Hvordan velge et lag med Mouton?
 Med utbruddet av kaldt vær spørsmålet om varme klær stiger svært kraftig. Selvfølgelig, vi nå selger mange moderne jakker og ned, men denne kvinne velger alltid den mest attraktive - frakk. Tross alt, er ingen jakke ikke varm og dekorere ikke bedre enn pelsskinn. Produsenter pels som svar på etterspørselen, og tilbyr kjøperne et bredt utvalg av pels fra mink til demokratisk kjære kanin. Men i dag mest etterspurte praktisk Mouton, som takket være høyteknologisk behandling ser stilig og dyrt. Dette fantastisk varm pels i de mest alvorlige frost, billig og vil vare mer enn en sesong. Hovedsiden - velg med omhu strøk av Mouton.
 Hvorfor Mouton?
Overraskende, i dag de aller fleste kundene ønsker å kjøpe en frakk med Mouton. Hemmeligheten av denne populariteten er enkel: dette er veldig praktisk pels og varer derav kan bæres minst ti sesonger. Han er ikke redd for tilfeldighetene været og vil ikke lide av våt snø. At Mouton holder på varmen godt og vil ikke fryse selv i de døde av vinteren, alle vet, men her er det ganske prosaisk utseende mye tenkte inntil nylig marsj. I dag er situasjonen har endret seg radikalt siden dukket opp nye produksjonsteknologi pels, Mouton lage en tynn bøyelig og edel. Dette gjør at designere til å lage stilige strøk Mouton kompleks snitt med originale finish. Pelsprodukter slike spiller godt, hyggelig pris og strøk tiltrekker seg flere kjøpere.
 Ekte eller butikk?
De som bestemte seg for å bli en lykkelig eier mutonovoy strøk, først er det nødvendig å gå gjennom uttak og ohlyaditysya. Ideen om å kjøpe pelskåper på markedet bør avvises umiddelbart. Først, er det nesten umulig å måle produktet normalt se seg selv i obnovtsi på alle sider, og for det andre, forfengelighet og ikke de beste forholdene ikke tillater å vurdere nøye frakk og spørre selger spørsmål av interesse for deg. Og absolutt ingen i markedet vil ikke gi deg garantikort og sertifikat for produktet.
Det er bedre å kjøpe en pels i butikken, hvor det er et behagelig miljø for prymiryuvannya og muligheten til å teste valgt for kvaliteten på pels prøve, sy og slitasje rate. Og den mest ideelle - mutonovoy kjøpe strøk fra produsenten. Det er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast, fordi mange selskaper som er involvert i produksjon av pelsprodukter, har sine egne flaggskipbutikker. Foruten det faktum at alle varene i slike butikker av høy kvalitet, er det også en lavere pris for yttertøy, fordi selgeren selger varene og ikke betale mellommenn.
Og, selvfølgelig, å betale kjøpesummen, vare på kvitteringen, ta selger garantikort og sertifikat strøk. Å ha disse dokumentene, du ikke bare kan lett slå produktet i å oppdage skjulte mangler, men også kreve at selgeren for skader i retten.
 Vi ta hensyn til kvaliteten på pelsen
Til ny frakk godt slitt og ikke miste sitt opprinnelige utseende, bør det bli sydd av kvalitet skinn. Dette gjelder også produkter fra Mouton. Til å begynne med, sjekke om håret faller ut.
 Lur. Hvordan sjekke kvaliteten på haugen? Etter hans håndflate mot retning av vekst og poschypay posmykavshy pels. Hvis håret ikke er ødelagt, ikke kolyutsya ikke klatre, og overflaten er myk å ta på - god kvalitet pels. Det mos også pels hånd zim'yavshy gulv strøk. Denne testen vil vise hvor fort pelsen tilbake sin opprinnelige form og volum. Vil ikke komme tilbake.
 Farge. For malte produkter viktig motstand maling og belegg kvalitet. Dette kan bekreftes ved å gjennomføre overflate pels hvitt lommetørkle. Dårlig maling selv med denne lille innflytelse på permisjon spor av hvitt stoff. Hvis dette skjer, er jevnt lag ikke nødvendig å måle.
 Kvaliteten av sying
Riktignok de fleste kjøpere foretrekker produkter kjente produsenter, blindt stole på kvaliteten som "garanti" etiketter. Ikke forvent et stort navn, som kjente produsenter av produkter er ofte forfalsket og alle har en sjanse til å kjøpe til ublu priser fra lavgradig forfalsket høyt etiketten. Så før du velger et lag med Mouton og betale for et kjøp, må du nøye undersøke det fra alle kanter, og sørg for å sjekke ut sømmer, festeanordninger og tilbehør. Sømmer skal være nesten flat og helst myk men merkbar. Hvis du ikke føler det er altfor skeptisk stasjon, så det er sannsynlig at pelsen bare limt. Dette produktet vil ikke stå og uker med aktiv slitasje.
Like viktig er pelsen fôr. Lining Materiale bør ikke være billig, og sømmer må være lik og kvalitet. Hvis den valgte modellen er lommen, bør de være ren og glatt vыtachanы sydd. Det bør også sjekke revers hette og mansjetter. Ofte skruppelløse produsenter sy i slike avsidesliggende steder dårlig malt eller dårlig behandlet pels. Og fans etiketter bedre krav til pels sertifikatet. Hvis produktet er virkelig fast, at kravet vil av selger.
 Stil, lengde og annen visdom
Å føle seg komfortabel mutonovoy frakk og ser elegant og stilig, må du finne et produkt som passer størrelse og stil. Hvis pelsen er kjøpt for hverdags sokker bør stoppe valg for middels lang modell, som vil være praktisk å bruke offentlig transport. Og for lange turer og skape en elegant image mer passende lang produkt. De som foretrekker funksjonalitet over like modeller med hette, belte, lommer og evnen til å modellere en frakk sydd i å bruke pels blonder og gummi band, og klassikere elskere velger ofte rettskårede strøk som er helt i tråd med alle klær.
Selvfølgelig, bør valget av stil bli veiledet ikke bare forhold som vil bli slitt pels, men personlige preferanser, samt funksjoner i form og alder. For slanke jenter produsenter tilbyr et stort utvalg av modeller med avkortet Mouton og montert strøk trimmet med fluffy pels, og for kvinner med former - strøk A-formet silhuett av middels lengde med en kompleks kombinasjon behandling (dette kan være tekstiler, andre typer pels, knapper, blonder Pels børste, krystaller etc.). Men, fast bestemt på å velge fra Mouton frakker elegant alder, er det viktig å understreke styrker og skjule feil. Du kan gjøre dette ved å bruke produktet eller rettskårede silhuetter "trapes".
Anvende i praksis disse enkle tipsene, kan du kjøpe en vakker og kvaliteten på Mouton pels som vil glede deg mer enn en sesong.  
Hvordan å pakke ut arkivet?
 Til bare å overføre over nettverket mappen som inneholder mange filer, blir de utsatt arkiveringsprosessen når de er pakket inn i en enkelt fil med en maksimal grad av komprimering. Brukere som lastet ned arkivet for tiden produsere sin utpakking og bare etter at de har tilgang til all informasjon og filer den inneholder. Til tross for at operativsystemet Windows Vista og Windows 7 inkluderer innebygd for å lage og pakke arkiver, er det andre i sine evner til eksternt Archiver som WinRAR og 7z.
Hvis du ofte arbeider med arkiv, anbefaler vi at du laster ned og installerer på datamaskinen din noen av disse programmene - WinRAR eller 7Z. Arbeide med dem er enkelt.
 Hvordan å pakke ut RAR arkiver
Det bør bemerkes at WinRAR Archiver skapt av den talentfulle russiske programmerer Eugene Roshal, har full støtte fra den russiske språket og ulike versjoner, avhengig av hvor mange bit system du har installert. Last ned passende for din system program arkiv som installasjonsfilen fra den offisielle nettsiden og installer WinRAR rarlab.com på datamaskinen.
Hvordan å pakke ut arkivet?

Etter å ha installert alle WinRAR arkivfiler på datamaskinen vil bli assosiert med dette programmet som brukes til å åpne sine standard ikoner og de vil være i form av ikoner arkivet.
I kontekstmenyen, forårsaket ved å høyreklikke på filen-arkivet, vil følgende elementer legges "Pakk ut filer", "Pakk ut til gjeldende mappe" og "Extract i [Filnavn med arkiver]."
Hvordan å pakke ut arkivet?

I kontekstmenyen, forårsaket ved å høyreklikke på en vanlig fil er ikke iboende arkiv, vil punktene bli lagt til som "Legg til arkiv", "Legg til arkiv [Filnavn] .rar», «Legg til i arkiv og sende e -post »,« Legg til arkiv [Filnavn] .rar og sende e-post ».
Hvordan å pakke ut arkivet?

Ifølge nå å pakke ut noen arkivet bare klikk på høyre museknapp og velg fra hurtigmenyen "Extract" og oppgi stedet der det vil bli pakket ut. Til arkivet, må du klikke på en fil eller mappe som du har gjort en rekke filer, og velg fra hurtigmenyen hensiktsmessig måte å legge til arkivet. Beskrive hva forskjellen hver av måtene vi ikke gjør det, som du gjør i praksis svært raskt komme inn i sine nyanser og finne deg selv den mest praktiske alternativet.
WinRAR er en av de beste arkivering verktøyet som gir god fart, høy kompresjon og dekompresjon av mange ulike arkiv formater.
 Hvordan å pakke ut 7z arkiv
7-Zip er laget ukrainske programmerer Igor Pavlov. Den offisielle nettsiden til programmet 7-zip.org.ua må du også velge installasjonsfilen tilsvar bitnosti operativsystemet. Når filen er lagret, installere på din datamaskin.
Menyen i programmet Russified godt, men for noen grunn kontekstmenyen på engelsk. Men det er ganske enkelt å forstå. «Pakk filer» - pakke ut, «Extract Here» - pakke her i den aktuelle mappen «Legg til arkiv» - opprette et arkiv.
Hvordan å pakke ut arkivet?

Hvordan å pakke ut arkivet?

Som WinRAR Archiver har i dag et stort antall støttede formater og gir høy kompresjon. Men i sistnevnte tilfelle bør du nevner, og si at all god komprimering arkivet kommer hovedsakelig på tekst type filer. Mediefiler komprimeres ikke på nesten pakket til arkivet av noen arkivet.  
Яндекс.Метрика