Perfekt orden i leiligheten - er det alltid nøkkelen til en god stemning blant husholdninger, ingen vil se etter ting og ikke skamme seg for å bringe gjester i leiligheten. I tillegg hjelper den rekkefølgen av elementene i huset til å fokusere, sprer seg over hyllene i hodet mitt. Du bør også sette ting i orden, og hvis du flytter ut av leide leiligheter, fordi du ikke ønsker å tenke på deg noe ikke er riktig (hvis du sluts og loafers).
 I dag i denne artikkelen vil vi bidra til å rydde opp den perfekte leiligheten eller huset, gjør alt raskt og riktig.
11 tips om hvordan å rydde opp den perfekte leiligheten eller huset raskt

 11 hemmeligheter om hvordan å gjenopprette ro og orden i leiligheten sin

 Vær spesielt oppmerksom på støv. Det kan ikke unngås, som det blir til oss fra alle steder - vinduer, dører og til og med uttak. Vi bringer til såler av seg sko og yttertøy kurs. Få kvitt slike støv med en støvsuger, men holde den på våt rengjøring, så han bar støvet rundt området. Fjerne støv, kan du følge bevegelsen av de tingene som er nødvendig. Du trenger ikke å gjøre det motsatte tilfelle, for eksempel, kan du flytte posen til et annet sted hvor det vil bli akkumulert støv under det vil forbli der i lang tid, og puster luft så bedre ikke være. Der mest synlig støv (spesielt gjester) - overflaten av bord, stoler, TV og terskler (her er det spesielt stor, så er det vindu). Mer støv kan samle seg på tapetet (sjelden, men hvis det er, så lenge siden ryddet rommene), WC (det er bedre å fjerne og grundig rengjort av spindelvev, skitt, etc.). Individuell oppmerksomhet, samlede taket hjørner der du vanligvis kan identifisere duk. 

 Det første som gjestene betale vår oppmerksomhet er sex. Det er derfor du begynner å rengjøre gulvet. Rengjør grundig tepper (hvis noen), og underkaste seg rene gulv (parkett, linoleum, fliser, etc.). Hoved oppmerksomhet er betalt for å bedre det stedet som mest forurensede - entré og stue, men det betyr ikke at du kan glemme den vanskelige å nå områder, for eksempel områder under senga eller sofaen.

 Hvis leiligheten er liten, og deretter prøve å lage mer søppel. Ikke nødvendig å etablere noen bøtter i soverommet, stue, etc. Det faktum at papirkurven er ganske lett å legge merke til, imidlertid, og rusk igjen på bordet eller nattbordet også gi deg fred. Så bare venne deg til en bøtte (på kjøkkenet) og daglig fjerning av søppelsekker, men jo flere jo bedre, fordi det kommer fra er ikke en behagelig lukt i huset, som sprer seg svært raskt.

 Bli kvitt unødvendige ting dere. Nå at stuen og gangen i den rekkefølgen gitt, få gjenstander som omgir deg. Rekkefølge - er først og fremst en rasjonell bruk av plass i bygget. Når huset et rot, så det er mange ting som vi ikke trenger. Kast dem, selvfølgelig, er du neppe til å lykkes fordi vi har kommet på denne måten: kjøpe en stor boks, som gjør alle de riktige tingene. Og om nødvendig ting for å definere er enkel: satt i en boks alle elementene som du ikke har brukt her en måned eller to eller flere, lamper, penner, magasiner, tilbehør, små apparater (gammel mobiltelefon, for eksempel), etc..d. I boksen kan du også sette noen dekorative elementer (vaser, kopper, figurer, boller, at jeg var som). Etter å ha scoret en boks til å mislykkes - for å dekke hennes topp skrive dagens dato. Flytte boksen i garasjen, kjelleren eller et lukket balkong. Og tro meg, mest sannsynlig i denne boksen du ikke vil se minst et år (hvis aktuelt), og derfor alle innsamlede ting for deg er egentlig ikke noe mer enn junk. Etter ett år, gjerne selge din eks. 

 Fjerne alt du trenger, omgi deg med de tingene som er stadig i bruk. Har du noen gang lagt merke til en som alle de nødvendige elementene du får med skap, hyller og selv andre rom når du ligger neste ting som du absolutt ikke trenger. I så fall bør du umiddelbart se settet av alle objektene rundt deg. Han er galt. Prøv å omgi deg ved å sette en fremtredende og praktisk for deg bare de tingene som du bruker, ikke de som skal være allment aksepterte kanoner. Etter å ha fullført dette trinnet, kan du lett unngå avgifter i en flat rot på grunn av unødvendige ting vil ikke, og de riktige tingene du ikke vil skape problemer.

 Ren leilighet, der alt er på hånden - det er ikke perfekt orden. Siden vi nå er det på tide å ta opp skjule unødvendige elementer fra øynene til fremmede. Zmyritsya med ideen om at ditt hjem vil ved behov tilbringe tid borte, det vil si, i hovedsak, fremmede. Disse kan omfatte: folk med service reparasjoner noe, naboer kontrollere (gass og elektrisitet), venner, kolleger, bekjente (venner av dine barn, foreldre eller ektefeller), osv.d. De kan ha ulik forståelse av orden og renslighet, men generelt er det en regel - å gjemme seg fra andre folks personlige liv, og så prøve å fordele ting i huset slik at selv om du fikk hele natten fremmede, du vil ikke føle ubehag. Så hvordan gjør du det?! Ganske enkelt! Zaymeyte vane - "personlige ting, alltid skjule! ». Uansett, det er penger eller sengetøy. Dokumentene skal aldri ment å ligge. Bagatell, som briller, klokker, mobiltelefoner, armbånd og andre ting bør også ha sin plass, helst i garderoben prikrovatnoy. Pereodevayas, er alle ting satt i skapet, men skitne klær eller klær - i en spesiell kurv. Klesvask bør ikke strekkes for dagen. Ware også best å ikke la skitten, og vasker eller sette inn en oppvasking. 

 Kjøkken holde rent. Orden i huset kan ofte bli identifisert av kjøkkenet hvis det er rent og godt vedlikeholdt, er det sannsynlig andre rom i huset vil ikke bli skitne. Det er ofte de fleste gjestene som drikker te med deg eller gå for en kort samtale. Derfor følger det noen regler, som ikke glemmer eieren, hvis han søker å bringe orden i hele leiligheten. Først, som vi har sagt, ta oppvasken rett etter middag, og ikke engang tenke å la skitten oppvask rundt huset. Sekund, rengjøre kjøleskapet, både inni og på utsiden. Han tiltrakk seg mest oppmerksomhet på grunn av sin størrelse og frekvens appell til ham. Du trenger ikke å holde det bortskjemt mat som allerede har utløpt eller selve datoen er ikke egnet for matlaging (de lukter dårlig og har en forferdelig syn). For det tredje, grundig rengjort alle skap og håndterer hvitevarer (for eksempel mikrobølgeovner), slik at gjesten ikke forurense uhell holder noe. Fjerde, må rommet luftes oftere å bli sett var ikke bare bestille og renslighet på kjøkkenet, men lukten ikke hindre oss. 

 Hvis du allerede har begynt å rydde rom i hjemmet, bør du ikke omgå og bad (bad). Det ville være svært overraskende om alt i huset vil avgi ren og ryddig, og badet er liksom skille seg ut fra mengden. Det bør også være en fin lukt, rene gulv, rene håndklær, såpe og flasker på speilet bør ha et rent utseende, og i vasken avløp må være god for ikke å skape en gjest og ubehag.

 Nå er det på tide å tenke på orden og renslighet "aller helligste" - soverommet. Føler for, du kan ikke bare spre alle elementer i arbeidslivet, men også i endring sengetøy, fjerner fint støv fra toalettet eller salongbord, flatet bøker eller blader på nattbordet og provitryvshy samme rom. Selvfølgelig her vi ikke husker rengjøring av rommet. Vær oppmerksom og speil. Hvis du pedantisk mann som liker orden og renslighet, vil du ikke føle deg komfortabel nok, ser de skitne flekker på speil (den berørings eller kosmetikk).

 Hvis du synes det er vanskelig alltid å huske, og hva som skal være skrevet i den ideelle, anbefaler vi deg en gang gi perfekt orden (som du ville ha likt) og fikse det på kameraet. Dette bildet vil hjelpe deg hver utføre alle handlinger som forteller oss at du ikke trenger å bestille hjemme.

 Catching navedenyyam orden i huset på samme tid, sjekk alle de tekniske komponentenhetene. Her snakker vi om forskjellige teknikker, for eksempel TV-er og datamaskiner. Sjekk dem koble til kontakten, og andre kontakter. Alt er satt inn riktig, eller det er noen tilbakeslag eller problemer (spesielt elektrisk del, som ikke var så krets).

11 tips om hvordan å rydde opp den perfekte leiligheten eller huset raskt

 Noen tips for å gjenopprette ro og orden i leiligheten

 Dele leilighet på relativt få områder (stue, bad, gang, etc.) og peker prosedyren gradvis i hver sone, ikke prøv å rengjøre overalt på en gang, slik at du alltid glemmer noe.

 Tren deg til å gjenopprette ro og orden i huset, minst 15-20 minutter hver dag, så du ikke vil ha tid til å tilbringe en uke eller to på det i flere dager.

 Hvis en stor mengde arbeid, er det best å strekke prosessen for et par dager.

 Forskere anslår at den månedlige gjennomsnittsfamilie huset vises 20-100 uønskede elementer til oss. Derfor tilbyr vi deg en gang i måneden for å bokse med ham og tvang gjør det 20 til 30 ting som du ikke er spesielt dyrt. Boksen avskrivninger garasje. Dermed er leiligheten ikke konvertert til "hlamo depotet."

 Før du får organisert, lage en liste over ting som du trenger for å gjøre den dagen, og gradvis begynne å implementere det.

 Hvis du vil ha stor frekvens og komfort i rommet, kan du prøve å gjøre alle horisontale flater den mest rene, og at de var minst elementer.

 La aldri ting i tankene hvis det bare ikke kan gjemme seg i skap eller dressing.

 Gi mye bedre på en rask og favorittmusikk (du kan selv pidtantsovuvaty det), så vil prosessen gå raskere og moro. Ikke i noe tilfelle ikke slå på TV og spesielt interessant for kringkasting eller film / TV-serien, som nødvendigvis zasmotrytes og glemme enn vanligvis liker å gjøre. Etter å ha sett du neppe ønsker å re vklynyuvatysya i prosessen.

 Våre online magasinet redaktører anbefaler Vse-Sekrety.ru finne et sete hvert fag, som i dette tilfellet vil det være enklere å finne og sette på plass. Hva henhold spare tid og frustrasjon.

 Bruk plassen effektivt! Ikke glem om små hyller som er i skapet eller enda et salongbord. For eksempel, vi alltid glemmer Nattbord på som TVen, fordi det er ofte mye hyller som å sette paneler på hvitevarer, magasin program, favoritt film plater etc.

 Hvis du blir tatt opp i latskap bringe orden, kan du komme opp med noe som er en motivator for eksempel be om i dag kveld eller i morgen, kjære gjester, som det ville være en skam å se en leilighet i den tilstanden. Da må du gå og latskap og ønsker å rydde huset raskt komme!

 Forankret i seg selv en "sovdepovskih" vane - henge klær på dørene, stoler og andre møbler. Tren deg til å bestille, og deretter gi det mindre nødvendig.

 Ordne rommene aromosvichky eller spesiell luftrenser som vil skape ikke bare utad hyggelig miljø, men også redde leiligheten fra ubehagelig lukt.

11 tips om hvordan å rydde opp den perfekte leiligheten eller huset raskt
 Det er hele prinsippet om å gjenopprette orden i leiligheten hans. Poeng skjedd mye, men vi vil gjerne at du skal formidle mye nyttig informasjon.
 Husk, det vanskeligste i prosessen - dette er begynnelsen, så gå mye enklere! Lykke til, venner!  
Яндекс.Метрика