Selvfølgelig kan du avansere en liste over retter som du kommer til å panorere, derfor valgte materialet volum og panorering. Men du trenger å vite forskjellene mellom materialene.
Hvordan velge en god pott av materiale

 Tips om hvordan du velger en god pott

 Emaljert kasserolle belagt
 Når emalje ware var stor erstatning aluminium. Den er laget av støpejern eller jern, og deretter sette dobbel eller trippel lag med emalje glass, er dette materialet inert og kan ikke være dekket av metall korrosjon. Men tidligere har ansett som uforenlige materialer, selv om det nå metall og emalje med den samme koeffisient av varme, men de mekaniske egenskaper er forskjellige. Første pan ser veldig attraktivt, det skinner og har det opprinnelige bildet. Det kokte suppe, borsjtsj, sopp og kjøtt supper, vegetabilske stuinger og så videre. I enamelware forbereder de mest delikate gelé og fruktdrikker, men det har sine ulemper.
 Spise fort brent, mens aluminium kokekar er mye tryggere emalje. Hvis for eksperiment koke melk i nye potter og vil ikke røre det regelmessig, vil det være svært ubehagelig smak, er du sikker på å føle smaken av brent melk. Men hvis forhånd pan helle kaldt vann, denne ulempe kan unngås. Også det er ikke veldig praktisk på grunn av det faktum at folk ofte banke skjeen på kanten av pannen for å bli kvitt restene av suppe. Selvfølgelig, deformasjon av emalje, brekke av små biter. Opprinnelig ødelagt regionen rundt håndtakene, og deretter begynne edge chip panner, etc.. Høsten emalje kjele split er uunngåelig - det ser selv på bunnen av kjelen. Etter utseendet av sprekker og chips kan ikke lage mat, er det farlig for helsen, er det ikke at partikler kommer inn i kroppen, vil et metaller forurense mat. Trekker tykk emaljert gryte, er de beskyttet mot støt. 
Hvordan velge en god pott av materiale
 Panorere med aluminium
 Siste panne med aluminium er mest populære fordi de er lange og er ganske billig. Du kan enkelt koke melk uten frykt for at det pryhoryt. Men straks etter kokende melk helles i en keramisk eller glassform. I denne potten kan koke vann, lage mat grønnsaker, korn og mer. Ofte husmødre kjøpe en egen pott for kokende melk er laget av aluminium, slik at melken ikke hadde brent, spesielt hvis du skylle pannen med kaldt vann.
 De største ulempene er så myk aluminium materiale, som mat kan pryhority og vasking vil prøve å stripe det. Men å bruke en jern børste eller en svamp når du vasker ikke er mulig - det vil være dype riper på pannen.
Hvordan velge en god pott av materiale
 Steel kasserolle
 Alt utstyr, er i rustfritt stål svært populære og universell, foruten det ser veldig fin og blank. Rustfritt stål kjele best. Den ytre delen av pannen polert og polert interiør, så ren forurensning uten problemer (les vår artikkel om hvordan du rengjør brent potten). Dette er en stor forsvar mot bakterier og bakterier. Du trenger ikke å bruke ekstra midler til å rydde - vaske pannen i varmt vann med en enkel vaskemiddel uten faste partikler, eller ødelegge utseendet på pannen.
 Under produksjonen av potter ved hjelp av det samme stål, og kirurgiske instrumenter. Den inneholder 10% nikkel og 18% krom som pan nøytral til alt, og du kan tilberede alle måltider. Dette i matbutikker alle mineraler og vitaminer, og metall påvirker ikke smaken. Dekke pannen er laget av glass, og det er et hull for damp, slik at du kan se kokeprosessen.
Hvordan velge en god pott av materiale
 Du må også huske på at bunnen av kjelen har flere lag, det hjelper å varme maten helt og holde varmen. Mat tilberedt i en kort tid, og du kan slå av gassen på forhånd, ca 20 minutter før steking på grunn av varmen. Opprettelsen av potten nederst til venstre i mange år, først prøvde å lage en tynn bunn, men maten raskt brent, og bunnen endret form. Deretter bunnen gjort tykkere, men det fungerte ikke. Deretter satt inn mellom lag av stålfelger med aluminium, forbedret varmeledningsevne og holdbarhet panne.
 Hvis du ikke vet hva materialet skal gi preferanse til pan - rustfritt stål bedre. Det krever ikke spesiell omsorg, tilberede måltider kan være komfortabel i en panne og kostnadene er ikke veldig høy.
Hvordan velge en god pott av materiale
 Som du kanskje husker fra våre tidligere artikler har vi beskrevet hvordan du nivå gulvet og hvordan du vil justere veggen med hendene denne gangen til en logisk slutt syklus av disse elementene vi ønsker å tilby deg en artikkel om hvordan du kan justere taket.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan kan jeg justere taket

 Hvordan justere taket kitt

 Hvordan å justere med gips i taket

 Hvordan justere taket gipsplater

 Hvordan du kan justere Himlinger
 Noen mennesker, noe som gjør reparasjoner, for noen grunn eller bare utjevning veggen eller vegger og gulv uten å utføre denne prosedyren fra taket. Enten det er for å spare penger på reparasjoner, eller på grunn av det faktum at taket noen notater, men likevel, hvis du bestemmer deg for å gjøre større reparasjoner i leiligheten, justeringen av taket er en integrert del av det. I denne artikkelen vil vi gjerne fortelle deg om måter å utjevne taket, og si hvilken som er best å bruke i en gitt situasjon.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket

 Hvordan kan jeg justere taket
 Før du justere taket, for å bestemme hvordan og hvilket materiale du gjør det. Til å begynne, må du sende inn design og innvendige rom renovert, og graden av ulikhet taket. Basert på det, og du må velge hva justere taket.
 I dag de mest brukte metodene for justering følgende tak:

 Justering kitt
 Hvis du ønsker å male taket eller pokleit tapet, graden av ulikhet taket ganske liten, så det er egnet fyllstoff. Hvis du ønsker å fjerne overflaten av takplate, fra små ujevnheter og ulikheter, gjøres dette ved hjelp av kitt. Metoden er svært enkel og ikke for dyrt.

 Justering gips
 For å justere den betydelige ulikheter takplate eller hvis den har en grov plan som går til den ene siden, så er det nødvendig å justere himlingsplater store lag løsning, denne tilnærmingen gips. Hvis platen er for mye til den ene siden, og du trenger å gjøre nivelleringsnivået over platen området, så det bruker justeringen metoden fungerer på sjømerker, ved hjelp av gips.

 Samkjøre gips
 Hvis du ønsker å raskt justere taket overflaten - så du kan bygge en gipsplater i taket, er det som kalles en falsk himling. Et annet alternativ justering tak med gips - Installasjonsmultilevel tak figuren, som i dag er svært populære. Fordelen med denne justeringen tak gipsplater er at du ikke bare å justere taket overflaten, men på samme tid å fullføre sin dekorasjon. Rett svært ujevn tak er mye enklere og raskere gipsplater enn forårsaker et tykt lag med gips eller justere det på varder.

 Justering ved hjelp av en strekning taket
 Siste populær type utjevning taket - himling. I det store og tak tak dekorasjon er en måte å utjevne dette kan tilskrives indirekte, synes han å skjule sin ulikhet. Montering spenning tak følger: takmontert rundt gjerde, som er festet materialet strekke taket. Strekke taket - den dyreste typen dekorere taket og, selvfølgelig, den dyreste typen sin innretting. Fordelen med denne metoden er at prosessen med å installere produsere mestere, og om noen timer vil du få fin og glatt tak.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Hvordan justere takkledning og tapet ved å stikke? For å holde en av disse typer dekorative etterbehandling av taket ikke er nødvendig å justere taket, nok til å utjevne overflaten. Typisk kan overflaten av takplate bli justert ved hjelp av kitt, hvis overflaten av platen er betydelig ulikhet, spesielt i områder av deres skjøter, og deretter bruke gips for å bringe nivået til null.
 Basert på ovennevnte informasjon, velger du hvilken type justering tak som passer best inn i din finansiell kapasitet og utformingen av rommet. Deretter ønsker vi å kort snakke om hvordan å produsere justering taket hver av disse metodene.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Hvordan justere taket i leiligheten

 Hvordan justere taket kitt
 Nå vurdere direkte: hvordan å justere taket kitt. Som vi har sagt før, kan du justere kitt taket bare hvis den har mindre ujevnheter, som selve belegget ikke bør brukes på overflaten av millimeter tykkere lag, ellers vil den begynne å knekke.
 Før flate overflaten av takplate - fjerne det fra gamle behandling materialer, tapeter eller maling, og deretter påføre et lag med primer. Deretter, når primeren tørke, fortsetter å sprøyte blandingen på taket. Prøv umiddelbart spatel jevner ut uregelmessigheter som er på sin planet.
 Når du har satt kitt, og det tørket, ved hjelp av håndpolerings du trenger zashkuryty zashpaklevannuyu overflaten. Dette må gjøres for å pusset overflate var helt flat. Deretter børste zchystyte taket av oppgjorte partikler kitt. Da taket overflaten klar for programmet materialer.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Hvordan å justere med gips i taket
 Hvis taket er mye til siden eller overflaten av platene og leddene mellom dem er betydelige forskjeller, så påført gips som kan påføres et lag av 2 cm.
 Det er mye uenighet over det faktum at laget av gips kan brukes på himlingsplater, og vi tror at dette laget skal være ikke mer enn to inches. Hvorfor?
 Slik justerer veggen plaster tillate produsenter å sette sin blanding i flere lag brede nesten 10 cm, men merk at gips er brukt på taket, ikke veggen, så det er en høy grad av sannsynlighet for at det kan forsvinne, mens gode, hvis etasje. Ved svært store ulikheter - bygge gips tak eller suspendert.
 Som for utjevning gips taket, da fremgangsmåten er lik med den ovenfor Takplate overflate er renset, og da basert på den, laget av gips. Deretter, når den puss var tørr, blir den polert for hånd poleringsmaskin og klarert børste. Da taket overflaten klar for videre behandling.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Hvordan justere taket gipsplater
 Nå la oss se på hvordan du vil justere taket med gips. Etter vår mening er dette den beste måten å justere taket i leiligheten. For bygging av gips tak trenger du metallprofiler, gips ark, braketter, plugger, skruer, målebånd og nivå.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Først må du måle nivået av ulikhet tak for å finne ut hvordan avvike fra taket. Da taket overflaten helst renset og primet, men det kan og savner. På sideveggene, på den avstanden fra taket montert guider. Da taket i trinn på 60 cm brede parentes er vedlagt. Avstand montere kleshengere bør fastsettes basert på høyde ark med gips, slik at senteret profilen dokket to ark. Legg merke til at de midterste ark med gips må fikses "+" på denne måten. Profiler er vanligvis montert på tvers rom på pluggene. Profil satt inn siden skinnene og festet på konsollene med skruene vystavlyayuchys nivået. Deretter stikke ut suspensjoner av bøyd opp.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Den neste fasen med å installere tak - monterings ark med gips skruer i trinn på 5 cm rundt omkretsen, og som nevnt ovenfor "+" på denne måten. Deretter ledd ark basert, og er limt lim mesh, masker deretter zamazuyutsya tynt lag med sparkel at de senere sprakk. På overflaten av gips ark sette et lag med sparkel for å forberede et nytt tak til røff behandling. Hvis du ønsker en multilevel tak med krøllete inserts, så dette er litt mer komplisert.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Hvordan du kan justere Himlinger
 Den siste metoden utjevning taket - himling. Spesielt i detalj prosedyren med å installere himling vi vil ikke stoppe, slik at saken bør behandles med profesjonelle montører.
 Materialet strekke taket bør nøye oppvarmet til ikke tapt. I tillegg, for å strekke taket ved hjelp av varmepistol som drives av et propantanken, som er en kilde til fare. I praksis er det mange tilfeller hvor det var eksplosjoner med gassflasker i bygninger når du installerer himling. For disse grunner, den beste installasjon håndteres av fagfolk.
Hvordan justere taket. Metoder for justering taket
 Som for kort installasjonsprosedyren, det er som følger: på omkretsen av rommet, med en avstand på ca 15 cm, montert festeskinner, som vil bli løst vev strekke taket. Av seg selv, er spenning stoff størrelse small og er riktig størrelse ved oppvarming. Fra de fire hjørnene av stoff festet til stretching og stretching prosessen er fast i monteringsskinnene som vist på bildet.  
Яндекс.Метрика