Kjøpe sengetøy, vi velger ikke bare en ting som en pålitelig assistent, som ikke bare gjør. Etter sovende, denne innerste del av våre liv, som tillater oss å implementere alle dine tanker, ideer, fantasier og begjær som forvaltes av harmoni og skjønnhet.
 Før du går til butikken trenger å vite nøyaktig hvilken størrelse madrass, puter, tepper, så standard størrelse sengesett samsvarer ikke alltid til ønsket størrelse. Selvfølgelig, en rekke former og størrelser økt valg, noe som gjør det mer overkommelig pris og kvalitet.

Tips om hvordan du velger riktig sengetøy

 Regler om hvordan du velger linkledet i utseende
 En av de viktigste utvalgskriteriene er vesentlig. Påvist lederskap hører til den demokratiske, veldig behagelig hlopchatobumazhnomu materialet. En rekke fargevalg i høy etterspørsel, lett vaskbar stoff og eliminere pom'yatosti godt "puster" uten å forårsake allergiske reaksjoner. De relative størrelser av matchende tillater deg å gjøre det riktige valget.
 Men nå for å forbedre vevstetthet, etter motetrender, bomullsklut impregnert med spesielle kjemikalier (ufarlig for mennesker) som skaper effekten av "nemnuschehosya bomull." Linen egentlig mindre rynkete, men mye verre og selv puste kan forårsake allergi.
 Spesielt attraktivt er sengetøy laget av calico Denne anvendeligheten og kvaliteten av materialet som ikke inneholder syntetiske tilsetningsstoffer. Stoffet har en høy slitestyrke, som sikkert øker dens levetid. Kan tåle forholdsvis stort antall vaskinger og lett å stryke. Absorberer fuktighet, egnet for baby sengetøy, milde folk med sensitiv hud og er billig.
Tips om hvordan du velger riktig sengetøy
 Vakker, holdbar med en svak glans sateng mer bomull. Produksjonsteknologien avhenger satin vridd bomullstråd, jo mer vridd filament på jobb, jo lysere og mer merkbar vil skinne materiale. Sengetøy, laget av dette stoffet har et luksuriøst utseende. Lyse silkematt glans stoffer som silke, men han er under. Klesvask, laget av silke stoff, behagelig å ta på, men lysbilder på madrassen, raskt knust å danne kroker.
 LinDen mest nyttige helse materiale, som det er hygienisk, solid og myk. Den har en ulempe - det er svært vanskelig å stryke, men på sengetøy ikke sove varmt om sommeren og kaldt om vinteren. Stoffet er laget av lin, er en naturlig antiseptisk lys, så det er gode pusteegenskaper, også av patogener, skaper en god stemning.
Tips om hvordan du velger riktig sengetøy
 Vse-Sekrety.ru Eksperter påpeker at de brede, sømløse ark med innvendige sting i dyne og putevar er et mål på en garanti for kvalitet og godt sydd lin. En god informant når du kjøper sengetøy er også en etikett eller vshyvnyy etikett som viser reglene for omsorg for produktet, produksjonsteknologien, og selskapet som produserte produktet.

 Husk at hvis du plukket riktig kjole for din seng, vil det skape en atmosfære av ro og fred, og gi muligheten til enkelt å sovne og våkne opp energisk, full av energi og handlekraft.
Tips om hvordan du velger riktig sengetøy
 Hvis du startet reparasjoner på soverommet, hall eller korridor, mest av alt, møtt med en slik utfordring som stikker tapet. Mange løse dette problemet alene (uten referanse til mestere av reparasjon), som i prinsippet er riktig, fordi pokleit tapet med dine egne hender er ganske enkel, men hvis du ønsker å få perfekt resultat til slutt, bør du være klar over alle detaljer, som vi nå snakke.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!

 Hvordan forberede vegg til vegg liming
 De fleste av oss fortsatt ikke lime tapet i nye bygninger og hus i Sovjet bygningen, hvor veggene ikke kan skryte av likestilling, så begynne å lime tapet du trenger for å forberede veggen, noe som kan ta lang tid, men denne fasen vil gi deg den samme ønskede resultat .
 Hva de skal gjøre med gammel tapet?
 Først av alt, trenger du å fjerne gammel tapet. For sin mykgjørende og raskere og mer effektiv fjerning bruk vanlig såpe løsning, som kan legge litt lim bakgrunnsbilde for best effekt. Hvis gammel tapet var stramt, eller til og med vaske, og da vil de ha en liten innsnitt, og deretter bruke en såpeløsning. Skjær bedre rydding og tapet gjennomgå fjerning. Etter bruk av løsningen du trenger litt tid til å vente til bakgrunns svelle (væske absorberes) og ta med en slikkepott.
 Noen ganger et tykt lag med tapet eller som "tett" stuck, at første gang å bringe veggen til den ideelle - vil ikke fungere, så dette trenger ikke være redd for å gjenta prosessen flere ganger. Hvis midlene tillater det, for fjerning av tapet kan bruke spesielle fond opprettet spesielt for dette formålet, de er mer effektiv enn den nevnte løsning.
 Hvordan fjerne emalje maling, gamle renvasking eller annet materiale igjen på veggene?
 Mange steder på veggene kan møte gamle olje maling eller emalje (som er spesielt viktig for bygninger gamle bygninger "stalinka", "Khrusjtsjov" og panel hus og i Bresjnev era). Hvis malingen skreller av store områder blir fjernet, og deretter resten av overflatemaling på veggen er fjernet ved hjelp av en meisel eller flatt verktøy (slik som vær). Også, hvis malingen er svært godt bevart, og det er svært vanskelig å vaske av - du kan nøye poobbyvaty det med en hammer, og deretter justere gips. Renvasking eller maling basert på en vandig emulsjon pre-fuktet med såpevann og fjern med en slikkepott. Hvis et forholdsvis tynt lag av kalk gamle, er det lett å skylle med varmt vann og filler.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Hvordan man skal håndtere uregelmessigheter i veggene?
 Dersom veggen er ufullkommen (for å si det mildt), trengte oppussing. Det bør følge som ville alle sprekker, feil eller uregelmessigheter i veggen ble tidligere pusset eller zashpaklovani. Hvis overflaten av vegger smuldre og dusjet, eksperter anbefale området Vse-Sekrety.ru prosessen med spesiell primer for binding overflaten. Veggen skal være så glatt, fettfri og ren. Dersom veggen er også "defekten" kan forhånds limt veggen mot spesialpapir for ny tapet (for avisene det er bedre å ikke bruke fordi de ikke har disse egenskapene, og generelt male kan begynne å bryte gjennom lerretet veggen). Selv om budsjettet, tid og kunnskap tillater det, kan du dekorere veggene med gipsplater eller fjerne gammel puss, forårsaker en ny kurs som vil være mye mer fornuftig.

 Hvordan å lime tapet: viktige nyanser og basert på riktig teknikk liming
 Nå at veggene er klar, går du direkte til veggen.
 Hvordan å telle, måle og kutte tapet?
 Prymeryaemsya til størrelsen av veggen. Vanligvis er en standard takhøyde noen 25-28 m, og en roll - 10 meter, så det skal vare i tre band. Bredden av veggen er vanligvis 05 meter, så telle hvor mange bånd som kreves, og deler dem i tre således motta en respons til konto antall ruller.
 For å måle lengden av stripe, lukke det gamle gulvet ren klut eller en avis og rull tapet roll "ansikt" opp. Bringe på det første kastet av lerret tapet størrelse veggen. Så trim, alltid å legge en "sikkerhetsmargin" i 10-15 cm. Siden veggene i hjemmene av forrige århundre er svært ujevn, vil målingen ønsket lengde trenger å gjøre for hver av bandene (ingen andre valg).
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Hvordan velge et bilde på veggen rett?
 Hvis du ønsker å bare gjette med et bilde, må du nærme måleintervallet og litt annen bakgrunn og tapet vil være mye mer for pidhonu. Først nøye gjennom bildebakgrunns forstår hvor bunnen, der den øverste og så videre! Etter den første otmerennoy bandet satt ved siden av den andre linjen, oppmerksom på det tilfeldigheter eller tegne bilder (visuelt) Ikke glem å legge igjen noen margin vekk fra krysset. Samme merke og med andre band. Vakre tapeter med interessant og riktig passer et mønster - stor understreke integritet innvendig plass. Hvis bakgrunnen uten maleri - det er mye enklere - bare kutte noen strimler uten å følge kampene i bildet.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Hvordan velge og forberede lim tapet?
 Leire må nødvendigvis i samsvar med den type tapet. Denne informasjonen finnes vanligvis på emballasjen. Følgende bruksanvisninger lim fortynnet med kaldt vann, rør godt, så gi det til brygge en tykk, hoven konsistens. Ikke la at løsningen var for tykk pasta eller svært sjelden.
 Påfør lim på tapetet jevnt og grundig, og etterlater ingen tomme seter, og begynne å spre seg fra midtsegmentet og da - til kantene av arket av tapeter. Når du tørkes stykke lim bør vente til lerretet zvolozhytsya (5-6 min -. For enkel vegg og ca 8-10 min -. For mer tett tapet).
 Nyanser liming tapet
 Vanligvis tapetlim starte fra rommet døråpning eller vindu (sistnevnte vil være mindre vidsvichuvaty skjøter mellom tilstøtende striper). Hvis bakgrunnen tynn, Papir - Det er som regel bare namazuyutsya band. Men hvis den gamle veggen maling eller har noen feil, må du sette på hennes lille lag med lim. Dette tapet shoplyatsya raskere. Namazki selvklebende vegg også obligatorisk i pokleytsi tett ( vinyl tapet ) Eller andre tunge tapet. For solid vegg anbefales å plassere krysset band klistre papir tape. På den annen side, hvis du non-woven tapetDeretter limer namazuyetsya bare på veggen.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Veldig lett å lime tapet i følgende rekkefølge:

 Skjær et utklipp først, legg den på gulvet med forsiden opp, ved å justere den andre delen av bildet.

 Reverserer første bandet "ansikt" ned, smøre den med lim, vente til han absorbert (om nødvendig - plaster veggløsning), stikker et stykke på veggen.

 Deretter, i nærheten av det andre båndet, skjæres og gjenta de ovennevnte tredje lignende fremgangsmåte som den ende av delen av veggen.

 Den neste del av tapet, spesielt hvis de er vinyl, preget eller lignende, festet til veggen rygg mot rygg til den forrige stykke. Hvis dette billig single-layer papir tapet - du kan henge veggen overlapping (1,5 cm), men ikke glem å følge mønsteret tilfeldighet, hvis noen.
 Etter liming, bandet forsiktig glattet med en ren klut, plast spatel eller spesiell gummivalsen først ned, og deretter - fra midten til kantene av bandet (fra venstre til høyre for midten). Vi må se til at bandet ikke holde seg i luften og tapet holder seg til veggen. Spesiell forsiktighet bør overvåkes kanten band, inkludert ledd parter. Om nødvendig, lagging kanten av tapetlim og fett må igjen prohladyty tomten klut eller rulle. Mens ikke helt tørket tapet, under dem pent kuttet, og litt under sokkelen. Trim tapet ønskelig skarp kniv.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Hvor vanskelig sted lim på veggen?
 Når du limer "vanskelige" deler av veggen har et lite triks - alle "fremmede" objekter på veggen (vinduskarmen, dør, stikkontakter, brytere, etc.) tidligere obkleyuyutsya hjørne eller rundt omkretsen av små langsgående striper tapet. For eksempel, hvis det innerste hjørnet av rommet, er det først bestemt avstand fra nærmeste kant av hjørnestykke tapet. Deretter kuttet på båndrullen slik som å gjøre det fra forskjellige sider av vinkelen ble 2-5 cm. større enn avstanden til den nærmeste kanten av hele stykket. Deretter limer striper på veggen. Det må trykkes meget omhyggelig, for eksempel ved hjelp av en sløv kniv eller saks side. Noen ganger er denne stripen er kuttet i flere biter, så det er bedre akseptert. Hvis stikkontakten eller bryter skjer, er det nødvendig å stenge ned leiligheten. Deretter fester du pre-stripen er tørr på veggen, og plassere "hindringer" gjør cross cut, og deretter må du kutte ut den ønskede formen hull. 
 Hvordan å lime taket?
 Hvis du har tenkt å dekorere taket tapet - er det bedre å lime over det først. Her følger vi en regel - tapet limt til taket vinkelrett på vinduskarmen, dvs. i retning av lys fra vinduer på rommene. Lim Ceiling å gjøre mer tett for å komme fra bedre bakgrunnsbilde. Og lille nyanse - når pokleytsi tak må angi grenseveggmalerier. Du kan bruke en vanlig tau eller ledningen, gnidd med kritt. Bånd påføres for den bestemte linje taket og nivå. Resten - en prosedyre lik liming på en loddrett vegg. Dermed reparere fungerer - sysselsetting vanskelig, så lim bakgrunnsbilde på taket helst sammen, og helst tre.
Hvordan å lime tapet? Viktige nyanser liming!
 Etter vellykket gjennomføring av alt arbeid - Observer at det ikke var rom i utkastet. Bedre 1-2 dager ikke åpne vinduet og ikke ventilere rommet. Dette vil normalt bakgrunns å holde seg til veggene. Lykke til!
Яндекс.Метрика