Så vel i skolen?
 Beslutningen om å studere hardt i skolen er en av de riktig og fornuftig. Først, kan det godt være nyttig i fremtiden. For det andre kan og presentere ulike estimater av konkrete fordeler være. Gå til banen med venner, gå på konsert med favorittbandet ditt eller på en tur til en annen by, få en bursdag ønsket enhet - det hele blir mye mer sannsynlig når bloggen er tydelig: prøvd. Og aller viktigst - lære vel faktisk ikke så vanskelig. For en god utdannelse trenger ikke å stappe fra morgen til kveld, kaster i et hjørne alle dine hobbyer og underholdning. Du trenger bare å vite noen detaljer i saken. Så, barn, er du klar til å lære alle hemmelighetene av høye achievers? La oss gå!
 Forsiktig
En av de viktigste hemmeligheter suksess vi låne gode idrettsutøvere. Trening og forberedelser for store arrangementer tar mye tid. Men studien kan heller ikke kjøre. Oppskriften er enkel: i klasserommet trenger ikke distraksjoner. Skriv et notat å sparke nabo på skrivebordet, stille og forsiktig få telefonen til å sende sms - gi opp alle disse gledene, og det er det du legger merke til. Hvis du er engasjert i klasserommet bare leksjon - det meste av materialet du vil lett absorbere allerede der. Hjemme har ikke en lang og kjedelig å lære, tvang seg gjennom jungelen av ukjente ord og begreper. Du blir overrasket over å finne at du bare gjenta - og du vet allerede. Et annet pluss - læreren ser at du jobber i klasserommet, dykker ned i essensen. Når gradering regnes deg.
 Spørsmål!
Ikke nøl med å stille spørsmål hvis noe er uklart. Den lille "fangst" i dag vil slå noen leksjoner som må gå tilbake til begynnelsen og å forholde seg til det grunnleggende. Selv enkle tema begynner å virke veldig komplisert. Så ikke prøv noe "slip" - skolesystemet er innrettet slik at noen tema vil du fortsatt komme tilbake, og kunnskapshull fortsatt være synlig.
 Lekser
Vel, hva kan jeg si? Det er behov for å gjøre. Men hvis du gjør de to første punktene, vil det være svært enkelt. Det viktigste - ikke bli distrahert av korrespondanse, spill og mye mer. Ha alle leksjoner for to timer, frigjør du mye tid på sine hobbyer.
 Ernæring
Selv om den folkelige visdom sier "feit mage læring kjedelig", men vi lærer fortsatt ikke "magen", og hjernen. Og han trenger mat. Så ikke glem å spise frokost før skolen, og ikke slurve middag penger til å kjøpe sin drømme tegneserier. Som du det bra på skolen, vil sjansene for at du vil bli elsket heftet være mye mer. Sikre at porteføljen sammen med lærebøker var et eple eller en liten sjokolade. Så vil du enkelt overføre alle vanskeligheter med trening.
 Cribs
Pass på å skrive (selv bare). Prøver å holde et vanskelig spørsmål å et lite stykke papir, får du automatisk den viktigste informasjonen og lagre det. Bruk skrevet jukse er ikke nødvendig.
 Eksteriør
Like det eller ikke - er stereotypier. Og analogien: ryddig, kjemmet - så god student, det er et ønske i tillegg lærer. Bruke den. Forlate jeans og en genser slitt for en annen sak. Drakten strykes skjorte og ryddig hår - hva du trenger. For å forsterke den positive effekten tillate for uavgjort.
For jenter er det beste alternativet vil også være skreddersydd klær. Du kan finne veldig hyggelig, men virksomheten klær alternativet. Ekskluderer: kosmetikk, som viser at årsaken drakter, høye hæler - alt som går utover bildet av "eksemplarisk skolejente."
Tross alt, den klassiske stilen - dette er den slags skole kleskode. Hvis du synes det er kjedelig, forestill deg at du er på skolen - agenter på oppgaven. Legend - eksemplarisk student (CA).
Når du befinner deg utenfor døren til skolen, perevoploschaytes, se deres måte og føle seg vel.
 Hjelp lagging
Lærerne er studenter som lærer på mange fag verre. Ta deg tid til å trene med dem og bistå i opplæring. Siden dette er en dobbel fordel: det gode arbeidet som er gjort, og mens du forklare deg godt vil lære materialet - sjekk!
Som du kan se, ingenting er for komplisert om god suksess der. Gjøre disse enkle retningslinjene regelmessig, kan du godt på skolen, uten å ofre sin personlige tid.  
Hvordan lage en våt kjemi hjemme?
 Hvis du drømmer om små krøller søte, men ønsker ikke å tilbringe timer hver dag på sjal og avslutningen av den såkalte våte kjemi - er hva du trenger. Prosedyren er ikke for dyrt, selv i salonger, noen et par timer - og bedårende krøller vil være til disposisjon for en lang tid. Jeg må si perm krever en viss forsiktighet. For eksempel bør du tenke tre ganger før du gjør kjemi i farget og dessuten avklares hår. Og selvfølgelig, ta kontakt med master. De vanligvis gir gode råd for å hjelpe ikke forbli uten hår.
Selv vil du absolutt vil gjøre våt kjemi hjemme, er det bedre å ikke ta hodet "for seg selv og likevel bli invitert til herres hus. Fordi ødelegge håret så ganske enkel.
Men hvis du er fast bestemt på å møte utfordringen ensom - trenger du utstyr, kjemikalier, og detaljerte instruksjoner.
 Sikkerhet - spesielt
To uker før perm og to uker etter ikke å farge håret. De kan ikke stå "double strike". Velge et middel for å vinke være sikker på at det er rettferdig og riktig for din hårtype. Å eliminere allergi, gjør prøven betyr - satt litt på håndleddet. Hvis huden blir rød, er det bedre å velge en annen vei. Noen dager før vinke gjøre for å styrke hår maske. Jeg ser i speilet, når kjemien er gjort, vil hårlengde være halvparten så lang. Sørg for at den skal se bra ut.
Alt du trenger
Til våte kjemi hjemme, må du forberede. Du vil trenge mye:
Koniske spoler, vel, hvis du vet hvordan du bruker dem.
Verktøy for curling.
Lås strykejern.
Hansker.
Skum svamp.
Cape ikke å ødelegge klær.
Kam.
Håndklær.
Polyetylenfilmen.
Bolle for anlegg for curling (det ikke bør være et metall, dette er viktig!).
Nå som du er godt utstyrt, kan du begynne.
 Trening
Vask håret ditt, du kan til og med to ganger. Den renere håret er, jo bedre "vil bli tatt" kjemi. Forsiktig renne og dele den i like tråder. Det er ikke så lett, men prøv å krølle "på perm" egentlig var de samme, eller ut ujevnt.
Hver twist lock "flagellum" og begynne å spy på spolene. Teknologi er radikalt forskjellig fra wrap på curlers, må du trappe ned, fra røttene, ikke omvendt.
Klar? Du kan gå videre til neste stadium.
 Curling hjemme
For å beskytte deg mot ubehagelige overraskelser, lese bruker et middel for curling og strengt i samsvar med det, utarbeide en blanding (i den samme ikke-bollen).
Det neste trinnet - svamp raskt sette blandingen på håret. Deretter vikle den med folie og "varm" håndkle. Det gjenstår nå å se. Ventetiden avhenger av produkt og type hår - ikke på noen måte krenke instruksjonene.
 Fullfører
Når minuttet angitt i instruksjonene, pass, bør midler nøye vaske av, slik at håret ikke rozkrutylysya: Spole skyte for tidlig.
Da gjelder fangsten - du må pre-skum. Vent 5-10 minutter og fjerne spoler. Vent i fem minutter, og du kan vaske komposisjon. Etter vask, skyll håret med en svak løsning av eddik eller sitronsyre, og deretter bruke balsam-balsam. Ferdig!
Å utsette Hair tilleggseffekter (og så de fikk) i de neste tre dagene, prøver ikke å vaske dem og bruke en hårføner.  
Hvordan skrive et essay?
 Essay er for tiden populær sjanger, det må være i stand til ikke bare studenter, men også studenter av skoler. Essayet er litt dagligdagse betraktninger som flytende sammensetning. Det bør ikke tolkes uttømmende hendelsesobjekter. I dette arbeidet bør uttale seg om emnet, personlig erfaring. Vanligvis du gjør til objektet noe nytt, subjektiv. Essays er beletrezovanymy, non-fiction, historisk, biografisk, filosofisk og litterær kritikk.
Det er også en tradisjon essay betinget inndeling i to grupper: den såkalte "seriøse" essay, hvor forgrunnsobjektet beskrivelse, og "personlighet" - i overveiende personlig prinsipp.
Skrive et essay utvikler logisk tenkning, evnen til å intelligent uttrykke sine tanker, argumenter for å bevise sin egen synsvinkel, analysere og illustrere fagstoffet eksempler for å presentere strukturert informasjon.
 Hovedtrekkene i essay
Til riktig skrive et essay, bør du bare forestille deg: Hvilke funksjoner skal ha gitt et verk skapt i sjangeren. Det finnes en rekke viktige funksjoner essays:
Nyeste tankevekkende, justerer til forfatteren og leseren dialog inneholder saker problem;
beskriver problemet i detalj;
brukte verktøy bestemt disiplin, om nødvendig - terminologi;
analyserer problemene med de nødvendige eksempler;
konklusjoner oppsummerer forfatterens posisjon, gi et fullstendig bilde av det.
Så for å skrive et essay for å vise sitt eget synspunkt og sette problemet i, men gjøre det som er fornuftig, basert på analyse av fakta og unngå store beskrivende passasjer. Essay beviser leseren, men ikke insistere på bezperechnosti dom - det er bedre å prøve å trekke leseren i dialog, føre ham bekymring.
 Gjelder konstruksjon: behovet av essays og deres rekkefølge
Hvert essay består av obligatoriske dødballer som definerer sin semantiske struktur og presentasjon av en sekvens av tanker.
 1.  Tittelsiden (inkluderer tittel, forfatterens navn, navn selvfølgelig).
  Introduksjon. Det bør formidle essensen, for å rettferdiggjøre valget av et bestemt emne, formulere problemstillinger for svar på hvem som startet studiet.
  Hoveddelen. Det bør skissere de viktigste spørsmålene for å analysere, begrunne ulike posisjoner og argumenter i denne saken. Analysen er utført basert på kategorier som tilsvarer de nærmere detaljer om emner, for eksempel: del - helhet, foranderlig - stabil, årsak - virkning. Informasjon og argumenter for å bedre struktur ved hjelp av underoverskrifter, separasjon av tekst på semantiske avsnitt. Ett ledd kan omfatte bare ett utsagn. Viktig å følge en logisk rekkefølge.
  Konklusjon. Den siste delen av essayet bør forsterke essensen av alt skrevet før, gjøre rettelser, gjøre generaliseringer og konklusjoner av grunn. Noen ganger kan den ende av essay å inkludere en referanse til anvendelsen av forskningsresultater. Brukte sitat, repetisjon, illustrasjon. Effektivt godkjenning slående karakter. Du kan vise til lovende emne, dens forhold til andre alvorlige og akutte problemer.
  Samsvar med rekkefølgen på presentasjon av informasjon, tekst, logiske konstruksjonen gir komposisjoner skape et godt essay, gjør det lett å lese. Folk vil være i stand til å forstå alle opplyste problemer, vurdere argumenter, for å forstå situasjonen til forfatteren.
   Essay og arbeid: forskjeller. Funksjoner sjanger
  Det er viktig å ikke forveksle essays og essay. Dersom en prøve på skolen eller høyskole merket: skrive et essay, må du alltid huske hvordan det skiller seg fra vanlig arbeid eller arbeidet vil ikke bli akseptert. For essays preget av følgende funksjoner:
  i motsetning til arbeid, fokuserer det på forfatterens posisjon og ikke på analyse av litterære verk;
  essay skiller seg fra historien: Ingen bildebeskrivelses situasjoner oppgave - å bringe ideen å overbevise bringe på dialogen;
  style essay mer aforistisk, paradoksal inneholder bilder;
  ved hjelp av ulike kunstneriske media: sammenligning, metaforer, symboler og allegorier legge ekspressivitet;
  ved å kroppsliggjøre sin individuelle oppfatning av problemet, velger analogier og eksempler, trekker paralleller bruker assosiative rader.
  Hvis du ikke glemme de spesielle funksjonene i sjangeren, kan du skrive et essay i full overensstemmelse med kravene.
   Prosessen med å skrive et essay
  Hvordan skrive et essay?
   Det er lurt å skrive essays i sekvens, gradvis mestre faget, tenker gjennom strukturen i teksten, sier visninger, noe som gjør kontroller og justeringer materiale.
  1.  Først må du definere formatet verk, som lesere, forventet lengde på essay.
   Hvis temaet er fri til å velge å stoppe den kjente og ikke vanskelig regionen. Det virkelig har å bekymre seg om forfatteren. Noen ganger skriver de essays "Tvert imot", vurderer ideen, som er uenige, delta i debatt med en annen forfatter.
   Da trenger du å samle mer informasjon dypere forståelse emnet til å forstå nyansene av å unngå overfladiske tolkninger. Selv om problemet virker ganske kjent, skal igjen se og søke nye materialer.
   Når all informasjon er allerede mestret, må du bruke tid på å tenke på problemet. God bruk sine egne livserfaringer å huske personlige erfaringer, er det viktig å gjøre en mening om et bestemt tema. Det er ønskelig å minimalisere bruken av vanlige pakninger, ikke bære semantiske betydning setninger. Når du tenker på essayet må huske - skriveprosessen vil være nyttig resonnement, eksempler, analogier. Teksten skal overbevise leseren kalle ham en stor interesse.
   På dette stadiet, lage en plan essay. Den nødvendige sekvens og logiske strukturer harmonisk trekker innholdet i arbeidet. Det er lurt å bestemme omtrentlig størrelse og antall avsnitt, tekst, tenk på undertekster.
   Det er bedre å starte umiddelbart med rektor, slik at det vil være lettere å skrive tekst ved å velge 2-3 hovedideene. Opptakskrav nødvendige overganger og tilkoblinger kan lett bli supplert senere, men oftere det er den vanskeligste begynnelsen av en tekst.
   Når du skriver den viktigste delen av det er viktig å riktig uttrykke meninger, ikke glem om den uttrykksform. Leter du etter fakta og bevis levende beskrivelser. God bruk verktøy for å tiltrekke seg leserens oppmerksomhet: en uventet skift, humor, sitat, retoriske spørsmål, en uvanlig idé eller faktum.
   I konklusjonen trekkes konklusjoner argumenterer posisjon, gi konsentrert testresultatet.
   Det var etter å ha skrevet de viktigste og siste delene anbefales å fortsette med registreringen oppføring. Før dette, er det nødvendig å lese teksten, pusse opp på alle de store posisjoner i samme stil og retning for å utføre den innledende delen. Den er designet for å tiltrekke seg leserens oppmerksomhet og vekke hans ønske om å fortsette bekjent av essays. Dette innlegget skulle egentlig møte teksten som helhet, være organisk forbundet med det.
   Det siste trinnet er å grundig sjekk all teksten for feil, identifisere de semantiske og strukturelle svakheter og selvmotsigelser, eliminere dem. Du må lese essays og prøver å vurdere det i form av leseren, lurer på om det fører til ønske om å tenke, til å engasjere seg i dialog. En god måte - for å gi et produkt av "løgn" for å gå tilbake til det i noen timer eller dager. Dersom fristene tillate, til bedre metode bruke - det vil være svært effektive. Slik at teksten blir sett mer objektivt, til tross for det faktum at det verifiserer forfatteren.
   Forsiktig tilslutning til alle krav til byggverk hjelpe å skrive essays og fange tekstlesere.  
Яндекс.Метрика