Hvordan finne din vei i livet?
 Livet er mangfoldig, uforutsigbar og rart. Livet er kjedelig, monoton og ensformig. Livet er fullt av gledelige hendelser, kreative impulser og interessante møter. I livets mange ting som ikke ville ha vært bedre. Det kan bare gi ubehagelige overraskelser og uventede støt brukt. Å si dette rett? Avhenger av perspektiv. Og hva bestemmer synspunkt? Det er riktig, av hvem og hvordan man skal lete. Noen er på toppen og se alt rundt i lyse farger. Noen må se fra dypet av fortvilelse og frustrasjon. Og hans verden ser veldig annerledes.
Finn din vei i livet - er å bestemme synspunkt. Forstå deg selv for å finne ut hva du bør være rundt plassen, som folk du ønsker å se ved siden av deg, hva du ønsker å oppnå og hva avtale. Det kan ikke være lett, fordi folk kan gjøre feil på egen regning, for å falle under fremmed innflytelse og gjennomføre tiltak, guidet av urette ønsker.
For å starte, forstå hva som utgjør livet.
 Livsstil
Dette kan være en konstant og kan endres i løpet av livet. Noen som bor i storbyen, i et raskt tempo og hardt rytme. Noen i en liten by eller landsby hvor ingen er i et travelt og tid er treg.
Noen liker å spinne i et samfunn alltid være synlig og kan ikke leve et minutt uten kommunikasjon med sin egen art. Andre mennesker er lukket, midt i sin indre verden og ikke trenger konstant tilstedeværelse av venner og bekjente.
I livsstil, det er andre aspekter: ønsket om å konstant forandring og bevegelse eller stabilt liv på ett sted, søk etter nye muligheter og utvikling eller styrking av hva som er og bærekraft, bedre kropp og sinn eller gjøre deg selv slik som den er.
Livet kan bli pålagt et barn, men det betyr ikke at det ikke kan endres. Det hele avhenger av dine ønsker og forståelse for deres behov.
 Yrke
Mest konstant, noen ganger dessverre, noen ganger lykke. Situasjonen der valget av yrke var tilfeldig - er ikke uvanlig. Mange kommer i en college bare fordi de sa så foreldre eller selskapet med en venn, eller fordi det eksamener enklere. Deretter gå på jobb i yrket, som har lært eller hvor du kan få. Og i fem år for å forstå at dette ikke er hva de ønsker.
Hvis denne forståelsen er kommet - stor. Det viktigste er ikke redd og ikke gå i kjølvannet av kraft av vane og sine egne stereotypier. Innser at han ikke liker og hva han vil at folk kan spore og komme til et punkt hvor hans ønske gå i oppfyllelse.
Verre, når en person innser at han ikke liker den saken der han er engasjert, men hva han ønsker å gjøre - er uklart. I dette tilfellet, kan du prøve å forstå deres ønsker og sine egne ferdigheter, men du kan slå til en psykolog og testet for å identifisere og talenter.
 Livet
I denne sammenheng, en mann påvirket av mange faktorer, atferd og relasjoner som har utviklet seg i familien, og han så som barn, stereotypier pålagt massekultur, sample og venner, sine motstridende ønsker.
Hvordan finne din vei i livet?
 Noen sikker sin skjebne - frihet og uavhengighet, og bør være på denne banen, svingete romaner og kortvarig steds forpliktende forhold. Noen mener at den eneste akseptable eksistens - en sterk, sterk familie med barn. Er det mellomliggende alternativer.
I dag institusjonen av familien har endret seg betydelig. Våre besteforeldre giftet seg og giftet seg med en gang for livet. Så levde de sammen i flere tiår, noen ganger glad, andre ganger ikke, men skilsmisse er ofte tenkt. Det ble ansett som upassende og uanstendig.
Nå er alt annerledes. Folk gifte seg, skilt, gift igjen, noen ganger en gang. Utdanne sine barn og ektefeller fra tidligere ekteskap. Dagens barn tar for gitt tilstedeværelsen av slektninger og adoptiv fedre og mødre.
Så nå flere muligheter i forhold til personvern. En person har rett til å gjøre feil, og muligheten til å rette med mindre tap.
Nå vurdere hva som motiverer oss, og som bør flytte når du velger et liv banen og i prosessen med å følge ham.
 Desire
Obskure og kontroversielt område. Ikke alltid ønske de behov og muligheter. Noen ganger ønsker bli fiender og gi fødsel til det i den tette jungelen, som er vanskelig å flykte.
Hva man ønsker? Kjærlighet, rikdom, anerkjennelse. Det blir ofte sagt - lykke. Men hva er lykke, ikke alle kan artikulere. Det er viktig å lære å forstå deres ønsker, forstår nødvendig og riktig, og at - kortsiktig og ikke fører noe sted.
 Evner
Rangere det selv er ikke alltid lett. Kan hjelpe deg, venner, kolleger og andre mennesker rundt deg. Hvis en undersøkelse blant dem om emnet som du ser i mine talenter og evner kan lære mye nytt og uventet.
Men dine venner - er ikke den endelige sannhet. For kvalifisert hjelp i denne saken kunne gå til en psykolog. Noen gjør det, tro appell til faglig svakhet og en indikasjon på at du er uansett hva ikke kan. Dette fordommer i samfunnet vårt som må overvinnes. Å gå til en psykolog - ikke svakhet, og ta ansvar for seg selv, sine handlinger og sin fremtid.
Det er et alternativ som hjelper deg selv bli en psykolog. Dette er en test som en du trenger en penn, papir og hele oppmerksomhet. Ta et stykke papir og skrive ned alle dine selv små og ubetydelige, evner, ferdigheter og evner. Prøv å huske så mye som mulig. På et annet ark skrive ned alle aktiviteter som gir deg glede. De bør få for mye.
Nå starter tomten. Utelukke listen over de klasser som du gjør bare i en viss stemning. Nå de som du liker, men du ønsker ikke å forholde seg til dem hele tiden.
Det er på tide å sammenligne det som er igjen av listen over klasser med dine ferdigheter og evner. Kanskje du vil finne at du har muligheter til å gjøre hobbyer yrke og oppnå suksess i det. Hvis noen kvaliteter mangler - de kan utvikle seg.
 Funksjoner
Hvordan finne din vei i livet?
 Mulighetene er forskjellige og ikke alltid avhenge av personlige egenskaper og talenter av mannen. Noen er født i en velstående familie, fikk en utmerket utdannelse, og dessuten bor i byen der et stort utvalg av utdanningsinstitusjoner og bedrifter, som kan deretter bruke denne kunnskapen for anstendig lønn. Noen opprinnelig hadde ingenting bortsett fra ønsket og utholdenhet for å nå sine mål.
Resultatet i begge tilfeller er den samme - favoritt arbeid, velferd og vellykket personlige liv. Og kanskje på en annen måte: som har oppnådd den ønskede, men noen skuffet, spyttet i det hele tatt og drivende. Det er ikke nødvendig at suksessen fulgte det første alternativet, men fiasko - den andre.
 Igjen ønsker
Desire - den viktigste drivkraften i valg av livet. Det første du må gjøre, som vi har sett - å forstå deres sanne begjær. Og den andre - for å identifisere måter å implementere dem. En gang på vei og gjøre de første trinnene du vil se rundt deg mange ressurser for å oppnå visse mål.
Du velger, du vil ha en rolig målte liv eller du nyte aktivitet og bevegelse, er viktig for deg å finne kjærligheten eller frihet - din alt. Ønsker du å bryte seg inn i høydene i en karriere eller du heller moderat suksess i yrket. Alt i dine hender.
Finn din vei i livet - det er halve kampen. Å lede vei til det ønskede målet, må han strengt holder seg til, til tross for ulike fristelser og distraksjoner poeng. På den annen side, den venstre - det er ikke viktig. Vi må lære å ha det gøy i prosessen. Så fristelsen er ikke så forferdelig. Noen ganger kan det være litt distrahert fra hovedlinjen av veien, rull til siden gange, se og lære noe nytt. Så til de nye styrker fortsetter å gå sin gang.  
Bli kvitt kapustyanky?
 Når ferien går av stabelen, en av de presserende emner som diskuterer gartnere, selvfølgelig, er problemet - hvordan bli kvitt kapustyanky? Ja, dette vredytelnytsa plodytsya ved valglokalene i store sprang. Ikke bare inspirere den avsky sitt utseende, men likevel mister halve avlingen! Men for. Denne mørke - brun insektet er stor nok, når en lengde på 60 mm. Forbena er godt tilpasset til å grave. Det er hovedsakelig om natten, samtidig får muligheten til å reise med fly, overvinner litt avstand.
Winter kapustyanka gjennomført under jorden, ofte - i gjødsel hauger, graver en dybde meter. Undergravende virksomhet av insekter kan bli gjenkjent av noen dype horisontale tunneler, det legger de befruktede og varme steder, det vil si på senger. Dette foretrekker fuktige lavlandet.
Hunnene legger medvedok ganske store ovale egg, som deretter klekket larver som i utgangspunktet ligner edderkopper. Deretter blir de voksne kapustyankamy likheter, men uten vinger.
Kapustyanky, som kalles kreps jord, grave tunneler på strekningen og gnage på stengler og røtter av planter, frø og ikke stoppe.
Kontroll av disse skadedyr er komplisert ved det faktum at de har ekstraordinær vitalitet. Gartnere si at kapustyanka, senket i en gryte med vann, i stand til å vise tegn til liv mer enn en dag.
 Måter å bekjempe medvedkoyu
I butikkene kan du kjøpe narkotika spesielt utviklet for å håndtere disse skadedyr. Fra april til juni granulater legges i habitater medvedok.
Ganske effektiv måte, men det er kjemikalier, mange av dem ferier søke å unngå. De foretrekker å bruke de gamle utprøvde teknikker som brukes av generasjoner av bønder.
 1.  Høst i hagen gravde et lite hull og fylt med pus. Kapustyanky svært raskt og i stort antall samlet i denne "varmt sted". Her de arrangert for vinteren. Men med utbruddet av kaldt husdyrgjødsel hele hjemmet med skadedyr spredt ut på stedet der kapustyanky fryse. For å være sikker på at tidlig på våren all gjødsla blir samlet og brent på bålet
  Kapustyanky ikke stå såpevann. Dette kan brukes. Forberede konsentrert løsning basert såpe og hell den i hvert hull, gravd skadedyr. Kapustyanky må forlate sin ly, og ferierende vil ikke ødelegge dem arbeidsstykket.
  Det er en annen bevist folkemedisin som kan hjelpe å bli kvitt kapustyanky. Spring på bakken bare pidtalu sette biter av papp, kryssfiner, bord. Snart under dem sikkert være skadedyr. Fyll bøtte med vann, tilsett parafin. Samlet under tak medvedok kaste den i bøtta. Den samme fellen kan holde og sommer i hagen stier.
  Før den avgjørende kampen mot skadeinsekter er å finne et bosted. Vanligvis disse områdene med en visne planter. Pidhryzayuchy deres stammer og røtter blir brukt kapustyanky triks: gjøre det slik at bladene ikke faller i skyggen av å legge egg. På denne bakgrunn det enkelt å finne et hull kjørte med tykk klump av jord - kapustyanky slot, som kan være opp til to hundre egg. Ødelegge sine midler for å beskytte din hage neste sommer.
  Erfarne gartnere hevder at kapustyanky ikke stå berøre knust eggeskall du ønsker å mulch jorda rundt plantene. Spesielt bra for denne metoden for nettopp plantet frøplanter - favoritt behandler hage skadedyr.
  For å holde frøplantene, spesielt kål, oppfunnet mange smarte måter. For eksempel dette: naturlige stykker av klut fuktet med vann like før planting og pakket sine ben frøplanter. De sier at kapustyanka i et slikt anlegg trekk, og vev gradvis råtner.
  For mindre bløtvevet i stedet for frøplanter kan ta en 10-centimeters kutt i segmenter vanning slange. De kler seg slik at den nedre enden berøre rot frøplanter, og den øvre delen av en centimeter til tre raget over bakken.
  Noen ganger beskytte og bagasjerommet og rotsystem alle bokser med kuttet endene.
  Du kan bygge en slik felle. Ta en glasskrukke, spre honning på innsiden av flasken bank og begrave i bakken, løst dekker halsen bord. Tiltrukket av lukten av honning kapustyanky crawl i banken, der ikke komme ut.
  For å beskytte mot medvedok hager selv bygge vindmøller. De er konstruert av gamle tre meter rør, er toppen som festet metallpropeller. Disse turntables under rotasjon skaper mye støy, som avskrekker insekter. Vanligvis kapustyanky ikke finnes i hager der vindturbiner er installert.
  Det ser kapustyanky - øldrikkere. Denne drinken er fylt med en kvart flaske hals slips med cheesecloth og begravet, slik at stenket bakken nakken i en tilbøyelig posisjon tre centimeter er ikke berører bakken. To uker flaskene er fylt kapustyankamy som prohryzly cheesecloth å komme til øl, og fanget. Du gjør i løpet av sommeren.
  Du kan bruke det faktum at kapustyanky ikke liker lukten av furu. For denne bakken i hager drysset yholnykom og grave.
  Plantet mellom rader av ringblomst, ringblomst, persille, hvitløk også fraråde sine lukt skadedyr.
  Godt produkt - tørket og pulverisert stammer av krysantemum. De spirer strø bakken på steder valgt av insekter.
  Aspen eierandel ikke bare redd for djevelen, men kapustyanky. Med stakes 20-30 cm skorpe ikke er fjernet. De holde på alle deler av hagen, der det er store konsentrasjoner av skadedyr. Kapustyanka bør forlate dette stedet.
  Selvfølgelig, for å bli kvitt kapustyanky lett. Men ingenting kommer bare når man ikke ønsker å handle. Og lagre beskjære behov, mer som en gang slo seg ned i hagen din, kapustyanka det vil ikke forlate frivillig.
  Hvis du ikke tror på effekten av populære måter (selv om de testet opplevelsen av mange bønder), bruker kjemikalier som mange i spesialforretninger.  
Яндекс.Метрика