Hvor raskt lære å skrive?
 I dag manuskript skrive ulike dokumenter er gradvis forsvinner. Når nesten alle har et dataprogram Word, hvorfor kaste bort penger på papir og penn? Videre, i dette tilfellet er det ingen problem flerårig vыrubыvanyya øks at pennen. Men mens i skoler og andre utdanningsinstitusjoner krever studenter å skrive tester, lekser, diktat og presentasjon i notatbøker, spørsmålet "hvordan å lære raskt" fortsatt begeistrer studenter. Så i "voksen" livets ulike uttalelser, kvitteringer, som mottar en anmodning skrevet utelukkende av deg selv.
 Hurtig ABC bokstaver
Du vil aldri være i stand til å lære raskt hvis du ikke vet hvordan de skal håndtere korrekt håndtere når du sitter ved et bord zsutulyvshys hvis hånden blir fort trett. For å unngå dette, følger reglene:
 1.  Velg egnet for å skrive møbler, bord og stol med en komfortabel ryggstøtte. Du trenger aldri å skrive raskt, sitter på sengen eller i en stol, holder en notatbok på huk. Å skrive best på bordet som passer deg på vekst.
  Kroppen bør holdes rett. Sitter ved bordet vil kontrollere knærne bøyd i rett vinkel, som er avstanden mellom brystet og bordet (helst det er to palmer).
  Hvis du ønsker å lære raskt å håndtere, velger du de riktige "verktøy". I saker butikken og kjøpe noen penner med forskjellige stenger, håndtak, laget av ulike materialer, tynne og tykke. Trial du finne en penn som er riktig for deg. Håndtaket må lære å holde tre fingre som hun lå i gjennomsnitt, og tommelen og peke det holdt.
  Et ark når du skriver bør plasseres slik at det lå litt til høyre for kroppen din.
  Hvis hånden din blir fort trett, og du må skrive mye og ofte, få hånd-ekspander, som natrenuye hånd.
  Prøv å skrive i fart. Erstatte timer eller mobiltelefon tidtakere, i 15 minutter, prøver å skrive så mye som mulig en stor mengde tekst i denne tiden.
   Tips dreaming of fame skribent og tekstforfatter
  Har du lyst til å lære raskt på datamaskinen for å tjene penger på forfatter arbeid og ære kapital? Vel, lære tastaturet og en metode for "touch skrive" er ikke så vanskelig. På Internett, mange programmer som vil gjøre deg ess tastaturet for en kort periode. Men eierskap av programmet ikke gjøre deg produktiv tekstforfatter. Følg rådene til mestere i pennen:
  1.  Hvis du skriver et kunstverk, sørg for å tegne en plan! Det vil redusere tiden for å tenke "om hva du skal skrive neste."
   Bli forfatter, ikke en korrekturleser! Feil gjenopprette etter jobb, ikke på egen kurs.
   Skriv til sats! Bulwark tid det tar deg å skrive vanlig papir.
   Hvis du hubytesya, uten å vite hva jeg skal skrive om, skrive hva som kommer til tankene. Sitter i timevis, tenke på hvordan best å fortsette sitt arbeid - ikke den beste tider.
   Sittende ved sex, tenker på ritual. For eksempel, en kopp kaffe eller te, kan du nippe til under normal drift.
   Se etter steder hvor de beste skrevet. Inntil noen kommer muse der han sitter alene ved pulten sin, for noen i kafeen.
   Skriv i klare og interessante temaer deg. Ikke prøv å jobbe, sier en tekstforfatter å skrive om emner du langt. Hvis du er godt kjent med psykologi og pedagogikk, vil skrive en artikkel på betonggulvet være lang og vanskelig.
    Hvem skriver raskere?
   Menneskeheten er delt inn i tre ulike grupper, denne høyrehendte, venstrehendte og ambidexter (folk med like utviklet hender). Dette er lettere å lære raskt å håndtere? Forskere har funnet ut at venstrehendte og høyrehendte og med regelmessige treningsøkter kan skrive raskt. Den vanskeligste ambydekstram. Selv om de kan skrive med begge hender, men denne evnen i hverdagen fører til katastrofe, er disse menneskene ikke godt ha hendene. Det er hva de sier "både venstre hånd." Her er de venstrehendte og høyrehendte, dersom slike tiltak kan godt vokse en produktiv forfatter.  
Hvordan fjerne alvorlig tannpine?
 Med akutt tannpine møtt i sitt liv nesten hver person. Spiller ingen rolle hva hennes grunner når det ser ut til at du kan gå gale. Akutt, buravyaschaya konstant - tilsynelatende piller, og det er ikke, og den eneste måten - å bryte kveld rundt klokken tannbehandling. Det drukner ut alle andre følelser, tanker, ønsker og knuser hans nevыnosymostyu. Men ikke alle så ille, og du kan lindre din tilstand før det vil komme til tannlegen - men det må gjøres nødvendigvis. Så hvordan kan du lindre akutt tannpine?
 Årsaker til akutt smerte i tennene
tann, utsette nervene i tennene;
sprekker i tennene;
prekestolen;
korrekt innstilt forseglingen;
periodontitt.
Hvis smertene avtok seg selv - ikke slappe av. Sykdommen har ikke forsvunnet, det bare ble til en kronisk stadium som truer mye mer alvorlige problemer og til og med tap av tannen.
 De første skritt for å bli tatt
Det første trinnet er å kvitte seg med matrester i tennene med tannstikker eller tanntråd grundig skylle munnen med varmt vann.
Hvis du er i stand, Skyll munnen etter måltider med salt vann (1 ts salt per 250 ml vann)
Hold munn i tann slurk vodka eller whisky - alkohol fungerer som en smertestillende. Det viktigste - ikke overdriv det, fordi alkohol er absorbert gjennom slimete raskt, og for smertelindring er en risiko for "narkose".
 Sett på en tann eller en tann hull stykke is
Ikke i noe tilfelle varmer tann! I dette tilfellet er det en risiko for komplikasjoner, og tjener i beste fluks, og i verste fall - en abscess, noe som ville trenge kirurgi.
 Tradisjonelle former for å bli kvitt smertene
Fjern akutt tannpine kan bruke folk rettsmidler brukt i århundrer. Noen metoder for tvil, men i praksis er svært effektive. Til slutt, ikke gjør det for å forenkle livet ditt?
 1.  Håndverkere rådes til å feste til pasientens tannkjøtt stykke bacon.
  Skyll munnen salvie buljong reduserer smerte.
  Du kan sette på håndleddet hvitløksfedd i en periode på 5 til 20 minutter. De sier at denne metoden fungerer som akupressur.
  som imidlertid også kan være effektive. Det bør være i fem minutter å massere punktet mellom tommelen og pekefingeren på den hånden, motsatt side av pasientens tann.
  Mer eksotisk måte - fra pasientens tann satt i øret av fersk rot av plantain, og en halvtime senere smerten legger seg.
   Medisiner kvitt smertene
  Foreløpig apotek har et stort utvalg av smertestillende - "Ketanov", "Ibuprofen", "Lidokain". Lidokain - en siste utvei, men veldig effektiv. Han må presse grunnlaget for tann, og du blir kvitt smertene i opptil seks timer. Hvis så intens betyr at du ikke liker, suge vatt i et lite valokordin eller Validol og sette den på sår tann. Du kan også bruke dråper "Dent" - de trenger også å fukte vatt og satt på tann.
  Alternativer for å fjerne den akutte tannpine hjemme - tusenvis, og hver dag er oppfunnet nye måter. Imidlertid er det best bare å adressere utseendet av smerte hos tannlegen. Han vil helbrede din tann i ti minutter og fortelle deg hva du skal gjøre for å gjøre det ikke skje igjen i fremtiden.  
Som vidipraty blod fra klær?
 Blod på klærne - en ganske vanlig type forurensning. Disse plassene er ikke vasket så vanskelig som det kan virke ved første øyekast, spesielt hvis de ikke har hatt tid til å tørke ut. Denne artikkelen vil snakke om hvordan vidipraty blod fra klær uten å skade stoffet. Husk en gang for alle - blod vasker bare i kaldt vann! Det er svært viktig at du følger denne regelen, som i varmt vann protein som finnes i blodet koagulerer og enda dypere inn i fibrene i stoffet. Etter en vask ting vil bli bortskjemt, som du selv bringe flekken usannsynlig.
Hvis flekken ennå ikke visne, kan du hjelpe normal flyt kaldt vann. Sett på plass forurensning strøm av vann fra springen og la den sitte i et par minutter. Snarere flekken kommer helt ned. Hvis ikke, kan du prøve følgende:
 1.  Suge ting i en løsning av vaskemiddel og en halv time og vask som vanlig, du kan til og med i en vaskemaskin;
  Negasjon rest flekken håndsåpe.
  Hvis flekken er tørket opp, og deretter bli kvitt det vil være vanskeligere:
  1.  Hvis flekken er svært gammel, og plagget er ikke hvit eller beige, kan det hjelpe lett å vaske i vaskemaskin. Holde temperaturkontroll - vann bør ikke overstige 40 grader!
   Bruk vanlig flekkfjerner - sette den på flekken i noen minutter (les instruksjonene nøye for ikke å brenne kluten!) Og deretter vaske hele greia helt for hånd eller i vaskemaskin. Det er mange flekkfjerningsmidler, slik at du kan finne det som passer for din sak - selv for delikat og fargede tekstiler;
   Suge plagget i saltlake (en liten bolle nok 3-4 ss salt) og deretter vask;
   Likeledes kan den tidligere metoden tar i stedet for ammoniakk-salter. De kan også fukte hvit bomull klut eller bomull plate og forsøker å slette flekken for hånd;
   Blod - et biologisk produkt, slik at vi kan prøve å vaske klær vaskemiddel barn, som vil bli skrevet at han klarer med flekker av biologisk opprinnelse;
   Stivelse - en effektiv metode. Oppløse den i vann til en tykk krem ​​og anvende denne blanding på flekken på begge sider av stoffet. Når massen stivner, riste henne ting og vaske pulver;
   Med hvit bomull og veldig tynn vev blod bringe hydrogen peroxide - suge bomullspinner eller bomull plate (avhengig av størrelsen på forurensning) og hvordan å gni flekken.
   En enkelt metode som gjør det mulig vidipraty blod fra klær, nei. Mye avhenger av farge og stoff mønstre, slik at hver sak må velge sin egen metode. De ovennevnte ideer er ansett som den mest effektive og derfor de mest vanlige. Prøv å ikke være lat og fest fremdeles ferske flekker, som vil tinker med tørket lenger, og ikke det faktum at resultatet vil da være vellykket.  
Яндекс.Метрика