikle håret strand etter strand apparatet. Bølgene vises umiddelbart i massen.
  Håret bør vaskes og pre-tørke hårføner. Tørke bedre med hodet ned, for å gi håret volum. Når håret er nesten, men ikke helt tørr, må de søke mousse eller stylingspray og rull dem inn i et stramt tourniquet. Fra kort eller mellomlang hår tourniquet kvalitet ikke vil fungere, fordi denne metoden er bare egnet langt hår.
  I den ene hånden er tatt flette av hår, den andre - varmt jern. Plait behandlet jern ned, sakte, sakte, til alt håret, inkludert de som er inne i stry prohrilysya godt. Behandling av hår jern må gjentas flere ganger. Hvor mye - avhengig av lengden og tykkelsen av hår, og kapasiteten av jernet.
  Når røykerne blir godt behandlet, bør du vente til håret avkjølt og først da vil det spinne. Hvis utløse tourniquet helt til håret er varme bølger på håret vil ikke vare lenge. Etter forfremmelse bunt av hår er bedre ikke å gre, og dele fingrene og dryss med lakk.
  Man kan vri ikke en, men to slep, vil de være lettere å håndtere. Og hvis du vrir noen få tråder, kan du bruke denne teknikken og håret på middels lengde.
   Metode Four: doble effekten av varmt metall
  Bruke folie og jern. Bruken av metallfolie gjør det mulig å forsterke og forlenge virkningen av varme på håret ditt og skape bølger som vil se fin og lange opphold.
  Hårstrå er inndelt i like store. Delen av torget bør: bunn, topp, sider. Strands bør ikke være liten, fordi vi søkte bølger, ikke krøller. Tilstrekkelig til å dele håret inn i ti rygger. Hvert hårstrå litt (ikke stramt) vridd ring er plassert og pakket i folie.
  Folie skal være pre-kutt i rektangler. Pakking bør låse dette: ring satt på halv et rektangel av folie, brettes i to og dekselet med den andre halvparten. Buet jord til folie fast.
  Nå, hver pakket ring av hår varme jernet. To minutter er vanligvis tilstrekkelig oppvarming. Når alt håret vil bli behandlet, må du vente til kjøle folie og litt mer. Fjern folien, rette håret, gre stor kam.
   Metode femte, tradisjonelle, curlers
  Hvordan å lage en lysbølge på håret?
   Curler velge stor til å komme ut bølger, ikke krøller. Godt bruke borrelås curlers. For rask curling Thermo dress.
  Før du fikse håret curler, må håret vaskes, tørr (men de bør ikke være helt tørt) og sette dem betyr for stabling, mousse, spray skum. I det siste, når du skal få disse midlene var umulig for varige krøller og bølger hår fuktet øl. Ifølge flere anmeldelser smakte det betyr ikke verre moderne kolleger.
  Nå kan du jukse hår i curling. Start av bedre krone og flytte til baksiden, og deretter flytte til sidene. Når alt håret omstendelig, må du tørke håret tørketrommel med varm luft. Dette er spesielt effektivt hvis jern curlers - de er godt oppvarmet og holdt vinket lenger.
  Skyte bedre curler minutter tjue eller tretti etter tørking til hår bedre bli registrert. Del krølle fingrene eller kam og drysset med lakk.
   Metode Six: bjelke
  For lette bølger i håret ditt, kan du bare vri håret i en flette og sette i heliksbunt. Når du skyter håret noen få timer, vil de være lett bølget.
  Kan brukes for dette formål en spesiell bånd med wire for å feste endene av håret. Med det er lett å lage en pakke.  
Hvordan bli en god person?
 Hvordan bli en god person? La oss innse det å starte, hva er en god mann. Konseptet er ganske subjektiv. Han som er bra for John kan ikke være bra for Peter og vice versa. Så for å starte vi ta en betinget definisjon: en god mann - en mann som vi liker og hva vi bra. "Good" i dette tilfellet betyr enkelt, hyggelig, morsom, trygg og deretter fortsette til din smak. Før du gjøre en betydelig innsats behandling i seg selv god mann, sørg for at du ikke har dem. Og, kanskje det ikke trenger å gjøre noe, kanskje du har ganske fin person. Et annet spørsmål som det er rom for forbedring og videre praktisering av "godhet" aldri vondt.
 Så må du vurdere kvaliteten på grunnleggende god mann.
Det første som kommer til hjernen - godhet. Dette er en sjelden og dyrebar gave som er gitt til naturen og forårsaker lite permanent beundring av andre. Mannen, som alle dyr, av natur egoistisk og bekymret for sin egen trivsel. Og trivsel av deres avkom og deres kjære. Da hans bekymringer ikke er vanligvis dekket. Men det finnes unntak. Noen ganger smerten er fremmed og fremmed problemer oppfattes som sin egen, og da han forlater grensene for dyr eksistens og stiger til høyder av åndelighet. Evne til å lukke generøs hjelp - en av disse evnene, som gjør oss menneskelige.
 Ærlighet. Det er menneskets natur tar seg av sine fordeler og deres trivsel, som nevnt ovenfor. Noen ganger hindringene møtte underveis, koste å bruke fortielse eller uriktig fremstilling av sannheten. Fortelle sannheten kan være vanskelig i tilfeller hvor det er kjent at det vil føre til ubehagelige konsekvenser. Og hvorfor gidder å fortelle sannheten? Først, er det naturlig. I en tid da en person lyver, det øker trykket, quickens hjerterytme og det znoshuyuchy andre prosesser i kroppen. Som ligger like usunn. For det andre er løgn dårlig for relasjoner. Tap av tillit ødelegger normal samhandling mellom mennesker. Hva gjør jeg? Ikke skape situasjoner der vil ligge. I tillegg er det fagre ord og ærlig oppførsel. Det er det, og du bør følge for å være en god person.
 Høflighet. Hama frekk og generelt ikke ansett for å være gode mennesker, selv om de er skjult dypt inne i alle ærlig og kjærlig hjerte. Om en mann er dømt første opptreden, da - på inntrykk. Høflighet hyggelig mot alle og alltid skaper positiv uttalelse fra andre. Hilse, sier enkle magiske ord som "takk" og "please", hopper frem og tjene hånden din hvis du er en mann, smil og hjertelig takk hvis du er en kvinne. Refererer til "du" til fremmede, selv om du er under alder eller sosial status. I mange tilfeller vil det "du" skal snakke med fremmede, også barn. Du vil se hvordan de gjør det vil være fint.
 Godt humør. Livet består av en rekke problemer og problemer hvis de fokuserer på. Livet består av store og små gleder, varm sol og regn oppgaver som treffer beslutninger glede og vanskeligheter, for å forstå at du føler deg som en vinner. Det hele avhenger av perspektiv. Se på livet i et rosa briller morsomme og underholdende enn gjennom mørket når alt ser ut i en mørk og motbydelig lys. Ok, la briller er ikke fullt så rosenrød, fordi vi ikke ønsker å ignorere problemet, vil vi løse dem. La punktene er farget som livet selv.
 Sans for humor. Alltid verdsatt av andre, og bringer mye glede til eieren. Smil - det beste dekorasjon person av begge kjønn og alle aldre. Muligheten til enkelt å gjøre det gøy, skape en glad atmosfære rundt ham og muntre opp de som er nær - vakker og sjelden kvalitet. Disse menneskene elsker hverandre og alle søker å kommunisere med dem. Men det er en følelse av humor er et annet aspekt inne. En person som har, aldri vil stupe ned i avgrunnen av fortvilelse og kan håndtere noen depresjon, fordi han ser noen problemer ikke bare dystre, men morsom side. Ironi og selvironi - et kraftig våpen, den som bevæpnet dem, i stand til å vinne nesten alt.
 Lett å snakke med. Noen mennesker, møte en venn, bare helle det i bunken alle sine problemer i detalj fortelle alle hendelser, demontere alle de små og store problemer som har oppstått i løpet av de siste fem dager eller fem minutter. Populært omtalt som "last". Han som "last" er vanskelig. Og interessant. Bli enklere! Tror du at de andre er viktig å vite hvilket område du plukket tilbake etter at du har flyttet skapet eller spesifikt sagt om deg på telefonen til sin kollega sjefen din? Selvfølgelig, det er folk rundt som er interessert, men antallet er svært liten. Dette kan være din mor, din mann (kona) og svært nær venn (kjæresten). Andre ønsker ikke å vite noe om omskiftninger i din personlige og offisielle liv. Og de vil ha enkel og mye moro.
 Etter sin natur. Det faktum at vi har listet opp ovenfor er klassifisert som "en god mann for andre." Nå vurdere et annet aspekt: ​​hvordan å være bra for deg? Det viktigste - er å forstå seg selv og følge deres natur. Være hva du ønsker å avsløre alle sine skjulte talenter og evner å realisere de muligheter til å skape nye og gjennomføre dem også. En vellykket mann er ikke dårlig. Og vi snakker om suksess ikke i forhold til karriere og tjene penger (selv om det er også selvrealisering). Vi snakker om suksess i form av å realisere sitt formål. Når en person innser at han er på plass, lever etter sine egne interne moralske lover som eksisterer i harmoni med hverandre og denne harmonien er ut - han er lykkelig. En lykkelig mann - det er nesten det samme som en god person. Derfor er svaret på spørsmålet: hvordan å bli en god person? klar: vi må være glad.
Etter å ha undersøkt alle fasetter god mann, fant vi at for all sin subjektivitet, "horoshist" - forståelig og nær de fleste menneskene tilstand. En god mann for å være enkelt og morsomt. Hvis en person er god, er det forstått og anerkjent de fleste andre. En god mann gjør bedre enn alle som kommuniserer med ham, de blir bra, gjør det bedre. Så god kjedereaksjon.  
Яндекс.Метрика