Hvordan skjerpe en kniv?
 Problemet zatuplennыh kniver hjemme mot hverandre. Men man kan ikke løse det effektivt, mens andre - ikke. Det finnes ulike elektriske og mekaniske enheter med samme formål. Snakker om å skjerpe netter bruker baren, er det ikke alle vet hvordan du gjør det riktig.
 Hvordan skjerpe kniver bar?
 Slik slår skarpheten kniven hjemme, er det anbefalt å bruke tre typer sliping barer med forskjellig korning belegg:
 - Grov overflate kutte tilbake danne base;
 - Den gjennomsnittlige korn direkte tilbake til det tidligere skarphet;
 - En bar med en liten kniv justerer helt belagt, fullføre prosessen.
 1.  Planslipe steiner bedre pre-fukte med vann.

   Vinkelen mellom bladet og baren under oppskarping bør settes til 20 grader.

   Først må du slipe bladet i ulendt terreng (med store korn) steiner. Dette bør være ensartede bevegelser av seg selv, i alle fall, ikke rush og ikke presse for hardt på kjøkkenet verktøyet. Arbeide på den første stolpen slutten når grader langs hele lengden av bladet kanten ikke vil bli avbrutt.

   For den neste fasen oppskarping bruk mellom bar. Teknologi forblir uendret. Legge til skarphet av bladet nøye til utseendet kontinuerlig zausentsa. Du må sørge for at enn ikke flyttet fra landet Bruskova stein og ikke endre vinkel. Deretter oppskarping er jevn og høy kvalitet.

   Til slutt, for å rette opp små defekter polert blad på en liten bar. Burr endelig forsvinne. Overflaten vil være flatt og glatt. Denne korreksjonen kjøkken verktøyet kan betraktes som avsluttet.

   Hvordan skjerpe enn jeksel?
   Når du arbeider med kjøttkvern er tidkrevende og energiprodukter er vanskelig knust eller ingen å pløye sannsynlig myasorubochnoho kniv skarphet er dårlig. Avhjelpe situasjonen vil hjelpe på to måter:
  1.  Skjerpet kniv jeksel på ved hjelp av sliping bar med en Emery belegg av små korn eller vanlig liten sandpapir knyttet til noen solid fundament. Prosessen er sirkulære bevegelser detalj sirkel siden ved siden av montert plate jeksel. Målet - å bringe ensartethet til arbeidsflaten. Ikke glem å være forsiktig og ta deg tid til å unngå skader. Etter skjerpe bladet må vaskes og tørkes før bruk.

    Limes på basis av et rundt stykke sandpapir treinnsats en kjøttkvern i stedet gitter disk. Deretter slår du på enheten (om elektrisk) eller manuelt vri, dermed skjerpe en kniv på overflaten nazhdachka. Vanligvis, til bare 25 trekk slå skarpheten dine detaljer.

    Du kan gjøre det enda enklere. For vanlig sandpapir uten eventuelle tilpasninger gjøre noen enkle bevegelser i en sirkel avstumpet kniv. Imidlertid er denne metoden ikke er effektiv for "vanskelige" saker når skjære detalj jeksel i en svært dårlig forfatning. Før du monterer kjøkken enhet sørg for å vaske og tørke elementet etter sliping.
    Nå en gang per husholdning problemet var mindre. Konverter kjøtt i hakket ikke lenger test og omdannes til lett og rask osuschestvymuyu oppgave.
    Forresten, vil begge alternativene være relevant for deg uansett om du bruker vanlig kjøttkvern, hånd eller med en elektrisk strøm analog mekanisme. Dette problemet påvirker ikke du bare hvis en enhet installert kjøkkenkniver har samozatachyvanyya.  
Hvordan å avle Sølvkre?
 Utbredt i hjemmet og i industrien i dag fikk maling-Sølvkre. Den har en enkel struktur - i bunnen maling er dispergert aluminiumpulver avledet fra primære aluminium ved melkotertoho sliping. Og de karakteristiske trekk ved denne malingen som gjør det så populært i dag er:
 - Muligheten for å skape jevn og god ensartet lag;
 - God korrosjonsmotstand;
 - Lang levetid (opp til 7 år utendørs)
 - God fart tørking.
 Men for å dra nytte av alle disse fordelene, er det nødvendig å riktig fortynne Sølvkre. Og hvordan akkurat det skal gjøre, vil vi diskutere nedenfor.
 Hva kan være Sølvkre?
 Til dags dato, har på markedet to typer av farge: PAP-1 og PAP-2 (avhengig av egenskapene til fresing aluminiumpulver). Og, som en eller annen type av sølvfisk kan formere på to måter: i syntetisk tørkende olje eller lakk. Imidlertid, til dyrkningsmetoden i hvert av tilfellene muligens være forskjellig, og derfor er det tilrådelig å stoppe dette i mer detalj.
Hvordan å avle Sølvkre?
 Som sølvkre fortynnet med linolje
 1.  Som for PAP-en og PAP-2 for bedre bruk av syntetiske og ikke naturlig lakk. Og hvis du foretrekker sølvkre PAP-2 og vet at dens oppførsel lakk bør være i forholdet 1: 3 eller 1: 4. Det vil si 1 liter linolje må du ta 250-350 g Sølvkre.

   Hell pulveret inn noen container og gradvis legge til lakk, røring komposisjon med en spesiell mikser eller konvensjonell drill - det vil bidra til å forberede malingen glatt.

   Deretter for å legge til blandingen av terpentin, white spirit, løsemidler eller en blanding av disse stoffene. Og du må passe på å tåle andelen 1: 1 (dvs. det totale antall tilsatte stoffer bør være lik antall blandinger fremstilt av aluminiumpulver og linolje) når du er klar til å bruke spraymaling eller 1:05 ratio hvis du bruker en børste eller rulle.

   Hvis man kjøpt sølvfisk type PAP-en da vet at det er fortynnet med linolje i et forhold på 2: 5 (må ta to porsjoner fem stykke pulverlakk). Og da opptre på samme måte som ble beskrevet ovenfor.
   Som oppløse lakk sølvkre
   Også male PAP-en og PAP-2 kan bli tynnet lakk. I dette tilfellet må du følge de samme proporsjoner som de nevnt ovenfor, velger maling PAP-en utelukkende BT-577 lakk og maling PAP-2 hver spiker.  
Hvordan vise en føflekk på kjøkkenet?
 For hver familie er veldig uvelkomne nyheter identifisere møll i sine matlagrene. I denne situasjonen, er det for sent å analysere hvorfor det skjedde. Det er viktig å konsentrere all makt til å "erklære krig" og raskt razmnozhayuschymsya flygende skadedyr som grundig slått seg ned i kjøkkenskapet, og ikke kommer til å ta sine posisjoner.

 Årsaker til møll på kjøkkenet
 Det synes at leiligheten er ren og godt vedlikeholdt. Hvorfra kom mol konverterer matlagrene innholdet av søppel? Forutsetninger derfor være mye. Å vite i det minste noen av grunnene til at man i betydelig grad kan redusere risikoen for slike problemer.
 1.  Insekter kan komme til leiligheten fra naboer gjennom luftveiene, så ikke vær lat obtyanut deres vanlige nylon mesh eller tights på.

   Feilaktig oppbevaring av mat. Korn bør helle en pakke tørre, tettsittende krukker eller plastbeholdere.

   Sjelden renhold på kjøkkenet. Alle matforsyninger, sørg for å jevne mellomrom revidere og hindre zalezhuvannya korn og mel. Gjennom hyppige "revisjoner" i kjøkkenskap, øker du sjansene for skadedyr varsel så snart som mulig, inntil saken er blitt en stor skala.

   Kjøpe forurensede produkter. Bringe huset møll larver lett, kjøpe substandard eller feil lagret spiselige produkter. Det viktigste - å oppdage en potensiell smittekilde og holde resten av maten fra spoiling.
  Hvordan vise en føflekk på kjøkkenet?
   Fighting møll folk rettsmidler
   Det er mange folk rettsmidler for å hjelpe kvitte seg med mol produkt. Mange husmødre har i sitt arsenal noen oppskrifter. Ofte, folk, følgende måter å bekjempe møll:
   Hvitløk
   Ordne skrelte fedd produkter i hyllene og i containere direkte fra korn. Hvitløk lukt avskrekker skadedyr inkludert muldvarp.
   Eddik
   Det kan tilsettes til vannet som ble vasket skap og hyller. For større sikkerhet tørk med eddik sprekker og sprekker som kan skjule eller insektlarver. Bare sørg for å lufte området.
   Geranium
   Plasser potten i vinduskarmen med geranier. Den spesifikke duft avskrekker insekter og planter er et forebyggende tiltak, ikke bare av kjøkkenet, men også klær møll.
   Laurbærblad
   I forebygging, lagre den med resten av dagligvarer. Bare ikke i pakken, eller lukt sprer seg mellom innholdet i kabinettet.
   Sitrusskall
   Skall av en appelsin eller mandarin tørr og sette posen i vev blant annet gode.
   Lavendel
   Plantene avgir en ubehagelig smak ikke bare klær, men også mat møll. Du kan på kjøkken hyller og møbler til å spre ut bunter av tørket lavendel grener og puter kan gjøres med aromatisk innhold og sette nærmere rumpe.
   Nellik
   Den brukes på samme måte lavendel, musk, salvie. Intenst duftende urter forhindre dårlig "nabolaget" som er mye brukt i kampen mot innenlandske skadedyr.
   Det er verdt å merke seg at folks råd om hvordan å få en føflekk på kjøkkenet, spesielt relevant og populære. Etter påføring av kjemi i de saker hvor det kommer til mat, for å si det mildt ønskelig. Minst gresset ikke vil ta skade for menneskers helse og liv. Siden forebygging er alltid mer fornuftig løsning enn bryting med problemet faktisk er det viktig å holde kjøkkenet rent, ordentlig lagre mat, regelmessig sjekke innholdet i skap og hensynsløst kaste ut bortskjemt mat. Helse er i stor grad avhengig av kvaliteten og sikkerheten til mat.  
Яндекс.Метрика