Hvordan gi barnet ditt bryst?
 Amming - en nøkkel til god helse for barnet. Amming gjør barnet til å unngå mange sykdommer, hamstre på viktige sporstoffer og næringsstoffer for vellykket vekst og utvikling, og å ta kontakt med sin mor. Amming mor og baby lar deg lage harmoniske forhold som gjør dem i stand til å elske og sette pris på hverandre for livet. Men mødre ofte står overfor en rekke utfordringer, høvding blant som er at barnet ikke kan riktig fange brystet. La oss undersøke i denne svært viktig problem! Anatomi av brystet
 Ta en god titt på brystvortene hans. Når en kollagen membran fôr er av kontraktile mykroэpytelnыh celler som omgir kjertelvevet. Melke beveger seg fra alveoli inn i kanalene, ved virkningen av hormonet oksytocin. Neppe før de når brystvorte kanaler mer utvidet, danner en melke bihulene. Det skulle melke dem. På alle sider brystvorten omgitt av pigment okolososochnыm sirkel eller oreoloy. Det er dette området er en visuell guide for barnet. Formen og størrelsen av nippelen er forskjellige og individuell form, men den er ikke på noen måte påvirke dens drift.
 Hvordan glorie og brystvorte gitt masse nerve reseptorer, så min mor vil være svært lett å forstå om barnet beslaglagt brystvorten eller ikke.
 Anbefalinger for riktig anvendelse av babyen til brystet
 1.  Feeling mor. Riktig søknad - det er en situasjon der verken mor eller barnet opplever ubehag. Utvilsomt, i løpet av den første uken etter fødselen den unge moren vil føle litt ubehag, men etter en stund brystvorten hud "zahrubevaet" og i påfølgende fôring mor ikke føler ubehag. Ammende mor bør vokte hvis det føles sterke smerter, svie eller noe unaturlig følelse. Dette kan skyldes feilaktig påføring til brystet. Ikke overse dine følelser - de vil hjelpe deg å etablere en vellykket amming!
   Vi er på utkikk etter en komfortabel stilling. Før du starter fôring, bør du lære en ting: barnet må føle seg komfortabel. I dette tilfellet ville det ikke bli skremt til å vri hodet, håndtak og ben i jakten på den rette posisjonen, bortsett fra den sanne hensikten med arrangementet.
   Barnet skal føle seg trygge. Denne tilstanden vil gi ham en sterk mors armer. Hvis du mate liggende babyen bør fast trekke deg over, slik at bare en liten plass for direkte fôring. Hvis du foretrekker å mate babyen sitter, forsiktig klem hans rygg og skuldre. Denne nærkontakten gir trygghet gutt, og det vil være lettere å finne morens bryst.
   Foreløpig ideell for unge mødre er å kjøpe en U-formet pute for gravide kvinner. Dette mirakel-enheten vil hjelpe deg å vite når du vil være akkurat i gledelig påvente av baby, og etter - til fôring. Denne puten er spesielt utviklet til mor kunne velge mellom flere alternativer for den mest komfortable posisjonen når fôring hennes baby.
   Forsiktig Hvis barnet ikke vil føle at han skal holde det vil svinge håndtak og HOUR, mer rastrevozhyvaya deg selv i en slik situasjon ville være nesten umulig å gjøre amming.

   Engineering riktig program for å bryst - steg for steg. Optimalt, hvis den første fôring babyen vil finne sted umiddelbart etter fødselen. Det var i dette øyeblikket der søkeaktiviteten til barnet. Det er viktig å foreta en smårolling i de første 30 til 60 minutter etter fødselen. Hvis du ikke kan gjøre det, deretter feste barnet så snart som stand til å gjøre det.
   Trinn 1. Sette tommelen og pekefingeren peripapillary regionen. Dette må gjøres slik at barnet kan lett ta tak i brystet.
   Trinn 2. Forsiktig berøre brystvorten til leppene til barnet. Dozhdytesm øyeblikket når barnet åpner munnen vidt. Trykk raskt på hele barnet til henne. Barnet bør være rundt brystvorten og det meste av peripapillary området (areola).
   Ikke prøv å presse brystvorten i munnen halvåpen, som er en stor sannsynlighet for at barnet bare presse kjevene uten å la gå dypere. Prøv å handle raskt. For å plassere bryst i munnen babyen har du bare et par sekunder. Hvis du har tid, kan du prøve å gjøre det neste gang. Hvis barnet ditt riktig fanget brystet, bør det stoppe umiddelbart og la babyen forsiktig for å slippe brystvorten. Dette kan gjøres på følgende måter:
   kile hjørnene av leppene til barnet;
   trykke forsiktig håndflaten av barnet i umiddelbar nærhet av tommelen;
   trykke forsiktig haken pjokk;
   forsiktig dekke nesegangene - barnet refleksivt åpner munnen din og slutte å suge;
   Dette er viktig! Ikke i noe tilfelle bør ikke brått trekke brystvorten pusten pjokk. Så du skader ikke bare sine bryster, men også levere barnet ditt ubehag.

   Trinn 3. Den første fôring på sykehuset ikke varer lenge - ca 5-10 minutter. Følgende fôring tar ca 20-40 minutter. Mate babyen kan sove, men ikke trekk det fra brystet på forhånd. Det kan våkne opp og fortsette å suge brystet. Vokser opp, vil pjokk redusere fôring i 10-15 minutter suger skikkelig porsjon.
   Generelle anbefalinger for riktig anvendelse av babyen til brystet
  1.  Det viktigste verktøyet bit. Underkjeven - et viktig verktøy for barnet, fordi det bidrar til at barnet er aktivt suger brystet. Den øvre kjeve er på plass. Hvis du prytrymuyetes bryster, kan du uforvarende være i nærheten av underkjeven gutt som såret ham fri til å åpne og lukke munnen ordentlig fange brystet. Gutten må være villig til å kaste hodet i å finne bryst grip brystvorten og aureole og begynne å suge aktiv. Det er derfor viktig å la det være plass for baby "manøvre".
    Plasser baby lepper - "Butterfly". I det tilfelle at barnet skal fanges brystet, vil det være noe lavere svamp vidkopylena. Du kan evaluere nøyaktigheten av plasseringen av barnet i ditt bryst om leppene ikke er lukket, men åpen nok og sidefløyene ligner en sommerfugl, så du gjør det riktig, og din pjokk kan enkelt få nyttig melk.
    Rolig, bare roe! Prøv å være tålmodig i denne viktige saken. Ofte unge mødre falle i panikk, viser aktiv kid "Søker" handling, mødre bestemme hva pjokk ønsker ikke å ta brystet begynner å bekymre seg som påvirker barnets tilstand. Ofte barna nekter å godta morens bryst, bry deg om det, spytte brystvorte. I dette tilfellet moren bør utvise tålmodighet og utholdenhet, fortsatt tilby brystet. For å gjøre det klart for barnet at velsmakende morsmelk bør være Express bryst noen dråper på en skje og gi barnet ditt.
    Dette er veldig viktig! Hvis det er absolutt nødvendig, prøve å lære barnet ditt til hornene. Suge en blanding av flasker pjokk er mye enklere enn å jobbe, får morsmelk fra brystet. Så vant til horn ungen kanskje ikke ønsker å ta brystet bare fordi det ville være "for lat til å fungere."

    Bare i dette tilfellet kan etablere vellykket amming.
    Inconvenient brystet - la en annen! Mange mødre er redd for at de er ubehagelig for barnet brystvorten form - flat, trukket, tykk eller lang. Enhver pjokk kan tilpasse seg enhver form av brystvorten av moren. Bare en mor med en baby "gay" form brystvorte må jobbe hardt og være tålmodig for korrekt anvendelse pjokk lære å brystet.
    Tips! På hyllene i butikker for mødre og babyer, er det et stort utvalg av pads på brystet. Disse smarte tilpasninger tillate moren å etablere amming hvis barnet ikke ønsker å amme eller mor er en sprekk eller andre skader. Men ikke stropper ikke bli involvert, til pjokk ikke vant til det etter hvert.

    Gratis puste. Når et barn er festet til brystet, nesen trykket nær morens hud. Babyen var fôring puste, prøver barnet å puste. Hvis barnet vil oppleve vanskeligheter med å puste, vil det gidder å prøve å frigjøre tuten og være i stand til å fullt ut konsentrere seg om den viktige ammingen.
    Gjør alle reglene, kan du enkelt opprette en vellykket amming. Mens du er på vei til å venne barnet til brystet, er det ikke nødvendig å se på andre, noen mødre babyen begynner å suge brystet vellykket fra første øyeblikk av fødselen, mødre har noen annen måte å konkurrere med sin smårolling, før etablering av amming. Enhver ung mor må huske på at babyen hennes er unik, og bare hun kan nå ut til barnet ditt den dyreste i verden.  
Hvordan å lage mat korn grits?
 Once upon a stylet dronning mais og nå kan det bli kalt mindre en vanlig kino. Smak popcorn i stedet for naturlig mais grøt fullt ut oppfyller kravene i mat "på rømmen", karakteristisk for mange moderne mennesker. Ennå ikke alle erstattet velsmakende og sunn mat med junk food. Videre flere unge husmødre pleier å mate sine kjære retter med ferske kvalitetsprodukter. Og mais, maispartikler, eller rettere sagt, kan være en av komponentene i et balansert kosthold. Du må bare lære å lage mat cornmeal til menyen viste seg variert, velsmakende og sunn. Lyst til å prøve? Ingenting er enklere! Maiskorn: struktur, fordeler og funksjoner matlaging
 Mais er en matkilde for mennesker for 12 tusen år, siden hennes dyrking tok innbyggerne i Sør-Amerika. Han det var grunnlaget for sivilisasjon og moderne gourmeter - råstoff for å lage mange forskjellige retter. Maiskolber spises fersk eller kokt, bakt og hermetisert dem og noen korn, men det mest hensiktsmessige alternativet - til gryn behandling. Avhengig av graden og typen av behandling, er maispartikler forskjellige:
 Bakken mais gryn. Renset for frø og knuste skjell, og deres avrundede fasetter. Dette mais Grits forskjellig partikkelstørrelse, avhengig av hva som er nummerert kategorier fra første til femte.
 Big Corn havregrøt. Frøene er knust og renset, men ikke polert. Slike partikler av forskjellige former som brukes i produksjonen av cornflakes, gryteretter og visse typer nasjonale retter.
 Små korn korn. Korn ren, knust og pulverisert i tillegg til å gjøre egnet for fremstilling av konfekt, korn rask koking og andre preparater.
 Hva større korn grits - jo mer nyttig det er, og jo flere næringsstoffer lagret i det. 75% av dem er langsomme karbohydrater, og bare 1% - fett. På grunn av maismel fatet - en utmerket kilde til energi som frigjøres gradvis og permanent eliminerer følelsen av sult. De er nyttige for folk i alle aldre, fra barn til eldre. Idrettsutøvere setter pris på dem for ernæringsmessig verdi, og fashion modell - for ernæringsmessige egenskaper. Denne maispartikler som er rik på vitaminer (A, E, PP, B), karoten og mineraler (jern, silicium), som gir god absorpsjon optimalt forhold og tilstedeværelsen av kostfiber.
 Men lage mat og spise korn grits må nøye folk med høy surhetsgrad, og spesielt - gastritt eller magesår. Men i tarmen, det har en gunstig virkning, hindre forråtnelse prosesser og stoppe fermentering. Maiskorn i noen form bør inkluderes i kosten av svake blodårer og hjertemuskelen. Og det trenger ikke føre til allergier, som en del av barnemat fra de første månedene av livet. Barn eldre tenåringer og voksne kan spise korn måltid nesten hver dag, god, stor variasjon av dem. Ideer for kulinariske eksperimenter kan låne i innenlandske kjøkken. For eksempel, rumenerne - tykk hominy, italienere - næringsstoff polenta og georgierne - duftende rotet Goma. Men først er det nødvendig å lære å lage mat klassisk mais grøt.
 Oppskrifter med cornmeal
Hvordan å lage mat korn grits?
 Å forberede deilig mais grits, må du velge den riktig. Ofte i våre butikker er ganske små korn grits, partikler som er av samme størrelse og lys gul. Slike korn er den mest allsidige, godt ut av det og korn, gryteretter, supper, fyllinger for bakverk. Likevel fortrolighet med cornmeal er bedre å starte med en tradisjonell grøt. Dessuten, selv det har flere varianter, oppskrifter er ikke nok for en deilig og mettende måltid. Vi tilbyr deg den beste, tid-testet alternativer:
 1.  Maisgrøt med vann. Ta en kopp maismel 2 kopper vann, 2 ss smør, en klype salt. Skyll bygg i kaldt vann. Hell 2 kopper vann i en kjele, tilsett salt og kok opp. Sett vasket gryn i kokende vann og redusere varmen under pan til under gjennomsnittet. Stadig røre til ikke brent grøt, og stek i 25 minutter. Deretter dekker, slukke brannen og la mais grøt i 10 minutter på komfyren. Etter denne tid, sette smør og rør det. Serveres varm grøt på bordet med ost 9osobenno ost), greener, grønnsaker - er ingrediensene i dette nummeret ca 6 porsjoner med havregryn. Hvis man øker mengden av vann - grøt vil være mer flytende, en amatør. Alternativt kan du erstatte smør med vegetabilsk, hvis du ønsker å begrense antall animalsk fett i kosten.
   Mais grøt med melk. Ta en kopp cornmeal 3 kopper melk, en håndfull stenfrie rosiner, 2 ss smør, 1 ss sukker og en halv teskje salt. Tar over og vaske rumpe. Rosiner dynket i kokende vann i 5-10 minutter. Hell melken i en kjele, tilsett salt og kok opp. Deretter satte i kokende melk korn, sukker, røre og stek i litt varme i 25 minutter, rør jevnlig. Deretter satte smør og rør grøt og lukke pannen med et lokk. La stå i 10 minutter på komfyren, deretter tjene. Rosiner kan erstatte eller supplere annen tørket frukt, kandisert eller tilføyelser til din smak. Søt mais grøt kan spises ikke bare varm, men postyhla syltetøy, kondensert melk eller honning.
  Hvordan å lage mat korn grits?

   Mais grøt med gresskar i multyvartsi. Ta en kopp cornmeal, en kopp vann og melk, 100 gram gresskar papirmasse, 2 ss smør (kan erstatte vegetabilsk), 1 ss sukker, en halv teskje salt. Gryn tar over og skyll helt drenere det mørke vannet. Gresskar skåret i små terninger den samme. Gryn og sette gresskar i en bolle Trykkokere, salt, tilsett sukker og hell melken og vann. Bland, lukker lokket og slå Trykkokere for en halv time i "melk grøt." Deretter tilsett smør, rør og satt i "oppvarmet" for en annen 10 minutter. Kumelk og andre meieri oppskrifter mais grøt kan erstatte geit. I stedet for eller i forbindelse med gresskar grøt prøve å sette i epler, pærer, søte revet gulrot og / eller tørket frukt.
   Mais gryte. Ta en halv kopp cornmeal, en halv kopp hermetisk mais, en halv liter melk 5 egg, 100 ml fløte, 100 gram skinke og ost, 2 tomater, 1 paprika, på dribtsi salt, malt svart pepper og muskat, vårløk og pivpuchka 1 ss av vegetabilsk olje. Melk salt og kok opp, legg et rent bygg og kok til kokt korn, rør av og til. I mellomtiden skille eggehvitene og slo to av skum. I den ferdig litt kjølt mush sette to eggeplommer, hermetisk mais og mix. Deretter legger de piskede eggehvitene og bland igjen til homogenitet. Tomater og pepper Skrell og finhakk. Skinke skåret i små biter. Tre egg, bland med litt fløte og visp, tilsett salt, tilsett krydder. Ostehøvel rist i to og sette krem ​​med skinke og grønnsaker. Høy temperatur baking oppvaskbørste med olje og legg den på bunnen av frokostblanding. Sett kremen topp med tilsetningsstoffer, dryss resten av osten. Varm opp ovnen til 200 ° C. Stek på middels gryte grid ca 40 minutter, deretter la den avkjøles i ovnen. Før servering, dryss med hakket løk og skjær tvers i flere biter. 
   Polenta med ost og ost. Ta en kopp cornmeal 1 kopp melk, to kopper vann, 100 gram ost og parmesanost (du kan bruke en annen hardt moden ost), 3 fedd hvitløk, litt frisk basilikum og dill, en klype salt og en spiseskje olivenolje. Gryn overtar og flush. Koke 2 kopper saltet vann, legg bygg og stek over middels varme under omrøring. Etter 7 minutter, hell melken i en kjele, rør og redusere varmen til lav. Småkoke til kokt maismel grøt dekket, rør av og til, i 25 minutter. I mellomtiden, rist ost og tilsett halvparten av beløpet i det ferdige grøt. Rør til ensartethet. Olje Smør et glass bakervarer parabol, grøt satt på hennes bunnen jevnt lag ca 1 cm og avkjøl razravnyayte. Kjølt grøt bør fryses. Greens vil kutte fint, knuse hvitløk trykk, bland med ost. Sett ost fylling på frokostblanding og hell resten av osten. Bake i mikrobølgeovnen i fem minutter og la stå i ytterligere 10 minutter etter utkobling. 
   I tillegg til disse matvarene, kan maiskorn være pannekaker, muffins og lagt til supper og supper. Det går bra med kjøtt, fisk og grønnsaker, med vekt på deres egen smak og gi smak og aroma. Til frokost, som mellommåltid, og det kan brukes til å lage corn tortillas og søte bakverk med cornmeal kommer ut myk og smuldrete, med en fin varm tone. Matlaging kan være på komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn og multyvartsi. Med andre ord, maiskorn - et allsidig produkt som er like godt egnet for søte og salte matvarer. Dette betyr at du virkelig elsker mat fra cornmeal og vil forberede dem ofte.  
Яндекс.Метрика