Hvor raskt tørre klær etter vask?
 Dessverre er det situasjoner når en favoritt forventer å bære en dress, men ting han ikke har tid til å tørke. Eller riktig, men bare vet at i morgen den er tørr, og det burde. Eller skur over en kopp kaffe rett før du går til arbeid, zastyral, og må raskt bli kvitt de våte flekker. I slike tilfeller, ideelt sett bør ha et ekstra antrekk, designet og satt sammen på forhånd. Men problemer kan du møte på en fest, for eksempel når det er ingen mulighet til å forandre seg, så det er nødvendig å vite hvordan du skal gå raskt tørre klær og ser normal.
 Hvor raskt tørre klær?
 1.  Vaskemaskin. Dagens modeller har denne funksjonen - tørking. Denne metoden passer helt våte klær. Bare velg maksimal sentrifuge og tørkefunksjon, og i noen få minutter får du tørre klær.
   Jern. Sette klærne i vaskemaskinen, velg maksimal sentrifuge, så det proprasuyte jern uten dampfunksjon på begge sider, la henge et par minutter og deretter proprasuyte. Denne metoden er ikke egnet for ømfintlige tekstiler.
   Varme vifte eller air condition. Godt egnet til å tørke noen våte flekker. Men vil tørke omtrent en halv time. Hvis du trenger å tørke på denne måten hele greia, så heng klær på baksiden av en stol og satt foran apparatet. Som tørke endre retning.
   Oven. Forvarm ovnen døren på gløtt permisjon lite Flip og klærne hennes. Du kan ikke lukke ovnen. Trenger også å kontinuerlig overvåke de tingene som de ikke faller og ikke lyser opp. Ovnen under denne prosedyren må være ren, ellers lekke klær lukter av det. Du kan ikke tørre klær på samme døren og satt ved siden av en stol og henge ting på ryggen. Men denne metoden for tørking krever konstant overvåking.
   Sun. Passer i sommer. Du kan tørke klærne i 20 minutter på en varm sol, som om en svak bris vil blåse, det er mye raskere.
   Garderobe. Når den er aktivert oppvarming temperaturen i skapet går høyere enn på rommet, slik at du kan henge ute noen kleshengere med våte klær.
   Batteri. I fyringssesongen bruk et batteri, andre ganger du kan bruke batteriet med varmt vann på badet. Best for tørking av små ting: klær, sokker, T-skjorter.
  Husk at produkter laget av ull og syntetisk jersey ikke kan strykes og tørket i ovnen for å unngå brann. Vi kan ikke finne klær enn åpen ild eller i nærheten plasseres på en elektrisk oppvarming enhet. Sko ikke tørket på batteri: kan deformere såle. Bedre crams hennes gamle aviser og legge nær kjelen.
  Ikke å komme i en situasjon hvor du trenger å raskt tørrstoff, trenger tid til å vaske klær å kle det var å endre. Tenker for noen dager garderoben din. Rene, tørre og butikk proprasuyte ting på kleshengere i skapet. Ull butikk i et pent brettet på en hylle. Til rett tid du ikke har en nødsituasjon tørre klær, men heller vil bare ta et annet sett med skap.  
Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?
 Moderne smarttelefoner har en meget anstendig kameraer for å utføre bilder av høy kvalitet. Ikke noe unntak i denne forbindelse, og iPhone. Sitt kamera med en oppløsning på 8 megapiksler kan motta utmerket for kompakte mobile gadget bilder. Det eneste problemet overfor mobile fotoentusiaster - en mangel på plass i minnet. Fordi før eller senere spørsmålet hvordan å fjerne bilder fra iPhone. Dette spørsmålet plager og glade nylig herskere iPhone, er gleden ved kjøp naznimaly seg inn i telefonen, og nå ønsker å fjerne alt, men vet ikke hvordan.
Det er forskjellige måter å slette bilder fra iPhone, som varierer avhengig av antall bilder og hvordan de kom gjennom telefonen. Faktisk kan foruten de direkte bilder av iPhone-kameraet også laste opp bilder via iTunes eller tredjeparts fil ledere.
Bilder som er tatt med kameraet telefonen er lagret i albumet "Kamerarull" søknad "Foto" og lastet ned via iTunes eller tredjeparts fil ledere - albumet "Library".
Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

 Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone fra albumet "Kamerarull"
 1.  Slik sletter du et bilde fra iPhone tapnite én finger på ikonet boksene nederst til høyre på skjermen og velge "slette bilder fra listen.
  Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

  Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

  For å slette flere bilder fra iPhone gå å se "Camera Roll", klikk på øverst til høyre på skjermen klikk "Change", huke av ønskede bildene og tapnite på knappen "Slett" i nedre høyre hjørne.
  Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

  Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

  For å slette alle bilder fra iPhone til å koble datakabelen. Gå til den bærbare enheten iPhone, som vil vises i "Min datamaskin" og slette alle bilder fra en mappe ved å trykke på Del-tasten på tastaturet ditt, fremhever deres pre musen eller tastatursnarveien Ctrl + A (A - engelsk).
  Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

   Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone fra albumet "Library"
  Egen diskusjon fortjener bilder lastet opp til telefonen via iTunes eller tredjeparts fil ledere som er i "Library". Fjerne dem ved hjelp av bare iPhone mislykkes.
  Derfor kobler iPhone via USB-kabelen til datamaskinen straff på ham iTunes, hvis han ikke starter opp automatisk og følge trinnene.
  1.  Opprett en ny mappe hvor som helst på din datamaskin med noen navn.
   Gå til iTunes og eiendomsforvaltning telefon.
   Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

   I "Foto" Check "Synkroniser bilder fra» i listen, velger du «Velg mappe».
   Hvordan sletter jeg bilder fra iPhone?

   Oppgi stien til den nyopprettede tom mappe.
   Klikk på "Sync" i iTunes.
   Siden etablert mappen er tom etter gjennomføringen av biblioteket synkronisert iPhone er også tom.
   Etter fjerning av iPhone åpen søknad "Foto" å igjen sørge for at telefonen ikke gå ubemerket bilde.  
Hvordan vet jeg at rase av katten?
 Hvis noen presserende behov for å vite rase hunder, er det klart at dette ikke er en kattunge fra de beste produsentene av diplomer og utmerkelser utstilling (det er akkurat kjent - imponerende stamtavle babyen er festet og en ryddig sum). De fleste arter av interesse for katter oppstår når horisonten synes uidentifisert katt som ser mistenkelig "stamtavle". Dette kommer vanligvis fra en nabos leilighet eller representative sjarmerende katter ved skjebne var i gaten.
Hva kan jeg si, en etterkommer av den edle katt oppdage mennesker i en helt upassende for dette området det er mulig ikke alle eiere av pedigreed katter har tid til å se sine kjæledyr, spesielt i parringstiden, så "sidegreiner" er stedet å være.
Men vi skynde seg å skuffe eiere av skjønnhetene som hevder å tilhøre noen av de mest berømte klippen hvis klippe er ikke bekreftet stamtavle, det er "ikke vurdert". Katt blir stjernen i utstillingen, og hans etterkommere vil ikke koste en formue. For en ren rase i form av felynolohov - er mangelen av noe slag var en "bastard" urenheter. Hvorfor, som du vet, den "edle" opprinnelse kan ikke garantere katt.
Det eneste, som i dette tilfellet er det nødvendig å finne ut hvilken rase av katten - er mer ordentlig vare på den. Katter er veldig forskjellig avhengig av hvilken type stamme, de inkluderer: karakter, vaner og preferanser. Blant dem singler som foretrekker å hengi seg til sine egne tanker, og er selskapelig fyr som kan selv bli syk av mangel på kommunikasjon. Noen raser er utsatt for bevegelige og støyende spill, og at noen foretrekker rollen sofa podushky.Nekotorыe kommer godt overens med barn og andre foretrekker å være nok en gang ikke forstyrret.
Hvordan vet jeg at rase av katten rett her? Veldig enkelt. Vurdere nøye dyret og svare på enkle spørsmål. Hvis svaret er nei - gå til neste spørsmål. Hvis positiv - gjerne klikke på lenker, muligens en av dem vil du finne nære og fjerne slektninger av kjæledyret sitt.
 Har katten din noen strukturelle trekk av poter, hale eller ører?
 1.  Ører. Hvis de er merkbart bøyd fremover, i så fall, kan vi
  Scott-fold;
  hvis dyr ører bøyes tilbake, kan det være
  Amerikansk curl.
  Hale. En veldig kort hale eller til og med fullstendig mangel på det kan tyde på en katt som tilhører en av disse artene:
  American Bobtail;
  Japanese Bobtail;
  Kuril Bobtail;
  en-bønner;
  Pixi-bønner;
  Manx.
  Poter. Hvis de er svært kort, er det sannsynlig at du har slått
  Munchkin.
   Katten din er spesielt stor størrelse?
  Da kan han være på denne listen:
  Savannah;
  Maine Coon;
  Norske Skog;
  british (representanter for denne rasen er litt mindre).
   Din katt ikke-standard lengde eller kvalitet ull?
  1.  Hvis det er lite ull, kan katten bli
   Canadiske sfinksen;
   Don Sphynx;
   Hvis håret ganske lang, kan det være en indikasjon på at vi har en av de følgende arter:
   Siberian;
   Persisk.
   Krøllete hår kan være fremstående representanter for en rekke arter:
   Cornish Rex;
   German Rex;
   Devon Rex;
   Bohemian Rex;
   Selkirk Rex;
   La Perm.
    Kjæledyret har en uvanlig farge?
   1.  Siamese farging (mørk snute, hale og ben) eller Siamese samme farge, men med hvite poter. Det kan være at en katt har å gjøre ett av følgende arter:
    Siamese;
    balinesisk;
    Neva Masquerade;
    Himalayan;
    Burmesisk;
    rэdholl;
    Snowshoe.
    Vakker og glatt grå med blå tone er ofte et tegn på en av disse artene:
    british;
    chartreuse;
    Russisk blå;
    Nybelunh.
    Sand farge kan indikere en tilknytning til en av artene:
    Abyssiner;
    Somali.
    Hvis en katt fin brun farge, er det sannsynlig
    Chantilly-Tiffany.
    Mottle kan tyde på at vi står overfor:
    Bengali;
    Safari;
    Kuril Bobtail;
    Siberian.
     I en uvanlig katt hodet struktur, flat snute og "bulte" nese?
    Dette kan være:
    Exotic;
    Persisk.
    Selv om det ser ut til at kjæledyret ikke er oppført i de ovennevnte, og klare tegn "porodystist" tilgjengelig, kan du ta kontakt med klubben katt elskere (de, som de fleste katter er overalt), eller spør råd fra spesialist felinoloh.
    Imidlertid kan neporidnyy kattunge bli hjemme dekorasjon og nesten familiemedlem. Hver katt har alt du trenger for dette: evnen til å forsiktig male, jage papir rundt i rommet og rullet opp og myke føtter og utrolig sjarm.  
Яндекс.Метрика