Hvordan velge en pott for barnet ditt?
 En av de viktigste egenskapene for karapuzyka er en pott, så valg av gjenstand for barns helse bør nærme med forsiktighet. Pot pot fiendtlighet, spesielt i dag, når barnas butikkhyllene er fulle av forskjellige modeller av den viktigste egenskapen av noen baby. Men ikke alle modellene er gode. Hvordan velge den beste modellen av faget for barnepass for et barn, hva du skal se etter når du kjøper en pott og hvor ofte du trenger å kjøpe en ny pott - la oss se! Emaljert "mammuter"
 Mange foreldre husker fra sin barndom klumpete emaljert kasserolle med morsomme bilder på siden. Våre bestemødre mente disse emaljert "elefanter" pålitelig kvalitet og svært komfortable samt vasket potter og kan overføres i familien fra ett barn til et annet.
 Til tross for alle fordelene med emaljerte gryter, de har også betydelige ulemper:
 Først emaljen over tid, kan sprekker i hvilken form de akkumulerte avfall fra barnet. Følgelig kan gjenstand for barnepass akkumulere ubehagelig lukt, noe som er svært vanskelig å bli kvitt.
 for det andre, kjøler emaljert gryte raskt, fordi barnet vil være ubehagelig å sitte på den venter på gledelig øyeblikk.
 for det tredje, å sitte ved en pott svært ubehagelig, forårsaker muskelspenninger er sterk gutt.
 Det bør bemerkes at i mange barnehager fortsatt bruke en relikvie fra fortiden.
 I et notat ung mor! Hvis du bestemmer deg for å gi barnet ditt en barnehage, ber administrasjonen hage, kan du ta med potten. Slik at barnet vil være behagelig å bære all sin "business" i hagen. I tillegg vil barnet være hyggelig å se et hjem ting, og han vil snart bli vant til den nye plasseringen.

 Velg en pott av sinn!
 I dag, butikkene i et bredt utvalg av høy kvalitet plast potter. Elementer som barnepass har en rekke gode egenskaper:
 Plast potter er vasket godt, fordi min mor ikke har viddrayuvaty ting etter hver tur baby i toalettet
 potter har en liten vekt, så min mor, og senere - selv svært liten kar, kan enkelt flytte potten fra sted til sted;
 takket være de eksepsjonelle egenskaper materiale, kan plast potter gjøre absolutt enhver form, slik at mammaer og pappaer vil være å velge den beste modellen for barnet ditt;
 Plast potter selges til svært rimelig pris.
 Den eneste ulempen med plast potter er at de er veldig holdbare, men den lave prisen på produktet lar enhver familie tidvis kjøpe en ny.
 Velge den perfekte potten - de grunnleggende regler
 Definer parametere som må vurdere når du velger den beste potten for pjokk:
 1.  Letthet. For år, til utviklingen ble produsenter av barnas produkter, mulige identifisere de grunnleggende elementene som gjør det enkelt å lære et barn til dette viktige temaet barnas varer.
   Ergonomi. Utformingen av barns produkt som ser ut som en stol med rygg og armlener er mest praktisk fordi babyen kan slappe av og vie seg til den viktigste prosessen. Barnet kan godt lene seg tilbake og losse ryggraden, kan romme en pjokk armlener på sine hender.
   Tilgjengelighet dekselet. Tilgjengelighet dekselet er en viktig sak for de fleste foreldre til barnet. Hvis pjokk ønsker å bruke badet om natten og min mor ville ikke bare være ledig tid til å umiddelbart bli kvitt "uventede overraskelser" hennes baby, kan hun bare dekke potten med lokk. Denne enkle justeringen vil observere hygiene i barnehagen og vil spare lukt.
   Mamma notat! Skal du på en tur eller et besøk, stakk på en liten vei gryte med lokk. Men ikke alltid hensiktsmessig og praktisk å kvitte seg med "små overraskelser" pjokk og desinfisere potten, mens hjemmefra. For slike tilfeller kan være vanlige søppelsekker liten. Før karapuzyk møte toalettet bane pakke i en pott. Når barnet vil gjøre alle deres "business", nøye knytte posen og kast i søpla. Så du unngå ubehagelig lukt som kommer ut av potten og behovet for å klare ting i partiet eller i det offentlige.

   Lett vekt. Lett vekt potten vil tillate barnet å rydde opp etter deg dem deres "overraskelser". For dette formålet, nærmer du utformingen av liten størrelse, er det bedre å velge en modell med en avtagbar bolle. Med klumpete potten barnet vil være svært vanskelig å håndtere, og hver gang du må fjerne "spor av" din baby.
   Ytelse. Noen modeller er utstyrt med en spesiell ytelse potter. Denne enkel justering gjør babyen ordentlig sitte på potten for å bidra til å forhindre lekkasje av "overraskelser" utover. I tillegg, ytelsen av guttene hjelper navigere og få "rett på mål".
   Uvanlige mønstre potter
   Omsorg mamma og pappa gjør sitt beste for å gjøre prosessen med tilvenning til potten var ikke bare nyttig, men morsom hendelse. Det er for disse foreldre skaperne av ting for små potter utviklet avanserte modeller som er utstyrt med tilleggsfunksjoner. Å trekke oppmerksomhet til bølle potten, for å vise sin støtte til barnet, mor og far bør absolutt prise din pjokk for enda en liten seier. Produsenter av barnas potter, skape nye modeller, prøvde å "oppfordre" barn for deres daglige hardt arbeid.
   Musikk "hjelpere"
   Utformingen av den nye dags potten lar deg spille morsomme sanger så snart babyen vil gjøre det sine egne saker. Tot sprø morsomme melodier, så de er alltid glade for å sitte på potte og prøve å gjøre mer munter musikk begynte å spille. For mødre potten er en reell besparelse - ikke lenger trenger å stadig heve baby og se på mens du kommer ned i toalettet. Men i denne nymotens modellen har sine ulemper:
   Babyen kan huske at etter toalett alltid gøy å spille sang og nekter å gå i en vanlig gryte, er det ikke underholdende;
   i læringsprosessen i tankene babyen tett knyttet sammen tarmer flytte og melodiske toner, gjorde saken - høre sangen. Det er imidlertid sannsynlig at hørselen barnas sang ut av huset, bestemmer barnet er det tid for "overraskelser". I dette tilfellet mor vil måtte bruke enda mer tid til å avvenne babyen fra potten og lære musikk til vanlig.
   Mamma notat! Hvis pjokk har vokst nok, og du kommer til å lære barnet ditt til voksen toalett, kjøpe ham en pott formet bolle. Slik hygiene gjør at barnet ditt til å justere til voksen toalett i form av pedagogiske spill.

   Morsomme leketøy potter
   Pots leker leker tillate barnet å gjøre, uten å avbryte viktig prosess. Potter med lignende konfigurasjon utstyrt med et panel razmeschayuschymy snøring og bjeller, tau og andre enheter som ikke gir barnet gå lei venter på viktige saker. Imidlertid har dette alternativet sine ulemper:
   ofte barn, fascinert av spillet, glemmer hva grunnen til at de var på potten;
   fascinert av spillet, kan barnet ikke ønsker å klatre ut av potten, selv om det oppfylt alle sine anliggender.
   Disse er de viktigste anbefalinger om hvordan du velger den beste potten for barnet ditt. Men det ville ikke ha valgt en pott av unge foreldre, bør de huske den enkle sannheten: den viktigste oppgaven pot - lære barnet ditt glad og uten tårer "gjøre alle sine saker." Et barn skal ikke være redd eller anspent ved synet av hans nye "venn". Husk å lytte til barnet ditt - han alltid forteller deg den riktige måten å lære på, og for å venne barnet til potten vil være for dere begge en spennende kamp.  
Hvordan koke nudler melk?
 Supper med nudler kan tilberedes på ulike måter. Svært populære kylling nudler. Noen foretrekker å legge et fat med kokte svinekjøtt kuber, og noen foretrekker suppe med sopp og pasta. Fast food elskere velge noodle soup og frosne grønnsaker. Allerede terninger gulrøtter, løk, grønne bønner og kål make zvarytysya mens forbereder nudler. Suppe kommer næringsrik, smaker godt. Nyttige og næringsrik meieri nudler finner også sine fans. Det er viktig å vite hvordan du koker nudler melk at hun likte alle medlemmer av familien, har blitt en av de mest populære rettene. Tross alt, ikke alle anerkjenner fordelene med meieri supper, og barn som regel helt nekter å ha! Husk et par nyanser enkle hemmeligheter til dine meieri nudler var en ekte dronning på tabellen familie!
 Forberede hjemmelagde nudler
 For å forberede melk noodle pasta kan brukes, kjøpt i butikken. Det er imidlertid i ferd med å gjøre nudler man vil være i stand til å nærme seg problemet kreativ. Hvis du bestemmer deg for å lage en klassisk hjemmelagde nudler, er det også et meget godt alternativ, fordi du helt sikker på om kvaliteten på produktet.
 1.  Ta to egg, 200 ml vann, to kopper mel og salt. Du kan bare bruke hvetemel, nudler, men fansen sier: bedre kombinere hvete og bokhvete mel i forholdet 12:57. Deretter nudler erverve unik delikat smak.
   Pisk eggene med en kost. Sakte hell mel og hell vann. Forsiktig kna deigen til den var det ingen klumper. Deigen skal slå ut ganske kult.
   Når du har brukt alle produktene du trenger for å begynne å kna deigen for hånd. Husk å se opp for konsistens: det bør være det samme overalt.
   Dryss mel et rent bord, ta en kjevle. Danner en ball av deigen stor, begynner forsiktig rulle. Husk at du trenger å noodle deigen så tynn roll. Utmerket hvis det vil nesten gjennomsiktig.
   Ta en skarp kniv. Du må kutte strimler av nudler. Det er nødvendig å vurdere smakspreferanser. Noen mennesker liker et ganske bredt nudler og soul mange tynne strimler. Det kan bemerkes altfor tynne nudler vil være mer som nudler, men det vil ikke smake så rik.
   Når nudler er ferdig, kan du gjøre det i en egen beholder. Det er på tide å begynne å lage mat suppe. Men det er en annen måte: Gjør litt forskjellige nudler, koker pasta av ulike arter.
   De opprinnelige versjonene av meieri nudler
   Nå er det nødvendig å vurdere flere alternativer for matlaging uvanlige nudler. På eltetrinnet kan du gjøre en rekke kjente prosess for å legge til flere ingredienser.
   Hvis du ønsker å lage melk suppe med grønne nudler? Så en puré av spinat, legge den til Blandede egg. Dine nudler vil få myk grønn nyanse vil se flott ut i melk kokes, perfekt kombinert med friske urter.
   Nudler dyp rød farge ser også perfekt i melk suppe. Du må legge til vannet med egg bete juice til din nudler ervervet burgunder nyanse.
   Veldig populært og nudler med oransje farge. Bare ta to ganske store gulrøtter. Gni dem på et rivjern, deretter presse. Alle de resulterende saft sende en beholder i hvilken man knar deigen.
   Du kan variere ikke bare farge, men også smake din nudler. Viktig å merke seg at det vil bli kombinert med melk kokes. God passform til denne parabolen tomater. Mos en tomat, pre-ren det fra hud og frø. Legg deigen, men husk at vann vil trenge mye mindre. Nudler vil ha den opprinnelige søte og syrlige smaken. I suppe kan legge litt sukker.
   Kjennere av god mat supplement for meieri noodle soup banket i brokkoli puré. Nudler blir grønt, får overraskende rik smak. Det er viktig å nøye male tidligere kokt kål, deigen var uniform.
   Du kan lage en melk suppe med nudler, som også vil ha en spesielt rik smak og aroma av meieriprodukter. Bare bruke under elting 100 ml fløte. Å redusere mengden av vann til røren var meget tykk. Merk: Dette nudler vil bli betydelig bedre matet normal.
   Fantasi, gjør dine melke nudler uvanlig! Det er også en spesiell hemmelighet for de som velger å erobre nye oppvask små barn. Nok til å gjøre to eller tre typer fargede nudler, nemlig deigen vri liten buskete floke at barn som melk suppe! Barn er glade for å spise fargerike nudler, fange den med melk kokes med friske sprigs av grøntområder.
   Cook nudler meieri
   Husk at din suppe base - melk. Du velger den viktigste kvalitetsprodukt. Prøv å få melk fra produsentene, som har en liten holdbarhet. Ikke bruk melka lagres måned.
   Cook melk noodle soup på to måter. Noen ganger nudler er kokt i vann med salt og deretter oversettes til den kokende melk. Dette alternativet er best egnet hvis du bruker ferdiglagde nudler kjøpt i butikken. Sin smak og aroma kan ikke matche fatet. I tillegg, noen ganger med nudler vyvaryuyetsya fargestoff. Selvfølgelig, som vann etter matlagingen pasta er bedre å helle.
   Hvis du er selvlagde nudler, ikke ofre den resulterende kjøttkraft. Suppe vil være den mest tilfredsstillende, vil du vinne en herlig aroma og lyse smak når du koke nudler akkurat som hjemme i melk.
   Kok nudler rett til å gjøre det anbud uten zlyplas.
  1.  Først koke vann eller melk. Væsken kan være litt solsikke, tilsett litt sukker.
    I kokende vann (melk) bør sette nudler.
    Vent til væsken begynner å koke igjen. Reduser varmen.
    Stadig røre nudler. Husk å følge pasta når de rullet spole frodig. De må regelmessig løfte øses forsiktig. Da de ikke zlypnutsya holde seg til vegger, gulv pan.
    Etter ca 15 minutter har du å starte din vilje til å følge nudler. Nøye spade går det noen steder, kan du prøve å nappe av litt. Nudler bør være ganske mykt, men ikke kokes.
    Din melk er klar nudler? Det er på tide å tjene suppe til bordet. Før dette, er det nødvendig å strø den med friske urter. Du kan legge til hver plate halv egg kopper kokte gulrøtter, hakkede tomater og biter av farget paprika.
    Rynke
    Dine melke nudler vil ha en rik smak og aroma hvis halv liter melk du legge til en halv kopp fløte. Du kan supplere suppe av tørket koriander, dill, persille. De går perfekt med melk nudler, gi den en unik "smaken" gjøre svært behagelig ettersmak. Noen kjennere melk noodle soup pulver lagt til de tørket sopp utfylle sine grønnsaker og kjøtt. Vel dekorere fatet forkokte svinekjøtt, skåret i små terninger.

    Kreativ tilnærming til virksomheten, lage mat med glede meieri nudler! Denne suppen kan være overraskende solid, smakfull, deilig.  
Яндекс.Метрика