Hvordan bli kvitt søvnighet?
 Tempoet i det moderne livet vi lever regler. Lys dag vi forlenget kunstig belysning i boliger, leiligheter, kontorer og ikke lenger går å sove så mye du vil, fordi det virker som verdifull tid kan brukes på viktigere ting. Noen ganger er det så mangler kroppen som må ty til ulike triks for å ikke bare stenge ned på verst tenkelige tidspunkt. Hvordan bli kvitt søvnighet uten nashkodyvshy med kroppen din? Først av alt må vi forstå årsaken.
Søvn - naybanalnisha fra alle fører døsighet. Uansett hva som forårsaket det, mye arbeid eller omsorg for barn, bli kvitt det er ikke så lett. Vanligvis, når det er et problem å få nok søvn, beslutningen "for å sove så lenge som nødvendig" rett og slett ikke satt på plass. Men hvis mangel på søvn er fordi du foretrekker å sitte lenge ved datamaskinen eller se en favoritt show på natten - tenk om helseskadelig for interessant tidsfordriv.
Hvis døsighet stopper ikke mer enn en uke, betyr det at kroppen sender signaler til kroppen av en funksjonsfeil. Døsighet følger skjoldbrusk sykdom kan være forårsaket av hodeskade eller tar bestemte legemidler. Hvis du mistenker at kroppen din er ikke all right, se en lege, fordi årsakene til tidlig diagnose kan forhindre alvorlige konsekvenser.
Årsaken til konstant søvnighet kan være kortsiktig søvnapné - obstruktiv søvnapné. Under søvn er det en innsnevring av øvre luftveier, og hvis åndedrettsstans varer mer enn 10 sekunder, er det en overgang i overflaten eller søvnstadium kommer en skarp oppvåkning. Når dette skjer regelmessig, kan det være "apnea" - beryktet døsighet, svekket hukommelse og uførhet. Mer tilbøyelig til å sove alle mennesker som snorker. Dette er en alvorlig sykdom som kan føre til hypertensjon, koronar hjertesykdom og slag, som i pasienter med søvnapné øker blodtrykket.
Så du har funnet din forårsake døsighet og klar til å kjempe for sin klart sinn. Hva er måter å bli kvitt søvnighet, hvis dette ikke er sykdom?
 1.  Den første metoden - mosjon. Det er ikke nødvendig å stå opp klokken fem om morgenen for å trene lading nok til å gi periodiske last zatekshym musklene når du føler at begynne å fylle opp. Hvis du studerer eller arbeid - stå opp fra stolen, gå gjennom rommet, gå ut og puste litt frisk luft. Du kan vaske med kaldt vann - dette vil fjerne "slør av fatigue" person.
  En utmerket måte er forfriskende dufter. Du kan bruke duft av sitrus smak og kan slipe fingrene klype rosmarin. Hemmeligheten er at plutselig sterk lukt bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i hjernen, noe som er grunnen til at når besvimelse bruk vatt med ammoniakk. Men hvis du sammenligner lukten av narkotika og grapefrukt, selvfølgelig, for hva som vil være den innstillingen. Også god forfriskende lukten av kaffe, slik at du kan holde i en beholder med noen korn.
  Snakker av kaffe. For mange mennesker, kaffe - den eneste måten å våkne opp om morgenen. Men ikke utnytt drikke som kaffe øker risikoen for hjerte- og karsykdommer. Du kan erstatte grønn te, som i tillegg til tilstedeværelsen av koffein er kjent for at fjerne giftstoffer fra kroppen. Du kan også perk opp ved hjelp av en vanlig svart te med et par dråper anstrøk av Siberian Ginseng, som normaliserer blodtrykk og selges i apotek.
  Søvnighet bidrar til mangel på lys, så når du føler at begynne å fylle opp - slå på lyset, razdernyte gardiner og lufte ut rommet. Umiddelbart etterpå vil du føle deg mye etterlengtede bølge av styrke.
  Under lunsj, unngå tunge, fet mat. Det tar mye ressurser fordøyelsen i kroppen, og etter en solid middag, trekker du i enda mer søvn. Men følelsen av lett sult, men vil hjelpe deg å holde deg i god form. Frukt snacks, drikke grønn te, og umiddelbart føler seg bedre.
  Vår og høst tretthet kan indikere vitamin mangel. Mer så lenge i solen og immun propyyte selvsagt vekt på vitamin B - det bidrar til bedre konsentrasjon. I beriberi søvnighet kan være forårsaket av din psykiske tilstand. Tror kanskje problemene med den virkelige verden så sliten at du ikke ønsker å våkne opp? Kropps - følsom instrument som reagerer på noen mening, enten positiv eller negativ. Kanskje på tide å skifte jobb eller begynne å følge dine drømmer er å ha et insentiv til å våkne opp om morgenen.
  I alle fall bli kvitt søvnighet mulig, og du kan gjøre dette ved å omgå vanlige oppskrifter. Viktigst - holde nerver og helse, og smil. Smilende bidrar til å føle seg levende og full av energi, så hvorfor ikke bruke det?  
Hvordan å dele ordet i stavelser?
 Komposisjon - ett eller flere lyd lyder uttales ett vыdыhatelnыm presse luft. Skoleelever og studenter av filologi ofte behov for å dele ord i stavelser. For å gjøre dette riktig, er det viktig å huske noen retningslinjer og være i stand til å skille inndelingen i fonetiske stavelser av ord inndeling i deler for transport fra en scene til en annen. Til tross for at mange tilfeller overføring av de rette ordene er på grensen til lagring (i starten, ja, ve-ter), men en rekke unntak for overføring og sammensetning fonetisk struktur kan ikke matche.
 Dele ord i stavelser riktig. Enkle tips
Helt siden barneskolen utdanning i mange husker enkel måte å dele ord i stavelser. Gutta stakk hånden til haken og bak tydelig uttale ordet, vel artikulere hver lyd. Som et resultat, i uttalen av vokaler haken berører hånden. Hvor mange ganger studenten følte det berører - slik som i ordet stavelser.
Selvfølgelig, trenger du en solid kunnskap til nøyaktig dele ord i stavelser, og uansett hvordan teknikken er effektiv.
Husk elementer av, de viktigste typer varehus.
 1.  Sammensetning - en fonetisk betydelig ett. Fra varehus består fonetiske ord.
  I russisk slohoobrazuyuschymy er vokaler.
  Hver aksje i det russiske språket kan inneholde mer enn én vokal lyd.
  En kraftig lyd, selv om det ikke er konsonant med seg, også er en spesiell fonetisk sammensetning. For eksempel: a-re-meg.
  Industribygg i russisk delt inn i to typer:
  åpne stavelser som slutter på en vokal lyd;
  lukkede stavelser - de ender konsonanter.
  Flertallet av det offentlige. De kan bestå av en vokallyd å avslutte dem.
  For å finne ut hvilken struktur før du åpner eller lukket, må du vurdere konsonant lyder som omgir vokalene. Lukkede stavelser er dannet i følgende tilfeller:
  ofte lukket lageret ligger i enden av ordet, fordi det ender i konsonant lyd: ka-strøm;
  ordet kan bestå av en lukket struktur, slik det har bare en vokal, og det ender i konsonant: tabell;
  når lyden "m", "p", "L", "N" ordet i midten, og etterfølges av ustemte konsonanter, kjører skladopodilu linje mellom konsonanter - før du lukket butikken: lam-pa;
  Hvis ordet er lyden "og" bør følges av linjen, inneholder dette ordet lukket struktur, som ender på "og": High Country.
  I andre tilfeller vil det i midten eller ved begynnelsen av ord åpnes.
  Åpent slutter vokallyd. Alt etter det konsonanter, uavhengig av deres antall, som tilhører den andre delen. For eksempel, co-shka.
  Vi uttale dobbel konsonant høres ut som en, fordi de refererer til samme sammensetning, men med større varighet. For eksempel: fra nnyk.
  Legg merke til den meget viktig poeng: den fonetiske struktur - er ikke en del av ordet, som kan overføres til en annen linje. I separasjon av ord å overføre må vurderes svært forskjellige egenskaper: morfologiske trekk ved språklige enheter, antall morfemer.
   Algoritme delingen av ord i stavelser
  Hvordan å dele ordet i stavelser og ikke for feil? Bruk algoritmen og ikke glem om anbefalingene.
  1.  Skriv ordet på eget ark.
   Sjekk det alle vokalene.
   Tilbring en konvensjonell vertikale linjer etter hver vokal lyd.
   Tenk på ordet mer. Svar på spørsmålene:
   ord som slutter konsonanter?
   om det høres "l", "m", "p", "n"?
   inneholder ordet høres "og" og følge det ustemte konsonanter?
   Hvis minst ett av disse spørsmålene svarte ja, i dette ordet har i det minste en lukket lageret.
   Dele ord i stavelser som anbefalt. Da sammensetningen kan bestå av en vokallyd.
   Sjekk selv: telle antall stavelser og vokallyder nummer. Det bør være den samme.  
Hvordan bli en utmerket student og en utmerket student?
 For å oppnå gode resultater og relaterte vurderinger i skoler og universiteter er ikke lett. Mange har en tendens til å lære bedre, hardt arbeidende, men likevel klarer å krysse den ettertraktede linjen som skiller de "femmere". Noen har imidlertid pleide å tenke at absolutt ikke klarer å være æresbevisninger som en rekke elementer som er gitt til dem spesielt hardt. Imidlertid kan hver student uavhengig løse helt alle problemene komme seg ut av vanskelige situasjoner begynne å studere effektivt, er det lurt å bruke tid på raskt å mestre de nødvendige materialer, tilegne seg de nødvendige ferdigheter. Hvordan bli en utmerket student eller olychnytsey? Det viktigste - å handle systematisk følge klare retningslinjer og arbeide på en bestemt algoritme. Så ikke bare vil du lære "fem", men kan lett bli vie tid til å hvile.
 Hvordan bli en utmerket student og en utmerket student og lære effektivt? Nyttige råd
Å begynne å lære virkelig godt å få positiv vurdering, er det nødvendig å arbeide regelmessig gjelde virkelig effektiv strategi i tankene de nyttige råd.
 1.  Først av alt, sjekk selv for din primære motivasjon: hva du trenger "fem"? Det er ingen hemmelighet at mange studenter bruker jukse ark, tips, alle som leter etter ulike måter og alternativer som lar deg å få gode karakterer, men ikke for å undervise i dette faget. Selvfølgelig tar alt dette mye arbeid, men resultatet er ingen garanti. Som et resultat, kan studenten være uten kunnskap, men med gode karakterer. Det er viktig å huske at alle ferdigheter, evner og kunnskap ervervet i skolen, vil du definitivt komme godt med senere i livet. Du vil lære å sette av tid til å huske og forstå materialer til å lage logiske slutninger, se etter den beste løsningen for å planlegge undervisning. Lær for deg selv og ikke for gjest - du vil begynne å "excellent". Hvis du hele tiden prøver å utføre hver oppgave som bedre å forstå faget, vil det sikkert ha en positiv innvirkning på estimatene.
  Hvis du er en lang forsinkelse på flere elementer, er en del materiale spesielt dårlig gitt deg, har du allerede gått glipp av flere temaer naverstыvayte opp gradvis. Ikke bry deg om ved første vurdering vil forbli den samme. Bare gå til "excellent" er vanskelig å bedre operere i etapper. Deretter vil resultatene behage deg, og du kan bli en utmerket student ved skolen.
  Etter å ha oppnådd suksess, men så fikk en dårlig poengsum, ikke bekymre deg. Du bør ikke være redd for "treere" og "firere". Det viktigste - å lære alle de materielle kjente objekter. De er feil perioder når noe ikke fungerer, kommer det hele tatt. De er ganske vinne, fikse og fortsette å arbeide på.
  Et viktig punkt i alle fall: Lær hvordan du arbeider med informasjon. Sørg for å holde alle dine notater, og bøker av problemer, notater, test papirer og andre materialer. Selv om du går til en annen klasse, neste kurs, ikke kaste noe. Vanligvis alle nært beslektede: du kan komme godt med i 11. klasse notatbok, resten av studietiden i 7. klasse.
  Lag dine egne blokker med detaljer, regler, teoremer, eksempler på vellykket og mislykket arbeid. Self-tegner diagrammer, tabeller, skrive ned det viktigste. Holde alt i streng orden. Ikke glem å bla sporadisk siste postene.
  Hvis du er syk, savnet klasser, må du lese veiledningen om mulig prøve å utføre oppgaven. Selvfølgelig betyr ikke dette at du trenger å gjøre for å skade. Men så snart du føler deg i stand til å oppfatte informasjon, fortsetter vi å studere, gjør det med disse emnene du slapp. I noe tilfelle ikke hoppe over emner avsnitt. Da vil du være mye mer vanskelig å fange opp, for å forstå nye materialet hvis du la hullene. Alle emner er ordnet etter hverandre i en logisk rekkefølge, avbryte denne kjeden, vil du i stor grad komplisere oppgaven selv.
  Av avgjørende betydning for deg daglig rutine. Lær bruke tiden effektivt, til den største fordelen. Timeplan bør alltid henge over skrivebordet eller stå på oppmerksomhet. Velg perioder for å gjenta materiale, for eksempel morgen og kveld. Prøv å huske den dagen gikk, før retur fra skolen eller gjøre husarbeid. Lag en tidsplan for et hjem okkupasjon. Det er nødvendig å sette av den maksimale tid som du kanskje trenger å jobbe. Hvis du avtale snart - gjort tidligere og gå til hvile.
  Hvordan bli en utmerket student og en utmerket student?

  Lekser dagen da du mottok den. Så mye enklere og raskere å jobbe: lettere å kontrollere volumet av oppgaver å huske ting. Unntak er mulig, for eksempel når en dag spurte for mye, men det er en tid i de kommende dagene. Deretter må du gjøre jobben delvis, men i alle fag. Ferdigstille alltid lettere enn å bære ut hele greia.
  Hvis du føler at du ikke forstår et tema, ikke vnikli en rekke saker vanligvis prøver å finne ut på egen hånd i huset. Selv uten å få oppgaven, følger det selv, ingen er bedre du ikke finne ut hva du trenger å lære, lese, gjenta. Bruke tid på det med en gang, slik at du ikke har problemer.
  Henvise spørsmål til læreren, læreren. Føl deg fri til å avklare bedt om å forklare igjen. Slike tilbakemeldinger er viktig for læreren, det viser oppriktig interesse for å lære faget.
  En god måte å lære stor hjelp "excellent" - arbeide proaktivt. Du kan begynne å bruke den, når du føler at avtale med temaer gjør det i rett tid, har du tid. Deretter begynne å bla gjennom, lese følgende avsnitt. "Kjøre forbi" klasse eller gruppe på ca One - Two emner. Denne måten vil du være godt engasjert i klasserommet, pre-definere vage steder som du trenger å spørre læreren blir å føle seg mer trygg.
  Tune i trening positivt. Ser fordel i alle fag, selv de mest komplekse og minst favoritt. Ikke vær redd for å snakke til klassen, stå på tavla. Øvde huset, og sier de regler og svarene høyt. Det sikkert vil være en utmerket student og en utmerket student i skolen fordi elevene ofte tilsvare verre på grunn av stress, stivhet, og ikke på grunn av mangel på kunnskap.
  Prøv ikke mekanisk huske materialet. Velge riktig tid, kan du lære alt sakte, forsiktig, steg for steg. Da han husker.
  Ikke nekte å hjelpe venner, da vil du lære bedre, vil du være sikker på å be om å forklare obskure emner. Snakker med andre, forklare og gi råd, vil du være i stand til enda bedre å lære og huske.
   Vi begynner å lære å "excellent". Algoritmen handlinger
  Hvordan bli en utmerket student og en utmerket start for å lære og jevnt uten anstrengende? Du må huske tips, følger dem og arbeide på algoritmen.
  1.  Skriv klart, detaljert timeplan for hver dag i uken og alltid holde seg til det.
   Alternative forskjellige typer aktivitet - det er også en form for rekreasjon. For eksempel løser første problemet med algebra, og deretter opptatt i litteraturen, ved slutten av fysikken igjen.
   Prøv å jobbe på resultatet, bare "fem" vises regelmessig og gradvis erstatte andre estimater. Lær skyld kunnskap, ferdigheter.
   Sjekk alle komplekse problemstillinger, ta kontakt med læreren.
   Ikke la lekser til siste minutt - det er bedre å utføre den samme dagen.
   Engasjere deg re-lese obskure steder, komme inn på temaet. Forlat aldri et rom, hopper avsnitt.
   Utvider stadig sine materialer: krets uavgjorte, skriver på et stykke regler. Hold alle notater, bærbare PCer.
   Belønn deg selv for suksess: spille ditt favorittspill, gjøre litt gaver.
   Arbeide jevnlig engasjert i timevis og grundig i dybden av alle problemer, så resultatet vil ikke ta lang tid.  
Яндекс.Метрика