Hvordan å lage et klart bilde i Photoshop?
 Photoshop er verktøyet som du kan enkelt se vår world're å bruke den til å redigere kart i form av digitale fotografier. Selv tilsynelatende håpløse tilfeller hvor bildet kom ut uskarpt på grunn av feil eller fokus kamerarystelser, er dette grafisk redaktør i stand til å bidra til å legge definisjonen og uskarpe bilder med selektiv eller kombinasjoner av enkeltverktøy. Universell løsning for å gjøre fjerne bildet i Photoshop, selvfølgelig ikke. Men det er noen grunnleggende teknikker, som vil bli diskutert i denne artikkelen.
 1.  Åpne bildet du vil legge til skarphet i Photoshop.
  Lag en kopi av originalbildet lag ved å klikke på Lag-panelet, høyreklikker på sin linje og ved å velge "Duplicate Layer" eller bruke hurtigtasten Ctrl + J.
  For å oppnå gode resultater og gjøre et klart bilde kan noen ganger være i automatisk modus ved å velge "Sharpen" fra hovedmenyen "filter" eller trykke tastekombinasjonen Ctrl + F.
  Filter "Sharpen" var bare de nyeste versjonene av Adobe Photoshop. De som bruker tidligere versjoner av programmet, mulighetene for å bruke det er det ikke nødvendig å øke skarphet manuelt. Men denne ferdigheten vil være nyttig for alle som automatisk gevinst skarphet ikke alltid fører til de beste resultatene.
  For manuell oppskarping i Photoshop kan brukes to hovedverktøy. Denne "Unsharp Mask" og "Smart Sharpen." Verktøy "Unsharp Mask" som navnet tilsier, kan du øke skarpheten objekter på konturene av sine grenser, gir inntrykk øke bildeskarphet. "Smart Sharpen" er mer fleksibel og fungerer bra på bilder med mange små gjenstander eller detaljer.
  For å bruke funksjonen "Unsharp Mask" gå mot "Filter" - "Økt skarphet" - "Unsharp Mask". I verktøyet vil være tilgjengelig tre innstillinger som glidere, effekt, radius og terskel.
  Hvordan å lage et klart bilde i Photoshop?

   Effekt
   bestemmer styrken av virkningen av filter bildet.
   Radius
   setter verdien av tilstøtende konturer områder som vil bli berørt av endringene.
   Terskel
   ansvarlig for hvor mye bør være ulike nærområder til deres grense ble definert som en sti.
  Endre innstillinger og se resultatet i forhåndsvisningsvinduet. Etter å ha nådd et akseptabelt resultat og lagre det, klikk "OK".
  Å ta et bilde i Photoshop med en klar filter "Smart Sharpen" gå mot "Filter" - "Økt skarphet" - ". Smart Sharpen" Filteret har to moduser: grunnleggende og avanserte. Som standard, inkludert "Basic", og det er tilstrekkelig for effektiv korreksjon av feltet.
  Hvordan å lage et klart bilde i Photoshop?

  Således er de følgende innstillinger.
   Effekt
   angir intensiteten av det påtrykte felt.
   Radius
   bestemmer bredden på felteffekt i piksler.
   Fjerne
   lar deg velge hvilken type fjerne uskarphet: the House, med en liten dybde og bevegelse.
   Mer presist
   inkluderer deaktiverer avklare effekten av feltet.
  Som i forrige avsnitt i forrige filter er produsert forhåndsvisning justeringer modus Onlight og på ulike skalaer. Når den har oppnådd ønsket resultat, er det nødvendig å holde nede knappen "OK" for å lagre endringene.
  Regel alltid vises etter sliping farget støy i bildet og er nyttig for å redusere dem gjennom et "filter" - "Noise" - "Reduce Noise".
  Å oppnå gode resultater i skarphet uskarpe bilder krever litt eksperimentering og erfaring. Hver gang denne oppgaven du vil bli bedre, enklere og raskere.  
Hvordan å publisere en bok?
 Skrive en bok - det er et stort arbeid av soul, sak som krever kunnskap, inspirasjon, selvdisiplin og så videre. Men alt dette bak deg, er manuskriptet klar, og du vet at ingen enkelt ord å legge det umulig. Det er på tide å sende inn verk for allmennheten god dømmekraft, finne sine lesere og til slutt oppnå berømmelse. Det problemet en skriftlig bok. Her forfatteren tilhører flytte fra ren kreativitet til at verken er alvorlig handel. Selv om dette er vanskelig, men det er nødvendig.
Det første spørsmålet som du må spørre deg selv når du bestemmer hvordan å publisere en bok - enten du er villig til å bruke på dette prosjektet eller ønsker å gjøre det her. Hvis du velger det første alternativet, vil mange være mye enklere.
 Hvordan å publisere en bok på egen bekostning?
"For egen regning" - det betyr ikke ut av lommen, kan du finne en sponsor som tror på den fremtidige lønnsomheten av prosjektet er klar til å finansiere det ut av ren kjærlighet til kunst.
Hva er fordeler av denne utgaven?
Du trenger ikke å være enig med noen eller bare dine oppretting eller designbøker. Ifølge loven kan du gi alt ditt hjerte ønsker, men ville ikke tjene din kreasjon oppfordringer til etnisk hat og ikke inneholde pornografi.
Du trenger ikke å gi og tildele rettigheter til å utgi boken om det vil lykkes, og du vil ha attraktive tilbud fra anerkjente forlag, vil du lett kunne akseptere dem.
Tilgjengelighet Boken er absolutt ikke en garanti for at de senere utgivere vil kjempe for hver ny jobb, og men det vil gi visse fordeler.
Beregn først budsjett utgaven og tenke over hvor det kan bli solgt, noe som vil være interessant spekter av lesere. Kontakte flere skrivere - Finn ut hvor de mest gunstige forhold.
Bestem deg med sirkulasjon: jo mer sirkulasjon, jo billigere vil hvert enkelt tilfelle. I tillegg vil kostnadene avhenge av kvaliteten på papir, trykking og innbinding.
Hvis du bestemmer deg for å engasjere seg i selvrealisering bøker må tenke og reklamekampanje, offentliggjøring i pressen, framføringar - altfor forutsigbare å bli lagt til budsjettet boken.
 Hvordan å publisere en bok med hjelp av forlagene?
Det er et annet alternativ, der du ikke trenger å forholde seg til organisatoriske og kommersielle aktiviteter - for å selge en bok utgiver. Det ville være perfekt: Det vil ta redakturoyu fagfolk og reklame konsept sverstayut, utvikle og dekke kunstverk løslatt, annonsere og selge. Du vil bare motta den aktuelle avgiften.
Til dette bildet en realitet, må du bestille din seriøst interessert utgiver.
Hva kan du gjøre for dette?
 1.  Gjøre en anstendig "CV" for boken:
  hva er det? Mange utgivere vil se synopsis - en kort beskrivelse av arbeidet (må ikke forveksles med en oppsummering av tomten).
  som sin potensielle leseren?
  Hva det vil bli en kommersiell suksess?
  Over dette er verdt å vurdere. Velg de mest slående trekk ved boken din og løfte dem pent. Ta forsamlingen søknad publisering litt lenger, men la det være et kunstverk i seg selv er ikke verre enn boka!
  Gjelde for flere forlag - ikke kast bort tid på å vente. Velg de som du tror, ​​trenger virkelig denne boken, og sende.
  I forlagsmarkedet, det er reelle giganter - stort selskap med erfaring og omdømme. Og det er ganske unge utgivere. Selv gode forfattere og interessante bøker berørte begge er i størrelsesorden store forlagene fortsatt mer.
  Ung, men stolt og sprek publisering kan tilby deg mer interessante forhold. Så det må også tas i betraktning. Hvor du finner dem? Ikke nødvendigvis bare på nettet. Gå til bokhandelen og bla gjennom fin utgave til deg som ligner på emnet. Vanligvis utgivere forlate det alle nødvendige koordinater.
   Hvordan man skal håndtere en utgiver?
  Hvis denne fasen er over, og du nesten kontrakt i lomma, ikke rush det (avtalen) tegn. Det kan være mange fallgruver. Ofte unge og talentfulle selge sine kreasjoner for en sang eller tyngende vilkår.
  1.  Du trenger ikke å signere gleden av å "gi". Minst rådføre seg med en advokat som spesialiserer seg på denne type kontrakt.
   For eksempel, en av fellene for Forfattere som brukes av skruppelløse utgivere: kontrakten heter det at pengene vil bli utbetalt når rozprodastsya alle kopier. Men alle kopier vil aldri bli solgt, kan la én bok, ikke sette den i salg og betaler ingenting. Betaling må gjøres om til utgivelsen av boken.
   Ved utarbeidelse av kontrakt, forbeholder utgiver seg retten til å trykke denne retten er begrenset av en viss periode. For du ikke ønskelig at denne perioden var mer enn tre år. Og igjen - nøye gjennom vilkårene som perevydavatysya boken vil være en stor suksess hvis du vil fra det?
   Selv om de økonomiske problemene i kontrakten, all right, betyr det ikke at du kan slappe av. Mange utgivere forbeholder oss retten til å endre tittelen på boken. Og så kan de forstå - de trenger fortsatt å selge alt. Men noen ganger begrepet forfatteren er så på kant med visjonen om forlaget som ut av boken forfatteren stuper inn i depresjon og kreativ krise. Så hvis du ser at føler seg sårbare for barnet - ikke gå glipp av dette elementet.
   Det samme gjelder illustratøren. Vel, hvis du har "sine" artist, klar til å gjøre alt pent. Forslag samme utgiver kan ikke lese boken din. Bildet er lyse, iøynefallende, men gå mot dine forfatterens intensjon og tjene som en grunn til aldri å skrive bøker.
   Men i forkant - er armed. Viser oppmerksomhet på detaljer, kan du enkelt beskytte deg mot ubehagelige hendelser i forbindelse med utgivelsen av boken.
   Det viktigste å ønsker å publisere en bok - uten frykt for kontakt utgivere prøve ulike alternativer. Hvis du er målbevisst og din bok - en herlig, før eller senere verd volum, lukter friskt blekk, vil være i dine hender.
    Nyttige informasjon utgivere som tilbyr co forfattere
   1.  "Peter"
    Edition
    "Peter"
    inviterer til samarbeid av forfatterne av lærebøker på nesten alle fag.
     "Penguin Books"
    "Penguin Books"
    - Er en av de mest kjente utgivere av kunstnerisk, vitenskapelig, journalistisk, akademisk og anvendt litteratur.
     "Ripol Classic"
    Et stort pluss utgiver
    "Ripol Classic"
    - Et bredt spekter av temaer og sjangere, som driver et forlag pluss at de er stadig på utkikk etter nye forfattere.
     "AST-PRESS"
    "AST-PRESS"
    interesserte interessante fungerer i ulike sjangere: for barn, skjønnlitteratur, psykologi, astrologi, medisin, historie, anvendt litteratur.
     "Williams"
    "Williams"
    spesialiserer seg på vitenskapelig og faglitteratur.
     "Good Book"
    Edition
    "Good Book"
    spesialiserer seg på virksomheten litteratur, psykologi, økonomi, næringsliv, teknologi, personlig effektivitet.
     "Mann, Ivanov og Ferber"
    "Mann, Ivanov og Ferber"
    et annet forlag som utgir virksomhet litteratur.
    Og dette, som du vet, er ikke en komplett liste, hvis et godt søk, vil du finne andre egnede alternativer. Og vi kan bare ønske deg lykke, lykke og avgifter.  
Яндекс.Метрика