ikna person anses å være en hvilken som helst leilighet, til den delen som tiltrekker seg oppmerksomhet først. I tillegg til estetiske funksjoner, vinduer utføre en rekke andre, like viktige, beskytte mot frost og varme, isolere gate støy, beskytte huset mot innbruddstyver. På spørsmålet om valg av vinduer bør komme over på alvor. Hvilke kriterier bør styres ved å velge vinduer i huset?
 Typer av Windows
Hvilken boks du skal velge? Regler når du velger vinduer.

 Aluminium vinduer. Praktisk, komfortabel og moderne. Aluminium vinduer (og andre strukturer i dette materialet) er gode for kontorer, men flat ser ubehagelig kaldt. I tillegg, aluminium vinduer i en kondensert fuktighet, noe som kan føre til høy luftfuktighet i rommet - et steinkast unna fuktighet og mugg på toppen. Men det er en annen type aluminiumsvinduer - varm. Men teknologien for å produsere slike vinduer er for dyrt - kanskje fordi varme aluminium vinduer er ikke slått rot i vårt land (men portugiserne, for eksempel 90% av vinduer - aluminium).

 Plast vinduer
. Grunnlaget er et plastvindu profil (utformingen av plast og metall med luftlommer for å holde varmen). De beste produsentene av vinduet profiler er tyske og finske bedrifter (Rehau, Veka, Trocal, Schuko, Artec, KBE, Koemmerling). Tyrkisk innenlandske produsenter profiler og dårligere i kvalitet og kostnad, henholdsvis mindre. Eksperter anbefaler ikke å forfølge denne saken for fordi.
 På kundens konto kan være hvit eller svart (så det er det første), og kan være dekket med laminat, med ulike farger og teksturer. Lamine koste en pen penny - for det vil måtte betale 30% av vinduet.
Hvilken boks du skal velge? Regler når du velger vinduer.

 Hvordan teste kvalitet plast vindu? Først av alt, må du nøye undersøke overflaten profil - det skal være ren og hvit. Den andre kvalitetskriterium profil - antall celler, som avhenger av hvor godt vinduet vil holde varmen og ikke la den kalde luften å komme inn. Kameraet kan være fra 2 til 5 - for å gjøre dem i stand til å se firmaet gjør i form av kundeprofil. Og, selvfølgelig, viktig når du velger et plastvindu er sin pris - denne PVC vindu er ikke verdt $ 120 billigere per 1 kvm

 Fordelene med plastvinduer
 :
 - Holdbarhet;
 - Upretensiøs omsorg, heller dem med jevne mellomrom tørke forsiktig med en fuktig klut;
 - Plast vinduer relativt vanskelige å bruke mekaniske skader - riper, for eksempel;
 - Metal inne design gir ekstra beskyttelse mot inntrengning av huset røvere;
 - Et stort utvalg av former, størrelser, betyr åpning.
 Ulemper av plast vinduer :
 - Plast vinduer "ikke puster" - de kan ikke passere luft og holde fuktigheten i rommet, noe som resulterer i drivhus;
 - Neekolohichnist, syntetychnist av materialer, vedlikehold av miljøskadelige stoffer - bly, sink, kadmium;
 - Windows tiltrekke støv på grunn av sin эlektrostatychnosty.
 Trevinduer - Et symbol på overflod og komfort, inspirert av naturen. Til Fordelene med tre vinduer inkludere den umiskjennelige atmosfære av komfort i huset, høy varme bevaring, lydisolasjon, evnen til å opprettholde det nødvendige nivået av fuktighet, miljø materiale, evnen til å "puste".
Hvilken boks du skal velge? Regler når du velger vinduer.

 Men mange trekasse med eiendommer over tid warp (rozsyhatysya under vann, varme) - bortsett fra det er som et dyrt tre-lags laminert finér trelast. Å nå ut tre, velge en furu, og hvis midlene tillater - velg bøk, eik, kastanje.
 De fleste produsenter av trevinduer og utspekulert, med henvisning til ett hundre prosent av miljøprestasjon av et produkt - på en eller annen måte alle trekasse dekket med en spesiell løsning som hindrer rotting tre opptreden i det av mikroorganismer. Og hvis du tilfeldigvis trekasse, ikke behandlet lignende måte, umiddelbart ser det ut til annen ulempe - behovet for regelmessig vedlikehold for å unngå råtne.
 Tre-aluminium vinduer - En underart av trevinduer, som dukket opp nylig, men vokser i popularitet. På utsiden av rammen i slike vinduer er aluminiumsplater, effektivt beskytte treverket mot ytre påvirkninger. Selvfølgelig, kostnaden av vinduene er mye høyere - men deres holdbarhet er også økt betraktelig.
 Kanskje den største Mangelen på tre vinduer - Deres høy pris. Ikke rart de blir ansett som et symbol på luksus levende. Til sammenligning - 1 kvm PVC vinduer vil koste et gjennomsnitt på $ 150, og for de samme parametrene for trevinduer vil måtte betale et gjennomsnitt på $ 200 (for høy kvalitet tre - to ganger for tre-aluminium vindu - pluss 50%).

 Generelle regler når du velger vinduer av enhver type
 :
 1. Pass kjøps vinduer i firmaet som har etablert seg i markedet slike tjenester. Ikke nøl med å spørre hvor mange år et selskap og hvor mange vinduer ble satt på det denne gangen. Det er mulig å lese anmeldelser fra kunder - les. Hvis muligheten til å se på objekter fra dette selskapet installerte Windows - se.
 2. Sørg for å lese dokumentasjonen selskapet - ikke bare de profesjonelle kan ikke skjule det for deg, men heller, glad pohvalyatsya ulike sertifikater, vitnemål og attester.
 3. Installasjon. Dens verdi bør ikke være avhengig av verdien av vinduet (dvs. plassering "vindu dyre - dyrere installasjon" ikke er gyldig, kostnaden av tid og krefter i prosessen med montering ikke er avhengig av prisen av vinduet).
 4. Ikke ta hensyn til de ulike metodene for "to-for-en box" - dette er ikke tilfelle når du trenger å lagre.
 5. Vær spesielt oppmerksom på alle elementene i kontrakten og dens vedlegg (tegning vinduer og deres beskrivelse).
 La et nytt vindu vil bringe inn i ditt hjem atmosfære av kos og varme, beskyttelse og blir interiør.  
 Hjem støv - svøpe moderne husmødre. Når dette er gjort nettopp ferdig med rengjøringen, See - og hatet støv ble igjen lurking i hjørnet. Poenget er å bli kvitt det helt umulig - fordi den viktigste kilden til støv er mannen selv (keratiniserte hudceller, hår), kjæledyr (ull), planter (pollen) og hjem inventar (puter, tepper, møbler, bøker, etc.). Imidlertid, for å håndtere støv, redusere mengden til det minimum som er mulig og nødvendig. Etter at støvet ikke bare ser stygg, men skade, være en av de sterkeste allergener, forårsake luftveisproblemer. Hvordan man skal håndtere støv?
Hvordan man skal håndtere støv

 En av de viktigste verktøyene i kampen mot ulike typer støv er våt rengjøring. Hold den trenger så mye som mulig, er å vaske gulvene hver dag - vaske dem hver dag! Ikke glem å være spesielt oppmerksom på de skjulte steder av det menneskelige øyet - avstemninger i garderober, sovesofa og andre møbler. Walk klut (våt eller tørr - avhengig av type overflate) og på nattbordet, kommode, hyller, hjem og digital teknologi (spesielt støv alltid på TV og dataskjerm).
 Avansert teknologi søker også å hjelpe vertinne, lomayuschym hjerner om hvordan man skal forholde seg til støv. Bra for våt rengjøring spesielt utviklet av kjemikere kluter med antibakteriell effekt. De helt ren overflate, nøytralisere dem, polering, gi dem skinne. En annen måte for å erstatte konvensjonelle støv ved rengjøring rag på noe mer effektiv bruk av mikrofiberstoff. Våtservietter for rengjøring og microfiber håndklær kan kjøpes i enhver butikk hver dag.
 Det bør avstå fra feiende kost, fordi mens støv stiger i luften, være ute, og komme inn i luftveiene. Støvsuger (annet enn vask), forresten, er ikke et universalmiddel for støv i luften, slik at 30% av dette stoffet. Så rengjøring med en støvsuger er nødvendig for å fullføre tørke gulvet med en fuktig klut.
Hvordan man skal håndtere støv
 En gang i uken skifte av sengetøy. Dette bør riste ut tepper og puter for å sette på sol - så du lykvydyruete lin midd, en av de mest allergifremkallende komponenter i husstøv.
 Yttertøy bør med jevne mellomrom gjøre vinteren på balkongen - og for å bekjempe midd og andre bakterier som lever i håret og fuzz. Med kald luft og strålende sol må kjempe og midd i kosedyr, spesielt hvis en familie har et barn allergisk.
 Velg å gre ett sted i leiligheten (bedre hvis det er et bad) og raschesavshys umiddelbart fjerne håret falt ut. Regelmessig forsiktig gre ditt kjæledyr (katter, hunder), samle deres ull ved rengjøring, bruk en spesiell vakuum vedlegg for å fjerne kjæledyr dander.
 Vedta noen stueplanter - de vil hjelpe deg i kampen mot støv absorberende del. Grooming potteplanter, husk å forsiktig (ikke banke potten jord) vann, spray eller tørke bladene dyppes i vann med en bomullspinne.
 Prøv å eliminere maksimal tilgjengelighet av ulike "støvsamlere" på territoriet til leiligheten din. Spredt her og der aviser Unglazed bokhyller, skrivebord aktivert TV, tepper med høy naturlig bust henger på stoler klær, uvaskede sko, for mange gardiner og persienner - alt dette er en velsmakende sted å inneholde skadelig støv.
Hvordan man skal håndtere støv

 Spesiell oppmerksomhet bør gis til å fjerne støv på kjøkkenet - her akkumuleres det i store mengder. Smuldrete produkter (mel, korn) bør oppbevares i godt lukkede beholdere. Jevnlig bytte filter hette. Daglig takeaway søppel, selv om det har samlet en dag ikke for mye.
 Alle slags rengjøringsmidler og luftfuktere - frelse for dem som lider av støv folk. Disse rart-enhet effektivt rense luften av ørsmå partikler av støv, sigarettrøyk, skadelige mikroorganismer og ulike forurensninger. Bare uunnværlige rengjøringsmidler og luftfuktere er for familier med små barn og allergikere. Og alle de andre familiemedlemmene vil åpenbart lettere å puste luft i leiligheten. Vi anbefaler ikke å spare penger på kjøp av dette produktet. Forresten, velge en luftfukter kan hjelpe og vår hjemmeside.
 Dessverre, til måten gjøre unna med støvet en gang for alle, og det kan ikke være, fordi støv - en naturlig del av livet på jorda. Regelmessig støvkontroll, renslighet og orden i huset - som vil redusere mengden støv i leiligheten. Ikke vær lat til å forholde seg til støv - og la din helse og din familie vil ikke bli utsatt for sine skadelige effekter.  
Яндекс.Метрика