Hvor raskt tørre klær?
 I alles liv det er omstendigheter der det er nødvendig å raskt tørke klærne. Årsakene er forskjellige - møtt med regn vasket alle klærne mine, og måtte raskt gå strømmet noe fra skolen fysikk selvfølgelig, vi alle huske at fordampningen av vann kan bli styrket ved oppvarming og skape intense luftbevegelser. Derfor tørkeprosessen uansett, vanligvis forbundet med ting oppvarming eller luft ved siden av henne. Fra denne artikkelen vil du lære hvordan du raskt få klærne tørre.
 Metode 1 - batteri
Hva å tørke, undertøy, sokker, bomull skjorter og skjorter uten et bilde.
Det er godt kjent for mange måte, fordi det faktisk fungerer, men ikke så fort. Tørk batteriet kan være nesten hva som helst, men heller tørr, selvfølgelig, bare små biter av klær. Hvis du blir fanget i regn og promochyly føtter, og noen av hans venner ber vi tilbudt å komme til sin plass å få varm, kan du la sokkene tørke på batteriet - slik at de ikke bare tørr, men også overopphetet. Denne metoden er også stor for hansker, votter og luer (spesielt barn).
 Metode 2 - tørketrommel og varmeapparat
At tørr, nesten alt.
Denne metoden er veldig allsidig. Varm luft fremmer rask tørking av klær, mens ikke forårsaker henne noe vondt. Husk at regimet skal være veldig varmt og kilde til "vinden" er bedre plassert vekk fra produktet.
Du kan skyve følgende ulemper: en hårføner for å tørke ganske kjedelige, så det bør alltid holde den i hånden, og varmeapparatet begrenset område direkte luft, slik at produktet kan ikke tørke jevnt og som et resultat er ikke helt tørr.
 Metode 3 - vind (sommer og natur)
Hva tørke: alle
Hvis, for eksempel, svømte i elva, og nå ønsker å tørke din badedrakt, og deretter prøve å henge den på en vindfull plass. Det er ønskelig at mens solen skinte. I disse forholdene, kan dine ting tørker raskt.
Det er en kjent metode for å tørke ting på landsbygda. Men jeg anbefaler deg å være forsiktig og å avverge fluer og fugler som kan flekker klærne hang til tørk, så det er bedre å først tørket i en vri på feil side.
I urbane områder kan hjelpe balkong.
Hvor raskt tørre klær?
 Metode 4 - jern
At tørre, ikke veldig delikat ting (bedre håndtere hvis plagget er ikke helt våt)
Det er enkelt: den varme overflaten av jernet varmes opp mye stoff, noe som resulterer i en vann går over til damp. Dette er en meget rask og effektiv måte, men bør håndteres svært forsiktig og ikke for å ødelegge plagget du tørke.
 Metode 5 - ovnen (for meget gjennomtenkt og ansvarlige mennesker!)
At tørre, skjorter, gensere tynn.
Inkluderer ovnen, åpne døren, sette en stol ved siden av henne og henge ting. Lenger opp med jevne mellomrom og ikke vike - med ovn så farlig spøk.
 Metode 6 - vaskemaskin
At tørr, behagelig for store ting.
Moderne vaskemaskiner ofte har en tørkefunksjon. Bare klikk i vask - og som et resultat får nesten tørr ting som kan dosushyty en av metodene ovenfor.
 Metode 7 - en sak (ekstravagant måte, men noen ganger fungerer)
Hva tørke at alt får plass på stativet.
Noe merkelig måte, men noen ganger fungerer. Dersom leiligheten er slått av oppvarming, så det skjer ofte at en litt varmere i skapet - du kan henge ute ett eller to våte kleshenger. Det tørker ikke opp veldig raskt, det er fortsatt raskere enn konvensjonell tørking i kald luft i leiligheten.
 Hvor annet å gjøre
Det er nyttig å minne om at det er bedre å ikke gjøre, prøver å raskt tørke klærne:
henge plagget på en elektrisk varmeovn;
Ikke plasser den tingen over bålet eller i umiddelbar nærhet;
ikke tørre sko for batterier - natolkayte sine papirer og satt ved siden av kjelen. Hvis du setter skoene på batteriet, kan du deformere yttersåle.
les nøye etikettene på produktene - de skriver ofte anbefalinger for tørking. For eksempel bør du være svært oppmerksomme på ull - de kan miste sin form og sterkt sitte.
Som du kan se, er tørre klær fort ganske enkel. Det er mange forskjellige måter, hvorav den ene bare kan hjelpe i denne saken. Man trenger bare å være forsiktig i ferd med å tørke for å unngå skade på ting, og at ingenting tok fyr. Ikke glem om brannsikkerhet teknikker og nøye lese etikettene på produktet.  
Hvordan bli kvitt flisete tupper av håret?
 Flisete tupper av håret er i stand til å ødelegge stemningen i enhver jente eller kvinne. Det er så vanskelig å skjule dem, og de devaluere alle anstrengelser til frisør. Og uten en god frisyre er vanskelig å føle seg attraktiv og sjarmerende. Hva gjør du hvis dette skjedde problemer med håret ditt? Hvordan bli kvitt flisete tupper av håret? Kan du hjelpe bare saks frisør? Ja og nei. Selvfølgelig bør splitte hår trimmes regelmessig, men hvis du ikke behandler årsakene som førte til denne uheldige feil, vil det dukke opp igjen og igjen.
 Årsaker til håret disseksjon
Skjæringspunktet kaller det splitte hår på spissen, og noen ganger hele. Det øverste beskyttende lag av håret er ødelagt, de indre lag av stratifisert og "rozkuyovdzhuyutsya." I god stand hår beskyttet overflate skall, og alle lag holdt tett til stammen hår. Dette håret er glatt og skinnende. Splitte håret mister det beskyttende laget og glatt, de ser kjedelig, tynn og livløs.
Årsakene til flisete tupper - en krenkelse av det innenlandske tilbudet av hår som kommer fra roten, eller uønskede ytre påvirkninger som ødelegger den ytre beskyttende lag. Og av og til begge disse faktorene virker samtidig på håret.
Eksterne årsaker: perm, hårfarge ofte uten forsvarlig omsorg og ernæring, konstant bruk av varmt hårtørrer, stryke å glatte håret Curlers eller oppvarmet hår valser. Og virkningen av aktiv sol eller salt vind. Risikofaktorer tilhører langt hår mer enn 30-40 centimeter.
Interne årsaker hår disseksjon kan være vanlig vitamin-mangel eller svekket tilstand av legemet, slik som fjæren eller under graviditet. Makt kan forverre hår og fortsatt streng diett av lite fett. Hvis kroppen får tilstrekkelige fett aminosyrer, og det vil påvirke ditt hår.
For å bli kvitt flisete tupper håret trenger for å løse både eksterne og interne årsaker til demping.
 Omsorg utenfor
For utbedring av hår ødelagt ytre lag bør flytte for å gjenopprette spesielle sjampo som inneholder lecitin, vitamin C og urteekstrakter (kamille, lime blomstre, hvete gress, burdock rot, etc.). Det finnes spesielle uutslettelig balsamer og sprayer som er gnidd inn i hårtuppene. De bidrar til lukking av hår og forhindre ytterligere nedbrytning.
Du kan bruke hjemme rettsmidler. De er meget effektive og vanligvis brukt som en maske for å bli brukt til tuppen av hår og hårrøttene til hele lengden av en time før sjamponering. La oss se:
 1.  Karneval maske. Egnet burdock, oliven, kokos, solsikkeolje eller hvetekimolje. Oljen skal varme, gni inn i hodebunnen og håret over hele lengden, med fokus på tips. Deretter vikle hodet en spesiell lue eller håndkle.
  Sour maske. For det skal ta ca femti gram rømme eller yoghurt med helmelk og bland med to spiseskjeer olivenolje. Påfør først på endene, og deretter for resten av håret.
  Honning maske. Du trenger to spiseskjeer honning, en eggeplomme og litt vegetabilsk olje. Alle ingredienser bør blandes og påføres på håret.
  Masken av fiskeolje. For denne masken å blande en spiseskje tran med samme mengde lakserolje og gni blandingen inn i håret og hodebunnen.
  Kefir-gulrot maske. Yoghurt og fersk gulrotjuice blanding, litt oppvarmet i mikrobølgeovnen, og påføres på håret.
  Maske med henna. Til dette trenger du å maskere pulver styrker fargeløs henna, ca en spiseskje, blandet med eggeplomme og en teskje av vegetabilsk olje. Du kan legge til honning.
  Løk maske. Pærer rist eller male i en blender til en jevn slurry, bland med honning og søke på røttene og tips av håret.
  Masker kan gjøres en gang i uken, om nødvendig - ofte. Du kan selv en dag, da effekten vil komme raskere og lenger fortsette.
   Omsorg fra innsiden
  Hvordan bli kvitt flisete tupper av håret?
   I kosten må inkluderes mat som inneholder fettsyrer aminosyrer, vegetabilske oljer (oliven, olje, linfrø, sesamfrø, sennep, solsikke), nøtter og frø gresskar og solsikke), fisk (tunfisk, torsk, laks, sild, sardiner, laks), sjømat (reker, krabbe, blekksprut, kamskjell).
  I tillegg trenger du vitaminer, spesielt B-vitaminer som finnes i frisk frukt og grønnsaker. Svært nyttig frisk frukt og grønnsaksjuice. Samt honning og andre bee produkter.
  Å gi nok vann, kroppen din, og spesielt hår og hud, daglig Drikk minst en halv liter rent vann.
   Forebygge problemer
  Bruk en tre kam med store tenner sjeldne.
  Tørt hår tørketrommel kun ved hjelp av kjølig luft.
  Unngå ployok strykejern og hår. Som en siste utvei, bruke spesielle beskyttende forbindelser som skal brukes før installasjonen.
  Ikke børste vått hår, trekker det dem over og kan forstyrre strukturen.
  Ikke perm.
  Hvis det er mulig, bruke naturlige hårfarger. Eller, hvis du ikke kan gjøre uten kjemiske fargestoffer, aktivt bygge, fukte og beskytte håret med de riktige verktøyene.
  Unngå å bruke hår bouffant hår - det kan skade dem.
  Trimme endene av håret minst annenhver måned. Når flisete hår vist hårklipp hot saks for tetting hårtuppene.
  Beskytt håret med langvarig eksponering for utendørs og i særdeleshet den aktive solen.
  Spise riktig. En full diett - grunnlaget for din helse og helsen til håret ditt.
  Spis komplekse vitaminer og mineraler.
  Bli kvitt flisete tupper håret alene er fullt mulig hvis tilnærming til problemet omfattende og ta det på alvor. Hjem rettsmidler, tid-testet ikke mindre profesjonelle verktøy for hår. Og bare du bestemmer deg for hva er mer praktisk å bruke.
  Belønningen for din innsats vil være vakker, skinnende, glatt og velstelt hår som vil se flott ut i enhver frisyre.  
Яндекс.Метрика