Hvordan øke baken hjemme?
 Styrken, form og volum av setemusklene avhenger av to parametre - sin vekt og fitness. Dessverre, den moderne livsstilen mange av oss har til å sitte for en dag mer enn farten. Dette har en negativ innvirkning på musklene i kroppen. Og spesielt de musklene i baken, som benyttes i hverdagen langt mindre andre.
Stillesittende arbeid og mangel på mosjon i hverdagen fører til degenerative forandringer i baken. De mister muskel tone rumpe er flat, men med tid og sag. For å unngå dette, bør setemuskler jevnlig får nødvendig belastning. Hvis du har mistet baken rundhet og fasthet, bør vi ikke dramatisere situasjonen utelatelser. Det er på tide å komme i gang på retur av fordums skjønnhet og øke baken.
 Hvordan øke baken hjemme
Baken - tre forskjellige type og størrelse på muskelen. De kalles: liten setemuskelen, medium og stor. For å øke denne delen av kroppen må arbeide med å øke muskel. Jo mer jevnt og kraftigere vilje belastning for hver type muskel, jo større effekt vil bli oppnådd.
Her er noen øvelser som vil bidra til å styrke ulike muskler og øke baken.
 Løfte manualer. Føttene skulder bredde hverandre. I hver hånd vekter. Lene seg frem uten å bøye knærne, berører gulvet foran manualer. Veldig treg til å komme opp til startposisjon. Gjenta 20-30 ganger i slow motion. Gjør 2-3 trinn.
Du kan starte med manualer som veier six pounds. Øvelsen gjennomført minst 3-4 ganger i uken. Hver gang dumbbell vekt bør økes.
 Benk etappe. Hjemme, for denne øvelsen kan du bruke vanlig vaske tannkjøtt, brettet dobbelt eller tre ganger, eller gummi tourniquet størrelse fem meter. Brettes dobbelt tyggegummi bør fast følge til noen harde og tøffe emne - Flight Simulator etappe tunge møbler, etc. 10 cm fra gulvet. Stå ansikt til vedlegget, sette foten på ankelen i den lille projeksjon. Start med arbeidet med å strekke strikken, tar opp så mye som mulig tilbake. Gjenta 30-40 ganger, endre ben. De to tilnærmingene.
Ikke tildele lenger opp, jo større belastning å motta baken.
 Heve og fjerning bena tilbake. Startposisjon - knelende, fokus på strake armer. Sakte løfter opp og bære den maksimale tilbake opp, trekke sokk. Hold denne posisjonen i 3-5 sekunder. Trener andre benet. Gjenta 15-20 ganger i 3-4 tilnærminger.
 Framveksten av bekkenet. Hendene bak hodet i slottet. Ta ca to meter fra sofaen tilbake til ham. Bla bakover i sofaen, bena bøy på knærne skulderbredde, betydelig høyere enn skulderbredde fra hverandre. Sakte løft bekkenet opp fra gulvet, heve den til maksimal høyde. Hold kroppen i denne posisjonen i noen sekunder, deretter sakte tilbake til startposisjon. Gjenta 30 ganger.
 Knebøy og napivprysidannya - 20-30 ganger i flere arrangementer. Knebøy kan erstattes angrep. Stå rett opp. Lag en skarp høyre foten frem utfall. Hvil i høyre kne med begge hender. Lag noen elastiske bevegelser i denne posisjonen. Sakte tilbake til utgangsposisjonen. Det samme gjentar med det andre benet. Fra en stående posisjon rett, gjør et skarpt angrep tilbake høyre ben. Sakte tilbake til startposisjon, gjenta med venstre ben angrep. Gjenta 20 ganger utfall frem og tilbake hver etappe.
Hvordan øke baken hjemme?
 Effekten av trening manifestere en halv eller to måneder, hvis du har avtale med 3-4 ganger i uken, og hver klasse vil ha en varighet på minst 50 minutter. Og ende å starte settet med spesielle øvelser som kreves av random walk og tøyningsøvelser muskler.
Smerter i baken er bevis for at musklene er uvanlig for dem å laste og "prosessen har begynt." Mens smertene vil ikke fungere, kan du laste musklene moderat. Men etter musklene blir vant til øvelsen, belastningen bør økes til det maksimale. Dette vil resultere, rumpe erverve god form og nærmere til ønsket størrelse.
 Som vil bidra til å øke baken
Stor og regelmessig mosjon vil bidra til å gjøre formen på baken nær ideelle. Men for å øke baken hjemme, må du følge nøye med de andre komponentene i kampen for perfeksjon av kroppen. Dette er en sunn livsstil, respekt for det arbeid og hvile og ernæring.
Stor oppgave som krever full og tilstrekkelig i form av mat. Det må være balansert og inneholder nok protein, karbohydrater og fett. Disse kildene skal være kun naturlige produkter. Bruken av mat konserveringsmidler, smaksforsterkere og andre moderne kosttilskudd ikke bare nytte kroppen, men også føre til skade ham. Kjemikalier i mat og drikke bidrar til cellulitter og sagging muskler. Også liker maten kan ikke dekke kroppens behov for næringsstoffer. Derfor streve for harmoni og skjønnhet av kroppen, bruker bare høy kvalitet mat.
Husk at kvinnekroppen er svært viktig en god hvile. Derfor er frisk luft og rolig dyp søvn sett på som en ekstra mulighet til å forbedre utseendet.  
Hjelp ArtMoney?
 ArtMoney - er et program som vil hjelpe deg gjennom den vanskelige skjebne spill, der du stadig ikke har nok livsenergien, ammunisjon, penger og andre begrensede innstillinger. For spillene som er installert på datamaskinen, skanner den minneadressene til celler som er ansvarlig for visse parametre og korrigerer dem. Med nettverksspill ikke ArtMoney arbeider, mens de er installert på en ekstern server, behandles utelukkende sine ressurser og kun tilgjengelig grensesnitt du styre spillet. Veldig god hjelp, er dette programmet i stand til å gi barn som ikke har fullverdige spillferdigheter, og ønsker å prøve spillet, men likevel slik at det ikke opprørt av permanent feil.
Før du begynner å bruke ArtMoney, klart program, laste ned og installere på datamaskinen din hvis den ikke er installert. Daglig nedlasting bare anbefale det offisielle nettstedet
artmoney.ru
.
Etter nedlasting av installasjonsfilen, åpne den ved å dobbeltklikke på musen og følg de nødvendige skritt for installasjon.
 Hjelp ArtMoney
 1.  Begynn nylig eller tidligere installert program ArtMoney.
  Start spill der du ønsker å justere de nødvendige parameterne. Som et eksempel, vi brukte en gammel og kjent for mange spill - 3D Pinball.
  Hjelp ArtMoney?

  Gå til vinduet ArtMoney og klikk på feltet merket "Select Process". I listen over prosesser som kjører på din nåværende brukeren velge gameplay på tittelen.
  Hjelp ArtMoney?

  Trykk på knappen "Søk".
  Hjelp ArtMoney?

  På settet verdi tilsvarende den nåværende verdien av parameteren. Vi vil se etter det antall poeng opptjent, som er 27500. Sett verdien i "Verdi" feltet og type reservere "Mål (standard)." Klikk "OK".
  Hjelp ArtMoney?

  Hjelp ArtMoney?

  Etter søk prosessparametre i minnet vil bli fullført, kan som sees i fullskala ferdig statuslinjen, klikk på "OK".
  Hjelp ArtMoney?

  I den venstre ruten vil funnet adressen til minneceller som passer en gitt verdi.
  Omgang hele listen, vanligvis eid av bare en eller to adresser. Å definere dem, trenger du for å luke ut uønskede adresse.
  For å gjøre dette, gå til spillet og endre verdien av ønsket parameter. I vårt tilfelle selv tjene litt poeng.
  Hjelp ArtMoney?

  Deretter tilbake til ArtMoney og klikk "luke ut".
  Hjelp ArtMoney?

  I den konstante verdien introdusere nye poeng - 141000. Klikk på "OK".
  Hjelp ArtMoney?

  Weeds på lignende måte som minnecellen til venstre vil ikke gå ett eller to nevnte adresse. Vi har ikke lang tid å gjøre alt som skjedde første gang.
  Nå må du overføre adresser funnet verdi i høyre side boksen ArtMoney, velge et alternativ fra venstre og klikke på den røde pilen. Overføre alle funnet riktig verdi.
  Hjelp ArtMoney?

  Nå kan du gjøre med de resulterende verdiene av alt du trenger å endre, fjerne, fryse (satt konstant verdi). Å endre dobbeltklikk på en numerisk verdi og redigere den.
  Hjelp ArtMoney?

  For frysing vennligst klikk på høyre museknapp i første kolonne og verdi i menyen velger du "Freeze". Som et resultat av denne parameteren i en smal kolonne kalt "C" være et innlegg.
  Hjelp ArtMoney?

  Å søke en tabell med adresser hver gang på nytt, kan du lagre den på disken, og etter hver kjøring av spillet for å laste den i ArtMoney. Lagring og lasting utført klikk "Lagre" og "Last ned" nederst i hovedvinduet.
  Tilsvarende kan vidsivayuchy adresse minnecellene oppdage selv de som ikke er representert i numerisk form, og har utseendet av endring skala (f.eks, livskvalitet). I tillegg ArtMoney hell med kodede verdier. Kjent med all funksjonaliteten i programmet du bruker relativt detaljert om bord hjelpe russiske og sikker kunnskap i praktisk bruk. På prinsippene for bruk ArtMoney blir vi fortalt.
  Nyt spill, ikke frustrasjon, holde nervene, ikke mister selvtillit, selvfølelse ikke undervurdere Bruk ArtMoney.  
Яндекс.Метрика