Hvordan si ring eller ringer?
 Hvordan si "ring" eller "ringer", prøver vi å forklare skolen. Vi husker litt tid nyter sin kunnskap, og deretter helt glemme dem og sa: eller hvordan vil la alle. Det hender at i livets vei er det lingvister som vet nøyaktig litterær norm. De korrigerte oss, men ingenting mer. Dessverre husker den enkle regelen sette fokus på en av de mest populære ordene XXI århundre kan bare eget initiativ og i voksen alder. La oss prøve?
 Få av verbet "å kalle": hvordan?
Verbet "ring" refererer til ens verb med samme vekt. I samsvar med gjeldende språkstandarder: alle personlige former i nåværende vekt verbet "å kalle" faller til suffikset "i", eller i hans fravær, til enden. Hvis du ønsker å snakke sant? Ta verbet "ring" bare så.
Forresten, sist gang vekt verbet "ring" faller også til suffikset "i". På ett sted betyr det ikke endre seg i Imperativ i hans spesielle verbformer - nattverd og deeprychastyy.
 Hvorfor si "ring"?
Russisk - levende og bevegelige substans. Språket styrer det endre med sine operatører. I løpet av de siste to århundrene, til i ukrainsk tendens flytte ens verb fra den fortsatt vektlegging bevegelig. For eksempel, i første halvdel av det nittende århundre. verb som "verdier" og "kjærlighet" hørtes ikke som i dag, "verdi", "kjærlighet". I XXI århundre, legge vekt ser ut til villskap. Kanskje i et par århundrer verbet "ring" begynner også å høres ut som en "ringer", men ikke før!
Blant ens verb i moderne russisk er litt mer enn hundre ord hvor det legges vekt faller på første stavelse, eg "begs", "fangst", "er", etc. Lignende eksempler er stille presser høyttalerne til skiftende trender i uttalen av verbet "å kalle" men bare presse! Fullstendig endring av fokus i dette ordet har ikke skjedd ennå.
Noen folk sier "ringing" i sin tale basert på vrangforestilling "bell" og "skral", som tilsvarer i deres semantikk av "lyder" verb, men gjør sin aksent noen effekt.
 Du kan si "Ring"?
I 2009 Kunnskapsdepartementet utstedt en liste over oppslagsverk og ordbøker som gjenspeiler moderne språklige normer. De tillot begge setter vekt, men med "ringer" conversational fast skjema bruk. Dessuten er alle disse publikasjonene ikke anbefalt for skoler som allerede fjerner dem fra utvalget av autoritative "fikse" den litterære norm. Russiske intelligentsiaen, ikke godtar disse språkendringer. I dag, som for mange år siden, "ring" sier bare uutdannede mennesker som forsvarer sin uvitenhet og enda merkelige lover slike trender.
Lyst til å dyrkes? Si "Ring"!
 Hvordan husker stedet for stress?
Bare god vilje. Hva er din oppriktige ønske om å snakke riktig, jo tidligere du begynner å gjøre det. Prøve flere dager å aktivt bruke språket verbet "ring". Føler det høres ut, blir vant til det, og kanskje du vil begynne å snakke korrekt treghet.
Hvis du er i tvil om bruken av verbet "ring" kontakt referanse og sjekke hvor godt du snakker.
Ikke overse andres råd, men ikke følger dem blindt. Du korrigert? Si "takk" og sjekk om du sier verbet "ring" igjen.
Legg merke til at de fleste av semantikk av verb klingende "bump" på spissen "ringer", "skriker", "stille", "brøl", "plystre", "Whisper", etc. Verbet "ring" passer perfekt inn i denne assosiativ array.
Ikke unngå det du ikke vet. Ikke bytt ut "ring" synonymt. Hvis du ønsker å lære å snakke riktig? Snakk!  
Hvordan lære uregelmessige verb?
 Snakke engelsk åpner opp horisonter til hver person. Språk - et middel for kommunikasjon, kan det få informasjon og supplere kunnskap. Dette er det engelske språket er det viktigste fremmedspråket studert i skoler og universiteter. Mestre dem gis vanligvis er ikke lett, men de største vanskelighetene forbundet med behovet for å huske et visst antall ord. Ganske vanskelig å lære uregelmessige verb: de ganske mye (ca to hundre enheter aktivt brukt), og fortsett til læring er som regel for sent. Et par anbefalinger og en spesiell algoritme for å hjelpe raskt og permanent Husk uregelmessige verb i engelsk.
 Hvor raskt huske uregelmessige verb: generelle anbefalinger
Kunnskap om engelsk uregelmessige verb bør alltid danne formasjon tids partisipp. Det viktigste å huske på i prosessen med læring - disse ordene spille en viktig rolle i prosessen med å mestre engelsk. Uten dem er det umulig å bevege seg bort, for å kommunisere, lese og skrive. Prøv mer generelle anbefalinger, da læring vil være mindre tid.
Kom til problemet systematisk. Arbeide på en bestemt algoritme og prøver ikke å avvike fra instruksjonene.
Gå ikke glipp av de dagene av klasser.
Intelligent fordeler belastningen hvis du føler at dagen ikke hadde tid til å studere vel 10 verb senke hastigheten, for eksempel opp til åtte ord.
Ingen forsøk bør gjøres for å utforske alle verb som vil be om en vurdering, noen dager for å sjekke. Selv om du lykkes, du raskt glemme dem. Deretter må re-lære ordene, som utfører dobbel jobb.
Velge akkurat den type bord du mer komfortable. Så verbet vil være lettere å huske.
I prosessen med læring er ikke distrahert av utenforliggende faktorer. Ikke bruk som bakgrunnsmusikk. Det er viktig å konsentrere seg på den ene tilfelle vil bare minnet å arbeide effektivt. Dette vil raskt lære uregelmessige verb.
Det er lurt å diskutere med noen av arbeidsprosessen. Fortell oss om din klasse familie, venner, dele med dem neste prestasjon, viser ny kunnskap. Vel, hvis partene vil eie språk og være i stand til å kontrollere nivået av din kunnskap, gi individuelle råd.
Finn din to stimulus: objektiv og subjektiv. Hovedmålet stimulans - betydningen av uregelmessige verb for å mestre engelsk. Den subjektive stimulans kan være positiv vurdering, og noen pris, oppfunnet og valgt av deg.
Positiv holdning til arbeid, ikke tenke på hvor mye det kan ta tid som det er komplisert. Det viktigste - hvilke resultater det vil bringe så praktisk og nyttig å bruke en feil engelske verb og ikke hele tiden referere til lærebøkene.
 Lær uregelmessige verb effektivt. Algoritme
Bruk denne algoritmen til å raskt og effektivt Husk uriktige engelske verb.
Hvordan lære uregelmessige verb?

 1.  For å starte, ta de nødvendige materialer: ulike tabeller av engelsk uregelmessige verb, penn og fargede markører, papir.
  Vennligst les bordet av verb typer. Noen tabeller verb er inndelt i henhold til variasjon av former, og i enkelte arter, på verbal handling.
  Tenk på hva slags bord du er komfortabel i hvilken rekkefølge du raskt huske verb. Prøv å studere tre verb for hvert bord for å evaluere resultatene.
  Hvis gitt en hard tid å huske, begynner å kompilere sine egne tabeller. Ved å lage sine lister over verb, skriver ord, involvere deg forskjellige typer minne.
  Lage fargerike plakater basert på bordene, men ikke vdavaytesya til en skriver. Spill ordene på papirbiter med fargede markører - så koble mekanisk og visuelt minne.
  Plassere plakater i svært synlige steder på veggene. Regelmessig gjenta etter ham verbet.
  Å lære engelsk uregelmessige verb alltid bruke metoden for selvkontroll. Etter hver dag med trening tilbringe mini diktat: brenne verb med oversettelser uten å sjekke med originalen. Så stor tog minne. Du vil se hvor godt prosessen med å huske, og være i stand til å vurdere nye utbygginger hele tiden.
  Ikke gå inn i en ny fase av læring, men likevel ikke klarer å legge til 2-3 ganger på rad uten feil gruppe reiste verb.
  Sette av tid klokt. Tenk på det som objektivt nødvendig tid til å huske den foreslåtte antall verb. Det beste alternativet - å lære verb i 9-11 dager.
  Den beste planen for lagring av engelske uregelmessige verb er som følger:
  1-3 dag: hver dag zauchuyte ny gruppe av verb; ettermiddag - les og omskrive for hånd 2-3 ganger en gruppe verb (verb 9-11) i kveld - spesielt zavchit verb, deretter gjenta denne gruppen av ord og ha det gøy;
  Dag 4: Gjenta ettermiddagen og kvelden av alle verb studert i tre dager, så ha det gøy;
  5-7 dag, følger de samme trinnene som i de tre første dagene av arbeid;
  Dag 8: Gjenta alle verb studert for en uke;
  deretter lagre den angitte rekkefølgen.
  Hvis du føler at du kan begynne å pugge verb raskere - ikke redusere tiden, sannsynligvis fordi inntrykket er villedende. Du lærer viktige uregelmessige verb lang.
  Gjøre enkle retningslinjer, studere materiale for en gitt algoritme effektivt og raskt kan huske feil engelske verb.  
Hvordan bli kvitt depresjon?
 Dessverre, ofte folk er opptatt av ikke bare midlertidig depresjon, en følelse av utrygghet, tristhet, men ekte langvarig depresjon. Det var en rapport der en person ut av ti samtaler fra denne psykolog. Det bør bemerkes at ikke alltid være umiddelbart gå til en spesialist. Selvfølgelig, profesjonell bedre takle dine problemer, men så det er delvis avlaste ansvaret for deg, redusere din personlige engasjement i prosessen. I mange tilfeller kan vedkommende også bli kvitt depresjon selv. For dette er det viktig å vite noen nyanser, huske og handle på råd av algoritmen. Deretter depresjon retrett.
 Hvordan bli kvitt depresjon? Flere nyanserte og nyttige anbefalinger
Depresjon - en spesiell helse. Personen føler seg deprimert, det undertrykker frykt eller usikkerhet, angst. Ofte, depresjon og apati, likegyldighet til alt rundt ham. Det kan være forårsaket av ulike forhold. Det er nødvendig å forstå kildene til depresjon, lytte til deg selv og begynne å overvinne den.
Først av alt, ta hensyn til din helse. Selv om du har noen åpenbar grunn for depresjon, er det sannsynlig at provoserer negativ tilstand svekker kroppen. En sunn person er mye lettere å takle stress og raskt overvinne depresjon, apati. Du må undersøkes, bør du oppsøke lege. Det er lurt å fokusere særskilt på tilstanden i hjerte, blodårer, nyrer og bukspyttkjertelen hvor sykdommen kan påvirke følelsesmessig bakgrunn. Hvis du fant sykdommen - likuytesya nødvendigvis følge legens råd og bare stopper ikke når du når visse resultater. Behandlingen bør føre til en slutt, akkurat som det vil dra mest.
En viktig rolle for hver enkelt person spiller forebygging. Ta vare på kroppen din, ta tiltak for å styrke den. Engasjere seg i idrett, selv om du aldri har gjort, er å starte med noe. For eksempel kan du velge å starte lett slag, spennende og kjent fra barndommen: bordtennis, badminton, turn. Når kroppen kommer til tone, vil du oppleve en behagelig muskeltretthet, merkelig spille med partnere og telle poeng, depresjon uunngåelig svekke presset på deg. Du vil føle en bølge av energi til å flykte fra dårlige tanker.
Mange undervurderer viktigheten av utendørs trening. Å gjøre noe annet. Regelen for en tur hver dag, minst 30 minutter. Du trenger ikke å bevege seg bare ved å se på føttene hans og selge ut seriøs refleksjon - denne turen vil ikke bringe den ønskede effekt. Prøv å fokusere på prosessen og gå samtidig å stupe inn i alt som omgir deg. Nøye titt på sidene, merker tegn til endring av årstider, nye butikker, se på forbipasserende. Føler meg som en del av verden og lydhør forsamling. Endre ruter, viser mangfold, oppdage nye steder du aldri har vært. Lytt til kroppen, hvordan musklene, hjerte, ledd flytting og puste jevnt gjort. Rangere mangfold, skjønnhet og perfeksjon av verden kroppen. Du vil merke at slik trening godt å bli kvitt depresjon alene.
Prøv å ikke fokusere på negative tanker, spesielt hvis din depresjon er forårsaket av en bestemt hendelse eller faktum. Ikke en zamykaytesya. Problemet er bedre å dele med noen. Fortell oss om din tilstand av kjære, slektninger, betrodd venn. Vil sikkert hjelpe deg å takle stress og tilby gode alternativer som passer dine individuelle egenskaper. Kommunisere, ikke være lenge alene. Du kan lage et kjæledyr og bruke ledig tid til å øve og spille med ham. Selv utformingen av akvariet, omsorg for, spennende observasjon av fisk er et utmerket verktøy for depresjon, som kombinerer kommunikasjon med dyreliv og arbeidskraft.
Bytt oppmerksomhet til noe overflødig, ingenting å gjøre med din depresjon. Lytt til din favoritt musikk, se filmer, lese bøker. De trenger ikke nødvendigvis å være morsom, aller viktigst - å flykte fra problemene dine. Prøv å selv vurdere effekten av ulike arbeider for deg. For eksempel, det er tilfeller der personen opplever tragedien stupte inn i en lignende situasjon, men reflektert i kunstverket (bok, film). Rart, men det kan gi depresjon: du ser på deg selv og din sak ved, push-aksenter slå inn skuespiller med seeren. Så mye lettere å analysere situasjonen og finne en vei ut, prøver å venne seg til status quo og ta alt for gitt.
Hvordan bli kvitt depresjon?

Hvis årsaken til depresjon er så alvorlig at du ikke kan snu seg bort og glemme det, løser problemet, er det vanskelig å tenke på det, prøv zzhytysya det. Bli kvitt intern protest zmyritsya. Leve for i dag og deaktivere forbi minner forstyrre deg.
Fyll i den daglige kommunikasjon, forretninger, underholdning og sunne sportslige aktiviteter. Gradvis depresjon begynner å falle, erstattet av friske, alltid følgende visninger.
Finn en fascinerende hobby, og han vier sin fritid. Se etter gode klubber, få oss selv, delta på kurs. Der vil du møte nye mennesker, lære hvordan du gjør noe, har nyttig kunnskap og ferdigheter. Hvis du ikke umiddelbart kan være i stand til å oppnå noe arbeid som krever innsats, oppmerksomhet, følelsesmessige kostnader og vende seg bort fra depresjon. Når du føler at du har oppnådd mye, er din suksess også positivt påvirke helse, følelsesmessige bakgrunn.
Selvfølgelig, for å kvitte seg med alvorlig depresjon ekspert hjelp, men i din makt veldig mye. Prøv å objektivt vurdere sine evner og oppleve en rekke måter. Det er mulig at, slåss spesielt med stress, du plutselig føler effekten. Så, bli kvitt depresjon på egen hånd, vil du se at faktisk eie og forvalte seg selv og sine følelser.
Og en måte. Det er svært effektiv og testet av mange mennesker som befinner seg i vanskelige situasjoner som har opplevd nervøs sjokk. Svare på spørsmålet "hvordan å bli kvitt depresjon? "Ta en titt rundt og la oss fokusere på problemet du kan løse. Men hans og andres. Avsette tid til å støtte andre: gå med det sin vanskelige banen, lytte vanskeligheter og finne måter å overvinne dem. Du føler at forbedring av den andre personen hjelper deg.
 Kvitte seg med depresjon. Algoritme
 1.  Fokus og tror det er kilden til depresjon.
  Ta et papir og skrive ned de problemene som plager deg.
  Analysere situasjonen og bestemme hvilke tiltak du vil ta å bli kvitt depresjon. Skriv dem ned på elementer.
  Skissere en handlingsplan for nær fremtid:
  se en lege og gå gjennom inspeksjon, finne ut om det er noen sykdommer som svekker kroppen;
  Lag en tidsplan for turer og idrett;
  velger kurs, sirkel, hvor du kan gå;
  Balanse menyen: ikke spiser mye søtt, krydret, fet, legge mer frisk frukt og grønnsaker;
  gå til en konsert, utstilling, sosialisere med venner og slå fra dårlige tanker.
  Finn en interessant kreativ hobby: maling, tenk på det nye interiøret i rommet ditt, lage en morsom historie eller oppfinne uvanlige moro oppskrift retter.
  Vær oppmerksom, finn fram til positiv bølge og aktualisere gamle ideer. Husk råd og handle på nøyaktig algoritme må følge alt som omriss for å overvinne depresjon. Tilstanden din vil sikkert endre seg til det bedre.  
Яндекс.Метрика