Hvordan å øke min blodtrykket?
 Lavt blodtrykk og andre sykdommer kan være akutt eller kronisk. Den akutte formen er karakterisert ved plutselig kraftig fall i trykk. I slike tilfeller føler personen svakhet, sløvhet, svimmelhet, kvalme; reagerer på forandringer i været. Med en svært kraftig hopp mulig besvimelse. Det er derfor viktig for å øke blodtrykket. Kronisk hypotensjon ofte observert hos mennesker som er alvorlig er involvert i idrett og aktiv livsstil.
Den største forskjellen mellom de to formene for hypotensjon er at utdannede mennesker trykket faller under akseptable standarder - som er 90 til 60. De føler stor og ikke føler symptomer på denne sykdommen.
I den akutte formen for press kan falle godt under normale nivåer. Angrepet er ledsaget av blekhet på huden, fremspring av kaldsvette på pannen og andre karakteristiske symptomer, som er et signal for å ta presserende trinn for å bringe trykket til det normale.
 Hvordan øke lavt blodtrykk
Trykket er en viktig indikator på helse fordi han må hele tiden overvåke nivå. Anses normalt trykk på 120 mm Hg ved 80
Hvis du merker at trykket er ofte lavt, må du finne årsaken til dette. Den årsaker hypotensjon kan bli langvarig stress eller uløst psykologisk problem. I dette tilfellet kan vi snakke om en distinkt sykdom - idiopatisk hypotensjon.
Hypotensjon kan oppstå som samtidig sykdom på bakgrunn av eksisterende sykdommer - fra osteoarthritis til alkoholisme, tuberkulose og diabetes.
Å vite at trykket kan falle når som helst, for å være klar til å hjelpe kroppen med å takle problemet.
Hvis du angriper utposter i et tett rom, til presserende behov gå ut og være sikker på å finne et sted å sitte. Hvis nærheten av en kafé, en kopp kaffe eller te hjelp slår normal helse. Å vite at trykket ditt kan du ta til feil tid, alltid bære en pose med sjokolade eller sjokolade candy. De øker blodsukkeret og gi styrke, som vi mangler hypotensive på tidspunktet for angrepet.
Hvis trykket er "tom" hele tiden, bortsett fra sjokolade bør alltid bære medisiner som må oppnevne en lege, basert på årsakene til sykdommen.
 Hvordan du kan øke blodtrykket hjemme
For å fullt ut få trykket tilbake til det normale, må du bli kvitt årsaken hypotensjon. I tilfelle av et angrep av akutt hypotensjon bør betale full oppmerksomhet til sin egen følelsesmessige tilstand. Organisere livet ditt, slik at det ikke var plass for stress, sorg og frykt. Se rutinen. Alternativ arbeid med resten. En sunn livsstil vil bidra til å takle lavt trykk.
Å fremskynde helbredelsesprosessen vil hjelpe gresset. Infusjons inflorescences av reinfann 1 ss inflorescences helle et glass med kokende vann. La stå 4 timer, belastning. Drikk en spiseskje av en halv time før måltider tre ganger om dagen.
Skjær djevelens høy. Spoon røtter djevelen helle et glass vodka eller 70% alkohol. Sette mot i en glassbeholder for to uker, risting daglig innhold. Deretter press i et glassfat og lagret ved romtemperatur i mørket. To ganger om dagen, ta tretti dråper skjær i en halv time før et måltid. Tinktur fortynnet i 100 gram vann.
Drops radiograms rosa tilgjengelig over disk eller gjøre deg infusjon på samme måte som den skjær djevelen. Ta også.
Vel øke presset av flere urte planter. Ta en teskje av gjeter-vesken, hagtorn og misteltein. Helle et glass med kokende vann og la stå i 10 timer. Belastning. Ta to ganger om dagen - i morgen på tom mage og en time før middag, en halv kopp.
Alle infusjoner og decoctions for økt press kan ikke ta mer enn tre uker. I løpet av denne tiden kroppen får tid til å venne seg til dem og terapeutisk effekt svekkes. Så etter tre uker bør erstattes av en annen kjøttkraft (eller skjær). Etter å ha besluttet urte behandling, må vi huske at de alltid hjelpe, selv i de mest vanskelige situasjoner. Men deres tiltak for å bringe trykket til normal tar lang tid - en halv til tre måneder. Derfor, te og infusjoner bringe konkrete fordeler bare hvis du har tålmodighet til å tilbringe hele kurset. Engangs teknikker og urteteer spesiell fordel ikke gjøre.
Øke blodtrykket hjemme kan hjelpe massere halsen og biologisk aktive poeng såler. For sistnevnte passe enhver fot massasje - fra enkle teppe tilsatt spesiell эlektromassazherov. Men all nyttig massasje utført av en profesjonell massasje terapeut.
Positiv effekt på kroppen hypotensive langvarig opphold aktive utendørs. Prøv så mye som mulig å gå i høyt tempo.
Hvordan å øke min blodtrykket?
 Mennesker med lavt blodtrykk trenger å sove lenger. De trenger å sove minst ni timer i døgnet.
Arbeidet bør ikke bringe følelser og bekymringer. Hvis du ikke ønsker å gjøre ting verre helse, nervøs permisjon arbeid og finne tilbud på sjelen som vil bringe glede og stor tilfredshet. Det erkjennes at lavtrykk er mer sannsynlig Sårbare, følsomme mennesker som tar for nær hjertet. Omgi deg med mennesker som er oppriktig til deg og vil ta vare på sin helse.
Din trivsel - i dine hender!  
 De fleste veggene er dekorert med malerier, fotografier, utskrifter og paneler. Fungerer som kunstverk egnet for å skape en stil av interiør. Det er viktig at innholdet i bildet tilsvarer den. Ligger rett bilde lar deg nyte sin skjønnhet og originalitet, skaper positive følelser, lade dem til stede.
Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 Maleriet er ansett som en tradisjonell innredning av vegger. Sammen med maleriene kan være vellykket dekorere veggen gobeliner og paneler i stuen, spisestuen - dekorative tallerkener, i barnehagen - plakater, barnas tegninger i provisorisk rammeverk, slik som skall, på kontoret - bilder.
Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 Flott mulighet til å dekorere veggene er i å skape sine hender av ulike produkter. Ulike paneler og dekorasjoner i stil med lappeteknikk, makramé. Broderte malerier, dekorerte hjemmelaget boks, er en flott måte å dekorere veggene. Dette bidrar til å skape et komfortabelt, godt hjem.

Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 Populære måter dekorasjon av vegger

 Det er vanligvis plasseringen av objekter dekorasjoner på veggene, det gir en visuelt markere veggen sentrum rektangel av vilkårlig størrelse og fylle rommet. Det er viktig å huske at spredt stor vegg dekorere små størrelser tapt, mistet harmoni, harmoni, de ser neэffektno, slik at de bedre grupperes i sentrum. Større smykker visuelt forbedre og utvide plassen.

 Tilpass og dekorere veggene kan bruke tapet maleri som er så populært. Bakgrunn kan du eksperimentere med fargen på veggene, de ser bra ut, forskjellig holdbarhet og enkel liming. Male veggene en rekke alternativer, og det er ikke nødvendig at alle veggene var de samme farge. Det er interessant å kombinere yarkookrashennыe område med vegger mindre intenst fargede (farge barer) eller mer lys maling en av veggene. I alle fall er det lett å male veggene og velge ønsket alternativ.
Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 Vegg kan deles inn i rektangulære plott av forskjellige størrelser og male dem forskjellige nyanser av den samme farge eller maling av forskjellige farger ved hjelp av denne valse. Så uvanlig vegg som mistet sin trist monotonien i seg selv er dekorasjon.
Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 En annen metode vellykket dekorere veggene - bruk av dekorative rammer, sjablonger og klistremerker. Sjablonger kan være av forskjellige former og størrelser, de kan kjøpe eller lage selv. Komponere sanger med rammer og sjablonger, som kombinerer sin størrelse og form, får vi en interessant løsning motiv tomme vegger, eliminere sin gamle kjedelig utseende. Sjabloner er lett å arbeide brukes i alle rommene kan være svært uvanlig innhold. Alt vil velge en fantasy eieren av lokalene, kan du lage sjablong: sommerfugler, uvanlige blomster, slyngplanter, ornamenter og mer.

Metoder dekorasjon av vegger (foto)
 Pynte tom vegg, ikke glem at en overdreven mengde detaljer på veggen dekorere som ønsket. Så arbeidsmengde interiør forverring oppfatning av et stort antall ting. Følge enkle regler dekorere posisjonsdetaljer, kan du opprette et nytt utseende vegger, passer lett inn i innvendig plass og i tråd med stemningen i folket som bor i det.  
 Søvn er den viktigste del av våre liv. Bare avslappet søvn gir oss et løft av energi hele dagen. Kvaliteten og varigheten av søvnen avhenger i stor grad på puter som vi sover.
 I dag, markedet har en rekke forskjellige valg av puter, og slik at kjøperen er i stand til å gå seg vill i sitt utvalg. Så hvordan du velger en pute til å sove?
Hvordan velge en pute til å sove? Typer av fillers puter
 Typer poser
 Det er klassiske puter som er så kjent for de fleste: de har et kvadrat eller rektangel.
 Relativt nylig dukket opp på markedet og ortopediske puter, puter fra de som vi er vant til, skiller de i at de har en spesiell roller, som distribueres under halsen, og dermed gi musklene til å slappe av.
 Anatomiske puter har en bulk i midten, danner rundt valsen. Dette designet følger den optimale formen på nakken og hodet. Et bredt spekter av produktet kan bli funnet i noen butikk puter. Det antas at denne pute er nødvendig for barn med sykdommer i muskel-skjelettsystemet, eller utsatt for dem.
 I form, bør det også betale mer oppmerksomhet til innholdet i puter. Det er mange fyllinger, kan de deles inn i to grupper: naturlige og syntetiske. Hver har sine fordeler og ulemper.

 Naturlige fyllstoff
 Fylling "down-fjær"
 Varianter av filler florerer. Du kan variere forholdet mellom dun og fjær. Jo høyere prosentandelen av Pooh, er puten verdsettes høyere, men kostnaden for økningen. Ikke mindre viktig er opprinnelsen av materialet. I dette tilfelle brukes bare fjærene av vannfugler, er det ideelt for dets egenskaper, har utmerket vannabsorpsjonsevne og samtidig beholde varmen og formen av produktet. I disse putene er fri luftsirkulasjon, så på en pute person føler seg komfortabel i varme og kalde årstider.
 Den store ulempen med denne filler - denne omsorg. Hver sesong i denne posen må vaskes. Hjemme, tilbringe kvalitetstid rengjøring filler - vanskelig, fordi bortsett fra vasking og grundig tørking trenger filler. Det er best å gi produktet for rengjøring av fagfolk, men man må ta hensyn til at puten kan underkastes kjemisk behandling, som senere kan forårsake en allergisk reaksjon. Du kan nevzlyubyt ned med en pute på det faktum at det er en fantastisk "hjem" for støvmidd. Disse putene er også farlig for folk med allergi. Hvis du ikke kan alltid gi et produkt til renseri, kan du bruke metoden for rengjøring, som tydde våre bestemødre. Hold puten i friluft, la sollys i hennes ultra rask unna med flått.
Hvordan velge en pute til å sove? Typer av fillers puter
 Puter med ull
 Ull - et miljøvennlig materiale, samt fjær. I produksjonen av fyllstoffet har sine nyanser. Således, hver dyrehår ikke egnet for fremstilling av en god pute. Det er generelt brukt nachis kamel, lamaer, alpakkaer og sauer. De skaper en god mengde, lette og holde sin form produkt. I motsetning fjær puter, ull besitter unike egenskaper. Under kollisjonsfibre, skapte de elektrostatiske feltet, så de er ideelle for folk som lider av revmatisme og data puter har en gunstig effekt for smerter i muskler og ledd. Selvfølgelig i dette tilfellet, vil i tillegg til puter være nyttig å bruke og ullteppe basis.
 Ved å kjøpe dette produktet, kan du ofte møte uaktsomhet produsent som, for å spare kan bruke lav kvalitet ull, som i sin tur, raskt skli inn i koma.
 Puter av bokhvete skall fra
 Produktet er ganske sjelden for vårt marked, og han kom til oss fra Japan, hvor det antas at slike råvarer eliminerer snorking og hindrer hodepine. En fordel med fyllstoffet i sin hypoallerhennosti. Du kan være sikker på at den ikke zavedutsya støvmidd, i motsetning fjær filler. Det gjentar vel anatomiske formen av hodet, for derved å slappe av hele overkroppen.
 Produsenter kan også legge til sammensetningen av samlingen av naturlige urter, sitronmelisse, mynte, johannesurt, vil de bidra til å sikre en komfortabel søvn, særlig være nyttig for folk som lider av søvnløshet.
 Mindre fyllstoff slik - skjørhet. Hvis fjærputer med riktig pleie har en holdbarhet på ca 5-10 år, vil deres "fettere" fra bokhvete skall vare i ca 3-4 år. Dette skyldes det faktum at de skall ved stadig gnidning kontakt, danner støv. Også verdt å tenke på at en slik sammensetning er "høyt", kan vane være ulempe i bruk, fordi hver bevegelse av hodet vil helle granulater, danner en slags raslende, noe som kan være irriterende. Av cons inkluderer det faktum at effektivt vasket og desinfisert denne puten kan bare renseri. Den maksimale som du kan gjøre for å ta vare på dette produktet - jevnlig støvsuging gjennom puten. Det er verdt å betale oppmerksomhet til lukt, heldigvis, etter at du raspakuete produkt lukt vyvitrytsya innen 2-3 uker.
Hvordan velge en pute til å sove? Typer av fillers puter
 Latex puter
 Til tross for at denne pute er et gummiprodukt Pisk refererer fortsatt til et produkt av naturlig opprinnelse. Latex - gummi, som er hentet fra melken sap tre brasilianske gummitre. Dette materialet er allergivennlige, holder fasongen godt, men til tross for dette, ikke vanskelig. Meget holdbar med riktig bruk av produktet latex kan vare over 10 år. I motsetning til naturlige materialer, ikke latex krever hyppig rengjøring. En gang i et par år denne puten kan vaskes og det betyr ikke nødvendigvis gi det til eksperter, er det ganske enkelt å gjøre og hjemme. Av seg selv, har gitt filler en porøs struktur som gjør at produktet "puste" og dermed ikke bli våt lang og fordamper raskt. I en slik pute aldri zavedutsya insekter.
 Av cons inkluderer følgende: prisen på dette produktet er høy, selvfølgelig, når det kommer til naturlig gummi latex. Det er også verdt å nevne at en slik gummi base til å ta tid å bli vant til. Med uvant kan "otlezhat" øret, og kanskje ikke bare sovner. Og lukten, som er et nytt produkt, første gang i stand til å irritere følsom nese eier av denne vesken, men produsenten løfter til naturgummi latex, forvitret bestemt smak raskt.
Hvordan velge en pute til å sove? Typer av fillers puter

 Syntetiske fyllstoff
 Pute basert syntepon
 Sintepon - syntetisk fiber som er det billigste materialet blant syntetiske fyllstoff. Veldig lett, enkel å ta vare på, det aldri zavedutsya insekter, holder varmen godt gir stille sirkulere luften, luktfri.
 Den store ulempen er at pute på sintepon kan fort miste skjema filler slike slips, danner klumper, bulker, noe som er svært vanskelig å gjenopprette.
 Hollofayber
 Hollofayber - et syntetisk materiale som er en hul fiber spesiell vri. Utmerket holder varm, ikke-allergifremkallende, og holder godt tar form, lettstelt hjemme uten avvik i klumper og ikke dumpet. Er en syntetisk erstatning fyllstoff, slik som "penn-ned", men mye billigere. Han nesten perfekt, men har en liten negativ - med filler produktet er ikke egnet for folk som foretrekker en vakker, myk pute.
 Silisium
 Puter laget av silikon med en fin funksjon - jo mer de vzbyvaesh, jo større og mer forseggjort de er. Dette materialet er lett, holder god form, lettstelt. Som alle syntetiske fyllstoff, i motsetning til naturlig - er billig. Mindre silikon - det kan akkumulere statisk elektrisitet.
 Hvordan velge pute
 Når du kjøper en pute ser etter kvalitet pute-sjekke påliteligheten av sømmer, vurdere integriteten til pakken. Legg også merke til produsenten fast puter. Valg av puter - en alvorlig sak! Hvert familiemedlem har sin egen plukke opp en pute, gitt sine fordeler, trekk og typer pute fyllstoff.  
Яндекс.Метрика