Hvordan å lage mat biff steinbit?
 Fisk, spesielt marine - er det alltid nyttig og vanligvis deilig. Spesielt når du lager mat og / eller spise lenge kjent, godt studert og nyansert rasprobovannыy produkt. Det er derfor de fleste husmødre (og være ærlig! - Og kokker i restauranter også) Foretrekker å forholde seg til én og samme varianter av fisk og risiko for andre. Men hvis du bryter den etablerte tradisjonen og lage noe nytt? For eksempel, steinbit. Denne fisken fra de nordlige havområdene kjent for god smak og "lunefulle" natur å forberede seg. For en ekte kokk er bare et spørsmål om ære og en utfordring som må svare ved å lære hvordan å lage en deilig biff steinbit. Meld deg inn! Steinbit: struktur, fordeler og funksjoner
 Steinbit - en person bosatt i den kaldt sjøvann, som før de ble spist på pulten din, hun spiste mye fisk og skalldyr. Som alle okuneobraznыe, er ganske stor (kroppslengde på opptil fem meter) fisk - predator og store fortenner, som var årsaken til hennes navn, bruker hun det som et våpen og verktøy for cracking skall av sjødyr. Slike en streng diett og levekår har steinbit næringsrik og veldig nyttig produkt for person. Bein i hennes lille, og har en hvit filet, søt smak og inneholder ca 18% av lettfordøyelig protein. Det er ingen karbohydrater i det hele tatt, og fett er verdifulle umettede fettsyrer omega-3 for som tar fiskeolje i maten. Caloric steinbit fileter - ca 120 kcal / 100 g, og næringsverdi kan lett sammenlignes med laks. Ikke tilfeldigvis store elskere av steinbit retter anses fransk. De kaller denne fisken til som Sea Wolf og glade for å forberede det hjemme og bestilling i restauranter. 
 Steinbit bør inkludere i kostholdet ditt er at den inneholder mye vitamin A, D, E, PP, gruppe B, niacin og pantotensyre. Natrium, kalium, jod, fosfor, kalsium, kobolt - alle disse sporelementer som er nødvendige for konstruksjon og drift av normale vev og organer. Bruk av steinbit forbedrer immunitet, satt styrke etter sykdom og utvinning fra skade. Idrettsutøvere inkludere det i utviklingen av muskel og unge kvinner - slanking. I alle tilfeller gir steinbit filet fisk kroppen med en balansert ernæringsmessige fordeler og støtter optimal metabolic rate. Imidlertid er det ikke er populært og velkjente for bare en liten sirkel gourmet. Grunnen - noen problemer med å tilberede steinbit. Sin hvite kjøttet mørt og veldig løs. Forbered steinbit filet slik at den beholder formen, kan ikke gjøre alle. Men dette bør ikke gjøre deg gi opp ideen om å lage mat steinbit biff. Som kjent, ikke så stygge ulven hvordan å trekke - ikke så vanskelig yngel sjø ulv, som forutsatt. 
 Oppskrifter biff filet steinbit
 De fleste av de som ønsker å lage en filet av steinbit huset for første gang, møtt med det samme problemet. Online ressurser og tematiske media tilbyr et stort utvalg av oppskrifter, men sjelden oppstår beskrivelse av dem er matlaging biff steinbit. I stedet steinbit tilbudt bake, lapskaus, kokk i suppen og brukes som fyll i paier. Selvfølgelig, på en måte det er mye lettere å lage mat, trenger ikke å bekymre deg for å holde formen og utseende på fisken. Men vi likevel foreslår at du ikke gå på den enkleste måten å prøve og gjøre steinbit biff på en av disse metodene:
 1.  Steinbit biff i en panne. Ta to like store steinbit biff, mel, salt til dribtsi og malt svart pepper, raffinert vegetabilsk olje for smøring pannen. Bland salt og pepper, gni fisken med blandingen og legg i kjøleskapet i en halv time. Børst deretter pannen og olje-varme den. Steker steinbit rullet i et stort antall mel. Sett dem i en panne og stek på den ene siden over middels varme uten lokk så lenge de ikke er under en tett skorpe rødme. Snu fisken og stek den andre siden til ferdig. Fjern kjelen fra varmen, men la biffene i det i 5-10 minutter. I løpet av denne tiden, de er litt kjølig, og det vil hjelpe opprettholde formen måltider på et bord.
   Steinbit biff i ovnen på vegetabilsk pute. Ta 3 steinbit biffer, 2 middels tomater, 2 gulrøtter, saften av en stor sitron, 1 purre, 2 ss smør, 2 ss vegetabilsk olje, salt til dribtsi og bakken sort pepper. Bland salt og pepper, gni dem fisk, hell sitronsaft og legg i kjøleskapet i en halv time. I mellomtiden, rist gulrøtter på stor rivjern, purreløk og tomat Finhakk. Smør formen med olje, varme og anta grønnsaker til den er myk. Pensle med vegetabilsk olje varmebestandig ildfast form, legg på hennes bunn grønnsaker jevnt. Fjern biffer og legger dem på grønnsakene. Varm ovnen til 190-200 ° C. Form av grønnsaker og fisk dekselet pergament eller folie, bake i 25-30 minutter.
   Kokt steinbit biff. Ta to biffer steinbit, 2 fedd hvitløk, havsalt dribtsi og tørket basilikum. Hell vann i en dyp panne, krydre med salt og satt i brann. Hvitløk knuse og satt i vannet med basilikum. Når vannet koker, sette stabler, reduser varmen til middels nivå og dekke. Kok til de er møre i 15-20 minutter. Ta biffene fra suppen forsiktig med en hullsleiv.
   Steinbit biff i folie. Ta ca 300 gram steinbit fileter, 2 store gulrøtter, 150 gram ost, 1 løk, 1 ss av raffinert vegetabilsk olje, salt etter dribtsi og bakken sort pepper. Skrell løk og skjær i halv ringer. Gulrøtter rist på et rivjern. Smør formen med olje og stek grønnsakene til de er myke. Salt og pepper, bland, riv dem fisk. Deretter lå stabelen i midten av et stort stykke folie, toppdeksel grønnsaker. Ostehøvel og rist for å strø dem grønnsaker. Lukk folie og legg i ovn forvarmet til 200 ° C. Etter 30 minutter, slå av varmen, en annen 10 minutter, ta ut fisk fra ovnen klar.
   Grillet steinbit i multyvartsi. Take 2 biff steinbit ca 300 gram hver, 50 ml melk, 3 ss hvetemel, 3 ss griljermel, 1 egg, 2 ss med raffinert olje i dribtsi salt og nykvernet sort pepper. Bland salt og pepper og gni dem fisk. Sett i en bolle. Pisk egg med melk og hell steinbit. Sett i kjøleskapet i en halv time. Etter denne tid, hell olje i bollen og slå den Trykkokere tre minutter i "baking". Mel blandet med brødsmuler, rullet i denne blandingen av fisk. Plasser biffene i en varmet multyvartsi smør og fortsette å koke i samme modus til en rødmusset skorpe. Deretter snu biffene til den andre siden og bringe til perfeksjon.
   Grillet steinbit utarbeidet av noen av disse metodene, med hell kombineres med en siderett av potetmos og friske grønnsaker. Det er mulig å legge en skive sitron og / eller hakkede urter. Og hvis du har fulgt metoden for forberedelse, saftig og deilig biff vil selv frosne fileter, og ikke minst frisk. I tillegg er spilt rollen av en rekke av fisk. Hvis valget er - vi foretrekker stripete eller flekkete steinbit fileter som holder formen bedre enn andre raser. Og dette, generelt, hemmeligheter matlaging steinbit oppbrukt. Så sannsynligvis du klarer deilig og vakker biff. Lykke til og nyte måltidet!  
Oppskrift løvetann jam

 Løvetann Jam - en av de mest delikate medisin. Hvis du ikke ønsker en kald drink bitre piller som ikke bare behandle, men også har evnen til å påvirke de indre organer. Men det er en oppskrift på syltetøy Løvetann, som ikke bare deilig, men også nyttig! Det smaker veldig lik honning, så mange folk liker det. For å bestemme hvordan du koker syltetøy Dandelion hjemme, forstår hva som er nyttig til anlegget. Tradisjonell medisin bruker plante et hundre prosent, det vil si fra røttene til blomster. Den brukes til å behandle og forebygge urinveissystemet, mage- og tarmkanalen, ødem, forstoppelse og hemorroider, forbedrer sirkulasjonen og leverfunksjonen. Infusjoner av løvetann røtter og stilker har anti-inflammatorisk egenskaper.

 Jam Løvetann hvordan å lage mat


Oppskrift løvetann jam

 Unge blader brukes i mat som en salat. Løvetann blader inneholder cholin, vitamin C, B2 Ca, K, Mn, Fe, P, nikotinsyre, karoten. I Østen, er løvetann regnes grønnsak og aktivt lagt til mat, og i Europa, paradoksalt nok, folk sliter med ham som et ugress. Den kan brukes for fremstilling av vin, som har helbredende egenskaper. Løvetann har ingen kontraindikasjoner og bivirkninger, slik at den kan brukes av alle. Noen kilder rapporterer at løvetann kan anvendes som et profylaktisk mot kreft. Løvetann juice er brukt som en tonic rette, siden det er et ferskt produkt er den maksimale mengden av vitaminer og mineraler.
 Løvetann jam oppskrift

 Ingredienser:


 Blomster Løvetann: 300 stykker;
 Sukker: 1 kg;
 Vann: 2 kopper;
 Sitronsyre 05 h. Spoon.

 Forberedelse:


Oppskrift løvetann jam

 Plukke løvetann blomster uten stilk. Fjerne alle grønne blader, slik at bare gult. Skyll med kaldt vann. Kok opp sirup, tilsett gjennomvåt petals der, la koke, og deretter redusere varmen og la det småkoke i 20 minutter. Før slutten av matlaging legge sitronsyre. I stedet for sitronsyre kan bruke saften av en halv sitron. Klar jam helles i steriliserte glass og lukk lokket.
 Oppskrifter, hvordan å lage syltetøy Løvetann hjemme mye. For å øke den helbredende egenskaper av løvetann jam legge honning. Også når matlaging kan legge appelsinjuice eller mandarin.
 Det var en enkel oppskrift på syltetøy Løvetann egne hender.

 Video oppskrift på syltetøy Løvetann


 En deilig oppskrift på syltetøy av løvetann i en video.
Яндекс.Метрика