Hvordan du kobler en beeline for ubegrenset internett?
 Hvis du har brukt tjenesten pakkedata fra nettverksoperatøren Beeline, eller rett og slett gå regelmessig fra din telefon eller tablet PC til Internett, jo mer lønnsomt vil du være ubegrenset internettforbindelse enn betale for lading av volumet av informasjon som overføres . For å se dette, se på hvor mye megabyte med informasjon om din plan, multiplisere frekvensen av den gjennomsnittlige månedlige beløpet du har mottatt og sendt data og sammenligne mengden mottatt fra den månedlige avgiften for ubegrenset Internett-tjenesten.
Hvis resultatet antyder sterkt til fordel for ubegrenset internett-tjenester for Beeline, koble den med en av følgende metoder.
 1.  Ringe fra mobiltelefonen et spesielt nummer, som vil variere avhengig av de nødvendige parameterne aktiverte pakken.
  Navn alternativer
  Telefonforbindelse
  Mobilt Internett (mini)
  067413211
  Mobilt Internett (lys)
  067413221
  Mobilt Internett (super)
  067413231
  Mobilt Internett (maxi)
  067413241
  Mobilt internett (ekstra)
  067413251
  Forskjellene i hva som kjennetegner en mobil Internett-pakken presentert i følgende tabell.
  Navn alternativer
  Månedlig avgift, USD / måned.
  Terskelen trafikk, 1 GB
  Territorium
  Tilgang til "Beeline" på Wi-Fi
  Mobilt Internett (mini)
  200
  05
  Moskva Central region
  -
  Mobilt Internett (lys)
  290
  10
  Moskva Central region
  -
  Mobilt Internett (super)
  390
  20
  Hele området av 2
  Ubegrenset 3
  Mobilt Internett (maxi)
  590
  30
  Hele området av 2
  Ubegrenset 3
  Mobilt internett (ekstra)
  800
  50
  Hele området av 2
  Ubegrenset 3
  1 - Etter å overskride terskelen beløps trafikk Internett-hastigheten er redusert til 64 kb / s.
  2 - I det fjerne Østen.
  3 - Bare enheter: iPhone, iPad, Nokia N - og E-serien er utstyrt med Wi-Fi.
  Som det kan ses fra dataene ubegrenset tilgang ikke er helt ubegrenset, siden det er en grense hvoretter det var en betydelig reduksjon i hastigheten for mottak / overføring av informasjon.
  For å kunne snakke og surfe på internett et nettverk tilnærming, men pumpen store mengder informasjon er det sannsynligvis ikke verdt det.
  En annen måte å koble ubegrenset bruk av Internett er personlige skap. Hvis du ikke har tid ikke bruke dem, må du få pre passord til det ved å sende en kommando fra en mobiltelefon:
   * 110 * 9 #?

  Etter å ha mottatt passord for å åpne hovedsiden Beeline og skriv inn brukernavnet i form av den siste 10 sifre nummer og passord til SIP. På hovedsiden til din personlige kabinett gå til "Service Management".
  I listen over tjenester som er tilgjengelige for å koble velge ubegrenset Internett-pakken ved å sjekke sjekk den og klikk "Connect".
  Merk at når du kobler ubegrenset internett gjennom vår fakturering behov for å nødvendigvis blitt deaktivert "pakken GPRS-tjeneste" eller "pakke med tre tjenester," som inkluderer internett via GPRS, WAP internett og MMS-meldinger.
  For fans av sosiale nettverk Beeline gir gratis tilgang til Facebook og Vkontakte, gjennom spesialdesignede og optimalisert nettsteder og 0.facebook.com 0.vkontakte.ru. Disse områdene er lette versjoner av vanlige nettsteder og sosiale nettverk data ikke inneholder grafiske bilder og fotografier er erstattet med referanser. Dersom brukeren ønsker å se bilder fra den linken, vil det etterlate netaryfytsyruemuyu tjenesteområde vil bli brukt til å betale for internett.  
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen?
 I datatjenester er det situasjoner hvor du ønsker å lagre bildet på LCD-skjermen, og sies å ta en skjermdump av skjermen. Ofte referert til som en skjermdump pryntsrynom. Gjør dem slik du kan med hjelp av innebygde funksjoner i operativsystemet og bruker spesialdesignet programvare som kan ha flere funksjoner og gi flere fasiliteter for å lage skjermbilder.
 Hvordan å lage en skjermdump i Windows.
Alle operativsystemer Windows (XP, Vista og Windows 7) screenshot er skapt på samme måte. For å gjøre dette, trenger du bare å klikke PrtSc på tastaturet. PrtSc - er en forkortet versjon av posten Printscreen, som vi leser som printskrin, eller skjermbilde. Noen typer tastaturer, kan denne knappen være signert som en Print Screen / SysRq.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen?

Når du klikker på knappen til utklippstavlen gjennomført alle den synlige delen av skjermen, er at alt som du kan se det. Hvis du ikke er fornøyd og ønsker å få et bilde bare det aktive vinduet uten menyen i Windows og andre unødvendige elementer, kan du bruke hurtigtasten PrtSc + Alt. Opprinnelig trykket Alt, deretter PrtSc og resultere i buffer bmena kopieres bilde aktive vinduet.
Så vi nesten har taklet oppgaven og fikk et skjermbilde, men det er fortsatt med oss ​​i en spesiell del av datamaskinens minne - utklippstavlen. For å lagre det som et bilde trenger å åpne et bilde editor (du kan bruke den innebygde Paint), opprette et nytt dokument og sette inn bilder fra minnet ved å trykke hurtigtasten Ctrl + V. Nøkkelen er opprinnelig trykket Ctrl, deretter V (engelsk bokstaven V). I moderne grafikk redaktører ny dokumentstørrelse når du kopierer det inn i kameraet automatisk justere til størrelsen på skjermbildet ditt. Du trenger ikke å angi dem manuelt.
Når du har kopiert skjermbilde inn i det nye dokumentet vil være å gjennomføre ulike operasjoner for å redigere det. Endre størrelse, klippe det ønskede området, legge de nødvendige underskrifter for å endre lysstyrke, kontrast og andre innstillinger etter behov. I konklusjonen, trenger du bare å lagre bildet, gi filen et unikt navn og velge en av de mulige formater jpeg, gif, png, tiff eller bmp. Dette spørsmålet er hvordan man skal lage en skjermdump av skjermen innebygd operativsystem kan betraktes stengt.
Mange dataspill følger razrabochykamy lage skjermbilder ved å trykke på tasten F12. Men blir de lagret i mappen Mine dokumenter.
Å lage skjermdumper er også forskjellige tredjeparts programmer og verktøy. De mest kjente er: Paparazzi, Floomby, Magi Skjermbilde, Jing og mange andre. Hvis du foretrekker det, kan du se de funksjonene i hvert av disse programmene på deres offisielle nettside og velge ønsket, i henhold til dine behov.
 Hvordan å ta et skjermbilde på en laptop.
Som du vet en del laptop-tastatur med et sett med knapper. Dette er på grunn av mangel på plass de tildelte under tastaturet. Så Printknappen de kan kombineres med en annen tast. Skyv den kan ved hjelp av knapper Fn, plassert nederst til venstre på tastaturet. Gjennom resten av prosessen med å lage snapshot skiller seg ikke fra sin implementering på et fullt tastatur.
 Hvordan å ta et skjermbilde på Mac (mac).
I løpet av de siste årene, datamaskiner fra Apple begynte å bruke høy popularitet. Når du bytter til Mac-brukere som lenge har jobbet i Windows, de er forskrekket over å finne at mange ting som de har blitt vant til automatisk og utprøvd i Mac OS virker ikke. Men dette betyr ikke at de ikke er der i det hele tatt. Gjør et skjermbilde på Mac OS betyr i praksis er enda enklere enn Windows. Du trenger ikke å bruke en grafikk editor Eran skutt så snart bildet er lagret bare i ett trinn.
Du trenger bare å trykke en kombinasjon av taster Shift + Cmd + 3. Opprinnelig trykket Shift, så Cmd og deretter nummer 3 på tastaturet. Som et resultat, vil på den stasjonære datamaskinen lagres printskrin hele skjermen som en fil med navnet "Screen shot 2012-02-29 at 174 409" og rozshyrennyam.png. Klokkeslett og dato i filnavnet vil du sikkert være annerledes.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen?

Å ta et skjermbilde av skjermen Mac, må du trykke på tastene ochetanye Shift + Cmd + 4.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen?

Markøren vil ta følgende skjema.
Hvordan å ta et skjermbilde av skjermen?
 Du trenger for å sette det i øvre venstre hjørne av området, som vil gjøre et skjermbilde, trykk på venstre museknapp og hold, markere det ønskede området. Når du slipper venstre knapp er tatt screenshot og lagre den på din datamaskin.
I konklusjonen, til artikkelen vil jeg gjerne minne deg på at det å skape skjermbilder og presentere dem til nettverket bør alltid sjekke at de ikke har fått privat informasjon som kan misbrukes. Lykke til dere bilder!  
Hvordan lære å skrive essays?
 Nå skoler elevene må kunne skrive essays, er denne oppgaven i DPA og BRUK at all leie på 9 og 11 klasser. Arbeidet spiller en viktig rolle i DPA - den må skrive til alle studenter, i slutten av barneskolen. BRUK I denne oppgaven er delvis C. Man kan ofte høre fra elever som sier at ideelt sett oppfylle BRUK ekstremt vanskelig, del C "gå" vil være i stand til å ikke alle. Videre, hvis utdannet kommer til å gå inn i fakultetet eller noen humanitær yrke, skriver en god insentiv til å jobbe og få en høy score på del C forsvinner helt. Men vi skal se på dette problemet fra en annen posisjon.
Tenk hvordan du vil øke sjansene for verdig pass EGE hvis du viser gode resultater når du utfører de mest komplekse oppgaver. Godt arbeid i CSE vil gi deg høy ekstra poeng tillate perfekt "hedge" i tilfelle hvis du unnlater å nevne vanskelig teoretisk stoff å sette flere poeng på andre deler av CSE. Det er nødvendig å lære å skrive essays å få positiv vurdering for rutinearbeid og føler seg trygg i de avsluttende eksamen. Det er nok til å huske reglene for konstruksjon og design fungerer algoritme, følge enkle retningslinjer.
 Hvordan lære å skrive essays? Noen enkle tips: Exploring ferdigheter konsekvent ordet
Mange studenter stiller spørsmålet: hvordan å lære å skrive essays? Ofte ønsker de å få konkrete svar, omfattende råd. Imidlertid skaper gode tekster må hele tiden forbedre sine ferdigheter i muntlig og skriftlig tale. Det er noen enkle tips for å hjelpe deg å utvikle evnen til kompetent og litterær stemme sine meninger, skriver logisk og lett flytende tale.
 1.  Ta deg tid til å lese bøker. Prøv å studere klassiske verker hele tiden, ikke raskt forhåndsvise dem før timen. Ta hensyn til sammensetningen, bygge setninger kunstneriske virkemidler. Analysere tekster i form av kommunikasjon innhold og form. Forteller hva forfatteren ønsket å fortelle i boken, med uttrykk for disse synspunktene i forslagene, bestemte ord og slår av talen. Selv om lese alene ikke fange deg, husk at dette arbeidet vil hjelpe deg å lære å skrive tekster uavhengig formulere meninger og uttrykke sin egen synsvinkel.
  Vær spesielt oppmerksom på struktur og fortelling i novellen. Se hvordan forfatteren trekker oppføring som hendelser utvikle hvordan avslutningen blir bygget. Pugg interessante setninger, ord, setninger design funksjoner.
  Du kan også lese de kritiske artikler, som analyserer de ulike skjønnlitterære verk. Prøv å alltid bruke tid på det, spesielt hvis du blir bedt om å lese det store arbeidet. Arbeidet med forskere vil hjelpe deg å avklare uklare, er det grunnleggende kunstneriske medier, spesielt poetikk oppgitt karriere av forfatteren. Lese litt kritisk artikkel vil ta deg 10-30 minutter å bringe konkrete fordeler i fremtiden.
  Prøv å holde styr på muntlig tale. Hvis du aspire å snakke riktig og vakkert alltid rate skriftlig tekst ikke vil være et problem for deg. Folk ofte skrive og snakke, og muntlig og skriftlig språk er nært beslektet. Trene talespråk, gjør det rikere, unngå slang og frimerker. Dette vil ikke bare bidra til å korrigere og logiske verk, men er nyttig senere i livet når du trenger å kommunisere med seriøse folk og diskutere forretningsmessige problemstillinger, demonstrere sine ferdigheter og kunnskaper.
  Det er bedre å ikke bruke samlinger av ferdige produkter. Husk at alle disse tekstene er kjente og erfarne fakultetet sensorer. Selv om skolen læreren din tilfeldigvis merke til substitusjon, gjør eksamener innøvde tekster ikke trenger, så veldig mye, og arbeide med medlemmer av eksamenskommisjon forsamlingen er lett gjenkjennelig.
  Tildeler tilstrekkelig tid arbeidet er opprettet. Ikke prøv å skrive det raskt i siste øyeblikk. Selv om du allerede eier en god komposisjon og skrivekyndige verk alltid mye bedre å skrive et utkast, og deretter re-lese den og å supplere, endre. Den vanligste feilen er vanskelig å se en gang, men interessante tanker og ideer du kan komme opp med senere.
  Rolig tenke på kritikken. Hvis du ikke forstår noe i klassen, klarte ikke å forstå detaljene av tomten og tegn arbeid, kommer hjem studie tekst. Opplæringen, sjekk igjen arbeidet selv, lese viktig fase. Bruk Libraries: ta den kritikken, se kommentarene i Works. Til slutt, bare du spare tid fordi, etter å ha jobbet først på seg selv, og skaper den nødvendige basis, vil du begynne å jobbe mye lettere og raskere vil oppnå bedre resultater.
  Det er ønskelig å finne lesere. Oppmuntre lese dine skriverier foreldre, venner. De vil være i stand til å påpeke feil, bidra til å korrigere dem, gi gode råd, gitt karakteristikk av teksten.
  Sikre leseferdighet, lese mer skjønnlitteratur og ikke glem om de viktigste styrene slik at du raskt kan lære å skrive essays.
   Lære å skrive essays. Algoritmen fungerer
  Lær å skrive algoritmen fungerer, arbeid i henhold til planen, legge ut ideer konsekvent.
  1.  Vennligst les tråd arbeid. Hvis du blir bedt om å formulere tittelen, husk: det er gitt i tittelen på emnet du trenger for å avsløre teksten. Å vurdere temaet godt, slippe løs det og ikke la hullene velge ett aspekt, et bestemt smal problem. Eksempel for bred tema: "Verdien av romanen" Krig og fred "i arbeidet L.m.tolstoho"; eksempel smale emner godt egnet for å skrive verk "Bolkonsky og Napoleon. Krysset av skjebner (analyse av episoden). "
   Tenk emnet grundig. Bare begynne å bruke utkast: brenne av bakgrunnen til forfatteren, knyttet til skriftlig arbeid, siteringer eier tanker.
   Identifisere sentrale problemstillinger som direkte er relatert til temaet. Lokal inkludert viktige spørsmål og skrive det ned.
   Begynner å formulere din personlige mening, viser et utkast til uttalelse om emnet, din holdning til problemene i arbeid. Svar på spørsmålene:
   Hva er du interessert i?
   Hva er den viktigste tanken?
   For detaljer, fakta du lagt merke til?
   Er du enig med forfatteren? Kort forklare din posisjon, flytter bevisene, argumenter, bruker leseren og personlig opplevelse.
   Hva tegnene du liker? Hvorfor?
   Hvilken forstand er fungerer dette?
   Har du noen gang tenkt på dette problemet?
   Hvor viktig tror du det spørsmålet reist i boken?
   Hvilke nye ting har du oppdaget ved å lese produkt?
   Registrere de viktigste ideer som du vil vise i produktet. Du bør få minst 12 setninger.
   Lese alt svart ting og gjøre planarbeidet. Husk at sammensetningen bør være klart:
   innledning;
   hoveddelen (kommentarer, argumenter, gjennom forfatterens posisjon, bevis på din posisjon);
   konklusjon;
   konklusjoner.
   Skriv til plan, forlater ledig plass mellom avsnittene. Der kan du sende sitater til å skissere forslag og formuleringer. Spre poengene med å planlegge svart ting. Husk at et gitt volum.
   Får utkast av skriftlig arbeid. Husk å se nøye logikken i fortellingen: Unngå brå endringer, semantiske skift, ikke gå for mye plass komponenter, liten digresjon. Undervise tanke jevnt, konsekvent, husk semantiske relasjoner mellom setninger, avsnitt. Teksten skal bli sett på som en helhet
   Bruke anførselstegn, husker dine personlige erfaringer, argumenter og bevise din mening, posisjon.
   Vær spesielt oppmerksom på åpning og lukking av arbeidet.
   Innføringen spesifisere problemet, forklarer oppgavene du setter for deg selv når du skriver arbeid. Du kan starte med avhandlingen viser verdien av produktet i verk av forfatteren, viktigheten og alvoret av problemene hevet.
   Til slutt gjør konklusjoner. Før du skriver til å lese den siste delen av arbeidet helt. Kan overføre innholdet ikke trenger: Oppsummer alle skrevet, men med andre ord.
   Lese utkastet, finne og rette feil, unøyaktigheter. Forsiktig omskrive arbeidet med renskrevet. Re-lese teksten og sjekke det igjen.
   Skriv arbeide nøyaktig, ettertenksomt og sakte følge algoritmen og anbefalinger, så kan du gjøre jobben godt.  
Яндекс.Метрика