Som mindre søvn og søvn?
 Dagens tempo av byliv gjør mange av oss endre den vanlige rutinen for å avhjelpe mangel på tid. Og veldig ofte det er gjort av timer tildelt for søvn. Spørsmålet om hvordan mindre søvn og søvn, viktig for mange i dag. Ofte består situasjonen når en person sover mindre enn 6 timer. I form av fysiologiske behov, er dette linjen at det er bedre å ikke krysse. Seks timers natt søvn - en minimum varighet riktig hvile. I løpet av denne tiden kroppen tid til å hvile og forberede seg mentalt og fysisk stress på en ny dag.
I en situasjon hvor natts søvn er bare 4-5 timer, er det vanskelig å snakke med fullstendig hvile. Denne gangen er ikke nok til alle funksjoner i kroppen kan bli restaurert og i full drift i løpet av dagen. Hvis så søvn varighet hadde blitt normen, kroppen før eller senere begynne å vakle. Først av alt var det en pause i hjerte og nervesystem, betydelig redusere de beskyttende funksjoner i kroppen.
 Hva du trenger å vite om den natts søvn
Selv på skolen vi vet at normen for en voksen er en 8-timers nattesøvn. Til en mann sov godt i denne perioden, må drømmen være riktig organisert. Det gir en koselig varm seng i et rent, godt ventilert før sengetid sove; stillhet, mangel på lys eller svakt nattlys. Bare i slike omstendigheter folk kan slappe av og ikke høyt eller lyse stimuli ikke forstyrre sunn søvn.
Men du kan ikke sove selv under ideelle forhold, når sjelen rastløs. Denne situasjonen vil ikke sovne raskt og sove, og han vil mest sannsynlig intermitterende og urovekkende.
Fordi det viktigste for en hvile og søvn er god trygghet. Og jo mindre tid du Taps daglig til å sove, desto mer viktig faktum med hvilke tanker og følelser du går til sengs.
 Hvor lite søvn og søvn
Uansett hvor mye du går i dvale, sørg for å ta en varm dusj før du går til sengs, men bedre - på badet. Hvis dagen var vanskelig hvis det er problemer på jobb eller familierelaterte problemer, prøv å slappe av før sengetid. Etter varm 15-minutters bad med et nummer eller havsalt, koker en kopp varm melk med en teskje honning og drikke melk sakte. God natt å drikke kamille og honning. Først når du innser at roet seg ned, gå til sengs. I hvile søvn kommer til deg mye raskere og sterkere. Etter å våkne opp du føler deg uthvilt. Men prøv å sove daglige varighet var mindre enn 6 timer.
For virkelig å sove, bør søvn være dypt og rolig. For å sikre en god søvn vil hjelpe tur før sengetid, alvorlig fysisk aktivitet i løpet av dagen. I livet må det være nok plass for mental og fysisk aktivitet.
Som mindre søvn og søvn?
 I lengden svært viktig for kvinner er en tid når du trenger å gå til sengs. Det er velkjent at mellom 23 til 24 timer er den mest aktive regenerering av hudceller. Det er den tiden av dagen, eksperter mener det mest nyttige for å bevare ungdom og skjønnhet. Derfor, hvis du er svært begrenset i tid, prøv å få bedre før, men ikke overse denne time, som er så viktig for kvinners attraktivitet.
Hvis du er bekymret for hvor lite søvn og søvn, bør det bli husket, og helse generelt. Allerede for noen ikke en hemmelighet som skjer med kroppen, og fremfor alt, vår hjerne under søvn. Når en person kastet ut i en dyp søvn, begynner hjernen å sjekke alle systemer og organer. Identifisere "problemet" av hjernen justerer arbeid. Det tar 4-6 timer (avhengig av helse og tilgjengeligheten av disse problemene). Only "proskanuvavshy" hele kroppen, begynner hjernen å "utforske" seg selv. Hvis en person sover mindre enn seks timer, problemer forbli uoppdaget hjernen - dette er rett og slett ikke nok tid. Gjentas dag etter dag, er situasjonen forsterket og kan resultere i alvorlige problemer.
Dersom omstendighetene er formet slik at økningen daglig søvn er ikke mulig, prøv å overvåke helsen din - Mål, se blodsukkeret. Ved første tegn på problemer, starte en hvile og nok søvn også.  
Hvordan bestemme størrelsen på jeans?
 Stadig skiftende mote maktesløs til jeans. I flere tiår, de grunnleggende prinsipper som skapte og skapte disse buksene uendret. Å bruke sine sy tett, svært grov bomull. Gode ​​jeans er komfortable lomme, vanligvis fem av dem. Men kanskje den viktigste fordelen med disse buksene er deres praktiske, enkelt vedlikehold og muligheten til å kunne kombinere med mange elementer av klær. Denne jeans likt av folk i alle aldre og komplektsiy. Mange modeller og alternativer kan du bruke moderne innredning jeans og hverdagsliv, og resten, og så elegant antrekk for utgivelse.
Iført jeans classic har en karakteristisk trekk ved alle andre bukser - de bør ikke være gratis. Å velge riktig av figuren, må du vite hvordan du kan bestemme størrelsen på jeans.
 Den europeiske systemstørrelse
For å bestemme størrelsen på jeans er mest brukt europeiske system for merking med de verdier W og L, hvor W betyr volumet i midjen, og L - lengde av de indre søm ben bukser, dvs. fra toppen av det punkt hvor konvergerer sømmene mellom benene til bunnen av benet . Disse nøkkelindikatorer der vi velger jeans.
Velg riktig størrelse kan være et par minutter. Det er nok til å vite sitt eget klesstørrelse og vekst. For eksempel, har du en standard form og din størrelse 48 med høyde 175 cm. Fra 48 subtrahere 16 (dette tallet alltid forblir den samme og er trukket fra et beløp). 48-16 = 32. Så, for å markere det første leddet vi har bestemt du trenger jeans W32. Det gjenstår å bestemme den andre verdien. Kan komme bare en tabell som viser sammenhengen mellom verdiene av L og menneskelig vekst. Med veksten av 170-185 cm din størrelse er L32. Så, bør du se etter jeans W32 x L32.
 Den amerikanske systemet størrelse
Det er vanskeligere å finne den rette størrelsen jeans hvis det brukes i merking av amerikanske systemet størrelse. Det behaget kompleks og uvanlig for russiske forbrukere. Men hvis du skal kjøpe jeans gjennom nettbutikk, og blir nødt til å mestre det. I det amerikanske systemet størrelser for kvinner å referere midjen ved hjelp av et tall fra 0 til 22 og for størrelse betegnelse - bokstavene S, M, L. Hvert trinn av den amerikanske bordet passer for nesten to europeiske størrelse.
De amerikanske kvinner størrelse 42 0-1-2 vil møte Russland i midje størrelse 60-61 cm, 3-4 American - 44-46 s på midje størrelse 65-66 inches, etc.
Amerikanske menns jeans størrelse har et annet system. Den amerikanske størrelse 28 vil passe størrelse 42 russiske herreklær med en livvidde 71-72 cm, 29 US - 44 s fra midje 73-74 cm, etc. Når du kjøper jeans med amerikansk størrelse klare seg uten spesielle tabeller vil være vanskelig.
 Hva er de enkleste å velge jeans
For å finne riktig størrelse jeans, kan du bruke materialet på hånden. Velg fra tilgjengelige Du er jeans som er perfekt i størrelse og godt sitte i FIG. Ta målinger ved hjelp av konvensjonelle centimeter. For å gjøre dette, måle midjen og lange ben, brede ben på toppen av lårene og nedre kant. Velge riktig størrelse i butikken, sørg for å prøve på nye jeans ser ut som de sitter på deg. I stedet kan målingene tas i sin gamle jeans butikk og velge riktig størrelse ved å bruke dem til de modeller som du liker best.  
Hvordan koke blomkål?
 Blomkål er et svært populært produkt i dietten til mennesker som foretrekker sunn mat. I tillegg har denne vegetabilsk to store fordeler. Først, er det ganske enkelt og raskt forberedt, og for det andre, er det mulig å forberede mange deilige og sunne retter, alt fra lette salater og slutter næringsstoff duftende lapskaus kjøtt.
Ofte har en fest og ha smakt fatet med blomkål, ønsker kokk det samme for hans familie. Nybegynnere elskerinner mens ofte forvirrer spørsmålet "Hvordan koke blomkål? ". Dette spørsmålet har ikke noe klart svar. Mens matlaging, ingredienser alltid legge sekvens bestemmes av karakteristika retter.
Til en annen rett av blomkål skjedde deilig, er det nødvendig å velge riktig. Kjegler skal være sterk, tett ved siden av hverandre og har lik eller svakt kremaktig hvit farge. Kål gul, krem ​​eller mørk grå med en litt svertet knopper eller blader falmet bedre ikke å ta - det er bedervet.
Valgt kål bør vaskes grundig under rennende vann. Noen særlig sensitive husmødre foretrekker i 5-7 minutter i saltet kål opprettholde løsning. For å gjøre dette i 1 liter kaldt vann sette en spiseskje salt, rør, og det passer rå kål. For å gjøre det helt senket ned i vannet, er det mulig å sette en plate, øverst for å sette lasten. Dette er for å sikre at små insekter som noen ganger oppstår i modne grønnsaker, kål "flyttet" ut i vannet. Trekke kål med salt vann, det igjen vasket under rennende kaldt vann flyt og begynne å lage mat.
Hvis du skal lage mat blomkål salat, dele den i buketter og dip i kokende saltet vann og forsiktig i 7-10 minutter. Etter denne tid, drenere vannet fra pannen og fjerne kål stykker med en hullsleiv. Når kålen er kult, kan du gjøre kutte salat.
Hvis du har tenkt å bruke kål som en siderett til den andre rett, koker det behov for 10-15 minutter. I dette tilfellet, før de faller i vannet kål bare dele opp i små buketter som ikke lenger er knust før servering. Kokt kål, serveres med kjøtt eller fisk, vann ferdiglaget saus eller smør og olivenolje.
I tilfelle at blomkål brukes som en ingrediens for suppe eller vegetabilsk lapskaus, kjører den i fatet i 10-15 minutter før slutten av matlaging. Dette skjer vanligvis samtidig med måten de siste kaste ingredienser - hvitløk, rød pepper, urter, etc.
 Blomkål, dampet
Hvordan koke blomkål?
 Spesielt myk og behagelig å smaken går blomkål kokt i et vannbad. Dette skyldes det faktum at den underkastes dampbehandling og opparbeide den overskytende fuktighet som oppstår under koking. Dette kål fleste butikker det inneholder næringsstoffer og vitaminer.
I en dobbel kjele kan tilberedes blomkål salat eller siderett. For dette ren og trimmet i små buketter kål lå en dampbåt i 15-20 minutter.
I en dobbel kjele bra, og aller viktigst - nyttig - kjøttboller, kjøttboller, lapskaus blomkål. Du kan lage mat for et par fisk eller kjøtt.
Her er noen enkle oppskrifter med blomkål dampet.
 Blomkål i fløtesaus.
Renset, vasket kål medium størrelse delt i buketter og satt i dampbåt. Hold i et par 15-20 minutter. Forberede fløtesaus. For det til 200-250 gram kremfløte, salt og pepper dem og banke ned godt, tilsett hakkede urter - persille, dill, vårløk, bland godt. Ta av kål med dampskip, dekomponeres i porsjoner og masse saus.
 Kylling med blomkål
For denne retten vil trenge 500 gram kylling klumper og 500 gram kål. Brystene vasket, skåret i stykker for 60-80 gram, lå i bunnen av vannbad, tilsett salt og pepper. Vasket og behandlet på blomsterstanden kål lå i den øverste raden, og lett salt. Lukk apparatet og la fatet i 25 minutter å tilberede. Etter utløpet av tiden til å trekke på avtrekkeren og kål med dampskip, dekomponeres i porsjoner. Legg smør, fløte eller rømme saus, dryss med hakkede urter.
Noen vertinner foretrekker salt og pepper retter dampskip etter å ha blitt dratt kokt mat. Det er alltid individuelt.
 Fordelene med blomkål
Fordelene med blomkål visste i det siste. Moderne forskning har bekreftet at den er rik på vitamin C, B-vitaminer, mineraler; har egenskaper rense kroppen for giftstoffer og tungmetaller; styrker det kardiovaskulære systemet og immunsystemet, positiv effekt på helsen til leveren og nyrene
Blomkål er perfekt for baby og kosthold. Suppe med blomkål og selleri er et utmerket verktøy for de som ønsker å kvitte seg med overflødig vekt og forbedre hudens tilstand.
Men vi må huske på at jo mindre kokt kål utsatt, jo mer verdi det tilfører kroppen.  
Яндекс.Метрика