Grunnleggende typer moderne gardiner mer, og farge og stil beslutninger - mye. Dette gjør oss i stand til å plukke opp disse gardiner og persienner i absolutt alle interiør og unnfanget praktiske formål. Når det gjelder de stoffer som brukes til fremstilling av gardiner, de også er forskjellige: tettheten, tekstur og lystransmitterende egenskaper. Tilsvarende er det ulike design av gardinstenger for gardiner, men de er ikke så viktig for å skape den perfekte interiør, så i dag vil vi undersøke bare to hovedkomponenter: de viktigste typer gardiner og stofftyper for dem. Til å begynne en gjennomgang av bestillingen.

 Funksjoner og typer av gardiner for vinduene i leiligheten vår
 Typer gardiner er preget av festemetoden til takfot og dekorative elementer:

 Skyve gardiner - Kanskje den vanligste typen av gardiner, som representerer to band av stoff, hang på gesimsen med spesielle knagger grommets eller på annen måte. Disse gardiner bevege seg fritt horisontalt på taket. Vanligvis med skyve gardiner hengt gardiner av lys gjennomsiktig stoff (voile, tyll, organza) til ettermiddagen, når gardinene skiltes, er vinduet ikke "tom", og på samme tid, vil du være godt synlig fra vinduet, og ingenting vil hindre inntrengning av sollyset inn i rommet. Denne typen gardiner er funnet i nesten hvert hjem de valgte modellene skiller seg bare i farge og materiale, så hvis du ønsker individualitet, er det ikke anbefalt å bruke denne typen gardiner.
Typer gardiner på vinduene (foto)
 Roman blinds Dette faste stoff lerret, som er samlet i horisontale folder med en spesiell kjetting eller rem. Romerske persienner kan være laget av forskjellige materialer: gjennomsiktig, gjennomskinnelig og tett vev. I stoff romerske persienner kan brukes ornament eller bilde. Disse gardinene utføre en dekorativ funksjon, en slags utfyller interiøret, bli en distinkt aksent. Dette er et utmerket eksempel på gardiner som perfekt uvillyutsya praktisk talt alle moderne interiør leiligheter og rom.
Typer gardiner på vinduene (foto)
 Østerrikske persienner samt Roman, komponert av en spesiell kjede eller reim, med ett unntak: de skal ikke bare horisontale folder, men også vertikalt. Også et godt alternativ til å lage spennende design rom.
Typer gardiner på vinduene (foto)
 Japanske gardiner kan være en god lerret å implementere dine kreative ideer i interiøret. De er vertikalt hengende plater fritt bevege seg og beveges fra hverandre ved hjelp av en kjede eller rem. Panelene kan være av forskjellige bredder. Hvis skyggen består av trange paneler (bredde ca 15 cm), kan de også slå på sin akse, prinsippet om blinds, loddrett (ofte kalt "blinds Rope"). I tillegg er det et stort utvalg av farger og teksturer av gardiner på dem slik at du kan sette et ornament eller bilde, avhengig av egenskapene til interiøret. Denne typen gardiner er egnet for de bygningene der de bor kreative individer og mennesker med en ekstraordinær syn på verden.
Typer gardiner på vinduene (foto)
 Skjermer eller også kalt rullegardiner - En svorachyvayuscheesya lerret, som vanligvis brukes i små vinduer. Over vinduet er montert, sylindrisk legeme med en spesiell mekanisme i dette tilfelle er rullet til en rull blind. Ganske uvanlig utseende gardiner for vår leilighet, som har en svært begrenset etterspørsel, så sjeldne i butikkene. Men dine gardiner vil sikkert skiller seg ut blant den grå massen av disse typer gardiner.
Typer gardiner på vinduene (foto)
 Rope gardiner. En meget interessant alternativ vinduet gardiner - Rope eller fakkelen gardiner. Inntil nylig var de ikke altfor vanlig, og hvis noen hang gardinene er da bare to nivå åpninger. Først, en av de varianter av gardiner - Rope persienner, ble brukt i kontorer, i store rom. Lette at å kjøpe disse gardinene, forteller du selger bredden på vinduet, takhøyde, ønsket farge, tekstur og konsistens og du plukke design som passer perfekt til dine behov. Torch gardiner ble oppfunnet på 70-tallet av forrige århundre, og deretter ser ikke lenger relevant så langt som mulig. Rope gardiner er ideelle for leiligheter, hvor bor unge og progressive mennesker.
Typer gardiner på vinduene (foto)

 De viktigste typer vev under gardiner
 Materialene som benyttes ved fremstilling av gardiner, som allerede nevnt, kan være ganske forskjellig:

 Tyll - et spindelvev, med en maske tekstur. Det vanligvis brodert mønster. Dette materiale kan anvendes hver for seg, men ofte er det brukt som gardiner, i kombinasjon med tradisjonelle gardiner av tett vev, på grunn av tyll er klart synlig gjennom vinduet i rommet.

 Organza - for tynn lett stoff som brukes til å sy gardiner, samt lunge, flytende deler av kostymer for orientalsk dans. Tekstur som minner om tyll organza, men strukturen er mer tett, ikke uttrykt mesh tekstur. Som tyll - det sender lys gjennom den og se alt. Et bilde eller mønster søkt broderi, fordøyelses segl. Dette materialet er ofte brukes uavhengig zavishuyuchy vindu uten tett vev. Under visse forhold organza passe perfekt inn i interiøret, fylle rommet med lys og lett.

Typer gardiner på vinduene (foto)
 Valg av type og farge på vinduet gardiner er parallell med design og layout av interiøret. Gi rom (stue, kjøkken eller soverom) en stemning som er nærmest deg og andre beboere i huset (leiligheten) og persienner deg i denne svært hjelp.
 Materiale utarbeidet spesielt for weblogg Vse-Sekrety.ru.  
 Valget av innvendige dører er ikke så grunnleggende for å reparere, snarere er det svært viktig for den generelle interiør ordning. Tross alt, ønsker vi døren til leiligheten så fin, presentabel, og begge har blitt optimalisert for den kjente forhold "kvalitets-pris". Prøv å kontakte deg å forstå hvordan du skal velge sine egne hjem dører, som denne oppgaven er ikke enkel.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?

 Hvordan velge en kvalitet innerdører for å bestemme?
 1. Farge. Kvalitet dører vil alltid ha en enhetlig fargevalg farge. Farge valgt dører må være ren, uten urenheter. Hvis en tredør, gjennom toning nødvendigvis sett på strukturen ("bilde") trær, og skyggelegging må være jevn og uten flekker og "flekker". Ikke kjøp en dør, som har fargen virker for zamutnennыm. Det er mulig at et produkt er av dårlig kvalitet, og ble utsatt for ytterligere behandling for å skjule feil.
 2. Surface. Gode ​​dører er alltid helt glatt overflate. Bruk pengene på vыbyraemыm dør hånd - klut må være glatt, polert, uten ujevnheter og utilsiktet chipping, og uansett hvor fin og glatt å ta på.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 3. Materiell produksjon. For det første bør det bemerkes at dørene må være laget av en sikker og miljøvennlig naturlige eller syntetiske materialer. Derfor det beste valget i denne forbindelse - dører med solid trepanelet litt verre - limtreplater eller naturlig finér. Vær også oppmerksom på at dørene mellom rommene skal tjene deg i lang tid. Den mest holdbare er tre dører, som er laget av lerret bøk, kirsebær og eik array. La oss likevel kort analysere fordeler og ulemper med de vanligste materialene som er benyttet for innerdører.

 Heltre. Dører av kontinuerlig heltre er utvilsomt den mest populære. Pros: Disse dørene er vakre, holdbare, miljøvennlige og trygge for helse, ekstremt sterke, holdbare, prestisjetunge, frost, med anstendig lyd - og isolasjonen. Cons: frykter fuktighet (når du kjøper disse dørene skal være godt tørket og senere, sørg for at de ikke blir våt, ellers sveller de), mye vekt (hvis døren er tung - er de sterke innsynkning), frykter tung innflytelse. Litt billigere dører med laminert heltre - fordeler og ulemper med det samme, bare teksturen av lerretet dører kan være ujevn farge.

 Finér. Dører med naturlig finér tradisjonelt laget av limte biter av furu eller noen andre tre. Pros: vakre, med en rimelig pris, miljø, ganske motstandsdyktig mot temperaturendringer, det kan være malt og reparert. Cons: over tid har en tendens til tørking og separasjon finér frykter virkningene av ultrafiolett stråling (mørkere med alderen) er ikke overført til sopp, er kvaliteten mye lavere enn for tre dører, ikke tolerere våte områder, betyr det ikke passer de fleste vaskemidler.

 Laminat. Sine fordeler Tees: økologisk sikkerhet, enkelhet, ikke redd for fuktighet, en relativt liten pris, motstand mot UV og scratch, robusthet omsorg, er ikke gjenstand for deformasjon. Negativt: dårlig lyd, la varmen, smuldre støt eller unøyaktige tie-in fittings, kan laminater slutt flasse av, neprezentabelnы veldig, veldig brannfarlig.

 Glass. Moderne moderne valg. Positive sider: visuelt utvide rommet (bra for små rom), fuktighet, helt glatt, uten å endre sin form, ikke redd for mugg og mugg, det er pozharoustojchivye. Et utmerket valg for kjøkken eller bad. Cons: tung vekt, relativ svakhet - frykter spark i slutten (men det avhenger av hvilken type glass) er ikke særlig egnet for rom med høy operasjonell belastning, svært høye kostnader, vanskelig installasjon.

 Plast. Fordelene med plast dører, upretensiøs omsorg, veldig vakker (det finnes mange alternativer for etterbehandling og dekorasjon), ikke redd for fuktighet, holdbar, upretensiøs omsorg, har utmerket lydisolasjon, høy brannsikkerhet, motstandsdyktig mot forvitring. Cons - er fortsatt "ikke puster" nepryrodnыy materiale, lav fleksibilitet og elastisitet (tendens til å stamme), dårlig isolasjon, sjokk og frykter mekanisk stress.

Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 4. Varnish. Sørg for å sjekke kvaliteten og styrken av kjemisk behandling av dører, spesielt lakk. Du kan skyv spiker på overflaten av bladet. Hvis dørbladet spor igjen - derav salg av dette produktet skal være forlatt. I tillegg bør lakkert klut overflaten være fri for sterk særegen lukt og fin og glatt å ta på. Og ikke glem at noen behandlings dører må være miljømessig - lakk bør ikke føre til helseproblemer.
 5. Størrelser. Kjøpte dører må være streng og riktig størrelse. Det er en enkel test - du kan ta roulette hjulet og måle avstanden diagonalt. Hvis et segment fra ett hjørne til det ytre hjørnet av nedre diagonale sammenfaller med en annen - derav geometrien er riktig dør. For kvalitet dører feil tillot ikke mer enn 1-15 mm.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 6. Metode for åpning. Du trenger for å planlegge en helhetlig utforming av døren. I form av åpne dører mellom rom er vanligvis delt inn i følgende grupper:

 Tradisjonell dyrkbar (mest vanlig);

 Sliding (coupe, dvs. fra hverandre av eksterne eller interne styreskinner - er vanlig, spesielt i nye boliger eller leiligheter);

 Kompleks (i form av et trekkspill - sjelden brukt);

 Stayenni (laget av to halvdeler - topp og bunn, blir brukt svært sjelden).

 For de mest vanlige skyveinnerdører må være i stand til å avgjøre i hvilken retning de er åpnet. Stå vendt mot døren og åpne den for deg selv - og hvis dørhengslene er på venstre - den såkalte "venstre åpne døren (dørhåndtaket er på høyre side, er det mer praktisk å åpne døren med sin venstre hånd). Og vice versa - hvis hengsler og dørbladet rett - rett til å åpne (henholdsvis håndtak venstre dør - for høyre hånd). Det er ikke noe vanskelig.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 7. Opsjoner. Hvis du planlegger å kjøpe bare ett dørblad, så spør ekstra utstyr. Selskaper som tilbyr kvalitetsprodukter levert til dørbladet ofte selger samme type P-til-dør trim - spesiell rektangulær eller halvsirkelformet profil. Dørtrekk gi en komplett, helhetlig syn og fullstendig dekke monteringssporet. I tillegg til å fullføre solid dør bør gå dørkarmen - fast del, som er montert hengsler og dørblad. Selvfølgelig, med boks og dørene er litt dyrt, men verdt det - det vil være færre problemer med installasjon og disse dørene ser mye mer vakker og elegant.
 8. Beskyttelse mot brann. Spør din konsulent for klassen av brannsikkerhet, kjøpte døren. Klart, mye bedre hvis dørene gir ekstra beskyttelse mot røyk og ild.
 9. Seler (terskler). Denne typen innebygde overhead eller terskler for dører som gir den ønskede tetthet lukke døren. Kondensasjon kan være plassert på dørkarmen, og på dørbladet. Hovedregelen - Sjekk at selfangere var myk, ellers døren ikke er ordentlig lukket. Tradisjonelt terskler brukes til bad, toalett og pantry, bestille dette alternativet er ikke nødvendig.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 10. Narthex. Selvfølgelig stripping dører har en slik "kvart" - en spesiell veranda, som kommer på dørkarmen. Narthex dør prinsippløst når du kjøper dette spørsmålet mer for estetisk effekt. Dører, uten "kvartaler" er mer moderne, de bruker dyrere skjulte hengsler. Slike dører som det er begravet i rammen, og danner med det en enkelt plan. Montering av dører uten veranda krever stor forsiktighet og nøyaktighet. På den annen side, tradisjonelle dørene til forhallen billigere og enkelt justere døren gardiner krymping.
 11. Møbler. Dette inkluderer hengsler, håndtak, dørlukker, lås og noen andre elementer. Forstudie spørsmål tilbehør, lese anmeldelser, opytayte ledere. Det er bedre å kjøpe kvalitet møbler, som kommer komplette data til døren. Men Observer at prisen på disse tilbehør som ikke har nådd svimlende høyder. I alle tilfelle, velger den tilbehør i denne dør. Hold farge håndtak og hengsler var den samme - så vakker.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 12. Garanti. Sjekk med forhandleren for service og garantiperioden. Normal selskap tilbyr en garanti for minst 3-5 år. Et godt alternativ hvis dørene er kjøpt direkte fra produsenten av møbler. Så mer sannsynlig å kjøpe sertifiserte dører og få garantiservice. Bare husk at ofte er det situasjoner der garanti "slutter" ved utpakking og installasjon. Og da selskapet kan nekte å anerkjenne defekter (oftest denne synden mellommenn). Så når du bestiller døren med installasjonen, må du huske å signere en spesiell handling av aksept etter installere innerdører.
 13. Målinger. Til slutt, like før du kjøper det: først - gjør gleden; for det andre - å samle og undersøke all nødvendig informasjon for å sammenligne ulike produsenter av dører; og til slutt, i den tredje - bare ikke rush å kjøpe dører, bedre ta et bilde av deres hjem og "tenke for" det generelle synet på interiøret i rommet. Og så, ta hensyn til alle de ovennevnte tipsene, kan du trygt kjøpe innerdører.
Hvordan du velger den innvendige dører i farger, materialer, etc.?
 14. Montering av dører. Tenk over hvordan du vil installere dører, alene eller med hjelp av master. Det hjelper deg justere budsjettet. Hvis du ikke er sikker på at du ikke kan riktig installere innerdører - bedre la installasjonen vil ta spesialister. Nå markedet er ofte selskap-dør selgere som tilbyr "komplett" installasjon av dører. Så du kan spare penger hvis du ikke har tenkt å leie en veiviser på siden. Et annet punkt - før du installerer døren må ligge i leiligheten i minst 5-7 dager å avgjøre!
 Det er alt. Vi håper våre små tips vil være nyttig for deg når du velger innerdører. Lykke til shopping!  
Яндекс.Метрика