Hvordan koke et egg i en pose?
 Ernæringseksperter over hele verden har lenge vært anerkjent som den viktigste frokost måltid av dagen. Det er derfor det bør være solid, men lett og rask å tilberede. Noen foretrekker å frokost smørbrød og kaffe, litt yoghurt og frukt, men den mest korrekte frokost, ifølge eksperter, utarbeidet av britene. Deres ukomplisert havregryn, brød og smør og et kokt egg i en pose (flytende eggeplomme) i århundrer er standard morgen et sunt kosthold, som bare måler, og proteiner, og fett, og karbohydrater. Hvordan koke et egg i en pose, må du lukke og ekte engelsk frokost?
 Den klassiske oppskriften
Ett alternativ til raskt å koke egg i en bag - koker det i et skall. For å gjøre dette, ta eggene som er bedre forvask, og en liten gryte, hell vann inn i det, og så kan du handle på to måter:
gi vann til kokepunktet, salt det og nøye unngå å treffe oppvasken, sette eggene i vannet; de bør koke i ca 2-3 minutter, og at skallet når prosessen er brutt, kan punkteres med en nål i enden av eggene;
Sett eggene i kaldt vann at det dekker dem helt og satt i brann, etter kokende vann koker egg er 30-60 sekunder.
Avhengig av størrelsen på eggene, gasstrykket (gasskomfyr hvis) og høyde (høyere over havet, jo lavere trykket og temperaturen av kokende vann, dens vei, kan forbedres ved å tilsette mer salt i vann) koketiden kan være så minske og øke. Derfor, på internett, og det er ingen enighet om hvor mye du skal lage mat egg i en pose. I hvert fall vil være annerledes.
Når eggene zvarylysya, de trenger å dekke med kaldt vann for å hindre ytterligere herding plommer til egg er kult. De klassiske egg i en bag er perfekt sprø toast med smør og syltetøy og en kopp kaffe. Nesten engelsk frokost er klar!
 Møt den posjerte egg
Det er en annen måte å lage mat et egg i en bag - gjøre det uten skall. Denne metoden er egnet gourmeter som elsker selv banalt frokost konvertere et matlagingsprogram. Så, for å forberede verden berømte posjerte andre enn myk tekstur og behagelig smak egg, etter poshyrovanyya (matlaging uten skall) trenger en gryte med vann, salt, eddik og skimmer. Men det er verdt å merke seg at det gode vil komme posjerte egg kun av ferske råvarer, ferske egg som et protein har en viss elastisitet og vann danner en kokong forventet presise formen der du kan lagre flytende eggeplomme. Polezhavshee samme egg proteinformer under matlagingen, hengende filler. Denne retten er ganske spiselig, men tydeligvis ikke spesielt attraktivt.
Sett en gryte med vann på bålet og gi det til å koke. Deretter fjerne den lille brannen som kokt vann bare litt, men i alle fall, ikke rasende. Deretter legger eddik i vannet og salt (per halv liter - en halv teskje salt og fem ts eddik), selv om mange kokker forberede disse eggene i vannet uten tilsetting av eddik og salt og få gode resultater. Egg før pause og lå i en bolle ett. Rør i vannpannen med en skje med urviseren til dannelsen av stabile kratere, hvori skålen og hell egget. Hvis potten er stor, kan du samtidig koke noen egg. Egg bør tilberedes i gjennomsnitt fire minutter, men du kan prøve en annen oppskrift, som hun Cooking varer ett minutt før du slår av brannen, og eggene er i varmt vann i ti minutter. Men uansett hvilken metode for matlaging egg uten skall du velger, etter forberedelse de må nøye komme seg ut av pannen med en hullsleiv. Overflødig vann med avløp og egg kan bringe til bordet med sprø toast og favoritt saus.  
Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?
 Minecraft - det er veldig populært de siste årene, er dataspill i sjangeren sandkasse tomten basert på de ulike ressursene i spillverdenen ved hjelp av virtuelle figurer som bygger verden obzhyvayutsya det og beskyttet mot fiendtlige styrker. Og bygge en sivilisasjon kan være alene og kollektive krefter i et nettverk multiplayer spill. Det er vanskelig å si med hva dette spillet med ganske primitive etter dagens standarder "firkantet" grafikk kan vinne stor popularitet. Den eneste måten å finne ut - Minecraft installere på datamaskinen, og prøv å spille det.
 Hvordan du installerer Minecraft Windows
Minecraft er skrevet i Java programmeringsspråk og å jobbe med dataspill trenger sin støtte i form av en virtuell maskin som vil kjøre Java-kode. Så, først sjekke tilgjengeligheten av Java-maskin datamaskinen og deretter fortsette å installere spillet. For å gjøre dette, følger du disse trinnene.
 1.  For å teste om Java fungerer på datamaskinen, besøk
  www.java.com/ru/download/testjava.jsp
  .
  Som svar på en forespørsel sikkerhet hvis det vises på datamaskinen, klikker «Run», slik at skriptet på siden for å sjekke for Java.
  Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

  Hvis de foregående trinnene det står «Java er" du kan navigere direkte til installeringen av spillet, som er beskrevet i denne artikkelen, og starter med 6 poeng. Ellers må du installere Java på datamaskinen din.
  Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

  Å installere Java på datamaskinen din, laste ned installasjonsfilen fra siden
  www.java.com/ru/download/ og kjøre den.
  Etter fullføring av vinduet vil du se en rapport om vellykket fullføring av installasjonen.
  Ved å bruke Java programmeringsspråk Minecraft spillet kan kjøres på et stort antall ulike plattformer og operativsystemer: Windows, Linux, Android, Mac OS, iOS, Xbox og andre.
  Når du har installert Java virtuell maskin kan fortsette å installere spillet. Minecraft - en premie spill. Du kan finne på internett, laste ned og installere klienten Minecraft gratis. Gi lenker til ressurser som gir dette spillet vi vil ikke, fordi det ikke oppfyller retningslinjene i vårt nettsted og krenker rettighetene til skaperne av Minecraft.
  I stedet forteller vi deg hvordan du kan kjøpe og installere den lisensierte versjonen.
  1.  Oppdage det offisielle spillnettstedet på registreringssiden på en ny bruker
   https://minecraft.net/register
   .
   Fyll ut de nødvendige feltene: e-post (vil det være din innlogging i spillet), passord, fullt navn, fødselsdato og tre for den valgte sikkerhet i tilfelle du glemmer passordet ditt, og ønsker å gjenopprette den. Godtar vilkårene og betingelsene for bruk, de aktuelle avmerkingsboksene og klikk «Registrer».
   Åpne e-posten og finne i det en bekreftelse på registreringen. Følg linken at den inneholder for å fullføre registreringsprosessen.
   Skriv inn ditt brukernavn og passord til området minecraft.net gå til å betale for linken
   http://minecraft.net/store
   Deretter klikker du på knappen som sier «Kjøp Minecraft for denne kontoen».
   Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

   Å kjøpe du trenger et plastkort Visa eller MasterCard som vil være tilgjengelig beløp i € 1995, eller ca 800 USD. Hvis du kartlegge rubelen, ingenting galt med det. Pengene vil bli automatisk skonvertyrovanы utveksling betalingssystem.
   På siden som åpnes, skriv inn din adresse i latin, velg typen Visa eller MasterCard og trykk på den grønne knappen «Fortsett til Betalingsopplysninger».
   Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

   På den siste etappen av betaling, velg land, skriver du inn navnet inngravert på plastkort og datoen for sin oppsigelse. Skriv inn tresifret CVV-koden på baksiden av kortet, og trykk «bekrefte og betale».
   Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

   Etter endt betalingsside
   http://minecraft.net/download
   Minecraft.exe laste ned installasjonsfilen og kjøre den på datamaskinen.
   I installasjonsprogrammet, skriv inn brukernavn og passord og klikk på «Logg inn».
   Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

   Dette starter installasjonen av spillet. I mappen med installasjonsprogrammet må spille nedlastede filer og mapper. Installasjonsprosessen kan du se skalaen er fylt med grønne statuslinjen.
   Hvordan du installerer Windows 7 Minecraft Vista, XP?

   Etter nedlastingen Minecraft er ferdig installert på datamaskinen. Du befinner deg i hovedmenyen, og du kan starte spillet.
   Separat, vi oppmerksom på fordelene lisensiert versjon av spillet. Med det, kan du alltid ha den nyeste og stabile versjonen av Minecraft, som ikke inneholder virus eller ondsinnet kode, og få offisiell støtte når du har problemer med spillet.  
Яндекс.Метрика