Hvordan velge et tapet i rommet?
 I dag kan moderne bygning teknologi brukes for interiørartikler ulike materialer: strukturert gips, betong, naturlig og kunstig stein, tre, plast, paneler, gips. Men de fleste fremdeles foretrekker å tapetsere innkvartering, som i dag er det mange, alt fra gode gamle papir tapet å date med mineralkomponenter. Overraskende dette er ingenting som bakgrunn har vært og er den mest miljøvennlige og rimelige materiale. Men, reparasjonen, er det viktig å velge riktig tapet i rommet på grunn av dens formål, størrelse, konfigurasjon og plassering av belysning.
 Typer moderne tapeter
Det er vanskelig å nevne en annen behandling, der så mange alternativer som i tapet. I dag, produsenter tilbyr forbrukerne et ekstremt bredt spekter av bakgrunner, blant disse er:
papir (glatt og preget) med forskjellig antall lag (simplex og duplex);
ikke-vevd;
vinyl (flat, skum, høytrykk);
tapeter gulvbelegg (papir, vinyl, glassfiber);
tekstil;
væske;
polymer;
velur eller filt (microfiber, akryl og polyester);
metall (med et lag av folie);
kork (kork laget av papir-basert);
finert og mineral (som inneholder det øverste laget finér tre, tang, urter, male sand og stein);
tufted-tapet (med fluffy belegg som gir en god lydisolasjon);
bakgrunnsbilder.
Alle bakgrunnsbilder er forskjellige i ytelse, og selvfølgelig prisen. Papir tapet er den mest demokratiske og dyreste - basert polymer.
 Size Matters
Størrelsen på rommet er veldig viktig når du velger tapet. Klart, lyse tapet visuelt øke avstanden, mørkt - redusere. Derfor, for små rom med gjennomsnittlig takhøyde på hovedsakelig lys tapet med lite mønster eller uten mønster, ornament eller en stor lyse blomster på bakgrunnen har råd til bare eierne av store rom. Men selv med et stort område og stor takhøyde ikke bli involvert for fremtredende og fargerik finish, det er bedre å fokusere på den ene veggen, og resten mer rolig tapetlim over de samme fargene.
 Fargevalg
La oss starte med det faktum at tapet kan være varme og kjølige toner. Varme farger - blek hvit, lys beige, gyllen - behagelig for øyet, de er lettere å kombinere med møbler og tilbehør. De er den viktigste for rom med vinduer mot nord. Som for kalde farger, de er visuelt gjøre rommet mer romslig, men bare i nærvær av god belysning. Derfor, grå, blå, blå, grønne bakgrunnsbilder er hensiktsmessig i rom med vinduer mot sør og øst.
Når du velger farger tapet bør også vurdere fargen på møbler og plukke opp tilbehør (puter, tekstiler, tepper, keramikk) tilsvarende farge. For eksempel, er oransje i harmoni med rik blå, lilla og blå, og rød - grå og grønn. Før du kan plukke opp gyldne tapet mørke røde eller grønne gardiner og brune tilbehør krever oransje, beige eller rødt.
 Tegning og alt forbundet med det
Noen liker store allover floral ornament, noens band, svinger, og noen flerstrukturtapet. I alle fall bør du unngå påtrengende og altfor grove tegninger eller bruke dem er svært begrenset. Det er et par tips om hvordan du velger et bilde som kan utnyttes av dem som planlegger å reparere:
store bildet visuelt "spiser" mengden av rommet;
lite bilde visuelt øke rommet;
tekstur, strukturtapet og skape ekstra volum på veggene og komplisere plass, noe som gjør det interessant;
geometrisk mønster av kryssende bånd på alle veggene skaper en sammenhengende plass;
vertikale striper "heve" taket, men trange rom;
horisontal - utvide plassen, men visuelt redusere høyden på rommet;
diagonale striper rozmyyut begrenser rommet og skaper en stabil illusjon av bevegelse;
kombinasjon av flere typer tapet samling fra ett organiserer plass.
 Typer av bakgrunnsbilder for ulike områder
Velg tapet i rommet - en svært vanskelig oppgave, og når det er bedre å starte fra å løse tekniske parametre. Dette innebærer at den type tapet er avhengig av destinasjon lokaler.
 Soverommet som barnKrever miljø tapet, som inkluderer papir, ikke-vevet, mineral, tre eller kork tapet. I rommet med belegget på veggene vil alltid være lett å puste under søvn, og du vil ikke føle ubehag. Som bildet på veggen, bør det være lyse og litt uskarpt, og bakgrunnen - diskret og varm. For de som lider av søvnløshet, eksperter anbefaler de mørkere toner av blått. Men for barn bør velge konsis sterkt lys tapet uten å gjenta fragmenter. Bedre legge fargerikt tilbehør i interiøret som aksenter (puter, gardiner, tepper, lamper, leker) som om ønskelig lett kan fjernes eller erstattes på ting en annen farge.
 Bakgrunnsbilder til kjøkkener skal være vaskbare, så det er best å kjøpe vinyl eller silketrykk. De kan lett vaskes med en svamp og vaskemiddel med alkohol eller alkali. Og hvis du kjøper vinyl tapet med microsporia, vil fuktigheten nå veggene, og det er kondens på overflaten - lett fordampe.
 For stuen Du kan velge hvilken som helst bakgrunnsbilder. Dette rommet har ikke lider av overdreven fuktighet og tapet er ikke i fare. Derfor, i dette tilfellet er det viktig å passe stil design rom. En farge og mønster blir valgt på en felles basis, avhengig av størrelsen og plasseringen av rommet.
 Entré og korridor må limt tapet, motstandsdyktig mot slitasje og mekanisk skade. Det er bedre hvis de er rene og ikke for mørkt.
 På badet i dag en eller annen måte gjort tapetlim, men hvis du bestemmer deg for å plassere dem en av veggene, velge et bakgrunnsbilde basert på polymer.
 Tapeter
Til dags dato, veldig populært tapet før maling som kan limes på alle områder. De er praktisk fordi ved å kjøpe nye møbler eller tekstiler og ønsker å endre fargene i rommet, kan disse bakgrunns bare male. Salget er flere typer tapeter: ikke-vevet, papir og vegger-papir. For det meste, er de ikke male, men med forskjellig terreng og bredde av mer standard bakgrunnsbilde.
Billigste - papir, kan de bli limt på vegger og tak. Ikke-vevd tapet er dyrere, men de er godt skjult små defekter vegger veldig lett limt og ikke deformert. De er ideelle for ny konstruksjon som de første årene vil krympe. Som for tapet, glassfiber, de er laget mer for virksomheten og kontorlokaler. De er dyrere, kan de skape høy kvalitet slitesterk overflate.
 Praktiske råd om valg av tapet
Hvordan velge et tapet et rom og skape en harmonisk og komfortabel stue? Ta noen praktiske tips:
obkleyte rom til et studio leiligheten lys tapet varm tone, og kjøkken og gang (korridor) lysere versjon av den samme veggen;
tilstøtende rom kan lime over samme tapet, det vil bringe sammen visuell plass og gjøre leiligheten mer;
vil se gode tilstøtende rom i en to-roms eller to-roms leilighet, hvis tapetlim over forskjellige farger, men med samme mønster;
enhver tapet grensen, limes på omkretsen av taket, sterkt begrenser høyden av veggene, men kommer fra veggene i taket bakgrunn (spade, selv om bare femten centimeter) øke høyden av rommet;
zonirovat plass i studio leiligheten kan bruke en rekke av tapet fra en samling;
Hold deg til en vegg tapet med perspektiv og plass endring og komplisert.
Men uansett hva tapet du velger, viktigst av alt - de ga trøst til hjemmet ditt, og du - en følelse av harmoni og lykke.  
Hvordan du fjerner et program fra registret?
 Erfarne PC-brukere er vel klar over at å fjerne programmer i en standard måte gjennom komponent "fjern programmer" i Kontrollpanel ikke frata operativsystemet spor av programmet i sin helhet. Minst programmappen er i mappen Programfiler og, langt verre, slemmere og mer vanskelig å fjerne - mange registeroppføringer. En fjernkontroll program, selvfølgelig, alt er ikke særlig berørt, men hvis du hyppig og fjerne annen programvare, så til slutt registrere zasmitytsya «trash» oppføringer slik at det negativt påvirker ytelsen.
 Hvordan fjerne programmet slik at dets poster ble slettet fra registeret
Hvis Windows er i stand til å takle visse funksjoner eller ta dem ikke så godt at ved hjelp av ulike programmer og tredjepartsverktøy. Det finnes programmer for å fjerne oppføringer fra registeret.
En av de beste i sin klasse er det ikke installerbar Revo Uninstaller, som utfører en komplett avinstallere programmer fra datamaskinen din med alle sine mapper, registeroppføringer, filer, innstillinger og andre data knyttet til den.
Uninstaller kommer i to versjoner: Gratis med begrenset funksjonalitet og en betalt, alle funksjoner som kan brukes i 30 dager prøveperiode. Hvis du bruker et 64-bit operativsystem, er det nok for den frie versjonen. Ellers må du kjøpe en lisens eller ligne gratis program.
 Hvordan du fjerner et program fra registeret med Revo Uninstaller
 1.  Last ned arkivet med gratisversjonen av sin offisielle hjemmeside
  www.revouninstaller.com
  . Tradisjonelt, anbefaler vi at du laster ned programmet i et populært format nå bærbar, krever ingen installasjon.
  Pakk den nedlastede arkivet med programmet og kjøre det kjørbar Revouninstaller.exe.
  Satt russisk grensesnitt. Klikke på ikonet «Alternativer» i hovedmenyen og velg språket i vinduet. Klikk "OK" for å lagre endringene.
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  Å fjerne et program i hovedvinduet i "avinstalleringsprogram" hvor er de programmene som er installert på datamaskinen, kan du klikke på høyre museknapp på ikonet til programmet du vil fjerne, og klikk deretter på "Slett".
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  Det vises et vindu som viser mulige moduser vil slette det valgte programmet. Velg avansert modus der implementert en dyp og grundig skanning og fjerning av informasjon i programmet og klikk "Next".
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  Dette starter prosessen med innledende analyse og sammenstilling av fjerningen. En boks vises ber du virkelig ønsker å fjerne programmet. Klikk "Ja".
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  Etter ferdigstillelse av dataanalyse, som du finner ved å fylle fremgang skala bar, klikk på "Next".
  Dette starter skanneren informasjon etterlatt av den innebygde avinstalleringsprogram. Når skanningen er fullført vil være aktiv "Neste" -knappen. Klikk på den.
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  Revo Uninstaller vil føre rapport ble fjernet fra programmet registeroppføringer. Vindu, klikk på "Select All" riktig "Slett". Når du blir spurt er du sikker på at du vil fjerne de markerte objektene fra registeret, i pressen "Ja". Etter å ha fjernet oppføringene, klikker du på "Next".
  Hvordan du fjerner et program fra registret?

  I det neste vinduet avinstalleringsprogram vil peke til mappene og filene. Fjerne dem på samme måte registeroppføringer. Klikk "Next" -knappen.
  Denne prosessen helt fjerne programmet er fullført.
  Etter å ha gjort lokalt vil søke etter spor i registeret manuelt, kunne vi ikke finne dem. Dette betyr at Revo Uninstaller klarer med sine funksjoner for å fjerne programmer fra registeret for å støtte ren og ryddig.  
Яндекс.Метрика