Hvordan å skrive en bok?
 Den såkalte "dikterens kløe" og ønsker gjerne menneskeheten nye boken vises sporadisk i mange litterære begavede mennesker. Men bare et fåtall legemliggjøre denne ideen til livet. De fleste bøkene vil aldri se dagens lys for en enkel grunn: de holdt forfatterne og ikke tør å starte. Så hvis du befinner deg kreative talenter og i hodet linje begynte å dukke opp kommende bok, sørg for å begynne å skrive. Selv om boken ikke kommer i bred sirkulasjon, og manuskript forbli på sokkelen, kan du alltid stolt over å innrømme selv til meg selv som fortsatt skrev en bok.
 Hvorfor begynne å skrive boken vises så vanskelig?
Årsakene kan være flere. La oss undersøke de vanligste. Det er verdt det, spesielt fra verden av berømmelse og anerkjennelse skiller deg noen egentlig ingenting.
 1.  Den første og viktigste grunnen - du begynner å sammenligne seg med andre forfattere, og ærverdige å ha funnet sted (noen ganger - med klassikerne), og absolutt ikke i deres favør. Ikke gjør dette: verden som fulgte to av samme forfatter, og du er i stand til å fortelle sin egen, ferske ord. En litterær ferdighet (hvis talent) kommer med tid og erfaring.
  En annen mulig årsak "nenachynanyya" - du ville ikke vite hvor du skal begynne. Vi er glad for å informere deg: vil du ikke trenger å vite. Bare start: med en beskrivelse av hovedpersonen, med prolog av de mest effektive scener eller til og med det siste kapittelet, tilbaketrekking og moral. Du kan alltid skrive de manglende deler.
  Viktig rollespill og alle typer frykt: mislykkes, lo, trenger boklesere ikke liker å forårsake en storm av kritikk. Hva kan jeg si? Selv ikke skrive - vet ikke, ikke sant? Så gå for det!
   Har du en plan?
  Kanskje du er både i skolearbeidet er klar og tydelig plan. Du vet nøyaktig hva som vil skje med tegn eller hvilke råd du gir til leserne (avhengig av hva du skriver en bok). Vel - vel, følge for å planlegge.
  Men hvis du ikke ser en klar struktur fremtidig arbeid, ikke prøv å lage det og gjennomføre med tvang. Ikke nøl med så langt som å skrive en bok. Bare skrive hva som skal skrives, og går over i en av dere senere. Mange store forfattere, starter arbeidet på byggverket, ingen anelse om hvordan det vil ende.
   Hva det tar å skrive en god bok?
  Først av alt, leste mye og skrive mye. Det er vi ikke kommet opp med, det er Stephen King (forresten, til tider lese hans essay "Hvordan reservere" er svært lærerikt for alle som drømmer om å litterær prestasjon).
  Mange lese - det er en forutsetning. Dessverre, bokstavelig talt tar litt skjeggete spøk: "Jeg er ikke en leser, jeg - en forfatter." Og verk av slike forfattere er alltid der. Rikdommen i språket, dype tanker, ideer og fantastisk plot twists - alt dette kommer med lese gode bøker.
  Mange skriver ikke mindre viktig. Bestemme hvor mye tid per dag vil du betale arbeider med en bok (selv om det er en time eller to), og følg planen.
  En annen viktig forutsetning: du må være et veldig interessant tema i boken. Interessant nok til at du ønsket å tastatur som på den etterlengtede dato. Ikke håndtere skrive hva annet rett og slett fordi dette temaet er relevant, og du tror at det kan være stor for å selge. Dette arbeidet fort bli til en trist fengsel. Sannsynligheten for at denne boken vil være over minimum. Men selv om du har overmenneskelige evner og overmenneskelig viljestyrke, og derfor kunne fullføre arbeidet, vil din kjedsomhet være synlig for leserne.
   Ingen inspirasjon!
  Med dette har til ansikt, uansett. I noen dager jobber du enkelt, entusiastisk og med glede. Men noen ganger ord nekter å ta form i setningen, forvirrede tanker, og forståelsen tlinnosti livet og det nytteløse i innsats. Fortvil ikke - bare holde skriftlig.
  Muse kan "prykormlyuvaty" - det er et faktum. Hvis du sitter på 1400 hver dag ved datamaskinen og tre timer trofast banke på tastene - etter en stund denne damen stopper og begynner å handle opp til å vises på en dato i tid. Du, i sin tur, alltid bære en notatbok og penn i tide til å spille inn en strålende idé som kom etter arbeidstid.
   Litt stillhet
  Hvordan å skrive en bok?
   Når du jobber med en bok, ikke bli distrahert. Selv om du ikke har et skap, må du velge et rolig sted i huset og gå å forby tilgang til min tid når det er en kreativ prosess. Jeg må si til forfattere, trenger gravide neste (eller første) bok, og vanlige folk ikke stokk også. Gjennom samtalepartner og den åpenbare mangelen på interesse for innenlandske problemer beskytte forfattere fra unødig kontakt med omverdenen bedre enn noe forbud. Men disse timene når du skriver bedre å vie familien eller på jobben. Hvis du absolutt vil gjøre ved gjennomføring av arbeidet med boken alt du har igjen.
   Enklere! Enda enklere!
  Ikke bli båret bort altfor komplekse strukturer og obskure ord. Dreven innbilskhet språk ofte hindrer leseren forstår hva som faktisk mener du? Sammensatte setninger, innledende ord, gerunds svinger og rikelig med adjektiver - alt dette er ikke en litterær ferdighet. Ferdigheter - det er da du kan fortelle akkurat deres mening. Ord kan være lite, men det bør være de samme ordene.
   Hva kaller du en båt?
  Navnet på boken noen ganger (veldig sjelden) prydumuyetsya i begynnelsen. Men langt oftere oppstår det når boken er klar. Hovedregelen er: leseren bør være interessant, så gjerne spennende.
   Og hva så?
  Dermed er boken skrevet. Her er resultatet av refleksjon, søvnløse netter og kreativ utforskning. Ta deg tid til å presentere det for publikum. Hvis du vil starte, skrive ut og lese igjen. Du vil merke feil, unøyaktigheter og ujevnheter, som ikke er sett i vekt på skjermen - Gud vet hvorfor, men det er.
  Nå kan du lese boken høyt - Finn bobestyrer. Igjen, for et bredt spekter av leserne, er det ikke klart. Når du hører "lyder" boken din, vil du igjen finne at tweak.
  Og nå trenger minst en uke til å glemme hans skaperverk. En uke senere du skrev vil virke merkelig og uvant. Og her det gjelder tid for lesing og endelige redigeringer.
  Vel, på dette punktet søken tittelen "Hvordan skrive en bok" kan betraktes som komplett. Det er på tide å gå videre til andre, like spennende, "Hvordan å publisere en bok."  
Hvordan endre til det bedre?
 Hva folk kan gjøre for alltid, så det er endring til det bedre. Fordi uansett hvor godt det kan være, vil det alltid være noe som han ikke er fornøyd. Eller kanskje det ikke er det, og de andre, som i en tilgjengelig form tidvis wafting adressaten informasjon om sin ufullkommenhet. Knapt noen vil benekte at selv - en god ting. Streve for å bedre, sette seg høye mål - alle edle klasser, og de sikkert vil gjøre deg godt. Hvis du kommer til spørsmålet om sinn og en sans for proporsjoner.
 Hva forandret seg?
En som bestemte seg for å endre til det bedre, for å begynne å definere hva han planlegger å endre. For eksempel, hvis du nepunktualni forferdelig og alltid for sent på jobben. Se - du gjøre overalt og alltid for sent? Hvis ja - så ja, du må lære å organisere og administrere din tid, få en dagbok og gjør programmet en dag, ta hensyn til den tiden som trengs for å bevege seg fra punkt A til punkt B. Og hvis du er sent på jobben bare, men også har andre "faresignaler" - du ikke liker teamet, du venter med spent på slutten av dagen, tror du at du er i stand til mer? Kanskje vi ikke bør endre selv, og jobbe?
Eller her, la oss si at du bestemmer deg for at du trenger å bli mer lydhør overfor mennesker og hjelpe dem mer. Tror - denne ideen ble født av seg selv du eller noen du smart dyttet henne? Manipulering av skyld - en sterk ting, fordi det sitter dype følelser i oss alle. De fleste handlers gjøre deg "hjelp" i de saker som ville ha coped uten deg, men ikke vil ha. Igjen, lytte til sine følelser, hvis du er glad for å gjøre noe for den personen (eller organisasjon), og du er en glede - det er, tro mot andre, og det synes at du ikke trenger en forandring. Men hvis du gjør det gjennom "ikke vil", guidet av en følelse av plikt, tror, ​​og du definitivt skylder det til denne mannen? Kanskje du bare prøver å bruke det?
I alle fall hvis du plutselig oppsto humør er en endring - mentalt vidmotayte film tilbake og finne ut hva som var årsaken. Sjansen er dette er et resultat av "arbeid" manipulator.
 Hoppe over hodet
Uttrykket "ikke hoppe over hodet" lenge ikke anses som rettferdig. Det beviste de høye gensere og (bokstavelig talt), og mange andre som har oppnådd utrolige suksess. Og du vil også.
 Vår hage
Begynn med det faktum at mye verdifull penger du allerede har. Og ikke alle av dem er kjent for deg. La oss glemme svakhetene i tid (faktisk du har tenkt å utrydde dem, kommer til å endre seg til det bedre) og fokusere på fordelene. Husk (bedre - med en penn i hånden) er gode for at du vet om deg selv.
Tror du at det er noe feil? Tross alt, ville du slutte å være lat, gå ned i vekt eller lære å stå opp tidligere, og har du nevner at du er en god kokk, vinne poker og enkelt multipliserer i tankene to-sifret nummer.
All right! Tenk deg at din karakter - en hage, og du i det - Gard. Dine positive kvaliteter - en vakker blomster og busker, og negative - ugress. Enig, som du vokser mer viktig gartner vakre roser og georginer. Tross alt, hvis nok av dem, noen fremmedlegemer som bunter av gresset ikke er altfor ødelegge bildet, ikke sant?
Nå forestille seg gartner som hardnakket kjemper ugress, helt glemme de vakre fargene. I stedet for de revet ugress vokse nye og sjeldne planter (sjeldne skjønnhet moralske kvaliteter) chahnut uten tilsyn.
La alene sine feil bedre din reise på jakt etter vakre frøplanter. Finner flere og flere fordeler og skape forutsetninger for å maksimere deres show. Så gjorde som klok gartner.
 Du må tilgi
Et annet viktig poeng når det gjelder selv - tilgi sine overgripere. Og dette er ikke en kjepphest. Det faktum at bildene (uttrykt og uuttalte, og halv-frosne) er valgt deg så mye vitalitet og energi som på hvilken personlig vekst de har ikke noe valg. Bare tenk - dine lovbrytere mest sannsynlig til å tenke og glemme hendelser som du holder torturere deg selv. Beklager oppriktig og fra hjertet og ikke bære byrden med deg.
 Vilkår for kommunikasjon
Så vi arrangert at prystosovuyemosya til miljøet som er tilgjengelige. For å håndtere dette nesten umulig, men du kan bruke: bare omgi deg verdige mennesker. Unngå smålig folk, ond, uærlig (listen er lang). Prøv å kommunisere med noen som gjør deg respektere. Vi alle virkelig ønsker at våre barn fikk et dårlig selskap, men ofte glemmer at dårlig selskap like katastrofal for oss.
 Takknemlighet og glede
Her er nødvendigvis vil endre seg til det bedre. Pass på å se etter en grunn til glede - i solen, et smil Barn i sjarmerende vaner og oppriktig hengivenhet kjæledyr. Ikke glem å være takknemlig for de uvurderlige gaver (helse, husly og deilig middag) og nære - bare for hva de er. La misnøye, livet og universet langt, langt borte i det siste. Og ingen tvil, dette lyse og hyggelig person å være lett å si farvel mindre feil.  




Яндекс.Метрика