Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?
 Internett for fotografer var en flott måte å vise frem sitt arbeid og kommunisere med likesinnede mennesker. Bilde plassert på en spesiell tjeneste, når det blir tilgjengelig den bredeste publikum, blant mange profesjonelle fotografer som umiddelbart påpeke styrker og svakheter ved arbeidet ditt. Men denne fordelen snur og vesentlig ulempe. Bildet ditt kan lett stjele fortsette å bruke det uten tillatelse fra forfatteren. For å beskytte for bilder og grafikk pålegge vannmerke som hindrer uautorisert kopiering.
Den samme teknikken bloggere bruker for å illustrere sine artikler om opphavsrett bilder. Lage vannmerke i Photoshop er enkelt. Bare ta en tekst etikett som indikerer forfatteren av dette bildet. Men for å minimalt forstyrre vannmerke vise bilder, ikke ødelegge den samlede sammensetning og dermed gi maksimal beskyttelse, bør du prøve.
 1.  Lansere Photoshop og skape et nytt bilde ved å velge "Create" fra hovedmenyen "File" eller gjøre det samme hurtigtasten Ctrl + N. Sett opprettet lag gjennomsiktig bakgrunn. Høyden og bredden ligger i gjennomsnitt. I dette eksempel vil vi skape et lag lengde på 300 og en høyde på 150 piksler.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Aktivere funksjonen "Horisontal Type" fra verktøylinjen.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Legg å merke bildet som vil identifisere deg som forfatter av dette bildet.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Velg skrifttype og størrelse for etiketter opprettet i kontrollpanelet innstillinger skrift.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Å signere ikke vybyvalasya samlede sammensetning av bilder når det er lagt til det, må du forandre stilen hennes, gjøre klart skriftlig og stempling legge til det, at det ble vist på bildet.
  For å gjøre dette, går du til neste bane fra hovedmenyen "Lag" - "Layer stil" - "Blending Options".
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Gjøre gjennomsiktig vannmerke redusere opacity til 0% Fyll boksen. Innskriften er helt gjennomsiktig og forsvinner ut av syne.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Aktiver stil med "relief" i det samme vinduet igjen sette stilinnstillingene som på bildet nedenfor. Caption forbli gjennomsiktig, men vil vises ved stempling, ikke mye å rote med de generelle vise bilder.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Mange lignende plasseringen av teksten ikke er horisontalt, og under hvilken som helst vinkel eller diagonalt. For dette formålet innskriften må returneres via "Edit" - "Transformer" - "Turn" i hovedmenyen.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Laget i Photoshop lag av vannmerket kan lagres i et format psd, velge "File" - "Lagre" og gi den et navn, for eksempel, vannmerke (på engelsk betyr vann Zanko). Bevaring i format psd vil til enhver tid å gjøre de nødvendige endringer vannmerke. Den åpne vladku med vannmerke i Photoshop kan lukkes.
  Slik legger du opprettet vannmerke på bildet for å åpne det, og også åpne Photoshop psd fil opprettet med vannmerke.
  I laget ledelsen vannmerke gjøre å høyreklikke på et enkelt lag med teksten og menyen, velg "Konverter til smart objekt." Data handling lag vi satt i en spesiell beholder som vil fortsette å flytte ballen med sin stil.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Velg området av vannmerket fra hovedmenyen "fet" - "Alle" eller bruke hurtigtasten Ctrl + A for dette. Kopier beholderen gjennom "Edit" - "Kopier" fra hovedmenyen eller bruke hurtigtasten Ctrl + C til dette.
  Klikk på bildet åpent, og klikk deretter Lag et nytt lag i lagpaletten eller trykke tastekombinasjonen Ctrl + N.
  Kopier vannmerke lag ved å gå gjennom hovedmenyen "Edit" - "kopier" eller trykk Ctrl + V for å oppnå samme effekt. Vannmerket er satt inn i midten av bildet. Du kan redigere plassering eller størrelse, ved hjelp av funksjonen "Transformer".
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Hvis du ønsker å beskytte bildet maksimal måte, deretter bruke et vannmerke på den i et rutenett. For å gjøre dette fanen omgjort til 11 poeng i Smart Object vannmerke er nødvendig å definere mønsteret ved å velge hovedmenyen "Editing" og listeelementet "Define Pattern". I vinduet, klikk på "OK" for å tildele et mønster.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Gå til legging åpne bildet som vil bli pålagt vannmerke Network i hovedmenyen og gå til neste bane "Lag" - "nytt lag fyll" - "Mønster". I boksen, klikk "OK". Bildet er overlagret et rutenett av vannmerker.
  Hvordan å lage et vannmerke i Photoshop?

  Kvalitativt gjort beskyttelse fotografier vannmerke skape maksimal ubehag for de som ønsker å tildele et gitt bilde og skjule hans forfatterskap.  
Hvordan ødelegge veggdyr
 Til tross for at feil ikke bære livstruende sykdommer hos mennesker, deres utseende i huset gir stor ubehag fordi deres biter de ikke sove. Det er derfor utseendet på jakt etter måter å ødelegge veggdyr på kort sikt. Gitt at de formerer seg raskt, fordi hunnen legger vanligvis ca 3-5 egg om dagen, med utseendet av bugs ta proaktive i sin ødeleggelse bør så snart som mulig. Først av alt, må du identifisere plasseringen av hoved klyngen. For å gjøre dette, nøye inspisere alle møbler, sprekker i døråpninger, lister, etc .. tilgjengeligheten av enkelte funksjoner: mange svarte prikker tomme skall.
 Kjemiske ødeleggelse bugs
 Det mest effektive middel for å drepe veggedyr er kjemikalier, som inkluderer karbofos 03% vandig løsning karbofosom, aerosoler, parafin karbofosnыe blyanter. Før du bruker disse stoffene bør studere nøye instruksjonene på emballasjen betyr. I tillegg, i rommet der den skal jobbe, bør det være retter, mat, nødvendige midler i områder som er mest sannsynlig å leve disse insektene på møbler, på sokler på steder avløsning tapet sprekker i dørstokker etc. Bruk, al. Etter behandling i rommet for noen dager trenger ikke å gjøre rengjøring, for å sikre at du blir kvitt disse skadedyr. Du trenger bare å ventilere området og gni noen møbler overflater, som ofte har til ansikt. Det er også ønskelig å gjenta behandlingen plass etter 1-2 uker.
 Tradisjonelle metoder for å bli kvitt veggdyr
 En av de tradisjonelle metodene regnes som den "frysing". Imidlertid, gitt at ødeleggelsen av disse insektene er nødvendig ganske lav temperatur, - 19 til 20 grader under null, er denne fremgangsmåte vanskelig å anvende. Hvis du trenger å bli kvitt veggdyr falt sammen med vinterperioden, kan du prøve å gjøre de kalde ting ble et bosted eller vystudyty plass åpen for en stund der vinduer. Det er klart at perioden med "frysing" bugs har familie som bor andre steder.
 Tradisjonelle masseødeleggelse bugs anses eddik, naftalen, kokende vann, terpentin, såpe. Anvendelse av disse verktøyene har en lavere effektivitet enn kjemikalier, imidlertid, og mindre skade på innbyggerne i rommet.
 De mest effektive oppskrifter ødeleggelse bugs:
 1.  Bland 100 ml parafin, naftalen 5g, 50ml kresol. Den forberedt blanding i flere dager på rad skal være grundig smurt oppholds insekter. For den endelige disponering av dem kan ta svært lang tid.

   Bland 100 ml parafin, terpentin 100 ml, 20 g naftalen. Denne svært effektiv mot veggdyr blanding trenger også å tørke de stedene hvor insekter inntil bli kvitt dem.

   Oppløs 20 g fenol (karbolsyre), 3 g salicylsyre i 40 ml terpentin. Bruk daglig for behandling.

   Fremstille en blanding av 100 ml etanol, 100 ml terpentin, oppløse 5 g av kamfer i den. Bruk godt som tidligere løsninger.

   I 150 ml ammoniakk oppløst 5 g naftalen. Denne løsningen er ganske praktisk å bruke til å drepe bugs som bosted valgt møbler, fordi etter å ha brukt det for møbeltrekk flekker er det ikke.

   Godt til malurt, som i fersk eller tørr form må strø i hele leiligheten på sokler, hjørnene av rom, sette i skapet, under møbler, etc.  
Яндекс.Метрика