Hvordan Ombre på håret?
 Fashion - er ikke bare trender, merker og behovet for å alltid møte de nyeste trendene. Det er også en form for vanedannende spill: evnen til å prøve på en ny rolle, oppleve den merkelige image og som et resultat - å finne seg selv, sin individuelle stil mellom forskjellige former, farger, stiler eksempel plutselig venner (og selv for meg selv) å male hår ! Blond, mørk sjokolade, blek brun - ikke sikker på hvilken nyanse for å velge denne gangen? Gjør hårfarge Ombre. I akutt mote relevans, den har en masse fordeler fremfor tradisjonell maling. Og mens du tenker og nøl med å gjøre endringer - vi viser deg hvordan du gjør Ombre håret hjemme eller i salongen. Mote for Ombre: maleri funksjoner for forskjellige hårtyper
 Stil og begrepet "Ombre" er kjent ikke bare moteriktig, men også kunstnere, designere og alle de som er forbundet med visuell oeuvre. Fordi Ombre - er en spesiell måte å fargekombinasjoner der man står overfor en annen nyanse, gradvis "oppløse" og beveger seg i motsatt retning. Denne transformasjonen er meget imponerende og ukonvensjonelle fordi Ombre kan gjøres ikke bare på håret, men negler, stoff og makeup. I Ombre hår er ofte kombinerer to farger: mørk og lys, selv om noen har råd og mer levende farger. I tillegg farging Ombre gjør det mulig å oppnå slike uttrykksfulle effekter:
 Frisker utseende, kan se yngre ut enn sine år.
 Ombre kan male en mørk og lys rødt hår hvilken som helst farge.
 Ombre hår krever ikke så hyppige oppdateringer som vanlig eller fargestoffer høydepunkter.
 Gjør det mulig å justere graden av endringer i utseendet sitt, gjøre mangfold, men ikke å risikere dramatiske endringer - ideelt for først i livet til hårfarging.
 Skjuler ufullkommenheter person visuelt mykne skarpe funksjoner (tung hake, fremtredende kinnben, etc.).
 Visuelt gir håret volum, noe som er gunstig for eiere av små og spredte hår.
 Ikke ødelegge håret like mye som en full maleri hele lengden på håret.
 Endelig på håret Ombre - det er bare veldig elegant og vakker, stadig bringer bilder av verdens kjendiser. Hollywood-stjerner, toppmodeller, sangere gjør Ombre hår på ulike lengder og strukturer, og de alle ser med håret bare en million dollar. Heldigvis trenger vi ikke trenger å bruke slike fantastiske summer for å ta med utseende til bildet av idol. Men det er fortsatt nødvendig å vurdere de særegenheter sitt eget utseende for å finne den beste egnet alternativ Ombre farging. Så før du kjøper maling eller skrevet til frisør farging å merke seg at det er variasjoner i Ombre hår:
 1.  Tradisjonell Ombre på håret - Et tips i farge nyanse lysere enn røttene. Det er som en gang avklart hårrøttene du ikke lenger lov til å oppstå fargetone og naturlig mørk farge. Men spesielt laget Ombre, i motsetning til å kjøre hår, ser ryddig og stilig. Hår som bleket i solen, og du liker det.
   Omvendt Ombre på håret - Inverted gradient der mørkere slutten av hårrøttene. Akkurat som i klassisk Ombre, er det viktige nyanser myk overgang til hverandre.
   Ombre langt hår gjør at du kan eksperimentere med et stort antall farger. Men selv om du velger å begrense to farger, er det viktig å velge en tomt lengde hår, som vil være basert overgang en nyanse til en annen. Vanligvis er langt hår et gap på ca skulderhøyde. Hvis overgangen er gjort mye høyere vil den samme effekten rotete spiret røtter. Dersom nedenfor - det Ombre vil ikke være så spektakulær.
  Hvordan Ombre på håret?

   Ombre på kort hår er vanskelig, men det viser seg ikke mindre vakker. I dette tilfellet, er overgangsområdet best å plassere på øreflippen og gjøre det vag som mulig. Du kan starte med tips for å gjøre ikke lenge, men glatte og myke nyanser overløp.
   Ombre hår på mørk gjøres ved å tenne hårtuppene. Det er mulig å velge og blonde kontrast og mer naturlig farge tips. Det viktigste er at røttene til hårfarging ikke er berørt og forblir naturlig - og dermed sviktet farging dersom du klipper tråder av avklart og bevare sitt opprinnelige hue, å ofre en del av lengden på håret.
   Ombre hår på lys oppnådd resepsjonen før det motsatte: zatemnyayutsya hårrøttene og endene er naturlig lys. Et stort pluss med denne metoden: respekt for tipset, fordi de lider mest tørr og pisket for eventuelle eksterne effekter på håret.
   Dermed dobbel - er den beste måten å lage vakre hår uten skryt, unngå unødvendige problemer og fortsatt få trendy og virkelig pryder maleri. Kvalitet Ombre på håret ser naturlig og sexy, perfekt for enhver anledning og stil på kjolen. Hvis fancy kjole og la den Ombre hårfarge og kan gjøres ved hjelp av en lys rosa, lilla, pastell blå maling. Eller, alternativt, - for å forlate den "riktige" myk bryteren og erstatte tradisjonell gradient klar linje som skiller de to nyanser. Det kan virke som en så kompleks måte krever bare hårfarge ferdigheter og utstyr. Men faktisk, hvis du ønsker deg fullt takle hårfarge Ombre eier, selv hjemme.
   Hvordan å male hår Ombre?
   Ombre farging teknikken innebærer en foreløpig utarbeidelse av håret:
  1.  Først av alt, bestemme stilen dobbel (tradisjonell eller omvendt), som avhenger i stor grad på den originale hårfarge. Tenk deg at du er brunette - så bør du lage en tradisjonell Ombre.
    Deretter finne sted som vil være det området av overgangs nyanser. Hvis det er mulig, bruker den så lav som mulig, da kunne unngå enda et hint av regrown røtter, og sammen ytterligere øke jevn farge strekker seg opp.
    Til slutt velger malingen. Fargen bør være forskjellig fra din "mor" av farge - men hvordan? For en generell veiledning, styrke kontrast mellom røtter og slutter direkte proporsjonal med lengden av håret. Med andre ord, jo lengre håret ditt - det lettere du kan gjøre dem sent. Dette prinsippet er en logisk forklaring: jo større blir forskjellen mellom nyanser, er det mer plass som trengs for deres gradvis blanding.
    Vanligvis belysning krever aggressive kjemiske sammensetning og mengde av syren i sammensetningen av malingen. Fremdeles før prosedyren, spør frisøren-stylist for deg å finne så mye naturlig kosmetikk, sparsom effekt på håret. Hjemme, gjør Ombre bezamiachnoyi male tykk konsistens - det er lettere å fordele i lengde, og det ikke renne under maleriet. I tillegg til å male, må du oksiderende, tynne gummihansker for å beskytte hendene, kam med lange tenner, børste maling, noen klipp rull med folie og speil i et godt opplyst rom. La oss begynne å gjøre Ombre hår:
   1.  Forberede lyset for instruksjoner på emballasjen. Den bør inneholde en flaske oksidant og lyn pulver blandes umiddelbart før søknad til håret.
     Gre håret og dele dem inn i tråder av lik bredde. Vel, når minst seks strenger, men mer enn åtte bør ikke gjøre.
     Bruk pinner som du ikke forstyrrer med hår som du jobber med for øyeblikket.
     Ta en strand pensel og påfør et lyn sammensetning fra spissen til et punkt der jeg planlegger å fullføre høydepunkter Ombre. Den samme prosessen alle tråder.
     Avhengig av den opprinnelige fargen på håret ditt og effekten av den personen du ønsker å oppnå, vil belysning tid være annerledes. Det kan være 10 minutter, kanskje 40. Vel, hvis du allerede har erfaring lyse hår, og du navigerer i disse parametrene. Hvis ikke - prøv å ikke overdrive på sure tråder.
     Etter fem minutter før du bruker en litt lettere legge den til håret - men bare på tips selv (til en høyde på ca 3-4 cm).
     Etter enda fem minutter crest distribuere lightening blanding like over stedet der du slapp når den er brukt. Denne metoden gir jevnere Ombre.
     Skyll med lysere hår sjampo og håndkle blot håret for å tørke dem.
     Ta maling og begynne å male hår opplyste områder. Blondiner som ønsker å oppnå effekten av tilbakemeldinger Ombre, kan du starte med en gang med dette stadiet, manglende belysning.
     Påføre malingen på en måte som er anbefalt i de instruksjoner knyttet til den (det avhenger av type maling, dens sammensetning og konsistens). Det har nesten ingen effekt på utfallet - i motsetning til nøyaktighet av søknaden, så vær forsiktig.
     Når tent distribuere maling på deler strander crest strekning det litt høyere, men ikke bryte planen opprinnelig ratio nyanser.
     Pakk folien håret ikke berører maleri strukturer og klær gjenstander og ikke smør den. Stå maling på håret så mye som produsenten anbefaler.
     Etter denne tid, vaske av maling og vaske alt håret. Bruk helst etter sjampo balsam balsam uten noe hår som gjennomgikk aggressiv nok innflytelse, om ikke hele lengden, kan dårlig kam.
     La håret lufttørke uten en hårføner. Også, hvis det er mulig, ikke bruk krøll og andre varme enheter for stabling minst under de første dagene etter male Ombre. Opplyste ender trenger økt omsorg i form av olje eller væske mot seksjonen.
     Så, raskt og enkelt, Ombre hår kan gjøres hjemme. Kanskje, filmstjerner og musikk og bruke tjenestene til dyre frisører, men poengsummen din vil ikke se verre enn dem - forutsatt at du ikke hastverk, nøye følge alle trinnene og maleri i det hele tatt på alvor nærmer maleriet prosessen Ombre. Som en bonus får du en mulighet til ikke å farge håret annenhver uke, og vil være i stand til å bestemme om du vil fortsette å gjøre Ombre hår. Denne upretensiøs måte gjør en slik frihet, og mest overraskende, er dette bare bedre. Så ønsker du uforsiktig chic Ombre og, selvfølgelig, tillit i sin skjønnhet.
Яндекс.Метрика