Hvordan du rengjør møblene av det hjemme?
 Stoppede møbler i huset tar ingen måte dekorativ funksjon: den sitte, ligge, og hvis en familie har barn, og selv hoppe, leke, heve frekke dukker og bjørn, eller arrangere en testbiler. Ikke overraskende, det blir skitne, selv om nonspottable og selv under sløret. Kjøpe nye møbler når gamle skitne, kan få råd til. Og selv endre møbeltrekk - det er ikke en rask og billig. Til stoler og sofaer ble lenge holdt utmerket utseende, de trenger til periodisk ryddig, og det er ikke nødvendig å ta ut eller hvor de forårsaker spesialister, kan du rengjøre møblene hjemme. Hvis møblene lys, bør dette gjøres oftere, men den mørke suite "vi må, vi må vaske" minst en gang hver par måneder.
 Støvsuging
Støvsuger - en av de mest vanlige og populære måter å arrangere stoler og sofaer, tross alt, er ikke så vanskelig, tar støv fra tepper, "gå" og stoppede møbler. Imidlertid er denne metoden ikke veldig effektivt: det er ikke lovlig å fjerne flekker og smuss, og velur møbeltrekk renere kan fullstendig ødelegge.
For å gjøre støvsuging mer kvalitet, kan monteres på sin dyse gasbind dynket i en løsning av salt og eddik, og deretter presse. Så ikke bare møbler vil være renere, men falmede farger - lysere.
 Våt rengjøring
Ved møbler er mer alvorlig forurensning, kan det vaskes med såpeskum. Ikke for å ødelegge trekket, må du handle nøye og observere visse regler. Ordningen er enkel:
 1.  Skum cap vaskemiddel i vann (helst velge spesialverktøy for rengjøring møbeltrekk og handle i samsvar med instruksjonene, men fraværet av sådan kan også bruke vanlig sjampo).
  Påfør skum svamp for møbler forurenset grunn, med et forsøk på å gni dem med en myk børste for klær.
  Fjern forsiktig eventuelt skum med en tørr svamp.
  Påfør skum til hele overflaten av møbler (den trenger ikke mer lyse flekker eller skilsmisse). Børste gni hele overflaten av møbler til noe, bare fjerne skum med et mykt skum svamp, og deretter vaske svampen igjen tørke overflaten til skum trolig gått.
  Hvis rommet er varmt nok (midtsommer utmerket oppvarming om vinteren) denne hygiene for sofaer kan fullføres. Hvis huset er kjølig og fuktig, bedre ta en hånd vakuum for å fjerne overflødig fuktighet og for å hindre forfall.
   Av hva?
  Metoden som anvendes for rensing, vil avhenge av materialet og møbeltrekk. Spesialister som arbeider med møbler, anbefaler:
  Semsket eller nubuck skal bare rengjøres med en spesialbørste for semsket skinn. De ovenfor beskrevne metoder er ikke egnet.
  Skinn og lær rengjøres ganske enkelt. Men dette er ting "ikke liker" den fuktighet, slik at du kan rense skinnmøbler, tørke den med en fuktig klut. Bedre ennå, kan du bruke denne spesielle midler for å rense huden og vevet er spesiell, det er solgt i butikker husholdningskjemikalier.
  Velour og flokk må først renses for støv med en tørr klut og deretter bruke en mild såpe løsning. Dette bør gjøres bare i retning av lur. Fullfør rensingen bør, promoknuvshy møbeltrekk tørt håndkle.
  Å rengjøre møbler hadde ikke altfor ofte, omsorg bør tas for å hindre forurensning, velger mørkere møbler, spesielt hvis en familie har barn eller kjæledyr. Hvis du har lyse møbler, lettet sengetepper, dekker pute eller spesielt laget - vaske alt dette vil være mye enklere å rengjøre enn møbler.  
Hvordan bli kvitt lukt i vaskemaskinen?
 De løfter ganger når vaskemaskinen var ikke "automatisk" og var en sjeldenhet, som kan mer fullstendig sette pris på hvor komfortabel og praktisk det gjør livet en fantastisk oppfinnelse. Men de med vaskemaskin noensinne brøt, også fullt ut forstår at det er bra - og i form av renhet, og i form av å spare tid. Og håndgripelig oppfattet noen problemer i dette nyttig hjemme enhet. Ett av problemene som kan oppstå mange mashynovladeltsы - en stygg lukt. Og la dette faktum uten oppmerksomhet er ikke: det kan være på grunn av helt uskyldige og lett flyttbare grunner, og kan tyde på en mer alvorlig problem.
 Sak Wizard redd
Det beste å gjøre når du finner ubehagelig lukt - en mester samtale servicesenteret. Grunnen "smaken" ikke kan være veldig klart vann du har i rørledningen. I dette tilfelle vil den beste løsningen være å installere et spesielt filter - slik at man ikke bare unngår den ubehagelige lukt, men også i betydelig grad forlenge levetiden til vaskemaskinen.
En annen mulig årsak til lukten - stillestående vann. Dette skjer når avløpsslangen ikke er riktig installert, og kapteinen kan fikse det i løpet av minutter.
Men i noen tilfeller løse problemet i en fei mislykkes, spesielt for maskiner som blir brukt for lang tid eiere. Du må kanskje utføre arbeid mer grundig, ikke bare erstatte slangen, men ti, rengjør den indre overflaten av trommelen. Imidlertid vil eksperten takle dette arbeidet.
 Rengjøre selv
Du kan prøve å rense sin egen vaskemaskin fra innskudd, som er årsaken til lukt. Du trenger antibakteriell væske eller et spesielt verktøy for rengjøring vaskemaskiner - og resten kan du enkelt kjøpe på butikken husholdningskjemikalier. Verktøyet du trenger for å laste vaskemaskinen (dosering er vanligvis angitt på pakken), og deretter "bla" tomgang ved maksimal høy temperatur.
 Folk rettsmidler
Noen husmødre anbefaler bevist måte å bli kvitt lukten i vaskemaskinen uten å ty til aggressive midler. Husholdning kjemikalier de erstatter løsning av oksalsyre eller sitronsyre. Som Butikk verktøyene de trenger for å laste ned en rask bil og uten klær i 40 minutter - timer velge riktig modus.
 Beskytte mot mugg
For å løse problemet med dårlig maskin en gang for alle, trenger du bare å gi tilstrekkelig omsorg enhet. La døren stå åpen (tørr maskin neppe zaplisnyaviye), tørk etter vask cuff, er skittentøy i en kurv: ingen grunn til å samle det i trommelen, samt vasket - en gang ferdig vask, bør du få og henge. Å gjøre disse enkle anbefalinger (forresten, deres produsenter foreskrevet i instruksjonene på maskinen), og levetiden assistent hjem og glemme den dårlige lukten.  
Hvordan skrive en vitenskapelig artikkel?
 Nå vitenskapelige artikler skrevet ikke bare forskere, hovedfagsstudenter, men også studenter og selv skolebarn. Vitenskap bevegelse utviklet for å tiltrekke forskning studenter i skolen, de er glade for å lære komplekse materialer, samle kilde fil sine egne originale ideer. Når du skriver en vitenskapelig artikkel bør følge en klar plan, følger anbefalingene. Det er ofte vanskeligheter forbundet med de såkalte "fallgruver". Det er viktig å vite noen nyanser å skrive en vitenskapelig artikkel som skal publiseres, og etterspørselen sett av forskere og kolleger av forfatteren. Arbeidet bør være interessant, inkluderer opprinnelige ideen, observasjoner, konklusjoner, har en klar struktur og god teoretisk basis. Denne artikkelen vil nødvendigvis vitenskapelig interesse, vil gagne lesere og forfattere.
 Hvordan skrive en god forskning papir? Noen tips
Slik skal skrive en vitenskapelig artikkel, husker de grunnleggende prinsippene i sin skapelse.
Kompetent vitenskapelig artikkel bør være nyttig for folk fordi Target en bestemt målgruppe. Hvis dataene er nødvendig snever krets av spesialister, merk det i innledningen.
Hold styr på innhold: vitenskapelig artikkel bør ikke se ut som en samling av utdrag fra ulike studier med dine konklusjoner på slutten av arbeidet. Artikkel - er helt og holdent ditt studie som du bare stole på et teoretisk grunnlag.
Unngå den andre ytterligheten - ikke skriv tekst som ligner journalistisk artikkel eller essay. Vitenskapelig artikkel nødvendigvis basert på grunnleggende forskning, basert på de kjente prestasjoner, mens avslører nye fakta for observasjon. Du trenger definitivt å referere til statistikken, verk av andre forskere. Hvis du bare lære sin egen mening om saken, hans observasjoner, men verdifull, men ikke stole på en teoretisk basis, vil artikkelen opphøre å være vitenskapelig.
Vennligst ta hensyn til stilen på presentasjonen. Ofte unge forskere som ønsker å demonstrere sin kunnskap, for å vise maksimal akademisk. Som et resultat av de tekster er også science-lignende, vanskelig å forstå. Så selv kolleger som arbeider i relaterte felt kan ikke forstå den delen som brukes komplekse begreper, utenlandske ord. Snarere vil denne artikkelen sjelden dochytuvaty gjennom. Bruke begreper og kompliserte navn som er nødvendig, forklarer betydningen av nye ord i vitenskap.
Avslører problemet med artikkelen din, sørg for å kort dekke utviklingen av vitenskapelig tenkning om emnet. Selv om du sette problemet helt eksklusivt, kan det være mulig, uansett, for å koble til et bestemt område, retning av vitenskap.
Hold klar logisk struktur, skape tekstarbeid. Den vitenskapelige artikkelen bør spores godt balansert sammensetning, teksten er bygget riktig, innholdet er uttrykt i en hensiktsmessig form.
Tenk på hvordan den planlagte mengden tekst tilsvarer innholdet som du har tenkt å presentere. Ikke prøv å "forstå uendelighet." Ideal - når en vitenskapelig artikkel fremhever en bestemt aspekt av problemet, men snarere smalere tema. Da vil du være i stand til å bringe alle detaljer, nyanser og finesser for å vurdere, undersøke problemet grundig og uttømmende fullt utvikle et tema, etterlot ingen hull.
Skrive vitenskapelig artikkel, dens struktur, må nyanser i presentasjonen innhold og format er i samsvar med publikasjonen der du ønsker å publisere arbeidet ditt. Dersom teksten lages for konkurranse eller konferanse, vil du også trenger å nøye undersøke alle krav til registrering, volumet av materialet for å bli kjent med den forventede spekter av emner. Prøv å finne ut på forhånd, der en journal eller samling av papirer du sende din artikkel. Ofte svært forskjellige forslag til volum, sende materialer. Det er best å velge de best egnede flere utgaver, kan du lage to eller tre alternativer papir, litt å endre den.
I prosessen med å skrive en forskningsrapport for spesifikke publikasjoner nødvendigvis korrelerer materiale fra målgruppen, redaksjonelle krav, såkalt "format". Din linker, forklaringer, kommentarer, hovedproblemet i artikkelen bør være relevant og forståelig for lesere som er tilpasset deres nivå av beredskap, bevissthet vysvitlyuvanyh problemer. For eksempel, hvis det er nødvendig, kan avsløre de vanskelige vilkårene for å gi detaljert forklaring.
Dele teksten inn i seksjoner, avsnitt - så det vil bli mye bedre forstått.
Se opp for tittelkamp, ​​temaer og innhold, og vik ikke fra problemet til side.
Prøv å ta den logiske presentasjonen av materialet til den endelige mening, fullstendig og tydelig dem. Den inneholder de viktigste konklusjonene fra den vitenskapelige verdien av artikkelen og observasjoner, argumenter og bevis som underbygger dem.
 Skrive vitenskapelig artikkel. Algoritme
Holde en gitt algoritme kan riktig skrive en vitenskapelig artikkel interessant, nyttig og logisk.
 1.  Oppgi problem, et problem som du vurdere artikkelen.
  Hvis du allerede har materiale, tekster du har jobbet med dette problemet før, lese nøye alle sine utkast, lese forrige innlegg.
  Tenk på hva du kan si ny på emnet, som det mest logiske stedet.
  Igjen, se de vitenskapelige kilder. Sørg for å besøke fagbibliotek. Legg merke til de nye materialer. Fortrinnsvis de vitenskapelige artikkelen presenterer linker til verk publisert i fjor. Se etter materialer ikke bare i noen vitenskapelige bøker, men i tidsskrifter, magasiner og bøker. Mange originale materialer som inneholder samlinger Conference.
  Du kan også henvise til sine artikler publisert før.
  I så fall, hvis du begynner å skrive en vitenskapelig artikkel "fra scratch" og ønsker å definere et emne innenfor et bestemt område, start ved å studere kildene i en gitt retning. Markere rekke spørsmål til å begynne med, og deretter noen, den mest relevante og lovende. Endelig formulere det problemet som du kan lage dine egne ideer for å presentere interessante observasjoner.
  Deretter videre til planlegging artikkelen. Det bør være logisk og fornuftig. Planen av artikkelen er:
  innledende del:
  hoveddelen - er det ønskelig å fordele enheter;
  den avsluttende delen som inneholder konklusjoner;
  link;
  listen av referanser.
  Også den publikasjonen du normalt skrive kommentarer av ca 5-10 setninger og søkeord.
  Identifisere metoder. De må være i samsvar med retningen av emner, oppfyller alle kravene.
  Skriv et utkast til artikkelen, legg den i de viktigste innhold, argumenter og bevis, vurdere utviklingen av vitenskapelig tenkning og bringe alle sine egne observasjoner, konklusjoner.
  Etter å ha skrevet den viktigste delen av forsamlingen til å fortsette innledning og avslutning. Innledningen skal inneholde:
  kort oversikt
  kritisk vurdering av eksisterende arbeid på problemet;
  grunnene for studiet;
  essensen av vitenskapelig hypotese;
  relevansen av temaet;
  Plan artikkelen.
  Re-lese igjen alle materialer og bli med i hoveddelen. Vennligst konklusjon, vise den i alle nøkkelfunn om temaet. De bør helt følger av innholdet i artikkelen - Ikke gjør nye opplysninger som ikke var i kroppen. Unngå overførings bestemmelser i artikkelen, bør den konklusjon oppsummere materialet.
  Når du er fullt sjekke teksten. Ta hensyn til fakta i presentasjons logikk, konsistens, kommunikasjons temaer og funn. Nå kan du begynne å designe en vitenskapelig artikkel. I prosessen, bare følg instruksjonene edition krav, konkurransevilkår. For vitenskapelige artikler er svært viktig kompetent utførelse.
  Tenk anbefalinger, jobbe på en klar algoritme studie et tilstrekkelig antall kilder og gjøre sine egne observasjoner, følger kravene i utformingen av teksten - så din memoarer er kunnskapsrik og hjelpsom.  
Яндекс.Метрика