Hvordan å lage en cappuccino hjemme?
 Cappuccino - utsøkt drikke, forfriskende og deilig. Og - veldig hyggelig. En kopp cappuccino, skikkelig forberedt og innredet, er det et kunstverk. Vanligvis drikker vi cappuccino på en kafé, og vi kommer ikke selv til å huske på at du kan lage mat hjemme. Vel, ingenting. Hjem cappuccino kan være noe dårligere rustet profesjonell. Jeg har ikke nødvendigvis en kaffemaskin hjemme, selv om det er sikkert mye lettere å håndtere. Disse mestere er ikke ute etter enkle måter. Derfor det viktigste at du trenger å forberede cappuccino - ingen kaffemaskin, og inspirasjon.
 Så, hvordan å forberede en cappuccino hjemme?
Prinsippet med å forberede cappuccino uendret fra der den er forberedt. Cappuccino består av kaffe og melkeskum. Som additiver som vanligvis anvendes kanel, kakaopulver eller sjokolade. Elskere av søt sukker lagt til cappuccino.
Lage cappuccino kobler svizhozhotovlenoyi varm kaffe med varm melk skum og videre innredet (dette elementet er valgfritt). Før kombinere disse to ingrediensene de trenger for å lage. Dette og lån.
 Først - kaffe.
Koker den vanlige espresso normalt. Du kan - en kaffemaskin. Du kan - i kaffemaskinen. I begge disse tilfellene, bare følg instruksjonene til predlahayuschymsya enheter.
Hvis maskinen ikke er, gjør dette enkle, men kritisk operasjon manuelt. Du må Turku, hell henne kaffe på frekvensen av to teskjeer per porsjon. Beregningen kan endres for å passe din smak. Kaffe helte kaldt vann, men springen og mineralvann, brønner eller filtrert. I å betjene espresso trenger 100 ml vann.
Turku satt fyr på og vente. Når skummet og starte opp, fjerne bollen fra varmen. Vent til skummet legger seg, og deretter sette på komfyren Turku. Igjen, prøv å ikke gå glipp av utseendet av skum og fjerne Turku. Gjenta denne prosedyren flere ganger. Ifølge noen kilder heller fire andre hevder at kaffe penyvshyysya minst sju ganger - ingen kaffe. Kanskje har du din egen synspunkt i denne saken.
 Kaffen er klar.
Nå - skum.
Skummet er laget av melk eller fløte. Noen ganger er disse to produktene blandes i ønskede proporsjoner. Høyere fett meieriprodukter ovenfor, jo lettere er det å få dem til skum.
Ikke glem at skum for cappuccino bør være varm, selv nær varmt. Derfor den nødvendige mengden av melk (kaffe blandet med melkeskum til hverandre) helles i en liten kasserolle og satt i brann. Når melken varmes i en panne-blander senkes og prosessen med kvernet.
I den første fasen ingenting vil skje, og du tenker kanskje at noe er galt med din mikser eller kumelk. OK. Du trenger bare å vente på den andre fasen. Hans offensive preget av utseendet på overflaten av morsmelk blemmer stort kaliber. Dette er ikke boblene som vi trenger. Ser frem til den tredje etappen. På dette stadium, store boblene forsvinner og det vil være liten. Dette er hva vi trenger. Videre pisking kunne slå melk meieri produkt som souffle, vi trenger ikke det.
Dette var den første fremgangsmåte for fremstilling av skummet melk. Nå vurderer den andre.
For ham, må vi ukomplisert fartøyet, noe som er en beholder med et bevegelig stempel og vzbyvayuschym rim på slutten. Dette som kalles fransk-press. Den forvarmet til sytti grader melk (eller fløte, eller en blanding av melk og fløte) helles i fransk presse, mens det skal være fullført ikke mer enn en tredjedel, å forlate rommet for å piske. Vi starter prosessen med churning. Dette gjøres ganske enkelt ved hjelp av håndstempelet beveger seg opp og ned. Etter en stund melken begynner å forvandle seg til skum. Når skummet har nådd den ønskede tykkelse, stopper prosessen.
 Det avgjørende fasen - tilkobling.
Vi har varm kaffe og varm melk skum. De trenger å koble til. Men før det må vi gjøre en ting til - tilsett sukker. Men det er forskjeller i kildene. Noen mener at det er nødvendig å sette sukker i kaffen og rør det, andre mener at det er bedre å legge sukker til melk og gjøre det søt skum. I alle tilfelle bør tilsetningen av sukker i fremtiden cappuccino være å koble sammen de to viktigste bestanddeler.
Før han begynte ønsker forvarmet kopp, som vil bli gjort cappuccino. Dette gjøres enkelt, helles over i en kopp og ble deretter helt over kokende vann i henne. Hell den varme kopp varm kaffe, og deretter legge skummet melk eller melk med eller uten.
Det faktum at, etter fremgangs kvernet melkeskum begynner langsomt å slå tilbake inn i melken. Derfor, i bunnen av tanken, noe som man ikke vil underskjæring skum skum og melk, mens på overflaten - bare skum.
Så kan du først helle en kopp kaffe melk, og melkeskum lå på toppen, men du kan bare sette skum, heller, så mye skum som melk ikke legge til.
 Siste trinnet - dekorasjon.
Dekorere kan cappuccino kanel blanding av kanel og sukker, kakaopulver, revet sjokolade, sjokolade eller andre Topeka. Du kan bare forsiktig plassere en av disse ingrediensene på overflaten av skum, men du kan nærme seg dette kreative og lage et mesterverk av kunst. Å hjelpe kunstnere bruker en tannpirker eller sjablong.
Tannstikker kan plukke resten av dette espresso skum og brune sammensetning rettere noe på et hvitt skum.
Sjablong klar til å kjøpe eller kuttet fra papp. Temamaler kan være en hvilken som helst: Darling, snøfnugg, brev, butterfly, blomst, stjerne, eller noe uventet og original. Stensil hette plasseres over skummet melk, men ikke i kontakt med den. Gulv sjablong strømmet noe velsmakende og mesteparten av de ovennevnte. Så pen bilde.
Alt. Cappuccino er klar, og det kan og bør bli presentert.
R.S. Som mange har lagt merke til, bør begge koblet til cappuccino ingrediens være varm. Som klar til å drikke. Derfor bør tilberedning og dekorasjon ikke være for lang til ikke å drikke kaffe kaldt. Men det kommer med erfaring. Vær modig!
 Tilleggs - kosttilskudd cappuccino.
Den skiller seg fra konvensjonelle tilnærminger null fett melk og mangel på sukker og andre høy-kalori kosttilskudd, som sjokolade. Kanel, derimot, er velkomne. For det første hjelper den til å overleve mangel på søte sukker, for det andre er det nyttig for fordøyelse og derfor ikke vil hindre dem som dieter.
Hovedproblemet er at kosten cappuccino lettmelk banke hardere enn, for eksempel, fettkrem. Ikke desto mindre er det mulig. Vzbyvayuschemu å huske at den beste pisket melk, oppvarmet til sytti grader (knapt noen vil være lavere i melk termometer, bestemme passende temperatur kan være de første små blemmer som vises på overflaten av melken over tid etter oppvarming) og at melk er bedre eksponert vzbyvannyu fransk trykk enn en mikser.  
Hvordan sende et rekommandert brev med et budskap?
 Statistisk post Russland mister flere bokstaver enn noe annet land i verden. Likevel er det en stor tjeneste i å sende korrespondanse, siden alle sine feil er den rimeligste service. For å beskytte deg selv når du begynner å sende sensitive dokumenter, er det best å sende et rekommandert brev med varsel.
 Hva er i seg selv rekommandert brev med varsel?
Snakker på en enkel måte, er det rekommandert brev med konvolutt festet til meldingen, som er tildelt et unikt identifikasjonsnummer. Gjennom dette nummeret, flytte post, kan du overvåke nettstedet adresse, og når det kommer til den endelige post gren, ikke postboks mottakeren ikke sette seg selv konvolutt og meldingene som mottakeren vil komme til postkontoret og den etterlengtede konvolutt. Den aller plassering kan virke komplisert, men det er en garanti for at konvolutten ikke vil falle i gale hender.
 Trinnvise instruksjoner om hvordan å sende et rekommandert brev med
 1.  Først må du kjøpe en konvolutt, som fester hva du ønsker å sende. Merk - konvoluttstørrelse bør ikke overstige A4 størrelse og vekt med innhold høyst 100 g.
  Fyll inn avsender og mottaker. Skriv tydelig og riktig - det beste store bokstaver. Sjekk også boksen "rapporten anbefales."
  Nødvendig skritt - å komme til postkontoret for å gi deg en tom melding og konvolutten veid og solgt rett mengde av merkene basert på hastigheten.
  Fullfør meldingen - det er en to-veis skjema med personlig informasjon om avsender og mottaker. Når mottakeren kommer i sitt brev i posten, er dette en melding sendt til deg, slik at du sørget for at mottakeren har mottatt konvolutten.
  Lim meldingen på tapen på baksiden av en konvolutt, slik at alle mottakerne på forsiden av konvolutten for å bli sett.
  Gi din konvolutt kasserer. Det er på dette stadiet av sine veier, lim merker, bar code med antall sending. Du vil få en kvittering, som vil bli malt i detalj alle kostnadene ved å betale - adresser, type frakt, vekt, etc. konvolutt.
  Sørg for at alle kvitteringer angitt riktig, og betale den. Du vil få en kvittering, som vil indikere koden på 14 siffer, der du kan spore leveringsprosessen konvolutt adressen til nettstedet.
   Og hva så?
  Etter kasserer du tok konvolutten, vil den starte skipsfart i lokaliteten mottaker. I lå det postboks melding mottak en bokstav i navnet. Mottakeren vil være nødvendig å ta og bestå denne meldingen da vises i din e-post og motta kontor konvolutt.
  Den første meldingen leveres umiddelbart etter konvolutten kommer i posten element. Hvis, i løpet av fem dager, betyr at mottakeren ikke vises, og deretter sendt ut en annen, og deretter en annen. Posting reddet en måned av mottak, og deretter sendt tilbake til avsenderen.  
Hvordan lære å skrive god håndskrift?
 God skriftlig - et sjeldent fenomen, spesielt i vår tid. Dette er en skole nittende århundre var noe slikt som kalligrafi, hvor barna lærer å vise hver bokstav. Selv om dette var en nødvendighet, ble skrivere og kopimaskiner ikke all skriftlig dokumentasjon og avle manuelt. Og for å være i stand til å forstå skrevet i håndskrift av forfatterne bør være skarp, klar, glatt og vakker. Nå, i en alder av datateknologi, mennesker gradvis miste evnen til å skrive for hånd. Og enda mer - til en vakker kalligrafiske håndskrift. Selv i utdanning i dag håndskrift ikke gis betydning som før.
På den ene siden er dette riktig: ikke alle barn får like bokstaver, dessuten er mer viktige og nyttige ferdigheter. På den annen side, evnen til å skrive vakre ennå ingen forstyrret, og mange mennesker eier vakker håndskrift gir stor tilfredsstillelse.
Hva gjør jeg? Hvordan lære å skrive god håndskrift? Dette er mulig med ønske og litt utholdenhet. Mens noen mener at evnen til å skrive vakkert - og en medfødt kvalitet som uheldig nok til å ha dem, ikke engang prøve. Dette er ikke helt sant. Selv om det er noen naturlig tilbøyelighet til en vakker håndskrift, akkurat som det er evnen til å tegne eller lage musikk, men dette kan være en tendens til å utvikle. Til nivået av ferdighet eller dyktighet. Ingenting er umulig for en person med intelligens!
Råd for de som skrev ikke noe bedre enn kylling pote, indikerer bokstaver vage og uordnede tegn som ikke kan lese.
 1.  Praksis. Skriv så mye som mulig. Og gjør det med full oppmerksomhet, langsom, konsentrert, gi hver bokstav.
  Kjøp ordene. Det samme, som trekker sine pinner, skiver og kroker klassinger. På samme tid huske barndommen. Denne teknikken er testet i flere tiår og virkelig fungerer. Din fordel over første-klassinger er at du, i motsetning til ham, vil ikke engasjere seg under pisken, og med god vilje, entusiasme og ønske. Derfor bør resultatene være større enn en førsteklassing. I hvert fall i sammenligning med resultatene av din egen i denne alderen.
  Gå til maskinen. Når fullstendige spesifikasjoner, kan kjøpe en annen og fylle det igjen. I så fall, hvis du liker, eller omvendt, er du ikke veldig fornøyd med resultatet og ønsker å forbedre. Etter trening bok hvor du skriver på spesielle kroker lyneechkam, kan du begynne å skrive dem i en vanlig bærbar PC. Bedre ta en notatbok i kø, så der er det felles linje, men ingen additiv. Nå skriver det samme som å skrive en resept, men i denne bærbare. Sammenligne resultatene. Hvis resultatet er en notatbok verre, prøv igjen.
  Enkeltbokstaver. I ord og skrev du i den bærbare pinner, kroker og andre blomstre, og bare på slutten - bokstavene. Nå fokusere på å skrive noen bokstaver. Ta noen brev og begynner sin produksjon. Small, Large, bakerste rad, header igjen, etc. Vanligvis viser det seg at noen bokstaver ut bedre, noen verre. De som går godt, er du klar til å skrive hele dagen, og de som ikke gå føre til at du irritasjon som går inn i hat. Slapp helt av. Ta et dypt åndedrag. Pust ut. Jeg fortsetter å jobbe på de såra og vonbrotne brev til en seirende utfall.
  Ta deg god tid. Det er lite sannsynlig at du vil skrive vakker og feilfri skrive et par dager av klasser. Tune inn på en lang prosess. Men ikke gjør det en ubehagelig plikt. Engasjere seg med glede. Så resultatet vil komme snart, og den prosessen du vil nyte.
  Utvikle finmotorikk finger. Dette bidrar til å skape vakker håndskrift. Gå i alle aktiviteter med små gjenstander, veve perler, hekle strikker, Lipit produkter fra leire og leire, med spesiell oppmerksomhet på detaljer.
  Bilder. Tegning, maling spesielt små elementer og deler bidrar også forbedre håndskrift. Så hvor mye maling for å starte bedre pekepennen. Du kan ikke tegne og spore bilder. Finn noe som grafisk bilde med nok detaljer og begynne å spore alle linjene. Du kan også gjøre skyggelegging, vil det også være svært nyttig. Kjøpe en coloring bok bilder og zashtryhovыvayte små og likeverdige parallelle linjer.
  Fungerer ikke bare håndleddet. Hvis du bare bruker bokstaven håndledd og underarm muskler er ikke involvert i arbeidet, vil du være vanskelig å oppnå vakker håndskrift. Tross alt, vil du ikke ha den ønskede størrelsen, amplitude, og dermed glatthet og rundhet.
  Følg holdning. Riktig holdning når du skriver er viktig ikke bare for din helse og harmoni av ryggraden, men også for den vakre håndskrift. Hvis du sutulytesya, trekker ned en skulder eller nakke fremover i kroppen din synes unødvendig og overdreven spenning klemmer, som hindrer å skrive enkelt og gratis.
  Trene i tankene. Du må være veldig klar på hva det ser ut som, eller som brev, som beskriver hvordan tilkobling av brevene, som bør få hele ordet helt. Gjøre slike mentale treningsøkter skriveferdigheter når som helst og hvor som helst. For eksempel, hvis du står fast i trafikken eller sitter i kø hos tannlegen. Etter bokstav eller ord trukket i tankene, kan vi definere konturene av en finger på alle underlag eller i luften. I køen til tannlegen er det ikke bedre å gjøre. Dine handlinger kan føre til mistanke sykepleiere.
  Skriving instrumenter. Når mer eller mindre mestret vanlig kulepenn, for å prøve andre verktøy: blyant, fargeblyant, penn, du ønsker å dyppe i blekk, fyllepenn, markører og selv maler med en pensel. Hvorfor gjøre det? For det første kan disse studiene gi deg stor tilfredshet. Du kan selv stupe inn i en tilstand av meditativ transe, som skjer i buddhismen, bilde av figurer med en spesiell børste. Dette er en god øvelse for stress lettelse. Dernest, så du fikse de kunnskaper og muligens diversifisere og dekorere din skriving.
  Bedriftens identitet. Når du kommer ut likt, ganske fin og anstendig i enhver betydning av brevet og til og med hele ord, bør tenke på å lage din egen, originale og i motsetning til andre håndskrift. Etter skriftlig, som blir undervist i resept, for all sin egenkapital og klarhet, ikke veldig egnet voksen. Vi bestreber oss på å sikre at håndskriften var ikke bare forståelig, men også vakker. Tenk på hvordan du kan dekorere. Du kan forlenge noen vertikale linjer legge til noen linjer over bokstavene, gjøre noen krøller og andre elementer på dekorasjon. Din skriving kan være stor og avrundet, langstrakt og små, mellomstore og knebøy. Det antas at skriving avhenger av arten av mennesket. Som kan være sant. Du kan endre noe i hans håndskrift og dermed påvirke karakteren eller bare for å dekorere.
  Fest bedre skrivingen er realistisk. Du trenger bare å vise tålmodighet og utholdenhet i utviklingen av kalligrafiske ferdigheter.  
Яндекс.Метрика